Відбувся перший тур студентської олімпіади з психології — Університет «КРОК»

Новини та події

Відбувся перший тур студентської олімпіади з психології

03 березня 2015 Новини та події

27 лютого 2015 року в Університеті «КРОК» пройшов І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з психології. Участь у ньому взяли 15 осіб – найбільш вмотивованих щодо навчально-професійної реалізації студентів.

Організацію заходу здійснювала доцент кафедри Корсакевич Васіліса Василівна.

Мета олімпіади полягала у виявленні студентів, націлених на науково-дослідну діяльність, покращенні їхньої психологічної компетентності, підвищенні  інтересу студентів до майбутньої професійної діяльності, сприянні  формуванню професійної свідомості майбутніх фахівців.

Завдання олімпіади включали кілька блоків, які вимагали наявності не лише конкретних психологічних знань, а й психологічного мислення, творчого підходу до вирішення практичних психологічних завдань:

  • 1 блок творчо-проектне завдання, що передбачало демонстрацію творчого підходу до його вирішення;
  • 2 блокпроблемно-теоретичне завдання, в якому учасникам пропонувалось використати їхнє розуміння психологічних понять і термінів;
  • 3 блок практичні завдання, що були спрямовані на виявлення вміння використовувати набуті знання через практичне завдання;
  • 4 блок творча вправа (малюнок Бідструпа, розшифровка якого мала продемонструвати вміння студента визначити дію, що спричинює проблемну поведінку).

Вітаємо учасників олімпіади з тим, що вони гідно впоралися із завданнями, та бажаємо їм успіхів у навчанні, науковій і майбутній професійній діяльності!


Оновлено: Понеділок, 13 липня 2015 14:41
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відбувся перший тур студентської олімпіади з психології