День відкритих дверей — Університет «КРОК»

Новини та події

День відкритих дверей

02 березня 2015 Новини та події

В останній день зими 2015 року, 28 лютого, в Університеті «КРОК» і Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся День відкритих дверей. Програма заходу передбачала екскурсію приміщенням «КРОКу», під час якої гості ознайомилися із матеріальною базою навчального закладу. Також програма включала презентацію діяльності Коледжу та Університету, представлену  заступником директора департаменту зв’язків із громадськістю Туляковою Іриною, презентацію умов вступу у 2015 році, проведену першим проректором Університету Шаровим Олегом, та презентацію Коледжу, підготовлену його директором Сумбаєвою Людмилою.

Під час Дня відкритих дверей, гості дізналися про спеціалізовані програми, їхні особливості та переваги. Ці програми вирізняють Університет «КРОК» і Коледж економіки, права та інформаційних технологій серед інших навчальних закладів. Вони дозволяють отримувати додаткові знання і навички, вивчати дисципліни англійською мовою, паралельно навчатися на двох напрямах підготовки, вчитися за спільними з іноземними університетами програмами й одержувати, відповідно, два дипломи. Крім того, на Дні відкритих дверей були висвітлені нюанси нового законодавства у сфері освіти та надані відповіді на запитання майбутніх абітурієнтів.

Захід відвідали дорослі і діти, які планують вступати в цьому році. Вони отримали багато корисної інформації, що знадобиться їм вже зовсім скоро. Сподіваємося побачити всіх гостей заходу під час приймальної кампанії в стінах Університету «КРОК».

Оновлено: Субота, 07 березня 2015 11:18
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » День відкритих дверей