Профорієнтація серед молоді — Університет «КРОК»

Новини та події

Профорієнтація серед молоді

27 січня 2016 Новини та події

Вже понад  5 років в Університеті економіки та права «КРОК» діє Молодіжний освітній центр, метою якого є профорієнтаційна робота в навчальних закладах Київської області. Директор Центру Наталія Іванівна Панченко допомагає молоді у виборі майбутньої професії і відповідної навчальної програми, а також надає інформацію про широкий спектр можливостей для студентів і випускників нашого Університету.

Із великим задоволенням Наталія Іванівна проводить презентації навчальних програм Університету «КРОК» для школярів та студентів училищ, технікумів Київської області, де вона розповідає про особливості різних професій, умови вступу та освітні можливості для продовження навчання.

Так, 2016 рік тільки розпочався, а Наталія Іванівна вже встигла відвідати Яготинський центр професійно-технічної освіти, де відбувся випуск студентів, які здобули професію кухаря.

Вітаємо випускників із цією важливою подією, щиро бажаємо їм успіхів у освоєнні професії та запрошуємо до Університету «КРОК» для подальшого здобуття освіти!  

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Профорієнтація серед молоді