Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2013 — Університет «КРОК»

Новини та події

28 лютого 2013 Новини та події

Круглий стіл ПАШ ЮНЕСКО28 лютого 2013 року в Університеті «КРОК» відбувся круглий стіл присвячений темі «Координація спільних дій для сталого розвитку навчального закладу».

Організатором заходу виступили Університет «КРОК», департамент довузівської підготовки, Коледж економіки права та інформаційних технологій.

Учасниками заходу стали школи-партнери Університету «КРОК» Асоційовані школи ЮНЕСКО м. Києва, навчальні та позашкільні заклади, які приєднуються до ПАШ ЮНЕСКО.

28 лютого 2013 Новини та події

Університет «КРОК» - лідер міжнародної діяльності!В останній день зими відбулося урочисте відкриття IV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти - 2013», в якій взяли участь не лише українські внз, а й навчальні заклади Європи та США.

27 лютого 2013 Новини та події

Долучайтесь до Конкурсу на здобуття стипендії АВУ «КРОК»!Четвертий рік поспіль АВУ «КРОК» до дня народження Університету проводить Конкурс на здобуття стипендії Асоціації для кращих студентів «КРОКу».

Метою конкурсу є визнання, заохочення та нагородження студентів Університету, які мають високий інтелектуальний рівень, значні особисті досягнення і демонструють потенціал розвивати спільноту випускників та підтримувати Університет у майбутньому.

27 лютого 2013 Новини та події

Вітаємо учасників проекту «Я – ведучий!»Протягом лютого 2013 року в Університеті «КРОК» відбувся проект «Я - ведучий», який був ініційований та організований випускниками Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

27 лютого 2013 Новини та події

Вітаємо стипендіатів Erasmus Munduns!З 27 по 28 лютого 2013 року проходила партнерська зустріч членів команди EMP – AIM (Erasmus Mundus) у м. Лінц, Австрія.

На заході були присутні представники європейських університетів, учасники стипендіальної програми. Університет «КРОК» представляв начальник управління міжнародного співробітництва Лотарєв А.Г.

25 лютого 2013 Новини та події

Результати конференції трудового колективу25 лютого 2013 року відбулася конференція трудового колективу Університету «КРОК».

Цього року метою Конференції було оголосити підсумки роботи колективу Університету за 2011-2012, оголосити завдання на поточний навчальний рік, обрати виборних представників до складу Вченої ради Університету, затвердити склад комісії з трудових спорів.

25 лютого 2013 Новини та події

Святкування 8-ої річниці Студентської ради «КРОКу»25 лютого 2013 року відбулася зустріч Студентської ради «КРОКу» та студентських рад інших вузів з нагоди восьмої річниці з дня народження студентського самоврядування в Університеті.

Привітати КРОКівців приїхали представники з п’яти вишів, а саме з Київського університету НАН України, Державного університету інформаційно-комунікативних технологій, Академії муніципального управління, Український державний університет фінансів та міжнародної торгівлі.

23 лютого 2013 Новини та події

Розпочався освітній проект «Піраньї КРОКу 3»«Бізнес – освіті, освіта – бізнесу». Саме під цим гаслом 23 лютого стартував освітній практико-орієнтований проект «Піраньї КРОКу 3».

Проект покликаний створити умови для отримання актуальних практичних навичок і знань талановитими студентами Університету «КРОК» задля підвищення їхньої кваліфікації та конкурентоспроможності на ринку праці.

23 лютого 2013 Новини та події

Свято Захисників Вітчизни в Університеті «КРОК»23 лютого - традиційне свято всіх чоловіків країни. В Університеті «КРОК», святкування організувала Студентська рада. З нагоди свята Дня захисника Вітчизни в холі Університету зранку лунали пісні, студенти вітали всіх чоловіків зі святом, та ініціювали конкурси на військову тематику, в яких найактивніші учасники отримували солодкі призи.

22 лютого 2013 Новини та події

8 років Студентській раді КРОКу!22 лютого 2013 року Студентській раді Університету виповнилось 8 років. КРОКівці радісно та святково провели цей день. Студентські ради факультетів та коледжів вітали один одного, пригощалися святковими тортами, креативно фотографувалися.

На святкову зустріч було запрошено представників самоврядування інших вищих навчальних закладів, якими мають зустрітися 25 лютого 2013 року.

21 лютого 2013 Новини та події

Другий благодійний аукціон в Університеті «КРОК»!21 лютого 2013 року відбувся другий благодійний аукціон за ініціативи Студентського Благодійного Товариства Університету «КРОК» «Серце у долоньках» та Студентської ради Університету.

Вже понад дев’ять років, КРОКівці опікуються вихованцями дитячого будинку-інтернату для дітей інвалідів у м. Цурюпинську Херсонської області.

20 лютого 2013 Новини та події

Вітаємо нового вченого секретаря спеціалізованої вченої ради Алькему В.Г.20 лютого 2013 року на посаду вченого секретаря спеціалізованої вченої ради строком на 3 місяці було призначено Алькему Віктора Григоровича, професора кафедри зовнішньоекономічної діяльності та логістики.

20 лютого 2013 Новини та події

Засідання Студентської ради Університету20 лютого 2013 року відбулося засідання Студентської ради Університету «КРОК», Студентських рад факультетів, Коледжів та гуртожитків, метою якого було розглянути конкретні напрями роботи студентського самоврядування.

В рамках порядку денного відбулося затвердження делегатів від студентства на конференцію трудового колективу «КРОКу», що відбудеться 25 лютого 2013 року.

Зустріч зі студентами з Республіки Екваторіальна Гвінея

Управління міжнародного співробітництва15 лютого 2013 року у стінах Університету «КРОК» відбулася зустріч студентів підготовчого відділення з Республіки Екваторіальна Гвінея з представниками влади країни та компанії-партнера "Duglas Alliance LTD." Під час зустрічі студенти мали змогу задати питання, що їх цікавлять, представникам влади, а також розповіли про своє перебування в Україні та навчання в Університеті «КРОК».

Фотозвіт з події можна переглянути тут.

13 лютого 2013 Новини та події

Члени координаційного центру ПАШ ЮНЕСКО13 лютого 2013 року відбулася Перша міська науково-практична конференція асоційованих шкіл ЮНЕСКО м. Києва «Навчання для майбутнього: вчитися та жити в інформаційному суспільстві».

07 лютого 2013 Новини та події

Відкриття виставки Дмитра Ткача7-го лютого 2013 року відбулося відкриття виставки художника-кераміста, Надзвичайного і Повноважного Посла України, проректора з міжнародних зв’язків, завідувача кафедри міжнародних відносин та інформації Університету «КРОК» Ткача Дмитра Івановича.

Вже давно стало традицією проведення в Університеті творчих зустрічей митців. Свою експозицію Дмитро Іванович присвятив 20-річчю від дня заснування Університету «КРОК».

07 лютого 2013 Новини та події

Заряджай настроєм друзів!7 лютого 2013 року в Університеті «КРОК» було оголошено Днем посмішки «КРОКу».

Із творчою ініціативою виступила Студентська рада, члени якої організували фотоконкурс та залучили до участі у ньому співробітників та студентів Університету. Конкурс визначить найкращу посмішку «КРОКу», яку оберуть за допомогою голосування.

06 лютого 2013 Новини та події

Розширене засідання Студентської ради Університету6 лютого 2013 року відбулося розширене засідання за участю членів Студентської ради Університету «КРОК», студентських рад факультетів, коледжів та гуртожитків.

У рамках порядку денного було затверджено план роботи на друге півріччя 2012-2013 навчального року. Відбулося обговорення процедури проведення соціологічного опитування студентів, розглянуто питання участі студентів Університету в олімпіадах, а також участі в конференції трудового колективу «КРОКу». Крім того, обговорено питання про виконання правил внутрішнього розпорядку студентами, які проживають в гуртожитках.

06 лютого 2013 Новини та події

Зустріч ЕКО «ЛОТОС» з екологами із АвстріїЕкологічний клуб однодумців «ЛОТОС» отримав визнання на міжнародному рівні – про це свідчить зустріч членів клубу з представником Європейського інституту екологічної економіки Раймондом Маде, яка відбулася 6 лютого 2013 року в Університеті «КРОК».

Європейський інститут екологічної економіки (European Institute of Environmental Economics) є провідним консультантом у сфері стратегічного управління відходами, спеціалізується на відновленні ресурсів з твердих побутових відходів і створенні та реалізації стратегій повторного використання, утилізації та переробки в рамках політики Європейського Союзу.

05 лютого 2013 Новини та події

Відбулася 4-та звітно-виборна конференція ЕКО «ЛОТОС»5 лютого 2013 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулася 4-та звітно-виборна конференція Екологічного клубу однодумців «ЛОТОС». Метою конференції було формування нового активу та обрання голови клубу.

Делегатами конференції стали студенти Коледжу та представники адміністрації. Під час заходу кандидати презентували власні передвиборні програми та відповідали на запитання присутніх.

Розпочалася сесія в іноземних студентів!

Управління міжнародного співробітництва4-го лютого 2013 року розпочалася друга сесія в іноземних студентів партнерського Україно-грузинського навчально-наукового міжнародного інституту. Студенти з Грузії та Азербайджану навчаються за напрямом підготовки «Фінанси і кредит» за заочною формою. Навчальна програма для іноземних КРОКівців передбачає вивчення таких предметів: «Російська мова», «Філософія», «Основи соціології», «Макроекономіка», «Історія економічних вчень», «Екологія», «Економіка і нормування праці», «Гроші та кредит», «Фінанси», «Маркетинг», «Бухгалтерський облік», «Страхування», «Податкова система», «Бюджетна система», «Практикум зі складання господарсько-правових договорів».

Управління міжнародного співробітництва бажає студентам вдалої сесії!

01 лютого 2013 Новини та події

Шоу талантів визначило найкращих!1 лютого 2013 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся щорічний захід «КЕПІТ має талант!».

Незважаючи на зимову негоду і холод, студентам Коледжу було спекотно в січні, адже цілий місяць вони готувалися до заповітного виступу. Усі студенти Коледжу є талановитими та творчими особистостями, а «Шоу талантів» стало для них чудовою можливістю проявити себе.

01 лютого 2013 Новини та події

Леовал Дерфі презентував КРОКівцям книгу «Контррозвідник»1 лютого 2013 року в Університеті «КРОК» відбулася презентація четвертої книги із серії «КГБ-ЦРУ: війна спецслужб» – «Контррозвідник, або Кінець операції «Тайфун». Автором книг є екс-голова СБУ, генерал армії України, кандидат юридичних наук Деркач Леонід Васильович, який пише під псевдонімом Леовал Дерфі.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2013