Фільтрувати матеріали за датою: березня 2012 — Університет «КРОК»

Новини та події

31 березня 2012 Новини та події

31 березня відбулася конференція з інноваційної діяльностіДруга міжвузівська науково-практична конференція «Сучасні проблеми прав інтелектуальної власності та інноваційної діяльності в господарській сфері», організована юридичним факультетом Університету «КРОК» і журналом «Інтелектуальна власність», була присвячена актуальним проблемам правової охорони об’єктів інтелектуальної власності, розвитку законодавства і нормативної бази, що виникають в інноваційній діяльності цивільних та господарських відносин.

29 березня 2012 Новини та події

Відбулася студентська наукова конференція з міжнародної економіки29 березня кафедра міжнародної економіки організувала конференцію для студентів 4-го курсу.

Доповідачі презентували результати власного наукового пошуку та аналізу з проблем розвитку сучасної міжнародної економіки. Кожен учасник виокремив та наочно продемонстрував певний аспект цього питання, таким чином у присутніх сформувалася чітка картина проблеми, яка була розглянута.

29 березня 2012 Новини та події

Всеукраїнський фінал Олімпіади «ІT-Планета 2011/12»В Університеті «КРОК» відбувся всеукраїнський фінал міжнародної олімпіади в сфері інформаційних технологій «IT-Планета». Учасниками фіналу стали студенти з різних регіонів України - переможці попереднього очного конкурсу.

Після офіційного відкриття студенти вирішували завдання на стаціонарних комп’ютерах «КРОКу». Паралельно в актовій залі проходила конференція «Зустріч з бізнесом: ІТ в освіті та підготовка ІТ-фахівців». На конференції зі вступним словом виступили Володимир Бузмаков, голова оргкомітету олімпіади, та Віктор Морозов – декан Бізнес-школи «КРОК». У рамках заходу пройшла презентація програм співпраці з ВНЗ провідних ІТ-компаній.

27 березня 2012 Новини та події

КЕПІТ святкує День народження!Цьогорічне святкування у Коледжі виявилося дуже солодким. Смачні торти, печиво, цукерки - все це можна було сьогодні скуштувати під час перерв між парами. Студенти Коледжу прикрасили кульками та вітальними плакатами хол Університету, створивши святкову атмосферу. День народження став яскравою подією і подарував позитивні емоції усім «КРОКівцям».

Університет «КРОК» вітає співробітників та студентів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій зі святом і зичить майбутніх здобутків та успіху!

27 березня 2012 Новини та події

Київський ліцей бізнесу – у рейтингу найкращих шкіл Києва!Ліцей вже не вперше потрапляє до рейтингу «Топ-50 найкращих шкіл Києва», який четвертий рік поспіль розміщує на своїх сторінках всеукраїнська щоденна газета «Сегодня». Під час складання топ-50 враховується відсоток учнів у кожному навчальному закладі, які набрали високі бали на зовнішньому незалежному оцінюванні.

У 2012 році Ліцей піднявся у рейтингу, посівши 39-те місце. Вітаємо наших колег із цією подією та бажаємо їм подальших успіхів, заслуженого визнання і талановитих учнів!

23 березня 2012 Новини та події

«КРОКівці» знову серед перших!Вітаємо Олексенка Владислава, студента 2 курсу денної форми навчання юридичного факультету Університету «КРОК», який 23 березня 2012 року посів почесне 3 місце на клубному Кубку Європи з кіокушин-кан карате у розділі «куміте» («ката») у ваговій категорії 70 кг. «КРОКівська» родина зичить Владиславу нових перемог!

22 березня 2012 Новини та події

Вітаємо Дзюбко Олену з перемогою у конкурсі «Сходинки до Парнасу»22 березня в актовій залі Київського оптико-механічного технікуму відбулося відкриття літературної вітальні міського конкурсу дослідницько-пошукових та творчих робіт «Сходинки до Парнасу». Студентка Київського коледжу нерухомості Дзюбко Олена у відділі «Творчі авторські роботи «Первоцвіту» - «Поетична мозаїка» представила добірку віршів «Війна», яка належить до патріотичної лірики і була удостоєна першого місця на конкурсі.

Вітаємо Олену із творчими досягненнями та бажаємо їй натхнення і наступних перемог!

22 березня 2012 Новини та події

Круглий стіл для адміністративного складу шкіл-партнерів та філій Університету «КРОК»22 березня відбувся круглий стіл «Сучасна профорієнтаційна просвітницька діяльність у вищій та середній школі». У рамках програми «Партнерство заради успіху» до участі у заході було запрошено 70 шкіл – партнерів Університету «КРОК» з Києва, Київської області та регіональних центрів навчання.

Університет «КРОК» презентував особливості вступної кампанії 2012 року, можливі шляхи співпраці, результати та перспективи студентської проектної діяльності для школярів та пріоритетні напрями роботи департаменту довузівської підготовки.

21 березня 2012 Новини та події

Вітаємо Грищенко Олексія, який посів перше місце в конкурсі «Пізнаємо світ разом»21 березня в Університеті «КРОК» відбувся конкурс із географії та екології серед студентів коледжів, який організувало київське методоб’єднання.

У конкурсі взяло участь близько двадцяти навчальних закладів, від кожного з яких було висунуто одну кандидатуру на захист пошуково-наукової творчої роботи – презентації країни на вибір.

17 березня 2012 Новини та події

«День майбутнього студента»Майже кожен сьогоднішній школяр прагне стати студентом. Але що очікує його за дверима омріяного навчального закладу, про що треба знати та до чого слід готуватися вже сьогодні? На всі ці запитання молодь отримала відповідь в День майбутнього студента.

16 березня 2012 Новини та події

«Обережно – особистість»Проект «Обережно – особистість» було організовано для лідерів учнівського самоврядування членами Студентської ради. У заході взяли участь школи-партнери Університету «КРОК», а саме СЗОШ № 11, СЗОШ № 27, спеціалізовані школи №№ 85 та 234, суспільно-гуманітарна гімназія № 176, гімназія № 323, гімназії «Оболонь» та «Діалог». До участі у проекті також були запрошені учні регіональних шкіл із Вишневого, Українки, Василькова, Петропавлівської Борщагівки і Макарова. У цілому на захід завітало понад 50 шкільних активістів, для яких було проведено ряд тренінгів із ораторського мистецтва, зокрема тренінг «Мистецтво самопрезентації».

15 березня 2012 Новини та події

Біржова УніверсіадаЗ 1 лютого по 15 березня 2012 року було проведено всеукраїнський чемпіонат по інтернет-трейдингу серед студентів - «Біржова Універсіада 2012», організаторами якого виступили Інвестиційна Група УНІВЕР та «Українська біржа».

В конкурсі взяло участь понад 550 студентів у складі 116 команд з 63 вищих учбових закладів України.

Компанія «Брокерський Дім «Відкриття», як один із інвестиційних консультантів Конкурсу, відмітила активну участь студентів Університету «КРОК» в конкурсі.

15 березня 2012 Новини та події

«Абітурієнт-2012»Університет «КРОК» було нагороджено дипломом учасника ХІІІ Міжрегіональної виставки-презентації «Абітурієнт-2012», яка проходила у м. Полтаві.

Виставка "Абітурієнт" розрахована на випускників шкіл, а також усіх, хто прагне продовжити навчання. Під час заходу представники Університету «КРОК» консультували відвідувачів щодо особливостей навчального процесу, підготовчих програм, актуальності та перспективності спеціальностей вузу тощо.

15 березня 2012 Новини та події

Вітаємо переможців творчого конкурсу!У лютому відбувся конкурс науково-дослідних робіт із суспільних наук для вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації, в якому взяли участь студенти Київського коледжу нерухомості.

Організатором заходу виступило міське методоб’єднання. Студенти подавали свої наукові роботи за двома дисциплінами: «Культурологія (Історичне українознавство)» та «Культурологія».

14 березня 2012 Новини та події

«KPOK»14 березня відбувся конкурс «Студент-ерудит», організований міським методоб’єднанням.

У конкурсі взяли участь 8 команд, серед яких – команди «КЕПІТ» та «Veni Vedi Vici» (ККН). Конкурс пройшов у три тури. У першому турі команди презентували себе, а в другому давали відповіді на непрості запитання. Під час третього туру капітани захищали імена своїх команд.

Команди наших коледжів посіли ІІ місце та були нагороджені почесними грамотами і солодкими призами. Викладачі отримали подяки від організаторів.

12 березня 2012 Новини та події

«Лідер вищої освіти»В межах ІІІ Міжнародної виставки "Сучасні заклади освіти – 2012" проводився рейтинговий виставковий конкурс для ВНЗ III-IV рівнів акредитації. Для учасників рейтингового конкурсу Оргкомітет виставки представив групи ранжування ВНЗ відповідно до ідентифікаційної класифікації системи рейтингового оцінювання Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України за 92 показниками.

12 березня 2012 Новини та події

Вітаємо Лихмус Карину із перемогою!Протягом лютого проходили студентські олімпіади різноманітного наукового спрямування, що розраховані на різні вікові категорії учасників.

Після перемоги на першому етапі V Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхування» студентка ІV курсу факультету економіки та підприємництва Лихмус Карина здобула перемогу на другому етапі, посівши ІІ місце.

Зичимо Карині наснаги та нових здобутків!

09 березня 2012 Новини та події

В Університеті «КРОК» пройшли «Шевченківські дні»Вшановувати на початку весни пам’ять Тараса Григоровича Шевченка в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій стало вже традиційним. У «Шевченківські дні» студенти вбираються в національні українські костюми, дівчата вплітають червоні стрічки у коси, звучить поезія нашого видатного земляка та пісні на його вірші.

08 березня 2012 Новини та події

Студентська рада вітала із Міжнародним днем жінокВосьмого березня Студентська рада вітала із Міжнародним днем жінок усіх представниць чарівної статі. Хол в Університеті було прикрашено кольоровими паперовими квітами, що створювали святковий настрій.

Під час святкування були проведені різноманітні конкурси, панянок вітали, даруючи цукерки та листівки з привітаннями. На великій перерві студенти співали пісні під акомпанемент гітари. Дякуємо Студентській раді за організацію свята та поздоровлення!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: березня 2012