Фільтрувати матеріали за датою: червня 2010 — Університет «КРОК»

Новини та події

30 червня 2010 Новини та події

ВітаємоЩиро вітаємо нашого колегу Картунова Олексія Васильовича, завідувача кафедри суспільних наук Університету «КРОК», доктора політичних наук, професора, з присвоєнням Почесного звання – Заслужений діяч науки і техніки України – за вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток конституційних засад української державності, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм (Указ президента України №726/2010 про нагородження державними нагородами з нагоди Дня Конституції України). Зичимо Олексію Васильовичу подальших успіхів, наснаги до нових звершень та здобутків!

Управління міжнародного співробітництваЗапрошуємо взяти участь у конкурсному відборі на безкоштовну літню школу італійської мови в м. Удіне (Італія).

Літня школа триватиме з 28 червня по 24 липня.Організатори покривають витрати на:

За детальною інформацією звертайтеся в Управління міжнародного співробітництва, к. 418, 419.

20 червня 2010 Новини та події

Семестр у Вищій школі бізнесу (Польща)Вітаємо Бєглову Аліну (Україно-австрійська програма, 1 курс), Толокіну Ольгу ("Міжнародна економіка", 2 курс) та Павловську Любов ("КРОК-Ексклюзив", 2 курс), які успішно пройшли конкурсний відбір та отримали можливість безкоштовно навчатися протягом наступного семестру закордоном у Вищій школі бізнесу (м. Новий Сонч, Польща).

18 червня 2010 Новини та події

Я - супергерой18 червня проходив другий завершальний етап зовнішнього незалежного оцінювання з історії України. Складати тестування з історії свого краю вирішила найбільша кількість цьогорічних вступників і для більшості з них це був останній іспит, тому саме цей день був обраний КРОКівцями для проведення акції «Я склав ЗНО! Я – супергерой».

02 червня 2010 Новини та події

Безкоштовний семестр у польській бізнес-школіУправління міжнародного співробітництва вітає Дмитренко Ольгу (КРОК-Ексклюзив, 2 курс) та Луців Юлію (МІ, 3 курс) з перемогою у конкурсному відборі та отриманням можливості безкоштовно навчатися цілий семестр у одній із найкращих бізнес-шкіл Центральної та Східної Європи - Університеті ім. Козмінського (м. Варшава, Польща). Бажаємо їм успіхів у навчання та досягненні мети!!!

Управління міжнародного співробітництваВ рамках проекту "Історії успіху" в Університеті економіки та права «КРОК» проводиться майстер-клас "Успіх в рішеннях".

Спікер Вадим Гріб - власник групи компаній “ТЕКТ”:

  • КУА «ТЕКТ»
  • «ТЕКТ Трейд»
  • «ТЕКТ-Expert»
  • КС «Володар»

Управління міжнародного співробітництваУправління міжнародного співробітництва вітає Киву Юлію (КРОК-Ексклюзив, 2 курс) та Бодрову Дар'ю (МІ, 4 курс) з перемогою у конкурсному відборі на безкоштовну участь у літній школі італійської мови в м. Удіне (Італія).

01 червня 2010 Новини та події

Навчання у літній школі італійської мовиУправління міжнародного співробітництва вітає студенток КРОКу Киву Юлію (КРОК-Ексклюзив, 2 курс) та Бодрову Дар'ю (МІ, 4 курс) з перемогою у конкурсному відборі на безкоштовну участь у літній школі італійської мови в м. Удіне (Італія).

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: червня 2010