У гостях у Туристичній вітальні — Університет «КРОК»

Новини та події

У гостях у Туристичній вітальні

02 червня 2015 Новини та події

Романтика туристичних подорожей, походів завжди приваблює активних і спраглих до нових вражень людей. Особливо це стосується молоді. А попереду літо – час подорожей і пригод!  І саме напередодні цієї яскравої пори, 27 травня, в Університеті «КРОК» пройшла зустріч в рамках проекту кафедри туризму «Туристична вітальня». Тема зустрічі: «Туристичний клуб «Університет» –  осередок активного оздоровчого туризму».

Розказати про клуб до «КРОКу» завітав його керівник Триліс Володимир Васильович – еколог, кандидат біологічних наук, експерт Всеукраїнської асоціації активного і екологічного туризму, майстер спорту зі спортивного туризму.

До присутніх на заході з вітальним словом звернулась Мелько Людмила Федорівна, яка розказала про важливість проекту «Туристична вітальня» для популяризації туризму, різноманітних його видів в Україні і світі. Вона наголосила, що зустріч присвячена спортивно-оздоровчому туризму.

Пан Володимир перезентував діяльність туристичного клубу «Університет», із захопленням розказавши про його багаторічну історію, відзначив важливість тренувань для здійснення туристичних походів, продемонстрував фотопрезентацію про найбільш популярні маршрути членів клубу не лише в Україні, а й у Грузії, Чорногорії, Росії, Туреччині, Непалі, Марокко та інших країнах.

Надзвичайно цікаво було послухати про клубні традиції, про клуб як осередок справжньої дружби та взаємодопомоги.

Участь у заході взяли студенти 1 курсу напряму підготовки «Туризм», студенти факультету економіки та підприємництва на чолі з деканом Кахутою Надією Дмитрівною, представники екологічного клубу «ЛОТОС», студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій зі своїм наставником – директором коледжу Сумбаєвою Людмилою Петрівною та ін.

Гості заходу були запрошені до участі в роботі клубу і виявили бажання здійснити похід вихідного дня.

З діяльністю туристичного клубу «Університет» можна ознайомитися на сайті www.tourclub.kiev.ua

Оновлено: Вівторок, 02 червня 2015 21:34
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » У гостях у Туристичній вітальні