Великий студентський збір до Дня народження «КРОКу» — Університет «КРОК»

Новини та події

Великий студентський збір до Дня народження «КРОКу»

19 травня 2016 Новини та події

16 травня з нагоди 24-річчя Університету «КРОК» відбувся святковий збір студентської родини.

В актовій залі Університету зустрілися представники факультетів, інститутів та коледжу, щоб привітати один одного зі святом. Урочистості розпочалися спільною піснею про «КРОК» і «КРОКівським» девізом: «БОЇШСЯ – НЕ РОБИ, РОБИШ – НЕ БІЙСЯ!»

З вітальним словом до «КРОКівської» родини звернувся ректор Університету Сергій Михайлович Лаптєв.

Присутні на святкуванні змогли пригадати найбільш значні події та заходи, які проводив Університет. Серед них – Всеукраїнський молодіжний економічний форум, що об’єднав понад 200 учнівських та студентських команд з усієї країни, та Міжвузівська студентська конференція «Економіка України: шляхи виходу з кризи», в якій взяли участь 150 учасників із 35 навчальних закладів. Також було згадано перемогу відеороботи студентської медіа-групи KMG в конкурсі «7 мільярдів» від ООН. Студенти представляли ролик «Гадаєш, є різниця?», присвячений проблемам екології.

Було відзначено та високо оцінено діяльність благодійного товариства «Серце в долоньках» та благодійного проекту Студради «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя».

Протягом року «КРОКівці» брали активну участь у міжнародних та всеукраїнських студентських олімпіадах і конкурсах, спортивних змаганнях, культурних заходах, гідно представляли навчальний заклад на Відкритому фестивалі гумору та сміху Kyiv Open Smile. Були активні, творчі та, як завжди, сповнені ідей і оптимізму.

Найкращі зі студентів-«КРОКівців» цього дня отримали заслужені нагороди.

За активну участь у науковому житті та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету Почесною грамотою та премією нагороджені переможці всеукраїнських студентських олімпіад, всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт: Бойко Євген, Марущак Інна, Москов Олексій, Нєдєліна Любов та Ннаджарі Айірі.

Почесною грамотою Університету нагороджені:

  • За сумлінність і наполегливість у навчанні та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету: Агаєва Тамілла, Бабій Василь, Барбаян Юлія, Благодір Юлія, Бовтюх Мирослав, Вароді Тетяна, Волчкова Софія, Волянська Ірина, Данченко Любов, Дяченко Вікторія, Єдинак Тетяна, Зайцева Юлія, Кардаш Катерина, Коритник Юлія, Котюков Олексій, Куца Лілія, Лавренюк Лілія, Лисенко Олена, Львова Анастасія, Магдич Надія, Мороз Параскева-Христина, Осадча Аліна, Остапенко Вікторія, Поліщук Анастасія, Скрипачов Богдан, Стаховський Євген, Фастовець Ясміна, Христосенко Анелія, Чубатько Андрій, Шевченко Катерина, Шевчук Олена, Шелест Дар’я та Шиян Анна.
  • За активну участь у науковому житті та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету учасники всеукраїнських конкурсів, міжнародних конкурсів, всеукраїнських студентських олімпіад: Андріяк Андрій, Близнюкова Олександра, Бойко Богдан, Борисенко Олександр, Бурська Ірина, Карп Анна, Кириленко Євгеній, Класон Ілля, Кнут Вікторія, Ланкін Микита, Лаптєв Сергій, Осипенко Микола, Панченко Владислав, Прохоренко Ольга, Шостак Ілля та Щукін Віталій.
  • За активну участь у громадському і науковому житті та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету: Задорожна Наталія, Удод Катерина та Лукасєвич Юлія.
  • За активну участь у технічному та комп’ютерному забезпеченні навчальних занять та корпоративних заходів: Герасьов Дмитро, Марценюк Дмитро та Комендяк Альвіан.
  • За розвиток екологічного та волонтерського руху і вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету: Бірченко Тетяна, Бутенко Марія, Влад Олександр-Лівіу, Гричик Євгенія, Іванченко Анна, Каленченко Дарина, Козловський Михайло, Кудряшов Євгеній, Лобанов Сергій, Подойніцин Михайло, Руденко-Квятківська Анастасія та Сторчеус Анастасія.
  • За активну участь у культурному і громадському житті та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету: Вовчок Вікторія, Горкушин Олександр, Груба Юрій, Донченко Тетяна, Заярна Ніна, Зирянов Вячеслав, Клименко Анастасія, Книш Віктор, Луцюк Христина, Мельник Ірина, Омельченко Юлія, Пєфтієв Микола, Пижьянов Сергій, Піщев Євгеній, Полозюк Роман, Пушкарук Віктор, Харчук Валентина, Чернишенко Ірина, Шупило Анна, Голота Адам, Ніколко Вікторія, Сулейманова Гюнель, Шмакова Ліана, Асадлі Табріз, Терещук Олексій, Дудік Андрій та Михаленко Марія.
  • За активну участь у культурному й громадському житті, створення та реалізацію соціальних проектів і вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету: Андрієтті Олександр, Громей Дмитро, Деректоренко Анна, Дерябкін Андрій, Кисіль Анна, Ковальчук Вікторія, Корсунівський Дмитро, Коцюба Анастасія, Магдік Анастасія, Романов Михайло, Барсуков Владислав, Коцур Марина, Крайова Тетяна, Калюжна Антоніна, Пижов Олександр, Численко Дарина, Атаманчук Вікторія, Грохольський Олександр, Крамаренко Борис та Мумрієнко Анастасія.
  • За сумлінність і наполегливість у навчанні, вагомий внесок у розвиток оздоровчого руху та пропаганду ідей здорового способу життя, активну участь у культурному і громадському житті, створення та реалізацію соціальних проектів і вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету: Донцов Вадим та Степанченко Ігор.

Крім того, під час святкового зібрання було нагороджено переможців сьомого конкурсу на здобуття стипендії Асоціації випускників Університету «КРОК». Результати конкурсу оголосила голова Правління Асоціації випускників Світлана Зульфирівна Заріпова. Вітаємо стипендіатів АВУ «КРОК» 2016 року: Євгенія Савельєва (ФЕП, 4 курс) та Аліну Гольцеву (КЕПІТ, 4 курс)! «Зелену премію» було вручено Євгенії Гричик (КЕПІТ, 3 курс)

Усіх нагороджених та причетних до діяльності одного з найкращих недержавних навчальних закладів України вітали Вокальна студія та Театр танцю «КРОК». Для присутніх у залі лунала «Червона рута» у виконанні Вікторії Ніколко.

Завершуючи зібрання ведучі наголосили, що «КРОК» є місцем, де здійснюються мрії. Тож бажаємо усім «КРОКівцям» натхненно мріяти і наполегливо втілювати свої задуми в життя.

З Днем народження, дорога студентська «КРОКівська» родино!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Великий студентський збір / 16.05.2016

Конкурс стипендій АВУ-2016 / 16.05.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 19 травня 2016 14:28
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Великий студентський збір до Дня народження «КРОКу»