Фільтрувати матеріали за датою: січня 2016 — Університет «КРОК»

Минулі події

30 січня 2016 Архів оголошень

30 січня 2016 року запрошуємо відвідати Університет «КРОК» і Коледж економіки, права та інформаційних технологій, щоб дізнатися про Правила прийому у 2016 році, перелік спеціальностей та сертифікатів ЗНО, необхідних для вступу наступного року, а також отримати інформацію про нові програми і додаткові можливості, що пропонуються вступникам. Також програмою Дня відкритих дверей передбачена екскурсія навчальним закладом.

Початок об 11:00. Реєстрація з 10:30 в холі Університету. Детальніше – за посиланням.

29 січня 2016 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету К 26.130.04 подано кандидатську дисертацію Топузова Михайла Олеговича

Тема дисертації:

  • «Організаційно-економічний механізм інформатизації вищої освіти»
28 січня 2016 Архів оголошень

28 січня 2016 року в рамках навчально-ознайомчої практики студенти І курсу напряму підготовки «Туризм» відвідають ресторан «Царське село» – перший український ресторан національної кухні, відкритий для гостей з 1998 р. У ресторані відтворений інтер`єр українського села ХVIII сторіччя з використанням реальних предметів побуту тих часів. «Царське село» – один з найулюбленіших ресторанів Києва, куди з радістю приїжджають гості з усього світу.

Також студенти відвідають Національний центр народної культури «Музей Івана Гончара». Центром провадяться етнологічні дослідження, польові експедиції, організовуються наукові конференції та культурно-мистецькі заходи. Музей ставить на меті комплексне висвітлення української традиційної культури з огляду на її цілісність і самобутність, відродження національної свідомості, збереження і розвитку найкращих традицій українського народного мистецтва та увічнення пам'яті Івана Макаровича Гончара.

28 січня 2016 Новини та події

26 січня 2016 року студенти Університету «КРОК» відвідали Національний театр ім. І. Франка, де йшла одна з найвідоміших вистав із його репертуару  – «Кін IV».  

Ця вистава у вищій мірі сповідальна. Драма про історичну особу – геніального англійського актора Кіна – стає виразником таланту самих виконавців, їхнього емоційного захоплення життям, професією, а також особистісного відчуття щастя і болю. Життєстверджуючий, мудрий і водночас вражаюче веселий спектакль про долю Його величності Актора, в якому справжнє життя іноді виявляється сміховинною комедією, а гра на сцені перетворюється на трагічну реальність. 

Студенти Університету дякують адміністрації за незабутні емоції. Вистава сподобалась «КРОКівцям» від першої до останньої хвилини та подарувала неймовірні враження

Нарешті знову в театр! На цей раз драматичний театр ім. Івана Франка. Без сумніву, це краще, що я бачив за всі походи до театру. «Кін IV» – просто шедевр! Така гра акторів, така подача на більш сучасний лад... Море емоцій! Скажу так: Актор теж людина, він – нерв кожної вистави, у нього є гордість і честь, а розкриваючись перед глядачами він стає абсолютно беззахисним і вразливим.Ігор Степанченко (Правознавство, 3 курс)

28 січня 2016 Новини та події

25 січня 2016 року відбулися збори Студентської ради Університету економіки та права «КРОК». На порядку денному було питання про передачу коштів. Нагадаємо, що протягом 2015 року Студентська рада активно проводила благодійні заходи зі збору грошей.

Під час проектів «День солодкого життя» та «Кухні країн світу» в холі Університету було зібрано 2500 грн. Голова Студентської ради Ігор Степанченко виступив із пропозицією передати зібрані кошти Марчиняку Яцеку Мачеєвичу, який на сьогодні потребує термінового лікування. Рішення було прийняте одноголосно.

Бажаємо Яцеку терпіння, незламної волі, сил та найшвидшого одужання і дякуємо всім, хто був причетний до збору коштів. 

27 січня 2016 Новини та події

Університет «КРОК» уже не перший рік співпрацює з професійними ліцеями Київської області та допомагає ліцеїстам визначитися з майбутньою професією та вищим навчальним закладом. Для того щоб проводити профорієнтаційну серед молоді, на базі Університету економіки та права «КРОК» окремим підрозділом був створений Молодіжний освітній центр, директором якого є Наталія Іванівна Панченко. Наталія Іванівна розповідає про особливості різних професій, умови вступу та освітні можливості для продовження навчання.

Напередодні Нового року, 30 грудня 2015 року, студенти-кухарі Броварського професійного ліцею отримали дипломи молодшого спеціаліста. Наталія Іванівна від імені всього Університету «КРОК» привітала випускників зі знаменною подією та запросила до продовження навчання в нашому Університеті.

 

27 січня 2016 Новини та події

У січні 2016 року Наталія Іванівна Панченко, директор Молодіжного освітнього центру Університету «КРОК», відвідала Білоцерківське училище будівництва та сервісу, у якому проходив випуск студентів-кухарів.

Щиро вітаємо випускників із першим кроком до професійної мрії, бажаємо здійснення сподівань, швидкого кар’єрного зростання та запрошуємо продовжити навчання в нашому Університеті.

Нагадуємо, що Молодіжний освітній центр – це підрозділ Університету «КРОК», який проводить профорієнтаційну роботу в навчальних закладах Київської області та допомагає у виборі майбутньої професії і відповідної навчальної програми, а також надає інформацію про широкий спектр можливостей для студентів і випускників Університету «КРОК».

27 січня 2016 Архів оголошень

27 січня  2016 року в рамках навчально-ознайомчої практики студенти І курсу напряму підготовки «Туризм» відвідають готель Hilton Kyiv.

Знайомство з готельним бізнесом на прикладі п’ятизіркового готелю міжнародної мережі Hilton у центрі Києва – важливий та корисний досвід для майбутніх фахівців у сфері туризму.

27 січня 2016 Новини та події

Вже понад  5 років в Університеті економіки та права «КРОК» діє Молодіжний освітній центр, метою якого є профорієнтаційна робота в навчальних закладах Київської області. Директор Центру Наталія Іванівна Панченко допомагає молоді у виборі майбутньої професії і відповідної навчальної програми, а також надає інформацію про широкий спектр можливостей для студентів і випускників нашого Університету.

Із великим задоволенням Наталія Іванівна проводить презентації навчальних програм Університету «КРОК» для школярів та студентів училищ, технікумів Київської області, де вона розповідає про особливості різних професій, умови вступу та освітні можливості для продовження навчання.

Так, 2016 рік тільки розпочався, а Наталія Іванівна вже встигла відвідати Яготинський центр професійно-технічної освіти, де відбувся випуск студентів, які здобули професію кухаря.

Вітаємо випускників із цією важливою подією, щиро бажаємо їм успіхів у освоєнні професії та запрошуємо до Університету «КРОК» для подальшого здобуття освіти!  

27 січня 2016 Новини та події

В Університеті економіки та права «КРОК» діє низка профорієнтаційних проектів, які допомагають молоді визначитися з майбутньою професією. Серед таких проектів є «КРОК-лекторій», у рамках якого найкращі викладачі «КРОКу» проводять цікаві лекції. 

13 січня 2016 року відбулася профорієнтаційна зустріч зі студентами Білоцерківського медичного коледжу. Ірина Валентинівна Сингаївська, завідувач кафедри психології, провела тренінг «Психологія планування власної професійної успішності».

Дякуємо адміністрації Білоцерківського медичного коледжу за співпрацю та запрошуємо колежан продовжити навчання в Університеті економіки та права «КРОК» на базі диплома молодшого спеціаліста.

27 січня 2016 Новини та події

16 січня 2015 року студентка Навчально-наукового інституту інформаційних та комунікаційних технологій Університету «КРОК» Любов Данченко (спеціальність «Комп’ютерні науки», 3 курс) взяла участь у традиційному проекті HealthTech Hackathon, організатором якого виступає всесвітньовідома компанія Google. 

HealthTech Hackathon являє собою поєднання двох паралельних хакатонів, що працюють одночасно в Колумбусі, штат Огайо, та в Черкасах, Україна.

Мета проекту полягає в тому, щоб поглибити взаєморозуміння між американською та українською культурами, сприяти розвитку освіти та технологій, а також співпраці між програмістами й галузевими партнерами в Колумбусі та Черкасах.

Університет «КРОК» пишається такими амбітними студентами та бажає Любі цікавих проектів і перемог.

26 січня 2016 Архів оголошень

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2015–2016 навчального року зі спеціальності «Управління проектами»

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України № 1193 від 21.10.2014 Вищий навчальний заклад «Університет економіки та права «КРОК» визначений базовим для проведення другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2015–2016 навчальному році зі спеціальності «Управління проектами».

Для участі у другому турі необхідно до 26 січня 2016 року надіслати до організаційного комітету Конкурсу (03113, місто Київ, вулиця Лагерна, 30–32, каб. 121) не більше трьох наукових робіт – переможців першого туру Конкурсу зі спеціальності «Управління проектами».

Вимоги до робіт та супровідних документів визначені Положенням про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук (наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України № 202 від 21.02.2012) та інформаційним листом.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до Лічман Тетяни Володимирівни за тел.: (044) 455-56-77 (вн. 131, 157) або e-mail: [email protected]

25 січня 2016 Новини та події

22 січня 2016 року в залі засідань Вченої ради Університету економіки та права «КРОК» відбулося відкриття виставки художника-кераміста, Надзвичайного і Повноважного Посла України, проректора Університету «КРОК» Дмитра Ткача. Виставка приурочена до 27-ї річниці від дня заснування Корпорації «КРОК».

Переглянути твори митця завітали колеги – співзасновники та представники навчальних підрозділів і департаментів Університету «КРОК».

Запрошуємо всіх бажаючих до 245 аудиторії, щоб на власні очі пересвідчитися в безмежному таланті автора.

25 січня 2016 Архів оголошень

25 січня 2016 року виповнюється 27 років Навчально-науковій фірмі «КРОК», на базі якої у 1992 році було засновано наш Університет!

Щиро вітаємо засновників: Лаптєва Сергія Михайловича, Гукайла Юлія Михайловича, Паращенко Людмилу Іванівну та Фінікова Тараса Володимировича!

Зичимо сил та наснаги в усіх починаннях!

22 січня 2016 Новини та події

16 січня 2016 року в Університеті «КРОК» відбувся захист випускних робіт слухачами Україно-нідерландської програми «Подвійний диплом». До складу екзаменаційної комісії увійшли: ректор Нідерландського університету прикладних наук для професіоналів у сфері бізнесу Ян ван Звіттен, начальник управління міжнародного співробітництва Університету «КРОК» Лотарєв А.Г., наукові керівники – Лісун Н.Р. та Меленівська Я.В.

Вітаємо Кошового Богдана, Ващук Людмилу та Бельську Аліну з успішним захистом бізнес-планів та отриманням дипломів нідерландського університету з присвоєнням кваліфікації «Бакалавр з бізнес-адміністрування»!

20 січня 2016 Новини та події

Сучасні умови підвищення інноваційності управління будь-яких організаційних структур потребують використання не лише креативного потенціалу керівників і групи провідних фахівців цієї структури. Для цього необхідно використовувати креативний потенціал якомога більшої кількості співробітників.

В Університеті економіки та права «КРОК» Ігор Галиця, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри Університету «КРОК», та Олександр Галиця, кандидат юридичних наук, доцент, аналітик в галузі права, розробили новий науковий напрям «Інтелектуально-конкурентні ігри «Науково-технічний суд над ідеєю» (далі – ІКІ «НТСІ») як механізм підвищення конкурентоздатності організаційних структур».

Організація і проведення ІКІ «НТСІ», з точки зору авторів, дозволяють суттєво активізувати креативно-інноваційний потенціал підприємства і дають кожному співробітнику підприємства можливість реалізувати свій творчий потенціал. Причому співробітник може реалізовувати цей потенціал на постійній основі, беручи участь у ІКІ «НТСІ».

ІКІ «НТСІ» складається з ряду операцій, тобто відносно закінчених дій, які певним чином взаємопов'язані з іншими операціями і в сукупності складають закінчений механізм гри.

Цей науковий напрям отримав міжнародне визнання. Публікації про нього з’явилися в Україні, Білорусі, Франції, Німеччині та Болгарії.

Університет «КРОК» уже використовує інтелектуально-конкурентні ігри в навчальному процесі. За результатами ігор студенти отримали низку охоронних документів на об’єкти права інтелектуальної власності.

Щиро дякуємо колегам за їхній вклад у розвиток інформаційно-комунікаційних технологій. Пишаємося Вами! 

16 січня 2016 Архів оголошень

16 січня, після зимових канікул, відновлюють свою роботу підготовчі курси для учнів 9-х та 11-х класів.

Розклад занять Ви можете знайти за посиланням.

Дізнатися детальну інформацію та зареєструватися на курси Ви можете за телефоном: (044) 455-57-11 – департамент довузівської підготовки

12 січня 2016 Новини та події

Пропонуємо Вашій увазі збірник матеріалів II Міжвузівської студентської економічної конференції Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК».

 У збірнику представлені матеріали доповідей учасників Конференції, яка відбулась 11 грудня 2015 року в рамках Всеукраїнського молодіжного економічного форуму «Економіка України: шляхи виходу із кризи».

Збірник розрахований на наукових і науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів і наукових установ, студентів, аспірантів та докторантів, які цікавляться актуальними проблемами розвитку сучасної економіки, а також на широкий читацький загал.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Фільтрувати матеріали за датою: січня 2016