Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2016 — Університет «КРОК»

Новини та події

30 листопада 2016 Новини та події

Для студентів Університету «КРОК» 28 листопада пройшов майстер-клас від Центру розвитку кар’єри «Ефективний тайм-менеджмент». У заході взяло участь 20 студентів, які прагнули навчитися ефективно планувати власний час та керувати ним. Спікером виступав Євген Ткаченко – бізнес-консультант, тренер, керівник підрозділу з розвитку персоналу групи компаній «ВЕНБЕСТ», який має 10-річний досвід роботи в тренерстві та управлінні.

30 листопада 2016 Новини та події

З-поміж працівників, викладачів, аспірантів, студентів Університету «КРОК» є чимало таких, які чимось, а таки відрізняються від усіх, є оригіналами, мають позаурочні цікаві захоплення, реалізовують свої багатосторонні здібності, здобувають успіхи не лише за фахом.

Сьогодні розповімо про викладача кафедри економіки та менеджменту підприємства факультету економіки та підприємництва, доцента Галину Борисівну Пекну.

29 листопада 2016 Новини та події

1 грудня 2016 року на базі Університету «КРОК» відбудеться круглий стіл, присвячений проблемам освіти фахівців, які працюють у сфері економіки нерухомості.

Про необхідність і формат такої освіти, актуальні аспекти зазначеної теми, які обговорюватимуть учасники заходу, ми розмовляємо з директором Центру економіки нерухомості Університету «КРОК», членом Президії Всеукраїнської Асоціації фахівців оцінки Дзюбком В.В.

29 листопада 2016 Новини та події

17–18 листопада 2016 року факультет філософської освіти і науки Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова спільно із Національним центром «Мала академія наук України» вже втретє організували фантастичний простір філософської рефлексії для школярів всієї країни – провели Всеукраїнську олімпіаду з філософії. До участі в цьому визначному заході долучилась студентка II-го курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, майбутній правознавець Вікторія Сорокопуд.

29 листопада 2016 Новини та події

18 листопада 2016 року студентка I курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Карина Цирин, яка навчається за спеціальністю «Правова діяльність на ринку нерухомості», взяла участь у конкурсі «Кращий знавець історії України» на базі Ірпінського державного коледжу економіки та права.

25 листопада 2016 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету К 26.130.03 подано кандидатську дисертацію Кміти Олександра Вікторовича

Тема дисертації:

  • «Законність у процесі постання правової держави в Україні»
25 листопада 2016 Новини та події

21 листопада 2016 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулися спортивні змагання серед студентів І курсу «КЕПІТ-fit».

24 листопада 2016 Архів оголошень

Шановні колеги, студенти та аспіранти!

Запрошуємо Вас взяти участь у Першому круглому столі «Навчання іноземних мов: наукові здобутки студентів Університету «КРОК», який відбудеться в Університеті 24 листопада 2016 року.

24 листопада 2016 Новини та події

17 листопада 2016 року в рамках Міжнародного дня толерантності студенти І курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Расказов Олександр, Кузькова Анастасія, Сисолятіна Діана та Євченко Павло під керівництвом завідувача відділення загальноосвітньої підготовки Кудряшової Світлани Вікторівни взяли участь у конференції-практикумі «Суд над байдужістю: толерантність врятує світ».

23 листопада 2016 Новини та події

У листопаді пройшов щорічний проект від Центру розвитку кар’єри Career Camp Junior. Протягом двох тижнів студенти 1–2 курсів відвідали 7 мотивуючих та захоплюючих майстер-класів від 11 спікерів, які підготували їх до побудови майбутньої кар’єри, допомогли визначити професійні цілі і створити план їх досягнення.

21 листопада 2016 Новини та події

8 листопада 2016 року актив Екологічного клубу однодумців «ЛОТОС» організував і провів майстер-клас з апсайклінгу для студентів І курсу. Під час заходу демонструвалася відеопрезентація, у якій розповідалося про те, як зробити святкові прапорці з використаного паперу. Учасникам майстер-класу настільки сподобався процес роботи, що деякі з них залишились, щоб доопрацьовувати свої вироби. Усі виготовлені на заході прапорці будуть прикрашати актову залу під час проходження ювілейної Х Всеукраїнської екологічної конференції.

21 листопада 2016 Новини та події

У рамках місяця екології, який проводиться кожного року, 3–4 листопада 2016 року на подвір'ї Університету «КРОК» Екологічний клуб однодумців «ЛОТОС» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій організував та провів акцію зі збору макулатури «День врятованого дерева». Активними учасниками заходу були студенти І курсу КЕПІТу. Також до акції долучилися працівники Університету та Коледжу.

21 листопада 2016 Новини та події

18 листопада 2016 року в Університеті «КРОК» відбувся Інформаційний день з міжнародної кредитної мобільності Еразмус+, організаторами якого виступили Національний Еразмус+ офіс в Україні (проект ЄС) спільно з Університетом економіки та права «КРОК» у тісній співпраці з Представництвом Європейського Союзу в Україні за підтримки Міністерства освіти і науки України та Виконавчого агентства ЄС з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури.

18 листопада 2016 Новини та події

У середу, 16 листопада 2016 року, відбулось перше засідання новоствореного студентського наукового гуртка «Науково-психологічні дослідження та кількісна обробка їх результатів».

18 листопада 2016 Архів оголошень

Запрошуємо студентів, випускників, викладачів та адміністративний персонал вищих навчальних закладів до участі в Інформаційному дні щодо індивідуальних можливостей Еразмус+, який відбудеться 18 листопада 2016 р. в Університеті «КРОК».

Захід присвячено:

  • індивідуальним можливостям з академічної мобільності
  • отриманню стипендій на навчання
  • отриманню стипендій на проведення досліджень
  • отриманню стипендій для професійного розвитку та стажування

Програма інформаційного дня Еразмус+

Час і місце проведення: 13:00–17:30, Університет «КРОК», Актова зала (3 пов.)
вул. Лагерна 30-32, Київ (мапа)

Організатори: Національний Еразмус+ офіс в Україні (проект ЄС) спільно з Університетом «КРОК» у тісній співпраці з Представництвом Європейського Союзу в Україні за підтримки Міністерства освіти і науки України та Виконавчого агентства ЄС з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури.

Мова: українська.

Умови участі: безкоштовно, проїзд не відшкодовується. Учасники забезпечуються кава-брейками.

Реєстрація ОБОВ’ЯЗКОВА.
Запрошуємо заповнити електронну форму за посиланням і надіслати до 18:00 15 листопада 2016 р.

Елекронна реєстрація дає право на участь у заході

Контактна особа – Катерина, тел.: (+38 044) 286-66-68, 332-26-45

До зустрічі на заході!

18 листопада 2016 Архів оголошень

Запрошуємо до участі в Інформаційному дні з міжнародної кредитної мобільності Програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ у сфері вищої освіти, що відбудеться 18 листопада 2016 р. в Університеті «КРОК».

Цільова аудиторія: представники вищих навчальних закладів України.

Під час Інформаційної сесії для вищих навчальних закладів буде представлено інформацію щодо напряму КА1 Програми ЕРАЗМУС+:

  • навчальна (академічна) мобільність у сфері вищої освіти;
  • правила участі українських вищих навчальних закладів у конкурсах Програми ЕРАЗМУС+ з кредитної мобільності;
  • рекомендації з підготовки проектних заявок;
  • пріоритети співпраці європейських університетів з українськими ВНЗ у різних країнах.

Програма інформаційного дня Еразмус+

Час і місце проведення: 9:30-13:00, Університет «КРОК», Актова зала (3 пов.)
вул. Лагерна 30-32, Київ (мапа)

Організатори: Національний Еразмус+ офіс в Україні (проект ЄС) спільно з Університетом «КРОК» у тісній співпраці з Представництвом Європейського Союзу в Україні за підтримки Міністерства освіти і науки України та Виконавчого агентства ЄС з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури

Мова заходу: українська. Презентації – українською мовою

Умови участі: безкоштовно, проїзд не відшкодовується. Учасники забезпечуються кава-брейками

Реєстрація ОБОВ’ЯЗКОВА.
Запрошуємо заповнити електронну форму за посиланням та надіслати до 18:00 11 листопада 2016 р.

Електронна реєстрація дає право на участь у заході. У разі необхідності цільові запрошення можуть бути надіслані до 15 листопада 2016 р.

Контактна особа – Катерина, тел.: (+38 044) 286-66-68, 332-26-45

До зустрічі на заході!

14 листопада 2016 Новини та події

4 листопада 2016 року в Університеті традиційно відбулася Щорічна науково-практична конференція молодих учених «Українські перспективи у світовому розвитку».

11 листопада 2016 Новини та події

4 листопада 2016 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Бабенко А., Гребенюк О., Данілова М., Желепа А. та Коваль В. під керівництвом доцента кафедри маркетингу та поведінкової економіки Університету «КРОК» Наумової О.О. виступили з доповіддю «Маркетингові концепції споживання» на стендовій сесії науково-практичної конференції «Українські перспективи у світовому розвитку», що проходила в Києві. Необхідність знання цільового ринку, вміння створювати нові сегменти та ніші ринку й утримувати існуючі ринки динамічно зростає в умовах посилення світової гіперконкуренції. Тому ефективні маркетингові концепції споживання товарів стають дедалі актуальнішими для всіх тих учасників, які формують пропозицію товарів на ринку.

11 листопада 2016 Новини та події

Презентація студентських груп І курсу КЕПІТу, що відбулася 21 жовтня 2016 року, пройшла у форматі різних телепередач. Відповідальним завданням для першокурсників було перевтілитися в героїв програм «Хата на тата», «МастерШеф», «Битва екстрасенсів»… Ще ніколи в актовій залі Університету не було стільки глядачів: батьків студентів, родичів, друзів. Усі хотіли побачити, що ж для нас підготували першокурсники. І недарма! Цьогорічна презентація запам'ятається найкреативнішими виступами студентів та неймовірною підтримкою залу.

11 листопада 2016 Новини та події

2 листопада 2016 року відбулася ХІІ Звітна конференція Студентської ради Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Голова Студради Поварчук Альона та голови комітетів відзвітували про роботу за рік і подякували всім за співпрацю.

3 листопада 2016 року відбулися ВИБОРИ до складу Студентської ради Коледжу. Під час їх проведення були виконані всі вимоги відповідно до наказу МОН про вибори. Передвиборча кампанія пройшла з великим ентузіазмом. Кандидати підготували свої анкети з планами роботи, які були вивішені на стендах Коледжу, щоб з ними могли ознайомлюватися студенти.

11 листопада 2016 Новини та події

У четвер, 10 листопада 2016 року, в Університеті «КРОК» відбулися презентації перших курсів, де студенти демонстрували загалу свої творчі здібності.

09 листопада 2016 Новини та події

Ріки і гори, моря і поля –
Це наша рідна планета Земля.
Будь їй ти другом, люби, бережи,
Приклад у цьому усім покажи.

1 листопада 2016 року Коледж економіки, права та інфомаційних технологій взяв участь в освітньому фестивалі управлінської майстерності KyivEdFest, який проходив у Київському міському будинку учителя. У рамках цього фестивалю відділення філософії та суспільствознавства Київської Малої академії наук організувало й провело інтерактивне практичне заняття «Збережемо майбутнє Землі разом». Учні – члени МАНу секції педагогіки проводили заняття для викладачів закладів, які співпрацюють із МАН.

09 листопада 2016 Новини та події

29 жовтня 2016 р. в рамках Київського дитячо-юнацького форуму «МЕНШІ 18 – МИ МОЖЕМО БІЛЬШЕ!» студентська команда юних дипломатів КЕПІТу, учнів Школи миру, стала учасником дискусійної трибуни на тему «Що таке мир і як його зберігати. Діти і культура миру». Наша команда з дипломатичною віртуозністю та витримкою відстоювала необхідність виключно мирного врегулювання конфліктів. Висловлюємо щиру вдячність юним миротворцям КЕПІТу: Ладягіній Катерині, Євченку Павлу, Расказову Олександру, Кияниці Давиду, Кухарчук Анастасії, Шнейдер Тетяні.

08 листопада 2016 Новини та події

У п’ятницю, 4 листопада 2016 року, в Університеті «КРОК» відбулася науково-практична конференція «Українські перспективи у світовому розвитку».

У конференції взяли активну участь студенти, аспіранти та викладачі кафедри психології. На особливу увагу заслуговували доповіді:

  • Кутас Марини Сергіївни, кандидата психологічних наук, доцента кафедри психології («Вивчення впливу асертивності фахівців ВНЗ на їх конфліктність»);
  • Подопригоріної Римми Рафільєвни, магістрантки 2 року навчання («Особливості динаміки розвитку посттравматичного стресового розладу у військовослужбовців, що перебували в зоні АТО»).

Доповідачки були нагороджені дипломами. Кафедра психології вітає Марину Сергіївну та Римму Рафільєвну з отриманням заслуженої високої оцінки їхнього наукового доробку та бажає творчої наснаги в майбутньому!

07 листопада 2016 Архів оголошень

Інститут управління природними ресурсами Університету «КРОК» проводить набір слухачів на курси підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-землевпорядників та осіб, позбавлених кваліфікаційного сертифіката.

04 листопада 2016 Новини та події

1 листопада в рамках проведення фестивалю управлінської майстерності KyivEdFest у Київському міському будинку учителя відбулася економічна гра «Модель ринкової економіки», організатором якої виступило відділення економіки КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді».

Економічні ігри належать до активних методів викладання, які, на думку, багатьох дослідників є найефективнішими в учнівській аудиторії. Але цього разу цільовою аудиторією стали педагоги, які спробували себе в ролі гравців, щоб потім провести аналогічне заняття зі студентами І–ІІ курсів коледжів. У навчальному заході взяв активну участь Коледж економіки, права та інформаційних технологій.

04 листопада 2016 Новини та події

З нагоди Всесвітнього дня розвитку інформації (World Development Information Day) у жовтні відділення філософії та суспільствознавства Київської Малої академії наук провели засідання круглого столу на тему: «Особистість в інформаційному суспільстві: світоглядні виклики та загрози».

Студентка ІІ курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій спеціальності «Правознавство» Сорокопуд Вікторія взяла активну участь у цьому заході.

04 листопада 2016 Новини та події

У жовтні відбулася екскурсія учнів-членів відділення економіки Київської Малої академії наук учнівської молоді до Державного музею іграшки. У заході взяли участь студенти І курсу спеціальності «Фінанси і кредит» з поглибленим вивченням іноземної мови Коледжу економіки, права та інформаційних технологій: Марцонь Олександр, Блонський Назар, Некрутенко Анастасія. Юні економісти мали унікальну можливість прослухати цікаву лекцію на тему «Промислове виробництво іграшок в Україні за останні 80 років» на основі експозиції музею, яку для них провела методист Державного музею іграшки Юлія Сергіївна Віговська.

04 листопада 2016 Архів оголошень

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Запрошуємо Вас взяти участь у щорічній Науково-практичній конференції молодих учених «Українські перспективи у світовому розвитку», яка відбудеться 4 листопада 2016 року.

Організатором конференції є Вищий навчальний заклад «Університет економіки та права «КРОК».

Робочі мови Конференції: українська, російська та англійська.

03 листопада 2016 Новини та події

25–27 жовтня в Університеті проходив  молодіжний практико-орієнтований фестиваль KROK LAW FEST. Автор і координатор проекту – переможниця Конкурсу на здобуття стипендії АВУ «КРОК» – 2016, випускниця КЕПІТу, студентка 3-го курсу Університету «КРОК» («Правознавство») Гольцева Аліна.

Організатори фестивалю: Асоціація випускників «КРОКу», Коледж економіки, права та інформаційних технологій, Університет «КРОК».

Цільовою  аудиторією заходу і безпосередніми учасниками проекту стали студенти Коледжу та Університету, які здобувають юридичну освіту. А в якості глядачів до фесту міг приєднатися кожен бажаючий.

Проект проходив у триденному форматі. Першого дня відбувалося урочисте відкриття фестивалю, розподіл учасників за секціями та проведення двох лінійок майстер-класів від випускників Університету, юристів-практиків і друзів нашого навчального закладу.

Напрями майстер-класів:

  • адвокатська діяльність (спікери: Євтехов Євген, Наумова Олена);
  • кримінальний процес (спікери: Салова Елеонора, Проконова Ксенія);
  • політична діяльність (спікери: Панасюк Сергій, Гаджиєв Расім);
  • ораторське мистецтво (спікер: Гула Сергій).

Після закінчення майстер-класів на учасників чекав юридичний бліц, де всі могли випробувати свої власні сили. Бліц був складений відповідно до рівня знань студентів різних курсів, тому на кожному потоці ми знайшли свого «найрозумнішого» юриста.

Другого дня наші учасники завітали на судове засідання до Окружного адміністративного суду м. Києва, побували з екскурсіями  в юридичних компаніях АО «Арсенал» і «Яремчук і партнери», в юридичному відділі Lifecell та завітали до Української Гельсінскої спілки з прав людини.

Третій день був присвячений діловій юридичній грі «Судове засідання», що  проходила на базі реальних судових справ. Досягнення учасників оцінювало журі, до складу якого ввійшли Тарасова Ірина Вікторівна, Двірська Оксана Василівна, Наумова Олена Олександрівна, Баликіна Людмила Ігорівна  та експерти-випускники: Сидоренко Вадим Анатолійович та Пстрак Віталій Євгенович. Підбиття підсумків і нагородження переможців  відбулося на урочистому закритті KROK LAW FEST.

У цьогорічному заході було задіяно понад 100 осіб – учасників, спікерів, модераторів, волонтерів, представників компаній та організацій. Сподіваємося, що наступний фест вийде ще більш насиченим і цікавим.

Тож до зустрічі на KROK LAW FEST 2017!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

KROK LAW FEST / 25-27.10.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

03 листопада 2016 Новини та події

29 жовтня 2016 року у приміщенні Київської міської державної адміністрації відбувся Київський дитячо-юнацький форум «М18 – Ми можемо більше!».

У стінах КМДА на молодь чекали відверте спілкувалася з політиками, презентації суспільно значущих дитячих і молодіжних проектів, ініціатив, майстер-класи та дискусійні майданчики, зустріч із відомим українським реп-виконавцем ЯрмаКом та, звичайно, з мером Києва Віталієм Кличком.

Ініціаторами та організаторами форуму є громадська організація «Агенція розвитку освітньої політики», Департамент освіти і науки, молоді та спорту КМДА в партнерстві з Київським молодіжним центром, мережею «М18» в Україні, Київський ліцей бізнесу, Коледж економіки, права та інформаційних технологій ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК».

Київський дитячо-юнацький форум – громадсько-освітній проект із залучення дітей і молоді до життя суспільства та розвитку їхніх громадянських компетентностей через діалоги з представниками влади, депутатами Київради, громадськими лідерами.

Головні завдання форуму:

  • створення комунікативної платформи для зустрічі й спільного обговорення молодіжних проблем і пошуку шляхів їх вирішення;
  • підвищення рівня обізнаності дітей і молоді щодо діяльності місцевого самоврядування, мотивації до участі в політичному та культурно-соціальному житті міста;
  • залучення депутатів Київради, інших політиків, громадських діячів, експертів у різних галузях до діалогу з дітьми і молоддю столиці не як з школярами, а як з громадянами міста;
  • поширення кращих методів і форм роботи з дітьми і молоддю для формування їхньої активної громадянської позиції (у т. ч. оголошення переможців конкурсу соціальних молодіжних та учнівських проектів);
  • презентування можливостей різних організацій та установ для підтримки й розвитку дитячих і молодіжних проектів у столиці;
  • зміцнення й розширення мережі партнерства «М18».

У форумі взяли участь діти й молодь з Харкова та Харківської області, Запоріжжя, Кривого Рогу, Слов’янська, Славутича, молодіжні організації, представники влади, бізнесу, ЗМІ, освітяни, батьки.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

М18 – Ми можемо більше! / 3.11.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

01 листопада 2016 Новини та події

28 жовтня 2016 року в Університеті «КРОК» відбувся конкурсний відбір на програми обміну з вищими навчальними закладами країн Європи. До складу відбіркової комісії входили: Лотарєв А.Г., начальник управління міжнародного співробітництва, Кудак В.М., директор Студентського офісу, заступник декана факультету економіки та підприємництва, Доді К.В., доцент кафедри державно-правових дисциплін, Куліда Т.Е., провідний методист кафедри міжнародних відносин та суспільних комунікацій, Богаченко Г.К. та Дробина А.О., керівники проектів та програм, Донченко Т., представник Студентської ради Університету. Студенти Університету «КРОК» мали змогу обирати партнерські університети з Польщі, Нідерландів, Угорщини, Литви, Латвії, Італії, Іспанії та Хорватії.

Вітаємо студентів 2 курсу юридичного факультету Деректоренко Анну та Крамаренка Бориса, які проведуть наступний навчальний семестр в Університеті Туріба (Латвія), студентів 2 курсу спеціальності «Психологія» Янковську Катерину та Росовецьку-Гіндіч Інну, які навчатимуться в Університеті ім. Миколаса Ромеріса (Литва), студентку 4 курсу факультету міжнародних відносин Плотнікову Марину, яка поїде на навчання до Університету прикладних наук Ханзе (Нідерланди), студентів 3 курсу факультету економіки та підприємництва Николин Богдану, яка навчатиметься в Університеті Домброви Гурнічої, та Головатюка Василя, який проведе другий семестр 2016–2017 н. р. в Католицькому університеті Сан-Антоніо (Іспанія).

Бажаємо студентам використати з користю для себе можливість участі в програмі академічній мобільності та не зупинятися на досягнутому!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2016