«PROF CAMP – 4» відбувся! — Університет «КРОК»

Новини та події

«PROF CAMP – 4» відбувся!

30 березня 2015 Новини та події

Перший тиждень весняних канікул 2015 року завершився, а з ним і четвертий профорієнтаційний табір «PROF CAMP».

У цьому році до «PROF CAMP» приєдналася рекордна кількість учасників – 39 учнів.

Профорієнтаційне тестування, презентації професій, екскурсії до Київського апеляційного адміністративного суду та міжнародної аудиторської компанії KPMG, тренінги з особистісного росту й репетиція ЗНО та ДПА – все це сприяло якісному вибору майбутніх професій нашими учасниками.

Університет «КРОК» висловлює особливу подяку офіційним партнерами «PROF CAMP – 4»: бізнес-готелю Hilton Kyiv,  міжнародній компанії KPMG та Асоціації випускників Університету «КРОК».

Під час заключної частини «PROF CAMP» традиційно проходили презентації школярів на тему «Моя професійна мрія», які вони представляли почесним гостям заходу – своїм батькам. Оцінювало презентації журі в складі голови правління Асоціації випускників Університету «КРОК» Заріпової Світлани, керівника проектів та програм департаменту з розвитку Університету «КРОК» Янішевської Альони та координатора Студентської проектної групи Копчишин Анастасії.

Перше місце в конкурсі посіла учениця 10-го класу Мартинюк Катерина, яка обрала професію «Менеджер ЗЕД». У подарунок переможниця отримала футболку від KPMG та сертифікат для екскурсійного відвідання готелю Hilton. Друге місце зайняла Сербіненко Софія, учениця 9-го класу, яка презентувала професію «Системний адміністратор». Вона отримала брендовану чашку KPMG та запрошення відвідати готель Hilton. Третє призове місце посіла Волоснікова Анастасія, яка також була нагороджена  запрошенням на екскурсію до готелю Hilton.

Але на цьому подарунки не закінчилися. У номінації «Командна робота» здобули перемогу Дудік Андрій та Липовенко Артем, які отримали «КРОКівські» кепки. Тімоті Діке був нагороджений чашкою «ПРОФ Fest» за виступ, що включав ціннісні аспекти професій, а Скидан Дарині вручили фотоальбом, де вона зможе «колекціонувати» щасливі емоції.

Усі учасники отримали сертифікати на знижку при оплаті навчання, «КРОКівські» екоторбинки та відсвяткували завершення профорієнтаційного табору солодким тортиком. 

Оновлено: Вівторок, 19 травня 2015 16:20
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «PROF CAMP – 4» відбувся!