Професійний розвиток з І курсу — Університет «КРОК»

Новини та події

Професійний розвиток з І курсу

05 березня 2015 Новини та події

Університет «КРОК» – це місце можливостей для розвитку не тільки професійного, а й особистісного!

Для наших студентів напряму «Туризм» після зимових канікул продовжується проект від Центру розвитку кар'єри та кафедри туризму «Професійні студії». Під час цього проекту досвідчені тренери допомагають майбутнім фахівцям формувати в собі справжніх професіоналів туристичного бізнесу, розвивати компетентності, затребувані на ринку праці.

На першому курсі студенти проходять ряд тренінгів із розвитку комунікативних здібностей. Разом із тренером вони розвивають вміння слухати, чітко та зрозуміло передавати інформацію, удосконалюють майстерність самопрезентації та публічних виступів, а також вчаться вести ділові переговори. Окрім групових занять, студенти відвідують індивідуальні консультації в Центрі розвитку кар’єри, під час яких будують індивідуальні плани професійного розвитку. 

У четвер, 26 лютого, відбувся черговий тренінг із бізнес-тренером та випускницею нашого Університету Олександрою Романцовою. Пишаємося тим, що успішні випускники «КРОКу» беруть участь у підготовці нового покоління професіоналів!

Оновлено: Вівторок, 17 березня 2015 18:06
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Професійний розвиток з І курсу