Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2010 — Університет «КРОК»

Новини та події

29 листопада 2010 Новини та події

«КРОК» визнано підприємством рокуВідповідно до Міжнародного економічного рейтингу підприємств «Ліга кращих», який формується за офіційними даними державної статистики і згідно з системою оцінки визнаного у всьому світі EUROPEAN STANDART RATING, Університет «КРОК» названо підприємством року. Наш навчальний заклад посів 4 місце з-поміж 350 000 українських компаній. Ректору Університету Сергію Михайловичу Лаптєву присуджено звання «Керівник року» за професійне управління підприємством – лідером економіки України. Також Сергій Михайлович нагороджений орденом «Почесний хрест».

27 листопада 2010 Новини та події

«День майбутнього студента»27 листопада у стінах Університету «КРОК» відбувся захід «День майбутнього студента». Його мета – створити можливість для абітурієнтів відчути себе студентами вищого навчального закладу, забезпечити психологічну підготовку до ЗНО, познайомити з форматом проведення лекцій в Університеті. В рамках заходу старшокласники прослухали дві лекції «Психологія успіху та саморозвитку» та «Доцільність виходу України у світовий економічний простір», пройшли психологічний тренінг «Як підготуватися до ЗНО», а також дізналися про історію успіху від студентки «КРОКу».

26 листопада 2010 Новини та події

«ПРОФ Fest»26 листопада в Університеті «КРОК» відбувся відкритий звіт за результатами проведення профорієнтаційного фестивалю «ПРОФ Fest», який проходив 13 листопада. Організатор фестивалю, Студентська проектна група, поставила перед собою мету - допомогти старшокласникам зробити вірний вибір професії. Під час відкритого звіту було відзначено учасників організаційної групи проекту, до якої ввійшли 60 студентів першого курсу Університету та старших курсів Коледжів.

26 листопада 2010 Новини та події

Вручено тисячний диплом Університету «КРОК»!26 листопада в Університеті відбулася випускна церемонія – дипломи магістрів за спеціальністю «Адміністративний менеджмент» отримали дев’ять громадян Республіки Білорусь. Кожен випуск у нашому навчальному закладі особливий, але ця урочиста подія ознаменувалася врученням тисячного диплома Університету «КРОК». Його поряд з державним дипломом про вищу освіту вручають найкращим випускникам, які здобули освітньо-кваліфікаційні рівні «спеціаліст» або «магістр» та протягом навчання демонстрували високу успішність. «Ювілейний» диплом, а з ним і частинку «КРОКу» забрала до Білорусі випускниця Катерина Белова. Вітаємо Катерину та усіх випускників і бажаємо їм успіхів та здійснення мрій!

25 листопада 2010 Новини та події

Нагородження кращих студентів м. Києва25 листопада 2010 року о 15:00 за участю заступника голови КМДА Леоніда Новохатька та заступника Київського міського голови секретаря Київради Олеся Довгого відбулося урочисте вручення стипендій та премій кращим студентам міста, приурочене до святкування Дня студента. Вітаємо «КРОКівця» Сергія Панасюка, якого було нагороджено стипендією міського голови за успіхи у навчанні та громадську діяльність!

23 листопада 2010 Новини та події

Ми – небайдужі!Благодійна діяльність для Університету «КРОК» - дуже важлива, і тому навчальний заклад не залишив у біді товариство інвалідів «Співдружність». Організація висловила подяку Університету за надану матеріальну допомогу і зазначила у листі, що така допомога, організована людьми доброї волі, створює атмосферу добра, довіри і сердечності, і всі біди та незгоди відходять на інший план, а серце наповнюється любов’ю та вдячністю. Не будьмо байдужими! Турбуймося про тих, кому потрібна наша допомога!

18 листопада 2010 Новини та події

«IT-Планета 2010»Студенти Університету «КРОК» Осипенко Максим, Юшковський Дмитро, Гарасько Тарас, Дідок Олександр, Кабиш Григорій та Олефіренко Дмитро показали високі результати на першому етапі Міжнародної олімпіади у сфері інформаційних технологій «IT-Планета 2010». Вони пройшли до фіналу українського етапу цього конкурсу, який відбуватиметься 7-8 грудня на території нашого навчального закладу. Цього року олімпіада вперше проходить в Україні. Її мета – допомогти студентам проявити себе у галузі інформаційних технологій, що в майбутньому стане сферою їх професійної діяльності.

18 листопада 2010 Новини та події

«Visual КРОК»18 листопада у межах Студентського тижня в Університеті «КРОК» було проведено перший фестиваль студентського кіно «Visual КРОК». На розсуд глядачів і журі, яке складалося зі студентів, було представлено 6 короткометражних фільмів на тему вибору у будь-яких його проявах. Кожне конкурсне відео мало відповідати на питання: яким бачить цей світ сучасний студент? Глядачам представили дуже різні міні-картини.

17 листопада 2010 Новини та події

«КРОК» зробив свій вибір17 листопада відбулися вибори до Студентської ради Університету «КРОК». У голосуванні міг взяти участь кожен студент денної форми навчання, якому вже виповнилося 17 років. На наступний день, під час проведення першого фестивалю студентського кіно «Visual КРОК», було оголошено результати волевиявлення студентів-КРОКівців. Отже, за підрахунками виборчої комісії, із 533 учасників голосування 360 віддали голоси «Блоку дев’яти», 153 – Блоку «Просто», 19 осіб проголосували проти всіх і 1 бюлетень було визнано недійсним. До нової Студентської ради ввійшли такі студенти: Кононенко Катерина, Багінська Сніжана, Пронькін Сергій, Клімашевська Юлія, Адамович Артем, Іванов Гліб, Старова Дар’я, Анастасія Кирилова.

13 листопада 2010 Новини та події

«ПРОФ Fest»13 листопада на базі гімназії «Діалог» з успіхом пройшов профорієнтаційний фестиваль для старшокласників «ПРОФ Fest». Його організатор – Студентська проектна група Університету «КРОК» заручилася підтримкою Міністерства освіти і науки України, Головного управління освіти і науки м. Києва, Київського міського центру зайнятості, а також багатьох соціально відповідальних компаній. Школярам у простій і доступній формі розповіли про особливості різних професій провідні українські фахівці. Також учасники проекту відвідали тренінги з особистісного розвитку, послухали історії успішних людей, взяли участь у цікавих іграх та конкурсах. Фестиваль не залишив байдужим нікого і став для школярів та організаторів незабутньою Подією.

05 листопада 2010 Новини та події

На шляху до міжкультурного розуміння5 листопада у Великій зоряній залі Республіканського планетарію за ініціативи Інституту наукового прогнозування проходив вечір україно-монгольської дружби, на який було запрошено й представників Університету «КРОК». Інститут плідно співпрацює з низкою українських вищих навчальних закладів. За запрошенням цієї установи студенти нашого університету могли познайомитися з історією, культурою, народними традиціями та сучасним життям низки країн. Зокрема, з початку року було організовано зустрічі з дипломатичною та інтелектуальною елітою Вірменії, КНДР, Куби, Болівії, Сирії, Палестини, Китаю, Кувейту, Бразилії, Індії, Мавританії, В’єтнаму.

Управління міжнародного співробітництваВідбувся візит представників Університету до партнерського навчального закладу в Грузії - Україно-грузинського навчально-наукового міжнародного інституту. Протягом тижня викладачі кафедри економічної теорії та кафедри фінансів і банківського бізнесу Чумаченко О.Г. та Красота О.В. провели лекційні та семінарські заняття для студентів інституту в рамках спільної навчальної програми за напрямом підготовки "Фінанси і кредит".

Начальник Управління міжнародного співробітництва Андрій Лотарєв провів зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Грузії паном Василем Григоровичем Цибенко та другим секретарем Посольства України в Грузії пані Катериною Ткаченко, під час яких обговорювалися актуальні проблеми реформування системи вищої освіти двох країн, можливості розширення освітньої та культурної співпраці між вищими навчальнми закладами.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2010