Конкурс-захист робіт юних науковців — Університет «КРОК»

Новини та події

Конкурс-захист робіт юних науковців

03 березня 2015 Новини та події

Знання – настільки дорогоцінна річ,
що їх корисно добувати з будь-якого джерела

А. Фарадж

28 лютого 2015 року на базі  Коледжу економіки, права та інформаційних технологій відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт слухачів секцій «Економічна теорія та історія економічної думки», «Фінанси, грошовий обіг та кредит», «Мікроекономіка та макроекономіка» відділення економіки. У заході взяли участь учні 9–11 класів, студенти І–ІІІ курсів коледжів. На конкурсі було представлено 110 науково-дослідницьких робіт.

Студентка ІІІ курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій спеціальності «Маркетингова діяльність» Радун Рада-Софія на досить високому рівні презентувала свою науково-дослідницьку роботу  в секції «Мікроекономіка та макроекономіка» на тему «Роль та розвиток малого підприємства в Україні».

Світовий досвід і практика господарювання показують, що найважливішою ознакою ринкової економіки є існування і взаємодія багатьох великих, середніх і малих підприємств, їх оптимальне співвідношення. Найбільш динамічним елементом структури народного господарства, що постійно змінюється, є малий бізнес. Рада-Софія  у своїй науковій роботі дійшла висновку, що малий бізнес є невід’ємною рисою будь-якої ринкової господарської системи, без чого така економіка і суспільство в цілому не можуть не тільки розвиватися, а й навіть існувати.

Вітаємо Раду-Софію з успішним захистом та зичимо їй подальших успіхів у навчанні та науковій роботі!

Висловлюємо щиру подяку студенткам ІІ курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Прохоренко Ользі та Вавіловій Ользі, які навчаються за програмою «Фінанси і кредит – ексклюзив», за активну допомогу в організації заходу.

Оновлено: Вівторок, 17 березня 2015 16:51
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Конкурс-захист робіт юних науковців