Фільтрувати матеріали за датою: березня 2015 — Університет «КРОК»

Минулі події

30 березня 2015 Новини та події

Цього року члени великої родини Екологічного клубу однодумців «ЛОТОС» вирішили провести благодійну акцію «Врятуй дерево – подаруй життя книзі!». Це стало можливим завдяки небайдужості студентів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій до долі надзвичайної книги «Коріння Шевченкового роду» – праці нашого друга, праправнука великого Кобзаря Т.Г. Шевченка Миколи Павловича Лисенка. В основі акції лежала проста ідея: кошти, отримані за макулатуру, передати на видання цієї книги. Над нею Микола Павлович працював 50 років, паралельно створюючи унікальне генеалогічне дерево Шевченкового роду.

Під час акції в Університеті «КРОК» було проведено «День врятованого дерева». У наступні дні до акції долучилися мешканці студентського гуртожитку та прилеглих до Університету будинків. Учасники ЕКО «ЛОТОС» – студенти 2 курсу Гричик Євгенія (голова клубу) і Петрусевич Максим, студенти 1 курсу Шмакова Ліана, Галицький Олександр і Желудков Микита – вдало прорекламувавши проект у найближчих торгівельних установах, залучили до участі в ньому ТОВ «Аптекарь», «Оптику», магазини «Оксамит» та «Смачна крамничка». Студенти дякують цим закладам за розуміння та небайдужість.

Приємною та важливою для ЕКО «ЛОТОС» була підтримка акції з боку середньої загальноосвітньої школи № 119, гімназії № 109 імені Т.Г. Шевченка, суспільно-гуманітарної гімназії № 176, Фінансового ліцею і Коледжу економіки та управління КНЕУ. Дякуємо колегам!

Кошти були передані Миколі Павловичу на святковому концерті, присвяченому Дню народження Коледжу, де зібрались представники шкіл-учасників. Вони мали змогу поспілкуватися з праправнуком Шевченка та зробити особистий внесок у велику справу. Хоча зібрані кошти не перекриють всіх витрат, пов’язаних із виданням книги, актив ЕКО «ЛОТОС», учасники акції сподіваються, що Микола Павлович відчув підтримку та турботу молоді, для якої він є прикладом справжньої відданості Україні та її історії.

30 березня 2015 Новини та події

Відтепер усі викладачі мають додаткову можливість для розвитку завдяки створеному в Університеті «КРОК» Клубу успішних викладачів «TeachWell» – майданчику для професійного вдосконалення спеціалістів вищих навчальних закладів, які є успішними фахівцями або прагнуть до успіху.

25 березня 2015 року відбулося урочисте відкриття Клубу. З презентацією бачення діяльності спільноти виступила голова Клубу Сингаївська Ірина Валентинівна, кандидат психологічних наук, доцент, завідувач кафедри психології Університету «КРОК». Цього ж дня для учасників проекту пройшов перший тренінг «Створення власного успішного бренда. Секрети самопіару», який провела Наталія Романенко, бізнес-коуч, президент ЕСF Ukraine, засновник «Коучинг-Центру 100%».

Захід відвідали понад 30 успішних освітян з Національного університету «Острозька академія», Університету менеджменту освіти, Київського національного економічного університету, Київського ліцею бізнесу, Інституту туризму та, звичайно, Університету «КРОК».

Формат діяльності Клубу передбачає:

  • Проведення тренінгів, майстер-класів і ділових ігор (1 раз на місяць, 3–4 год.)
  • Здійснення професійного навчання (організація семінарів, тренінгів, освітніх проектів)
  • Позиціонування та просування високопрофесійних викладачів
  • Здійснення мозкових штурмів з розв’язання актуальних проблем, що виникають у викладачів вищої школи
  • Створення нових проектів за участю окремих та всіх членів Клубу
  • Організація екскурсiй та освiтнiх турів (по Україні і за кордон)
  • Забезпечення кадрового резерву з кращих зовнішніх учасників
  • Співпраця з подібними клубами в Україні та інших країнах

Приєднуйтеся до спільноти Клубу на Facebook, щоб отримувати актуальну інформацію та не пропускати цікаві події.

30 березня 2015 Новини та події

16 березня 2015 року в Університеті «КРОК» відбувся п’ятий країнознавчий просвітницький фестиваль «Діалог культур: країни Америки, Австралія та Океанія». Фестиваль проходив за сприяння Міністерства освіти і науки України, департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації, комунального позашкільного навчального закладу «Київська Мала академія наук учнівської молоді».

Історія фестивального руху розпочалась у 2011 році, коли виникла ідея для шкіл – партнерів Університету «КРОК», Асоційованих шкіл ЮНЕСКО, студентів запровадити унікальний просвітницький проект з метою вивчення культурологічних особливостей країн та народів світу.

Кожного навчального року на розгляд пропонувався певний макрорегіон: «Діалог культур: країни Африки» (11 березня 2011 року), «Діалог культур: країни Латинської Америки» (25 листопада 2011 року), «Діалог культур: країни Європи» (3 грудня 2012 року), «Діалог культур: країни Азії» (17 лютого 2014 року).

За цей час учасниками проекту стали понад тисячу осіб із сімдесяти навчальних закладів Києва та України, гостями проекту – близько 100 іноземних громадян.

16 навчальних закладів, шкіл – партнерів Університету «КРОК», взяли участь в усіх п’яти фестивалях: гімназія «Оболонь», Фінансовий ліцей, Вишгородська районна гімназія «Інтелект», СЗШ № 11, Печерська гімназія № 75, СШ № 85, СЗШ № 126, СЗШ № 163, СШ № 165, СЗШ № 175, НВК № 176, СЗШ № 213, СЗШ № 263, гімназія міжнародних відносин № 323, Київський ліцей бізнесу, Коледж економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК».

Особливістю цього проекту є те, що секційні засідання організовують і проводять студенти Університету «КРОК», насамперед факультету міжнародних відносин. До організації всіх п’яти фестивалів було залучено більш ніж 500 волонтерів, найбільш активними з яких є студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, а в цьому році і студенти 1 курсу Університету за напрямом підготовки «Туризм».

Серед почесних гостей фестивалю у 2015 році – Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Куба в Україні пан Ернесто Антоніо Сенті Даріас, радник Посольства Республіки Куба в Україні пан Оскар Сантана Леон, ініціатори створення та засновники музеїв М.М. Миклухо-Маклая в Україні пані Надія Петрівна та пан Олександр Іванович Міклухо-Маклай, Вертегел Андрій Григорович – президент громадської організації «Київський слов’янський університет», Серебрій Василь Степанович – головний редактор газети «Краєзнавство. Географія. Туризм», Негрій Тетяна Дмитрівна – автор і ведуча програми українського телебачення «Народний календар», заслужена артистка України, Череп Микола Миколайович – голова Петрушівського осередку сільського зеленого туризму на Чернігівщині «Соколиний хутір».

Зустрічав учасників народний художній колектив – джаз-бенд «Крок» Центру дитячої та юнацької творчості Солом’янського району м. Києва. Фестиваль розпочався із урочистої концертно-презентаційної частини, де слово надавалось почесним гостям фестивалю та його організаторам. Глядачі поринули у святкову атмосферу: пристрасне аргентинське танго, запальне кантрі, енергійні джайв та самба, палкі українські пісні. Саме з такими номерами на сцені виступали учні шкіл-партнерів та студенти Університету «КРОК».

На фестивалі працювало 7 секційних засідань, де учасники із 40 навчальних закладів Києва та України за культурологічною тематикою презентували країни світу.

Родзинкою фестивалю стали творчі студії:

  • «Микола Миклухо-Маклай: вчений, мандрівник, дослідник» (проводили Надія Петрівна Міклухо-Маклай, Олександр Іванович Міклухо-Маклай, Зінаїда Олександрівна Курлова, завідувач відділенням наук про Землю Київської Малої академії наук учнівської молоді).
  • «Поль Гоген і Таїті» (координатор – Ірина Василівна Лисенко-Ткачук, професор Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, заслужений діяч мистецтв України, член Національної спілки художників України, мистецтвознавець-експерт).

Дякуємо за підтримку в організації та проведенні фестивалю «Діалог культур» школам – партнерам Університету «КРОК», Асоційованим школам ЮНЕСКО, студентам, представникам посольств, партнерам, гостям, співробітникам підрозділів Університету і Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Проект такого рівня – це яскравий приклад командної роботи в нашому Університеті, корпоративності закладу, оскільки реалізувати його можна тільки спільними зусиллями.

30 березня 2015 Новини та події

Керівник проектів та програм управління міжнародного співробітництва Галина Богаченко 26 березня 2015 року взяла участь у міжнародній конференції «Назустріч викликам співробітництва між Україною та ЄС: досвід центрів ім. Жана Моне в Києві та Донецьку».

Метою конференції була презентація наукових та учбових напрацювань центрів ім. Жана Моне в НаУКМА та ДонДУУ, обговорення сучасних викликів співробітництва між Україною та ЄС, вивчення доступу українських науковців та освітян до Європейського освітнього простору і просування ідей Програми Жана Моне в цілому.

Україна бере участь у грантовій програмі Жана Моне з 2001 року. У 2014 році вона трансформувалась у напрям Жана Моне в рамках нової програми ЄС «Еразмус+». Цього ж року відбувся перший конкурс проектів.

Ціль напряму Жана Моне в рамках «Еразмус+»: активізувати євроінтеграційний дискурс, сприяти досконалості євроінтеграційних студій, залучати вищі навчальні заклади до дослідження євроінтеграційних процесів та поширення ідей Об'єднаної Європи.

Основні види діяльності за напрямом:

  • Викладання та дослідження («Модулі», «Кафедри», «Центри досконалості»)
  • Дебати між представниками науково-педагогічних кіл та академічні обміни («Мережі» та «Проекти»)
  • Підтримка діяльності організацій або асоціацій
  • Надання операційних грантів окремим закладам

Напрям діяльності: викладання та дослідження

Підтримка надається на:

  1. Модулі – розроблення та викладання курсів, навчальних програм, присвячених ЄС та євроінтеграційній тематиці, обсягом не менше 40 годин, із подальшим включенням до навчальних планів і програм
  2. Кафедри – викладацькі ставки обсягом не менше 90 годин для викладачів, науковців, які спеціалізуються на європейських студіях, розроблення нових та оновлення існуючих курсів євроінтеграційної тематики, наукові розвідки, керівництво дослідницькими проектами з євроінтеграційної тематики
  3. Центри досконалості – заснування та підтримка діяльності ресурсних центрів, утворених на базі університетів, із залученням асоціацій, мереж, фахових спільнот, з метою заохочення їх до проведення міждисциплінарних досліджень з питань європейської інтеграції та розповсюдження результатів їхньої діяльності через медіа-ресурси та комунікативно-інформаційні заходи

Детальну інформацію про те, як підготувати та подати заявку, про напрями діяльності, умови фінансування Ви можете знайти за посиланням: http://erasmusplus.org.ua/erasmus/zhan-mone.html або отримати, звернувшись до управління міжнародного співробітництва Університету «КРОК» (к. 418).

30 березня 2015 Новини та події

21 та 28 березня на базі Університету «КРОК» проходило пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури. 940 майбутніх вступників мали змогу ознайомитися з процедурою проведення ЗНО.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання – це добровільне тестування осіб, які мають намір вступати до вищих навчальних закладів. Університет економіки та права «КРОК» має Договір про співпрацю з Київським регіональним центром оцінювання якості освіти.

Для того щоб дізнатися, як проходить перший день пробного ЗНО, до Університету, на території якого знаходяться 2 пункти тестування, завітали представники українських телеканалів «ICTV» та «1+1». Також гостем Університету була Сакаєва Світлана Василівна – директор Київського регіонального центру оцінювання якості освіти.

30 березня 2015 Новини та події

26 березня 2015 року відбулося нагородження переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Серед недержавних ВНЗ Університет «КРОК» був єдиним учасником заходу, адже поміж переможців була представниця і нашого Університету.

Дипломом ІІ ступеня за високий рівень наукового дослідження на тему «Роль інтелектуально-інформаційних послуг у забезпеченні міжнародної конкурентоспроможності держави» нагороджена Маслюк Оксана, студентка магістратури за спеціальністю «Міжнародна економіка» (ФМВ).

Бажаємо Оксані успіхів і подальших перемог!

30 березня 2015 Новини та події

Перший тиждень весняних канікул 2015 року завершився, а з ним і четвертий профорієнтаційний табір «PROF CAMP».

У цьому році до «PROF CAMP» приєдналася рекордна кількість учасників – 39 учнів.

Профорієнтаційне тестування, презентації професій, екскурсії до Київського апеляційного адміністративного суду та міжнародної аудиторської компанії KPMG, тренінги з особистісного росту й репетиція ЗНО та ДПА – все це сприяло якісному вибору майбутніх професій нашими учасниками.

Університет «КРОК» висловлює особливу подяку офіційним партнерами «PROF CAMP – 4»: бізнес-готелю Hilton Kyiv,  міжнародній компанії KPMG та Асоціації випускників Університету «КРОК».

Під час заключної частини «PROF CAMP» традиційно проходили презентації школярів на тему «Моя професійна мрія», які вони представляли почесним гостям заходу – своїм батькам. Оцінювало презентації журі в складі голови правління Асоціації випускників Університету «КРОК» Заріпової Світлани, керівника проектів та програм департаменту з розвитку Університету «КРОК» Янішевської Альони та координатора Студентської проектної групи Копчишин Анастасії.

Перше місце в конкурсі посіла учениця 10-го класу Мартинюк Катерина, яка обрала професію «Менеджер ЗЕД». У подарунок переможниця отримала футболку від KPMG та сертифікат для екскурсійного відвідання готелю Hilton. Друге місце зайняла Сербіненко Софія, учениця 9-го класу, яка презентувала професію «Системний адміністратор». Вона отримала брендовану чашку KPMG та запрошення відвідати готель Hilton. Третє призове місце посіла Волоснікова Анастасія, яка також була нагороджена  запрошенням на екскурсію до готелю Hilton.

Але на цьому подарунки не закінчилися. У номінації «Командна робота» здобули перемогу Дудік Андрій та Липовенко Артем, які отримали «КРОКівські» кепки. Тімоті Діке був нагороджений чашкою «ПРОФ Fest» за виступ, що включав ціннісні аспекти професій, а Скидан Дарині вручили фотоальбом, де вона зможе «колекціонувати» щасливі емоції.

Усі учасники отримали сертифікати на знижку при оплаті навчання, «КРОКівські» екоторбинки та відсвяткували завершення профорієнтаційного табору солодким тортиком. 

27 березня 2015 Новини та події

26 березня  2015 року  три  студенти «КРОКу» – Вікторія Георгієва (ЮФ), Анна Ямак (ЮФ) і Сергій Лаптев (ФМВ) – відвідали Київський міський центр крові. Донорами змогли стати Вікторія і Сергій, які здали  літр крові першої групи.

Нагадуємо, що мета проекту «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя», в рамках якого студенти долучаються до донорства, – допомога якомога більшій кількості людей, які потребують переливання крові.

Керує проектом Степанченко Ігор, голова Студради юридичного факультету.

Закликаємо Вас не бути байдужими та приєднуватися до проекту! Саме Ви можете врятувати комусь життя, а ми Вам в цьому допоможемо.

Приєднатися дуже просто, потрібно лише:

  1. Мати бажання допомогти людям, які цього потребують
  2. Відповідати критеріям, необхідним для донорства: будь-яка практично здорова людина у віці від 18 до 60 років, якщо немає протипоказань. Люди з масою тіла менше 50 кг або зростом менше 150 см допускаються до донорства в індивідуальному порядку
  3. Зв'язатися з керівниками проекту для отримання інформації за телефоном 093-978-80-11 (Степанченко Ігор) та в групі ВКонтакті
  4. Прийти до пункту збору крові та здати її з такими ж донорами, як Ви.

Ми чекаємо на Вас!

Кличте друзів та знайомих. Робити добро РАЗОМ набагато простіше!

26 березня 2015 Новини та події

Студентська рада юридичного факультету в березні запустила проект «KinoKROK». Його мета – долучати молодь до кіномистецтва і знайомити з кращими його зразками.

До цього часу пройшло вже дві суботні зустрічі в рамках проекту – 7 та 21 березня 2015 року.

Перегляд кінострічок відбувався в актовій залі. Демонструвалися улюблені фільми студентів, визначені за попереднім голосуванням.

26 березня 2015 Оголошення

Шановні «КРОКівці», запрошуємо Вас на Благодійний Ювілейний концерт, присвячений 75-річчю доктора політичних наук, академіка УАПН, заслуженого діяча науки і техніки України Картунова Олексія Васильовича.

Концерт відбудеться 30 березня в актовій залі Університету «КРОК». Початок – о 17.00.

Олексій Васильович працює в нашому Університеті близько 20 років.

Це принципова, добра, життєрадісна, чесна і відповідальна людина, талановитий вчений, блискучий педагог.

Олексій Васильович володіє дивовижною працездатністю, ініціативністю, цілеспрямованістю.

З 1996 року він очолює кафедру суспільних наук. Першим у нашому Університеті підготував та захистив докторську дисертацію.

Олексій Васильович став першим в Університеті академіком Української Академії політичних наук, а також першим у нашому Університеті і єдиним в українських ВНЗ недержавної форми власності заслуженим діячем науки і техніки України.

Він автор та співавтор понад 600 наукових публікацій, дві з яких навіть потрапили до бібліотеки Конгресу США. Вважається одним з батьків-засновників політології та етнополітології в Україні.

Олексій Васильович – сильна і мужня людина. Проте зараз він дуже потребує нашої підтримки в боротьбі з підступною хворобою.

Сподіваємося на зустріч з Вами під час благодійного концерту!

Номер карткового рахунку в «Приватбанку»  для допомоги Олексію Васильовичу – 4149 4978 2503 1836.

26 березня 2015 Новини та події

Продовжує радувати студентів проект Студентської ради Університету «День живої музики!».

20 березня ми знову змогли  насолодитися талантами «КРОКівців», які співали та грали на музичних інструментах.

Дякуємо студентам, що подарували нам прекрасне свято:

Зирянов Вячеслав – барабани
Поботін Роман – бас-гітара
Щека Олександра – гітара
Халімон Олександра – піано, вокал
Проценко Віталій – вокал
Коцур Марина – вокал
Тела Джонатан – скрипка
Бабат Альона – ударні тамтам
Андрієнко Леся – ведуча
Дерябкін Андрій – звук

Керівники проекту – Поботін Роман та Щека Олександра

Наступна музична зустріч  відбудеться 3 квітня і триватиме з 9:00 до 14:30. Місце, де «житиме музика» – хол на першому поверсі Університету.

26 березня 2015 Новини та події

19 березня активісти Студентської ради Університету побували на відкритті виставки видатного українського художника Мички Золтана в Національній академії мистецтв України.

Мичка Золтан Федорович – відомий закарпатський митець, член Національної спілки художників України, заслужений художник України, лауреат обласної премії імені Й. Бокшая і А. Ерделі в галузі образотворчого мистецтва, народний художник України, почесний громадянин міста Мукачевого. Серед основних його творів – «Тіні забутих предків», «Церковна пісня», «Сон», «Балканський сон», «Спогади».

«КРОКівці» були дуже задоволені виставкою, кожен із них віднайшов «свою» картину, ту, що найбільше вразила. Студенти захоплено роздивлялися полотна, які ніби просякнуті особливою філософією, духовністю та самим життям.

На відкритті виступали видатні діячі української культури. Наші студенти також отримали можливість поділитися своїми враженнями про виставку – на заході працювали представники радіо та телебачення.

Можна сміливо стверджувати, що ще одне знайомство студентського активу Університету зі світом прекрасного пройшло дуже вдало.


26 березня 2015 Новини та події

18 березня відбулися чергові вибори складу Екологічного клубу однодумців «ЛОТОС».

Голова Клубу Гричик Євгенія представила  результати роботи ЕКО «ЛОТОС» за рік.

Вибори нового складу передбачали обрання голови Клубу та керівників проектів і напрямів, що реалізує команда в рамках своєї діяльності.

  • Головою Клубу на 2-й термін залишилася Гричик Євгенія, студентка 2 курсу КЕПІТу (спеціальність «ФК-ексклюзив»).
  • Керівником проекту «КРОКуємо до зеленого» (програма зі збору макулатури та акції «День врятованого дерева»), а також заступником голови стала Руліковська Наталія, студентка 2 курсу КЕПІТу (спеціальність «Маркетингова діяльність»).
  • Проект зі збору відпрацьованих батарейок координуватиме Ільчук Тетяна, студентка 1 курсу КЕПІТу (спеціальність «Комерційна діяльність»).
  • Регіональний проект Коледжу з облаштування креативних клумб на раніше засмічених ділянках «Creativeflowers» очолила Шмакова Ліана, студентка 1 курсу КЕПІТу (спеціальність «Оціночна діяльність»).
  • Тренінговий комітет очолила Капшук Олександра, студентка 1 курсу КЕПІТу (спеціальність «Комерційна діяльність»).
  • PR-діяльність Клубу буде здійснювати Галецький Олександр, студент 1 курсу КЕПІТу (спеціальність «Розробка програмного забезпечення»).

Новообрана команда готова до роботи та обіцяє багато цікавих проектів і продуктивну роботу організації!

26 березня 2015 Новини та події

11 березня 2015 року представники Студентської ради Університету – заступник голови із зовнішніх питань Мельник Ірина та голова інформаційного комітету Донцов Вадим – взяли участь у «Форумі громадянської освіти» Академії навичок. Він реалізується у співпраці з Українською студентською спілкою та  Українським молодіжним форумом.        

Учасниками  заходу стали студенти київських ВНЗ, профільні організації з євроінтеграції, НГО, експерти, амбасадори, ЗМІ, студентські та молодіжні медіа.

Форум проходив у відкритому просторі SkillsHub у Київському палаці дітей та юнацтва і включав в себе презентацію  «Візії громадянської освіти»,  презентацію онлайн-курсу «Жити в Європейській Україні», виступи експертів на тему євроінтеграції – тренерів Академії навичок, круглий стіл щодо європейських цінностей, виступи  гостей (дискусійний формат).

Кращі екcперти з євроінтеграції (Вадим Трюхан, Тарас Качка, Ангела Бочі, Валентина Теличенко, Олег Мирошниченко, представники програми «Еразмус+» та інші) поділилися  досвідом і корисними практиками, вчили учасників критично мислити, брати активну участь у прийнятті рішень, різним навичкам, що допоможуть стати свідомими громадянами  і будувати справжнє громадянське суспільство.


24 березня 2015 Новини та події

В Університеті економіки та права «КРОК» розроблена інноваційна технологія активізації креативного потенціалу студентів і співробітників – «Інтелектуально-конкурентні ігри».

Серед студентів старших курсів спеціальності «Економіка підприємства» була проведена серія інтелектуально-комунікаційних ігор «Науково-технічний суд над ідеєю», «Механізми активізації креативно-інноваційного потенціалу співробітників підприємств».

За результатам ігор студентами згенеровано ряд інноваційних пропозицій, на які отримано охоронні документи права інтелектуальної власності.

Зокрема, Коваленко Артем отримав у Державній службі інтелектуальної власності України свідоцтво про реєстрацію авторського права на наукову розробку «Стратегії покращення діяльності підприємств (на прикладі підприємств сфери туризму)», а студенти Асуєв Рамзан, Блащук Олександр, Базалінський Сергій та Корж Микола отримали свідоцтво про реєстрацію авторського права на наукову розробку «Стратегічні підходи до активації інтелектуально-креативної діяльності підприємств» .

 

24 березня 2015 Оголошення
Запрошуємо Вас на представлення результатів Національного проекту «Всесвітня спадщина ЮНЕСКО в руках молоді: знати, зберігати, діяти», що відбудеться 30 березня на Науково-практичній конференції в Університеті «КРОК» за адресою: м. Київ, вул. Лагерна, 30–32 (мапа)
24 березня 2015 Новини та події

18 березня 2015 року в стінах Історико-меморіального музею Михайла Грушевського відбулась Науково-практична конференція, присвячена 200-річчю від дня народження Михайла Вербицького та 150-й річниці першого публічного виконання національного гімну.

Організаторами заходу виступили Студентське наукове товариство Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК» і Комунальний позашкільний навчальний заклад «Київська Мала академія учнівської молоді».

У відкритті заходу взяли участь: директор Історико-меморіального музею Михайла Грушевського Панькова Світлана Михайлівна, кандидат мистецтвознавства, доцент, професор кафедри теорії, історії культури і музикознавства НАКККіМ Афроніна Людмила Сталівна, директор Київської Малої академії наук учнівської молоді Васинюк Володимир Олексійович та директор Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Сумбаєва Людмила Петрівна.

Активну участь у науковому заході взяли учні гімназії Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, спеціалізованої школи № 82 імені Т. Г. Шевченка І–ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови, Українського гуманітарного ліцею КНУ імені Тараса Шевченка та студенти Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв. Коледж економіки, права та інформаційних технологій на заході гідно представили студентки першого курсу Бузовецька Анна та Коляда Владислава.

24 березня 2015 Оголошення

Запрошуємо Вас відвідати Форум для батьків та вступників «Вступ 2015», де Ви зможете дізнатися все про вступну кампанію цього року, поставити запитання спеціалістам з приводу освітньої реформи, особливостей складання зовнішнього незалежного оцінювання, освітніх програм за кордоном, тенденцій ринку праці у найближчі роки, проблеми вибору «школа чи коледж, ПТУ, технікум» тощо.

З учасниками спілкуватимуться фахівці у галузі вищої освіти, які нададуть відповіді на будь-які питання щодо вступу в університети і коледжі. Зокрема, в якості експерта ми запросили директора Київського регіонального центру оцінювання якості освіти Світлану Сакаєву.

Зі старшокласниками – учасниками форуму – працюватимуть спеціалісти з профорієнтації, психологи і тренери з особистісного розвитку. Вони допомагатимуть школярам психологічно підготуватися до тестування та державної підсумкової атестації, порадять, як правильно обирати професію.

Жодне з питань не залишиться без уваги. Уже зараз Ви можете надсилати їх через спеціальну форму на сайті форуму. Відповіді будуть озвучені під час заходу. Крім того, підписавшись на сторінку форуму в мережі Facebook, Ви кожного дня зможете отримувати цікаву та актуальну інформацію про вступ.

Щоб стати учасником заходу, слід обов'язково зареєструватися. Вартість участі для дорослих – 50 грн. Участь для учнів 9–11 класів безкоштовна.

Форум проходитиме 4 квітня, у суботу, за адресою: м. Київ, вул. Лагерна, 30–32 (на базі Університету «КРОК», поблизу ст. метро «Берестейська»).

Зв'язатися з нами можна за телефоном: (044) 455-57-13 (вн. 157) або e-mail: [email protected]

Будемо раді спілкуванню з Вами!
Із повагою організатори форуму «Вступ 2015»

24 березня 2015 Оголошення

Університет «КРОК» розпочинає новий проект – Клуб успішних викладачів «TeachWell».

Це професійна спільнота викладачів вищих навчальних закладів, які є успішними фахівцями чи прагнуть до успіху в особистісному та професійному розвитку, кар’єрного зростання. Формат проекту передбачає зустрічі учасників клубу один раз на місяць для участі в тренінгах, майстер-класах, практикумах від бізнес-тренерів, психологів, успішних викладачів та професійних ораторів.

Запрошуємо на першу зустріч Клубу успішних викладачів «TeachWell», яка відбудеться 25 березня о 16:00 в ауд. 245 Університету «КРОК».

Програмою передбачено презентацію Клубу та міні-тренінг на тему «Створення власного успішного бренда. Секрети самопіару». Спікер – Наталія Романенко, бізнес-коуч, президент ЕСF Ukraine, засновник «Коучинг-Центру 100%».

Учасники тренінгу зможуть протестувати рівень власної успішності, складуть персональний план розвитку найпріоритетнішої сфери свого життя та отримають відповіді на питання: «Як заробляти гроші улюбленою справою?», «Як стати № 1 у своїй професійній ніші?».

Будемо раді бачити Вас та Ваших колег серед учасників Клубу успішних викладачів!

24 березня 2015 Новини та події

4 березня в Університеті «КРОК» стартував 2-й сезон програми «Школа Маркетинг Менеджменту».

Ця програма розрахована на участь досвідчених маркетологів із провідних українських та міжнародних компаній. Вона виникла завдяки Бізнес-школі «КРОК» (BSK) та Європейській бізнес-асоціації (EBA), що на сьогодні є провідною організацією міжнародного бізнесу в Україні та об'єднує близько 900 європейських, українських і міжнародних компаній.

На відкриття був запрошений спеціальний гість – Ярослав Кутовий, менеджер освітніх програм EBA. Він зазначив, що під час організації школи було враховано всі помилки першого сезону та внесено багато змін, зокрема зменшено кількість людей у групі. Ярослав зауважив, що до кожного учасника застосовується індивідуальний підхід, а при великій кількості людей це було б неможливим.

Протягом навчання учасники програми оволодіють технологіями та інструментами ціннісного маркетингу, що дозволить їм успішно працювати як на В2С, так і на В2В-ринку; оптимізувати діяльність із залучення та утримання клієнтів і доходів; зробити маркетинг прибутковим.

21 березня 2015 Оголошення

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 21.10.2014 № 1193 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2014/2015 навчальному році» та з метою підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів в Університеті «КРОК» відбудеться ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2014–2015 навчального року зі спеціальності «Управління проектами».

27 березня в Університеті «КРОК» пройде підсумкова Науково-практична конференція «Актуальні проблеми науки та практики в управлінні проектами: cучасне бачення». Відібрані за рішенням галузевої конкурсної комісії 36 наукових робіт будуть представлені авторами, які в процесі дискусії захищатимуть результати своїх наукових досліджень.

Правила виступу:
Тривалість наукової доповіді – до 10 хв.; питання, репліки, коментарі – до 3 хв.
Обов’язкове подання результатів дослідження у формі електронної презентації та наукової доповіді

Регламент роботи Конференції

9.00–10.00 – Заїзд. Реєстрація

10.15–10.25 – Відкриття та вітальні слова

10.30–10.55 – Пленарне засідання

11.00–12.55 – Наукові доповіді учасників. Частина 1

13.00–13.45 – Перерва на обід. Кава-брейк

13.50–16.25 – Наукові доповіді учасників. Частина 2

16.30–16.55 – Кава-брейк. Засідання галузевої конкурсної комісії

17.00–17.30 – Оголошення результатів та нагородження переможців

З 17.30 – Від’їзд учасників

Склад галузевої конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2014–2015 навчального року зі спеціальності «Управління проектами»

Голова галузевої конкурсної комісії

  • Сідак Володимир Степанович, д. і. н., к. ю. н., проректор з наукової роботи ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК»

Заступник голови 

  • Бушуєв Сергій Дмитрович, д. т. н., професор, завідувач кафедри управління проектами Київського національного університету будівництва і архітектури

Секретар комісії

  • Євдокимова Альона Вікторівна, к. т. н., асистент кафедри управління Сумського державного університету

Члени комісії

  • Возний Олександр Михайлович, к. т. н., доцент кафедри управління проектами Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова
  • Данченко Олена Борисівна, к. т. н., доцент, завідувач кафедри бізнес-адміністрування та управління проектами ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК»
  • Медведєва Олена Михайлівна, д. т. н., доцент, професор кафедри управління проектами та прикладної статистики Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля
  • Морозов Віктор Володимирович, к. т. н., професор, професор кафедри технологій управління факультету інформаційних технологій Київського національного університету імені Тараса Шевченка
  • Рач Валентин Анатолійович, д. т. н., професор, завідувач кафедри управління проектами та прикладної статистики Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля
  • Тесленко Павло Олександрович, к. т. н., доцент кафедри менеджменту та управління проектами Одеської державної академії будівництва та архітектури
  • Тесля Юрій Миколайович, д. т. н., професор, декан факультету інформаційних технологій Київського національного університету імені Тараса Шевченка
  • Тимочко Василь Олегович, к. т. н., доцент, завідувач кафедри управління проектами та безпеки виробництва Львівського національного аграрного університету
  • Чумаченко Ігор Володимирович, д. т. н., професор, завідувач кафедри управління проектами в міському господарстві і будівництві Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова
  • Шарова Олена Степанівна, к. т. н., доцент, доцент кафедри бізнес-адміністрування та управління проектами ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК»

Учасники ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2014–2015 навчального року зі спеціальності «Управління проектами»

  • Баюта Марія Юріївна, Гетьман Олександр Олександрович
    «Інноваційні механізми розвитку національного господарства, промисловості та будівництва»
  • Коміссарова Марія Євгенівна
    «Методи відбору кандидатів та формування проектної команди»
  • Пілявська Катерина Олександрівна
    «Розробка проекту по розширенню виробництва та впровадженню нової технології випуску продукції»
  • Моцаренко Катерина Олегівна
    «Обґрунтування вибору інвестиційного проекту»
  • Демченко Марія Вячеславівна
    «Інвестиційний проект розширення ринку послуг будівельного підприємства»
  • Кучер Олена Миколаївна
    «Інвестиційний проект відновлення основних фондів машинобудівного підприємства»
  • Тягун Юлія Юріївна, Чеголя Аліна Ігорівна
    «Оцінка ризикованості інвестиційних проектів машинобудівних підприємств (на прикладі ПАТ "КВБЗ")»
  • Позняк Юлія Ігорівна
    «Грантове фінансування енергоефективних проектів на промислових підприємствах України (на матеріалах ПАТ "Полтавський автоагрегатний завод")»
  • Скрипник Марина Григорівна
    «Інструментарій оцінки результативності управління інвестиційними ресурсами на підприємствах малого та середнього бізнесу»
  • Толочкіна Тетяна Андріївна
    «Управління портфелем інноваційних проектів підприємства»
  • Воєвудський Олексій Сергійович
    «Стартап – працюючий метод чи модна тенденція»
  • Янівська Галина Ярославівна
    «Формування концепції проекту створення коворкінг-офісу шляхом побудови бізнес-моделі»
  • Коробов Олександр Олександрович
    «Проект створення моделі мінімізації валютних ризиків суб'єктів господарювання в умовах зовнішньої агресії та нестабільного внутрішнього середовища»
  • Шкарупіло Євгенія Володимирівна
    «Проектне фінансування у житлово-комунальному господарстві»
  • Крупич Степан Олегович
    «Метод вирівнювання календарної інтенсивності використання трудових ресурсів під час планування портфеля проектів з виробництва плодово-ягідної продукції»
  • Яковенко Надія Ігорівна
    «Конкурентоспроможність пива "Радомишль"»
  • Баціц Віталій Вікторович
    «Моделювання процесу вибору постачальника в управлінні закупівлями при реалізації інвестиційних проектів у сфері охорони здоров'я»
  • Бучна Наталія Борисівна
    «Застосування "хмарних технологій" в роботі логопедичних центрів»
  • Касьяненко Юлія Володимирівна
    «Моделі управління змістом проекту створення програмного забезпечення»
  • Овсієнко Катерина Олексіївна
    «Аналіз методу модулювання життєвого циклу проекту (на прикладі проекту "Створення студії інтер'єр-дизайну")»
  • Карпова Віта Сергіївна
    «Розробка та обґрунтування проекту по створенню підприємства з виробництва пінобетонних виробів на території індустріального парку "Центральний"»
  • Мачіха Ірина Володимирівна
    «Аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища та вибір стратегії на перспективу»
  • Шолудько Ірина Петрівна
    «Оптимізація системи антикризового управління в процесі діяльності фермерського господарства "Лелик" Жовківського району Львівської області»
  • Зінзір Діана Миколаївна
    «Обґрунтування прийняття управлінських рішень в аграрному підприємстві»
  • Калініченко Данило Ростиславович
    «Удосконалення процесу управління якістю продукції гірничодобувних підприємств»
  • Коломієць Роман Олексійович
    «Управління процесом створення системи превентивного діагностування на підприємстві»
  • Решетніченко Вероніка Сергіївна
    «Проект комплексного закладу ресторанного господарства»
  • Юсупов Арслан
    «Класифікація процесів управління проектом нафтогазової сфери Туркменістану за допомогою кластерного аналізу»
  • Антіпінко Крістіна Вікторівна
    «Модель управління зацікавленими особами в проекті створення об'єднань співвласників багатоквартирних будинків»
  • Власова Валерія Володимирівна
    «Маркетингове управління проектами в галузі обслуговування»
  • Барська Ірина Сергіївна
    «Дослідження завантаженості трудових ресурсів з урахуванням невизначеності змісту ІТ-проекту»
  • Борисова Наталія Ігорівна
    «Моделі управління ризиками проектів альтернативної енергетики»
  • Кузьмінська Юлія Миколаївна
    «Креативні підходи до управління командами освітніх проектів»
  • Семенюк Андрій Васильович
    «Діагностика стану інформаційної системи управління підприємством та розробка стратегії її розвитку»
  • Онищенко Інна Вікторівна
    «Аналіз сучасних методологій управління ризиками проектів в сфері інформаційних технологій»
  • Зуй Кирило Борисович
    «Комп'ютеризована підсистема підтримки прийняття рішень при розподілі робіт з організації торговельних точок»
18 березня 2015 Новини та події

Наприкінці лютого 2015 року у м. Києві завершився ІІ етап обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, якийпроводився з метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку учнівської молоді, залучення її до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування активної громадянської позиції студентів, виховання в них самостійності, наполегливості, вміння формувати й обстоювати власну думку.

Активну участь у зазначеному заході взяли студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, які презентували на конкурсі свої науково-дослідницькі роботи в секціях філософії, соціології та педагогіки. Змістовними і цікавими були доповіді у секціях правознавства,мікроекономіки та макроекономіки.

За підсумками ІІ етапу обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук студентка I курсу Желепа Аліна здобула 1 місце (секція соціологія – загальна сума балів 92). Студенти 1 курсу Логош Вікторія та Дерев’янко Анастасія здобули 2 місце (секція соціологія – загальна кількість балів відповідно 86 та 81).

Журі конкурсу відмітили роботу студентки 1 курсу Трішиної Аліни, яка виборола II місце (секція філософії - загальна сума балів 89), студентів 2 курсу Кудряшова Євгенія II місце (секція педагогіки - загальна сума балів 81) та Николин Богдани, яка здобула III місце (секція філософії - загальна сума балів 76 ).

Оригінальними презентаціями були роботи студентів 2 курсу Тихоненко Юлії, яка здобула II місце серед учнів 11-х класів м. Києва (секція правознавство - загальна сума балів 82) та Радун Ради-Софії, здобула II місце (секція економіки - загальна сума балів 71)

Дякуємо всім студентам, хто брав участь в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, сподіваємось на подальшу їх працю у формуванні наукового потенціалу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

17 березня 2015 Новини та події

Щиро вітаємо Алімпієва Євгенія Володимировича, доцента кафедри економічної теорії, з успішним захистом докторської дисертації на тему «Державне регулювання фінансово-монетарної трансмісії в українській економіці» у Спеціалізованій раді КНЕУ ім. Вадима Гетьмана.

Зичимо подальших успіхів та процвітання.

Колектив та студенти Університету

17 березня 2015 Новини та події

12 березня 2015 року в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулось урочисте відкриття VI Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2015». Серед учасників заходу був і Університет «КРОК». Усього на виставці представили 750 навчальних закладів із 22 регіонів України, а також заклади освіти та агенції Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великої Британії, Канади, Словаччини, Естонії, США і Молдови.

Упродовж трьох днів роботи виставки педагоги, науковці, фахівці та відвідувачі мали можливість спілкуватися з представниками навчальних закладів, обмінюватися досвідом педагогічної практики, ознайомлюватися з сучасними технологіями навчання. 

Старшокласники та їхні батьки, студенти отримали актуальну інформацію про умови вступу до навчальних закладів, бакалаврські та магістерські програми, підготовчі курси, а також відповіді щодо специфіки здобуття освіти в обраній країні й особливостей запропонованих навчальних програм.

Під час виставки організатори відзначали найкращі заклади освіти в різних номінаціях. За плідну співпрацю з іноземними партнерами та закордонними ВНЗ, підтримку багатьох міжнародних освітніх програм для студентів (Erasmus Mundus, Tempus та ін.) Міністерство освіти і науки України та Національна академія педагогічних наук України відзначили Університет «КРОК» Гран-прі як лідера міжнародної діяльності. Також наш навчальний заклад було нагороджено дипломом за творчу працю з підвищення якості національної освіти. Почесною грамотою відзначено ректора Університету «КРОК» Сергія Михайловича Лаптєва за вагомий внесок і плідну організаторську діяльність із модернізації та оновлення галузі освіти.

17 березня 2015 Новини та події

Розпочалася весна, а цієї пори обійтися без музики неможливо. Саме тому 11 березня 2015 року Студентська рада Університету представила новий проект «День живої музики!». Студенти та співробітники могли насолодитися талантами «КРОКівців», які співали та грали на музичних інструментах.

Дякуємо студентам, які подарували нам свято:

Зирянов Вячеслав – барабани
Поботін Роман – бас-гітара
Щека Олександра – гітара
Халімон Олександра – піано, вокал
Проценко Віталій – вокал
Тела Джонатан – скрипка
Андрієнко Леся – ведуча
Корсуновський Дмитро – звук

Керівники проекту – Роман Поботін та Щека Олександра

 

Чекаємо всіх на наступній зустрічі з прекрасним, що проходитиме 20 березня з 9:00 до 14:30 в холі на першому поверсі Університету.


17 березня 2015 Новини та події

20 лютого 2015 року у відділенні філософії та суспільствознавства відбувся публічний захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів секції філософії Київської Малої академії наук учнівської молоді. Захід проходив в Інституті філософії імені Г.С. Сковороди НАН України.

Серед учасників конкурсу гідно презентували свої дослідження студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій – вихованці секції філософії Київської Малої академії наук. Так, студентка I курсу Трішина Аліна виборола II місце серед учнів 10-х класів м. Києва (в загальному підсумку – 89 балів). Студентка II курсу Николин Богдана здобула III місце серед учнів 11-х класів м. Києва (в загальному підсумку – 76 балів). Щиру вдячність висловлюємо науковим керівникам студентів – відповідно професору кафедри культурології Інституту філософської освіти і науки НПУ імені М.П. Драгоманова Є.В. Більченко та викладачу кафедри філософії Інституту Є.М. Шушкевичу за їхній висококваліфікований науковий супровід та підтримку.

Презентовані дослідження всіх юних науковців відрізнялися своєю оригінальністю, новизною, високим аналітичним рівнем та свідчать про справжнє, щире захоплення філософією.

Журі конкурсу представляли науковці-філософи, викладачі Інституту філософської освіти і науки НПУ імені М.П. Драгоманова Адаменко Н.Б., Крилова С.А., Глушко Т.П. Саме завдяки їм на захисті була позитивна, творча атмосфера відкритої, жвавої дискусії та філософського міркування.

Особливу вдячність за підтримку в проведенні захисту висловлюємо Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України в особі директора Мирослава Поповича, українського філософа, академіка НАН України, доктора філософських наук, професора, та особисто Олегу Кисельову, ученому секретарю Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України, кандидату філософських наук, президенту МГО «Молодіжна асоціація релігієзнавців».

Відгук керівника секції філософії Київської Малої академії наук учнівської молоді старшого викладача кафедри суспільних наук Університету «КРОК» РИБАК І.В.:

«Усі без виключення юні філософи-науковці з різних навчальних закладів міста натхненно та творчо захищали власні наукові дослідження. Сердечна вдячність усім конкурсантам, їхнім науковим керівникам та поважним членам журі за таке свято науки. Особисту подяку висловлюю членам секції філософії Київської МАН, студентам КЕПІТу Аліні Трішиній, Богдані Николин та учениці 9 класу гімназії № 143 Діані Кузіній за проявлену ними сміливість, наполегливість та терпіння, а також нестримне прагнення до науки та пізнання».

Відгуки членів журі

КРИЛОВА С.А., доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри філософської антропології Інституту філософської освіти і науки НПУ імені М.П. Драгоманова:

«Конкурсанти Київської МАН приємно здивували мене сміливістю, щирістю і креативністю. У багатьох роботах були елементи реальної новизни і бажання подальшого наукового пошуку. Проблематика філософської антропології як метаантропології – філософії людини та її меж, філософії подолання некритичності буденного світогляду на шляху набуття гуманізму та гідності – лунала майже в кожній роботі: пошук сенсу життя, смерть та безсмертя, творчість, справедливість, Свобода, Абсолют, Любов… Це означає, що прийшов час філософування про людину, усвідомлення її місця у світі в наш час граничних випробувань людяності».

АДАМЕНКО Н.Б., кандидат філософських наук, доцент кафедри філософії, заступник директора з навчально-методичної роботи Інституту філософської освіти і науки НПУ імені М.П. Драгоманова:

«Вчителі середньої школи роблять велику справу, залучаючи до філософування школярів. Ті, хто береться за неї, на мою думку, добре розуміють сучасні  педагогічні стратегії в підготовці соціально, морально і когнітовно грамотного покоління громадян. І я особисто дякую їм за це. Також висловлюю подяку директору Київської Малої академії наук учнівської молоді В.О. Васинюку, керівнику відділення філософії та суспільствознавства Т.Ю. Кот за максимальну підтримку філософських устремлінь юних науковців. Незважаючи на те що кількість учасників секції філософії в конкурсі наукових робіт МАН досі є малочисельною, усі представлені до участі роботи були якісними і в змісті, і в обраній методології виконання, а також в стилістиці та технічному виконанні. Ми, члени журі, намагалися всіляко підтримати учасників у їхніх виступах, знайти якомога більше переваг заявлених філософських проблематик і разом з тим продемонструвати перспективи подальших кроків як в дослідницькій роботі, так і в особистісних пошуках. Не можу не відзначити ту атмосферу легкості, щирості, любові до своєї справи учасників конкурсу в умовах академічного духу філософування та привітної гостинності  Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України».

ГЛУШКО Т.П., кандидат філософських наук, доцент кафедри філософії Інституту філософської освіти і науки НПУ імені М.П. Драгоманова:

«Особливо хотілося б відзначити тематику робіт, більшість з яких було орієнтовано на гостроактуальні соціальні проблеми. Це не тільки свідчить про свідомий активний аналіз науковою молоддю проблем свого суспільства, а й формує перспективу для їх ефективного розв’язання в майбутньому».

17 березня 2015 Оголошення

«EcoMarketing Challenge» – конкурс серед команд старшокласників із вирiшення маркетингових бiзнес-кейсiв, запропонованих компаніями та стартапами, що працюють на ринку екотоварів.

Для участі в конкурсі запрошуються команди з 6 відповідальних та креативних учнів 8–11 класів.

Реєстрація триває до 18 березня 2015 року включно за посиланням.

Детальніша інформація про конкурс на сторінці проекту.

17 березня 2015 Оголошення

Шановні співробітники, студенти та відвідувачі Університету «КРОК»!

21 та 28 березня вільний допуск у корпус та робота всіх підрозділів розпочнуться о 15:00, після завершення пробного ЗНО.

З метою якісного проведення ЗНО Університет «КРОК» щороку надає приміщення Київському регіональному центру оцінювання якості освіти для проведення пробної та основної сесій зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників закладів системи загальної середньої освіти.

Вибачте за незручності.

Дякуємо за розуміння!

16 березня 2015 Новини та події

12 березня 2015 року відбулося вручення дипломів випускникам Коломийського коледжу за спеціальністю «Туристичне обслуговування» та випускникам Інституту управління природними ресурсами Університету «КРОК», що навчалися за програмою перепідготовки за спеціальністю «Землеустрій та кадастр».

З теплими вітальними словами до присутніх на урочистостях звернулися директор Інституту кандидат історичних наук, доцент Футулуйчук В.М. та шановні гості: Мандрусяк У.І. – начальник відділу культури і туризму Коломийської міської ради, Федор Л.П. – начальник відділу культури і туризму Коломийської районної державної адміністрації та Бучелюк С.В. – начальник Управління Держземагентства у Коломийському районі, які вручали випускникам дипломи. Крім того, випускники-активісти Коледжу та Інституту були нагороджені грамотами за високі досягнення в навчанні та активну участь в громадському житті навчальних закладів.

Голова Студентської ради Мочернюк Мар’яна

10 березня 2015 Оголошення

За традицією Асоціація випускників «КРОКу» проводить до дня народження Університету, який ми будемо святкувати 15 травня 2015 року, Конкурс на здобуття стипендії АВУ «КРОК» для кращих студентів нашої alma mater.

Метою Конкурсу є визнання, заохочення та нагородження студентів Університету, які мають високий інтелектуальний рівень, значні особисті досягнення і демонструють потенціал розвивати спільноту випускників та підтримувати Університет у майбутньому.

За результатами Конкурсу може бути надано дві стипендії студентам Університету (починаючи з третього курсу) та/або студентам випускних курсів Коледжу денної форми навчання, які мають значні особисті досягнення в науці, культурному житті, спорті або розвитку студентства.

Однією з умов участі в Конкурсі є написання есе «Мої кроки до успішного майбутнього».

Звертаємо увагу, що окремі члени та партнери АВУ «КРОК» також можуть присудити учасникам додаткові чи заохочувальні нагороди, що можуть полягати як у матеріальному, так і в моральному заохоченні. Зокрема, цього року ми вже втретє готові вручити «Зелену премію» за практичний внесок у розвиток «зелених» ідей.

Прийом заявок триває до 13 квітня 2015 року.

Запрошуємо випускників та партнерів Асоціації долучатися до формування призового фонду Конкурсу!

10 березня 2015 Оголошення

23–24 квітня 2015 року в Університеті економіки та права «КРОК» відбудеться другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2014–2015 навчального року з дисципліни «Стратегічне управління».

До участі в Олімпіаді запрошуються переможці першого етапу, які навчаються за економічними спеціальностями на освітньо-кваліфікаційних рівнях «бакалавр», «спеціаліст», «магістр» (не більше 3 осіб від ВНЗ).

Для участі у ІІ-му етапі необхідно до 20 березня 2015 року надіслати анкету учасника Олімпіади (поштою: 03113, м. Київ, вул. Лагерна, 30–32, Науково-організаційний відділ, а також на електронну адресу: [email protected]).

 

Завантажити

07 березня 2015 Оголошення

Під час канікул в Університеті «КРОК» працюватиме профорієнтаційний табір.

23–28 березня діятиме унікальний профорієнтаційний табір для учнів 9–11 класів – «PROF CAMP». Завдяки йому в старшокласників уже вчетверте за останні роки з’явиться можливість провести канікули яскраво та з користю.

Просидіти всі вихідні перед телевізором – це нудно і неефективно. Адже життя пропонує стільки цікавого! І можливо, саме ці канікули допоможуть вам знайти найкращих друзів, дізнатися щось нове про самих себе і визначити власне професійне покликання.

Університет «КРОК» запрошує школярів на тиждень профорієнтації під назвою «PROF CAMP». Програма заходу включатиме презентації професій та спілкування з представниками різних спеціальностей, екскурсії на підприємства, ділові ігри, тренінги з особистісного розвитку, психологічний тренінг із підготовки до ЗНО та ДПА, профорієнтаційне тестування.

98% учасників проекту минулих років завдяки участі в роботі табору обрали свої професії. Пропонуємо і вам зробити впевнений крок до власного майбутнього – стати учасниками «PROF CAMP – 4».

Детальну інформацію про табір, програму заходу, умови участі та форму для реєстрації учасників шукайте за посиланням.

05 березня 2015 Новини та події

3 березня 2015 року відбулося чергове засідання Правління Студентського наукового товариства Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, в якому взяла участь директор навчального закладу Сумбаєва Людмила Петрівна.

На робочому засіданні було обговорено ряд важливих питань, що стосуються наукової роботи Коледжу. Зокрема, питання стосовно підготовки наукових конференцій та круглого столу, організація яких запланована на березень-квітень 2015 року, питання щодо затвердження логотипа та офіційного бланка товариства, створення електронної довідкової газети та наукового журналу товариства.

05 березня 2015 Новини та події

Університет «КРОК» – це місце можливостей для розвитку не тільки професійного, а й особистісного!

Для наших студентів напряму «Туризм» після зимових канікул продовжується проект від Центру розвитку кар'єри та кафедри туризму «Професійні студії». Під час цього проекту досвідчені тренери допомагають майбутнім фахівцям формувати в собі справжніх професіоналів туристичного бізнесу, розвивати компетентності, затребувані на ринку праці.

На першому курсі студенти проходять ряд тренінгів із розвитку комунікативних здібностей. Разом із тренером вони розвивають вміння слухати, чітко та зрозуміло передавати інформацію, удосконалюють майстерність самопрезентації та публічних виступів, а також вчаться вести ділові переговори. Окрім групових занять, студенти відвідують індивідуальні консультації в Центрі розвитку кар’єри, під час яких будують індивідуальні плани професійного розвитку. 

У четвер, 26 лютого, відбувся черговий тренінг із бізнес-тренером та випускницею нашого Університету Олександрою Романцовою. Пишаємося тим, що успішні випускники «КРОКу» беруть участь у підготовці нового покоління професіоналів!

04 березня 2015 Новини та події

Останній день зими студенти КЕПІТу, їхні батьки та адміністрація Коледжу провели на спортивно-дозвільному родинному заході «КЕПІТ-family».

Студенти разом зі своїми веселими мамами і дужими татами, молодшими сестрами і старшими братами під керівництвом завідувача секції фізичного виховання та спортивного туризму Кондес Тетяни Василівни змагалися під час цікавих конкурсів, згуртовувалися як команди та виборювали звання найспортивніших.

Після естафет батьки студентів взяли участь у спеціальному тренінгу з батьківської майстерності від Марини Сбродової, бізнес-тренера, коуча, сертифікованого лідер-консультанта, випускниці Університету «КРОК».

Захід «КЕПІТ-family» є частиною програми з популяризації здорового способу життя «Life is good» та елементом програми надання додаткових можливостей для родин студентів «Ви – для «КРОКу», «КРОК» – для Вас».

04 березня 2015 Оголошення

Мета проекту полягає в ознайомленні школярів, молоді з особливостями культури країн народів світу, сприянні формуванню особистості на засадах толерантності, взаємоповаги до інших культур та народів.

Історія фестивального руху

  • 11.03.2011 – Діалог культур: країни Африки
  • 25.11.2011 – Діалог культур: країни Латинської Америки
  • 03.12.2012 – Діалог культур: країни Європи
  • 17.02.2014 – Діалог культур: країни Азії

16 березня 2015 року на базі Університету «КРОК» відбудеться країнознавчий просвітницький фестиваль «Діалог культур: країни Америки, Австралія та Океанія» для шкіл-партнерів Університету «КРОК», Асоційованих шкіл ЮНЕСКО та студентів.

Фестиваль проходить за сприяння Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації.

Організатори, співорганізатори та партнери: Університет економіки та права «КРОК» (корпоративне управління, департамент довузівської підготовки, кафедра туризму, Коледж економіки, права та інформаційних технологій, інші підрозділи), Координаційна рада проекту «Асоційовані школи ЮНЕСКО», People to People International, громадські організації, культурні центри, посольства та консульства в Україні.

Учасники заходу: учні 9–11-х класів шкіл-партнерів м. Києва, Київської області, регіональних центрів навчання, Асоційованих шкіл ЮНЕСКО, студенти Університету «КРОК».

Фестиваль відбудеться в Університеті «КРОК» (вул. Лагерна, 30–32, м. Київ).


Координатори та відповідальні за проект:

  • Голова оргкомітету
    (044) 455-57-11
    Наконечна Наталія Василівна, проректор Університету «КРОК», директор департаменту довузівської підготовки
  • Координатор проекту
    067-441-48-73, (044) 455-57-13 (вн. 124)
    Мелько Людмила Федорівна, завідувач кафедри туризму Університету «КРОК»
  • Менеджер зі зв’язків із громадськістю
    (044) 455-57-11
    Чепіга Анастасія Петрівна
  • Координатор від Асоційованих шкіл ЮНЕСКО
    097-778-85-38
    Чуйко Ганна Едуардівна, координатор проекту «Асоційовані школи ЮНЕСКО» в м. Києві, член наглядової ради міжнародної організації People to People International
03 березня 2015 Новини та події

27 лютого 2015 року в Університеті «КРОК» пройшов І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з психології. Участь у ньому взяли 15 осіб – найбільш вмотивованих щодо навчально-професійної реалізації студентів.

Організацію заходу здійснювала доцент кафедри Корсакевич Васіліса Василівна.

Мета олімпіади полягала у виявленні студентів, націлених на науково-дослідну діяльність, покращенні їхньої психологічної компетентності, підвищенні  інтересу студентів до майбутньої професійної діяльності, сприянні  формуванню професійної свідомості майбутніх фахівців.

Завдання олімпіади включали кілька блоків, які вимагали наявності не лише конкретних психологічних знань, а й психологічного мислення, творчого підходу до вирішення практичних психологічних завдань:

  • 1 блок творчо-проектне завдання, що передбачало демонстрацію творчого підходу до його вирішення;
  • 2 блокпроблемно-теоретичне завдання, в якому учасникам пропонувалось використати їхнє розуміння психологічних понять і термінів;
  • 3 блок практичні завдання, що були спрямовані на виявлення вміння використовувати набуті знання через практичне завдання;
  • 4 блок творча вправа (малюнок Бідструпа, розшифровка якого мала продемонструвати вміння студента визначити дію, що спричинює проблемну поведінку).

Вітаємо учасників олімпіади з тим, що вони гідно впоралися із завданнями, та бажаємо їм успіхів у навчанні, науковій і майбутній професійній діяльності!


03 березня 2015 Новини та події

Знання – настільки дорогоцінна річ,
що їх корисно добувати з будь-якого джерела

А. Фарадж

28 лютого 2015 року на базі  Коледжу економіки, права та інформаційних технологій відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт слухачів секцій «Економічна теорія та історія економічної думки», «Фінанси, грошовий обіг та кредит», «Мікроекономіка та макроекономіка» відділення економіки. У заході взяли участь учні 9–11 класів, студенти І–ІІІ курсів коледжів. На конкурсі було представлено 110 науково-дослідницьких робіт.

Студентка ІІІ курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій спеціальності «Маркетингова діяльність» Радун Рада-Софія на досить високому рівні презентувала свою науково-дослідницьку роботу  в секції «Мікроекономіка та макроекономіка» на тему «Роль та розвиток малого підприємства в Україні».

Світовий досвід і практика господарювання показують, що найважливішою ознакою ринкової економіки є існування і взаємодія багатьох великих, середніх і малих підприємств, їх оптимальне співвідношення. Найбільш динамічним елементом структури народного господарства, що постійно змінюється, є малий бізнес. Рада-Софія  у своїй науковій роботі дійшла висновку, що малий бізнес є невід’ємною рисою будь-якої ринкової господарської системи, без чого така економіка і суспільство в цілому не можуть не тільки розвиватися, а й навіть існувати.

Вітаємо Раду-Софію з успішним захистом та зичимо їй подальших успіхів у навчанні та науковій роботі!

Висловлюємо щиру подяку студенткам ІІ курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Прохоренко Ользі та Вавіловій Ользі, які навчаються за програмою «Фінанси і кредит – ексклюзив», за активну допомогу в організації заходу.

02 березня 2015 Новини та події

Зростає кількість учасників проекту «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя». 26 лютого Київський міський центр крові відвідали 6 «КРОКівців» – 4 студенти та 2 співробітники. Донорами стали Марина Гусакова (студентка ФМВ і менеджер департаменту зв’язків із громадськістю та реклами), Олександр Грохольський (студент ЮФ) і Павло Табачек (студент КЕПІТу), які здали 1,5 літра крові.

Запрошуємо до участі в проекті кожного небайдужого, хто прагне зробити свій внесок у порятунок життя.

Якщо Ви не маєте протипоказань для донорства, звертайтеся до керівника проекту Степанченка Ігоря за телефоном 093-978-80-11 або в групі ВКонтакті.

Залучайте до проекту друзів і знайомих, адже робити добро разом просто!


02 березня 2015 Новини та події

В останній день зими 2015 року, 28 лютого, в Університеті «КРОК» і Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся День відкритих дверей. Програма заходу передбачала екскурсію приміщенням «КРОКу», під час якої гості ознайомилися із матеріальною базою навчального закладу. Також програма включала презентацію діяльності Коледжу та Університету, представлену  заступником директора департаменту зв’язків із громадськістю Туляковою Іриною, презентацію умов вступу у 2015 році, проведену першим проректором Університету Шаровим Олегом, та презентацію Коледжу, підготовлену його директором Сумбаєвою Людмилою.

Під час Дня відкритих дверей, гості дізналися про спеціалізовані програми, їхні особливості та переваги. Ці програми вирізняють Університет «КРОК» і Коледж економіки, права та інформаційних технологій серед інших навчальних закладів. Вони дозволяють отримувати додаткові знання і навички, вивчати дисципліни англійською мовою, паралельно навчатися на двох напрямах підготовки, вчитися за спільними з іноземними університетами програмами й одержувати, відповідно, два дипломи. Крім того, на Дні відкритих дверей були висвітлені нюанси нового законодавства у сфері освіти та надані відповіді на запитання майбутніх абітурієнтів.

Захід відвідали дорослі і діти, які планують вступати в цьому році. Вони отримали багато корисної інформації, що знадобиться їм вже зовсім скоро. Сподіваємося побачити всіх гостей заходу під час приймальної кампанії в стінах Університету «КРОК».

02 березня 2015 Новини та події

Чи не найважливішою складовою освітнього процесу у вищому навчальному закладі є залучення студентів до наукової роботи. Навчальний заклад, що прагне створити підґрунтя для розвитку прогресивного свідомого покоління, зобов’язаний піклуватися про формування ядра молодої наукової еліти.

Коледж економіки, права та інформаційних технологій сконцентрував значні зусилля для створення оптимальних умов студентам, які планують присвятити себе науці. На базі Коледжу працюють кілька секцій МАН, зокрема секція соціології.

21 лютого відбулася визначна подія – діти-манівці захищали свої наукові доробки на базі нашого навчального закладу. Варто зазначити, що і членами журі були кращі викладачі Коледжу та Університету, науковці-практики – професор Маруховська Ольга Олександрівна, доценти Запорожець Тетяна Василівна та Лободаєв Володимир Миколайович.

На розсуд журі було представлено близько 20 робіт учнів 9–11 класів. Їхні теми вражали своєю актуальністю та не по-дитячому відповідальним підходом до опрацювання джерел, проведення соціологічних досліджень і пошуку відповідей на питання, що хвилюють суспільство. Зокрема, розглядалися питання ставлення до агресії, толерантності, стосунків у сім'ї, самореалізації молоді та формування в неї окремих культурних навичок тощо.

Деякі з озвучених студентами Коледжу та учнями шкіл м. Києва положень власних досліджень спричинили жваву дискусію серед учасників заходу. Великий інтерес викликали такі роботи, як «Економічне самовираження молоді» студентки Коледжу Аліни Желепи, «Євроінтеграція України очима сучасної української молоді (на прикладі соціологічних досліджень учнів середньої загальноосвітньої школи № 111 та студентів ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК»)» учня СЗШ № 111 ім. С.А. Ковпака Григорія Трухана, «Мова ворожнечі. Український вимір 2014» учениці СЗОШ № 250 І–ІІІ ст. із поглибленим вивченням математики, та ін.

У підсумковому слові члени журі одностайно наголосили на необхідності продовження співпраці з МАН, розширення сфери досліджень, участі у спільних наукових заходах та побажали учасникам не зупинятися на досягнутому.


02 березня 2015 Новини та події

Закінчився другий тиждень роботи Школи лідерів студентського самоврядування – щорічного проекту для новообраної Студради Університету «КРОК».

На студентів чекали цікаві тренінги та насичена програма роботи з професіоналами. Учасники проекту продовжили розвивати комунікативні навички, ораторські здібності, працювати в команді.

У перший день тижня, 18 лютого 2015 року, викладач Університету Хорошенюк А.П.  провів тренінг «Вміння вести дискусію та вирішувати конфлікти». Студенти, об’єднані в команди, розбирали різні ситуації та варіанти рішень, проводили самопрезентації, розвивали ораторські навички.

Цього ж дня талановитий хореограф Бєлозор І.М. вчила студентів 8 успішним крокам першого враження, правилам поводження на сцені. Завершилися заняття спільним виконанням дефіле.

Під час наступних двох днів проводився тренінг «Тайм-менеджмент – сказка о найденном времени». Студентам було запропоновано насичену програму. Вони дізналися, яке важливе значення у житті людини має відпочинок, як справлятися з неприємними завданнями і як наблизити мрії до реальності, поговорили про «творчу лінь», особисту місію, ключові галузі життя, норми пунктуальності, розстановку пріоритетів, боротьбу з «вигоранням» та ін., виконали домашнє завдання і отримали багато позитивних вражень.

Крім того, на другому тижні роботи студенти  вивчали аналіз завдань за принципом Ейзенхауера, японську систему 5С або кайдзен, опановували «швидку тайм-менеджерську допомогу» і ознайомлювалися з десятьма золотими правилами для кращої організації роботи і успішного планування свого часу.

Студенти, які беруть участь у проекті, показали, як важливо не лише проявляти свої лідерські якості, а й знати та розуміти один одного і відчувати підтримку. Адже перш за все вони є друзями і належать до великої «КРОКівської» родини.

Наприкінці тижні всі учасники отримали сертифікати та подяку за плідну роботу. Зокрема, велику вдячність за приділений час, цікаві та змістовні зустрічі висловлюємо Наконечній Н.В., проректору Університету «КРОК» (корпоративне управління), к. п. н., доценту кафедри менеджменту та маркетингу Хорошенюку А.П., директору департаменту зі студентських питань Ковальчук Н.О., керівнику Театру танцю «КРОК» Бєлозор І.М., запрошеним тренерам – Дорошок Т.О. та Гойко А.А. Особлива подяка ректору Лаптєву С.М. за підтримку студентського самоврядування в Університеті.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Фільтрувати матеріали за датою: березня 2015