Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2012 — Університет «КРОК»

Новини та події

29 квітня 2012 Новини та події

Вітаємо університетську команду веслярів з отриманням срібної медалі на змаганнях!У неділю, 29 квітня, в затоці Дніпра "Барбара" жителі Комсомольська (Полтавська обл.) та гості міста стали свідками яскравої спортивної події - відкриття веслувального сезону на човнах «Дракон».На Чемпіонат України з цього екзотичного виду спорту з'їхалися команди з усієї України, в тому числі і з Університету «КРОК».

27 квітня 2012 Новини та події

«КРОКівці» перемогли збірну Іспанії у першій грі з фінансового футболу27 квітня в конференц-залі готелю Хаят відбувся перший в Україні матч із фінансового футболу. Нова гра є частиною глобальної ініціативи Visa з підвищення фінансової грамотності молоді у всьому світі.

Команда студенток 2 курсу КЕПІТу, спеціальності «Економіка підприємства» - Брицька Вікторія, Коровай Маргарита, Газарянс Аля, Крилова Ірина, Гучек Катерина, Іванова Аня і Пташка Катерина - виграли в команди студентів з Іспанії з рахунком 2:0. Організатором заходу виступили «ПриватБанк» та компанія Visa. Офіційний партнер гри - ФІФА.

25 квітня 2012 Новини та події

Відбувся другий BUSINESS MASTER camp25 квітня на базі Університету «КРОК» було успішно проведено другий професійний баркемп BUSINESS MASTER camp.

Подію відвідали 178 учасників, які мали можливість обрати один із 10 майстер-класів: з управлінського, інформаційного, адміністративного, стратегічного, проектного менеджменту, бізнес-психології, маркетингу та мотивації.

Спікери баркемпу – тренери Бізнес-школи «КРОК» та провідні викладачі Інституту магістерської підготовки та післядипломної освіти Університету «КРОК».

24 квітня 2012 Новини та події

Університет «КРОК» отримав лист-подяку від Київського міського центру зайнятості24 квітня у Київському палаці дітей та юнацтва відбувся інтегрований інформаційно-масовий захід для незайнятого населення і роботодавців «Ярмарок кар’єри та вакансій «Будуємо кар’єру разом!».

Відмінність цього ярмарку від інших полягала в тому, що було зроблено акцент на підборі кадрів для сфери ІТ-технологій.

24 квітня 2012 Новини та події

«KPOK MAFIA»?24-26 квітня 2012 року пройшла нарада консорціуму 18 університетів-партнерів міжнародного освітнього проекту EMP-AIM «Партнерство Еразмус Мундус для Білорусі, України, Молдови». Від Університету «КРОК» участь у нараді взяв директор Управління міжнародного співробітництва Лотарєв Андрій Григорович.

Засідання було присвячене процесу відбору стипендіатів та затвердженню подальшої діяльності в межах партнерства.

20 квітня 2012 Новини та події

Відбулася зустріч випускників «КРОКу» 2007 року20 квітня відбулася зустріч випускників 2007 року, яку організувала Асоціація випускників Університету «КРОК».

На захід прийшло понад 80 колишніх студентів Університету, які сьогодні працюють у різних компаніях та установах, як в Україні, так і за кордоном.

Близько 100 випускників 2007 року взяли участь у попередньому анкетуванні, що дозволило дізнатися про деякі цікаві факти з їхнього життя. Результати анкетування були представлені під час урочистої частини зустрічі.

19 квітня 2012 Новини та події

Відбувся семінар для «Асоційованих шкіл ЮНЕСКО»19 квітня в актовій залі Університету «КРОК» відбувся науково-практичний семінар «Асоційовані школи ЮНЕСКО в м. Києві».

На захід було запрошено школи-партнери Університету «КРОК», Коледж економіки, права та інформаційних технологій. Організатором семінару виступив департамент довузівської підготовки Університету «КРОК».

18 квітня 2012 Новини та події

Вітаємо Михайлович Ольгу з перемогою в номінації «Найкращий стиліст»!18-19 квітня 2012 року в Чернівцях проходив ІІ тур Всеукраїнської олімпіади з української мови за професійним спрямуванням, учасниками якого стали 70 студентів провідних ВЗН України.

Змагання складалися з двох етапів. Під час письмового туру студенти мали продемонструвати знання з граматики професійного мовлення. Усний тур передбачав презентацію ораторських здібностей. Учасники працювали в окремих секціях: юридичній, економічній, гуманітарній та технічній.

17 квітня 2012 Новини та події

«KPOK MAFIA»?Вже вдруге на сесію до Університету «КРОК» приїжджають студенти партнерських університетів з Грузії та Азербайджану, які вчаться на першому курсі заочної форми навчання за напрямом «Фінанси і кредит».

Усього в групі 12 студентів, які протягом двох тижнів не лише складатимуть іспити, а й проходитимуть інтенсив-курс з російської мови.

Іноземних студентів гостинно приймає гуртожиток Університету «КРОК». Найближчим часом для них планується проведення оглядової екскурсії Києвом.

11 квітня 2012 Новини та події

«Prof Club організував профорієнтаційну гру «ПРОФ-Брейн»11 квітня відбулася інтелектуально-розважальна гра «ПРОФ-Брейн» для школярів 9-11 класів.

Гра проходила у форматі брейн-рингу, тема якого – професії. Завданням кожної команди було відповісти на максимальну кількість запитань. Мета гри полягала в тому, щоб школярі отримали додаткові знання про існуючі професії ділового світу та змогли правильно обрати майбутній фах.

09 квітня 2012 Новини та події

Факультет економіки та підприємництва відсвяткував 20-ту річницюЗ нагоди 20-ї річниці з дня заснування факультету економіки та підприємництва студенти організували тиждень ФЕП.

Святкування розпочалося із урочистого відкриття та виставки фотографій випускників факультету.

08 квітня 2012 Новини та події

Результати студентської конференції з міжнародної економікиУ конференції взяли участь студенти третього та четвертого курсів напрямів «Міжнародна економіка» та «Міжнародний бізнес», які представили результати наукових досліджень проблемних аспектів світового економічного розвитку та обговорили нинішні труднощі та суперечності розвитку світової економічної системи.

08 квітня 2012 Новини та події

«Школа Студентського Самоврядування – 2012» відбулася в КРОЦі8 квітня 2012 року на базі Університету економіки та права «КРОК» відбувся захід «Школа Студентського Самоврядування – 2012». Його організатори - Спілка ініціативної молоді «СІМ» та Студентська рада Університету «КРОК».

«Школа Студентського Самоврядування – 2012» - захід, на якому колишні лідери студентського самоврядування проводять майстер-класи й діляться досвідом зі своїми наступниками.

Управління міжнародного співробітництваПлідна співпраця Університету «КРОК» з Університетом міста Удіне (Італія) триває вже п’ять років. Цієї весни до нашого навчального закладу за програмою обміну приїхали італійські студенти. Гості з Італії навчаються за двотижневою програмою інтенсивного курсу з російської мови. Заняття проходять щодня протягом шести годин. Окрім стаціонарного навчання, студенти практикують російську мову з її носіями.

07 квітня 2012 Новини та події

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнської олімпіади!7 квітня відбулося офіційне закриття ІІ-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Управління фінансово-економічною безпекою».

Перемогу у ІІ турі олімпіади здобула студентка Східноукраїнського національного університету ім. Даля Кононова А.Г.

07 квітня 2012 Новини та події

Відбувся День майбутнього студента7 квітня в Університеті «КРОК» пройшла ще одна зустріч абітурієнтів із їхнім майбутнім.

Університет вже втретє проводить День відкритих дверей у формі Дня майбутнього студента.

Цього разу для школярів було організовано майстер-клас "Шлях до мети - спланувати свій успіх за 60 хвилин", відбулася зустріч із адміністрацією Університету та лекція зі вступу до фаху, яку читав викладач Університету.

07 квітня 2012 Новини та події

Університет «КРОК» взяв участь у міжнародній освітній виставці7 квітня в готелі «Хаятт Рідженсі» відбулася виставка «Міжнародна освіта», організатором якої виступила російська компанія Begin Group.

На виставці Університет «КРОК» представив існуючі програми першого і другого вищої освіти, магістратури, міжнародну програму MBA, програму підвищення кваліфікації та профперепідготовки, Бізнес-школу «КРОК».

05 квітня 2012 Новини та події

Всеукраїнська олімпіада з управління проектамиЗ 5 по 7 квітня 2012 року в Університеті "КРОК" згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України на базі Бізнес-школи проходив ІІ-й етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності "Управління проектами".

В Олімпіаді взяли участь 58 учасників із 25-ти ВУЗів України.

05 квітня 2012 Новини та події

Команда КВК Університету «КРОК» отримала три нагородиЗ метою згуртування студентів, розвитку ініціатив Студентської ради, розкриття творчого потенціалу молоді в Університеті «КРОК» сформована команда веселих та кмітливих.

5 квітня команда КВК Університету економіки та права «КРОК» взяла участь у V Всеукраїнському фестивалі студентських команд КВК на «Кубок Гоголя», який проходив в Ніжинському державному університеті ім. М. Гоголя.

01 квітня 2012 Новини та події

«KPOK MAFIA»?З 31 березня до 14 квітня в Університеті «КРОК» проходив інтенсивний курс з російської мови для студентів Університету міста Удіне (Італія), який є партнером нашого навчального закладу.

Наприкінці другого тижня навчання студенти, які в перші дні перебування розмовляли виключно англійською мовою, вже майже вільно спілкувалися російською.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2012