Фільтрувати матеріали за датою: серпня 2018 — Університет «КРОК»

Минулі події

31 серпня 2018 Новини та події

Наприкінці серпня 2018 року Виконавче агентство з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА) оголосило результати конкурсу 2018 р. за напрямом Розвиток потенціалу вищої освіти Програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+. Загалом було відібрано 147 проектів, в тому числі 6 проектів за участі України. Проекти будуть реалізовувати 37 закладів вищої освіти та інших українських організацій.

31 серпня 2018 Новини та події

30 серпня 2018 року відбулись організаційні збори працівників Університету «КРОК».

23 серпня 2018 Новини та події

Університет «КРОК» вітає усіх із найбільшим національним святом українського народу – Днем Незалежності України!

16 серпня 2018 Новини та події

Шановні студенти, які вступили цього року на денну форму навчання Університету «КРОК» (1 курс) та Коледжу економіки, права та інформаційних технологій (1 та 2 курс), запрошуємо Вас із батьками на урочисті церемонії «Посвяти у студенти – 2018»!

Інформація для нових студентів старших курсів та студентів заочної форми навчання з'явиться на сайті протягом серпня.

08 серпня 2018 Новини та події

Обираєте навчальний заклад та бажаєте підготуватися до вступу? У департаменті довузівської підготовки Університету «КРОК» триває набір слухачів підготовчих курсів – учнів 9-х та 11-х класів.

Слухачі підготовчих курсів 9-х класів готуватимуться до складання державної підсумкової атестації (ДПА) і вступу до Коледжу економіки, права та інформаційних технологій за трьома напрямами: економічним, юридичним та комп’ютерним.

Підготовчі курси до ЗНО-2019 для учнів 11-х класів і випускників минулих років – це не лише додаткова можливість здобути знання та систематизувати їх задля впевненості у своїх можливостях, а й психологічна адаптація до закладу вищої освіти. Крім того, це різноманітні заходи, семінари, лекції, що допомагають зробити перший крок до професійного спрямування.

Переваги підготовчих курсів:

  •  зручний графік;
  •  поруч із метро (можливість дистанційного навчання);
  •  привабливі умови (максимальне сприяння вступу в Коледж/Університет «КРОК»).

Щоб дізнатися детальну інформацію та зареєструватися на курси, звертайтеся за адресою: вул. Табірна, 30–32, каб. 320, 321 (департамент довузівської підготовки).

Завітайте на День відкритих дверей і зустріньтеся з адміністрацією Університету, дізнайтеся відповіді на всі запитання та додатково отримайте індивідуальну консультацію від персональних менеджерів зі вступу.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Фільтрувати матеріали за датою: серпня 2018