Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2012 — Університет «КРОК»

Новини та події

26 лютого 2012 Новини та події

Студентська рада привітала чоловіків із Днем захисника ВітчизниЗаходи з нагоди свята розпочалися ще зранку в холі Університету: проводилися конкурси на військову тематику, де найактивніші учасники отримували солодкі подарунки, лунала музика воєнних часів. Дівчата зі Студентської ради, вдягнені у військову форму, пригощали хлопців цукерками.

Університет висловлює подяку за якісну організацію заходу заступнику голови Студентської ради юридичного факультету Ждановій Юлії та студентці ІІ курсу Яковлєвій Катерині.

24 лютого 2012 Новини та події

«KPOK»Благодійна допомога Цюрупинському дитячому будинку-інтернату вже стала традицією для «КРОКівців» за останні вісім років.

Протягом січня та лютого, коли тривав перший етап акції, студенти збирали канцелярію, одяг, іграшки, книжки, засоби особистої гігієни для вихованців будинку.

Завершальним етапом благодійної акції стало відрядження шести студентів Університету на чолі з директором департаменту зі студентських питань Ковальчук Наталією Олександрівною до Цюрупинська, яке тривало з 24 до 26 лютого.

18 лютого 2012 Новини та події

«KPOK»Керівництво Київської Малої академії виразило подяку Університету "КРОК" та ректору Лаптєву Сергію Михайловичу за неоціненну допомогу в організації ІІ (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт членів МАН для секцій відділення економіки.

18 лютого 2012 року в Університеті «КРОК» проходив захист робіт учнів 8-11 класів у трьох секціях відділення економіки, а саме: економічної теорії та історії економічної думки, фінансів, грошового обігу та кредиту, мікроекономіки та макроекономіки. Урочисте відкриття відбулося в актовій залі Університету.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2012