Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2016 — Університет «КРОК»

Минулі події

29 лютого 2016 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету Д 26.130.01 подано кандидатську дисертацію Поскрипко Юрія Анатолійовича

Тема дисертації:

  • «Механізм забезпечення кадрової безпеки в системі економічної безпеки підприємств»
29 лютого 2016 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету Д 26.130.01 подано кандидатську дисертацію Сироти Вероніки Сергіївни

Тема дисертації:

  • «Корпоративна соціальна відповідальність у системі економічної безпеки підприємств»
29 лютого 2016 Новини та події

28 лютого 2016 року вдруге пройшов проект «Запалюємо серця з КРОКом»: студенти та співробітники Університету запускали в небо ліхтарики зі своїми побажаннями на майбутнє.

Таким романтичним способом відзначили «КРОКівці» завершення студентського тижня з нагоди Дня народження Студради Університету.

Як могли пересвідчитися учасники першого проекту, бажання, довірені ліхтарикам, дійсно здійснюються! Тому з нетерпінням чекаємо на результати і не припиняємо щодня запалювати серця любов’ю до рідного «КРОКу».

Пропонуємо переглянути фотозвіт

КРОК запалює серця / 28.02.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

29 лютого 2016 Новини та події

25 лютого 2016 року в Університеті знову грали в захоплюючу «Мафію» – найбільш студентську гру, яку в стінах «КРОКу» проводить KROK Mafia Club. Традиційно досвідчені гравці ділилися своїм досвідом з новими учасниками. Цього разу до клубу прийшло 18 бажаючих пограти. Дякуємо всім за цікаву гру і чекаємо на наступних зустрічах!

Приєднуйтеся до гри і ви! Детальну інформацію про роботу клубу можна дізнатися у керівника проекту Мельник Ірини – каб. 144

28 лютого 2016 Архів оголошень

28 лютого завершується реєстрація на ІІІ Науково-практичну конференцію «Актуальні наукові дослідження сучасної юридичної науки: теорія та практика»!

Конференція відбудеться 18 березня 2016 року за адресою: Україна, м. Київ, вул. Лагерна, 30–32

28 лютого 2016 Новини та події

20 лютого в Університеті відбувся перший тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2015–2016 навчального року зі спеціальності «Управління проектами».

26 лютого 2016 Новини та події

24 лютого 2016 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся родинний спортивно-розважальний захід «КЕПІТ family».

Учасники брали участь у веселих конкурсах, демонструючи свої фізичні здібності. Дорослі мали можливість згадати дитинство, стрибаючи й бігаючи разом зі своїми дітьми.

Незважаючи на невимушену та веселу атмосферу, у цих змаганнях, як і в будь-яких інших, не обійшлося без визначення переможців.

Тож місця розподілилися таким чином:

  • ІІІ місце – РПЗ-2/15
  • ІІ місце – РПЗ-2/15
  • І місце – П-1/ОПСІК-15

Адміністрація Коледжу вітає переможців і висловлює щиру подяку родинам, які знайшли час для участі в заході, а саме: Журавель Світлані Миколаївні – мамі Журавель Діани, сім’ї Артема Моложавого, сім’ї Віталія Краснобокого та сім’ї Влада Олександра-Лівіу. 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

КЕПІТ family / 24.02.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

25 лютого 2016 Новини та події

24 лютого 2016 року на студентському тижні, присвяченому Дню народження Студради Університету, з великим успіхом пройшов брейн-ринг «Ерудит КРОКу».

В інтелектуальній битві взяли участь 27 студентів – представників різних факультетів та Коледжу: Станіслав Стеч, Юрій Груба, Сергій Трошин, Анна Андрєєва, Євгенія Єловська, Євген Піщев, Максим Костюк, Христина Луцюк, Віктор Книш, Музаффар Аббасов, Роман Дубенський, Олександр Андрієті, Денис Вакуленко, Анастасія Коцюба, Анастасія Магдік, Михайло Романов, Елла Сімченко, Маргарита Зайцева, Ліза Лір, Дмитро Громей, Олександр Воробйов, Ірина Сулима, Вікторія Вовчок, Борис Крамаренко, Тетяна Донченко, Анна Деректоренко, Микола Пєфтієв.

А перемогу, виборену в запеклій боротьбі, розподілили таким чином:
1 місце – команда «Дети Пахома», студенти факультету економіки та підприємництва
2 місце – команда «Саня, Громей и девчонки», збірна студентів юридичного факультету і Коледжу економіки, права та інформаційних технологій
3 місце – команда «Чёткие эрудиты», студенти юридичного факультету

Особливу подяку висловлюємо організаторам брейн-рингу: Тетяні Крайовій (3 курс ЮФ), Ігорю Степанченку (3 курс ЮФ), Марині Коцур (2 курс ЮФ), Дмитру Корсунівському (4 курс КЕПІТу), Ірині Мельник (4 курс ФЕП), Ніні Заярній (1 курс ФЕП), Анні Шупило (3 курс КЕПІТу).

Дякуємо за участь та підтримку всім розумним, успішним і талановитим «КРОКівським» студентам!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Брейн-ринг / 24.02.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

24 лютого 2016 Новини та події

23 лютого 2016 року під час студентського тижня, присвяченого Дню  народження Студради Університету, в рамках проекту «День живої музики!» талановиті студенти знову вражали «КРОКівців» своєю майстерністю, виконуючи пісні.

Чудовий настрій дарували:
Марина Коцур – вокал
Гюнель Сулейман – вокал
Анастасія Клименко – вокал
Ліана Шмакова – вокал
Борис Крамаренко – ведучий
Олександр Горкушин – звук

Дякуємо всім, хто причетний до цього свята і завдяки кому в стінах «КРОКу» продовжує жити музика. Із нетерпінням чекаємо наступних зустрічей!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

День живої музики / 23.02.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

24 лютого 2016 Архів оголошень

Запрошуємо на чергове засідання Клубу успішних викладачів TeachWell!

24 лютого в ауд. 001 Олег Євгенович Іларіонов проведе майстер-клас зі створення анімованих презентацій за допомогою сервісу PowToon*. Початок о 17:00.

Обов'язкова реєстрація: goo.gl/forms/V5cGZxWG5c

Вартість участі в майстер-класі з кава-брейком – 80 грн. Для співробітників та випускників Університету «КРОК» участь безкоштовна.

* PowToon – це безкоштовний інструмент для створення анімаційних відео та презентацій. Замість того щоб робити чергову нудну презентацію в PowerPoіnt, Ви можете скористатися PowToon і створити презентацію, яка запам'ятається всім

23 лютого 2016 Новини та події

22 лютого 2016 року Студентська рада факультету міжнародних відносин організувала свято з нагоди Дня народження Студради Університету.

Для всіх бажаючих було проведено змагання з армрестлінгу, в якому взяли участь 19 осіб. Учасники проявили справжній драйв, а вболівальники не приховували щирих емоцій.

Перемогу здобули:
1 МІСЦЕ у легкій вазі серед чоловіків – Озманов Тимур, КЕПІТ
1 МІСЦЕ у важкій вазі серед чоловіків – Ромаз Берідзе, ФМВ
1 МІСЦЕ серед жінок – Куделінська Юлія, КЕПІТ

Вітаємо переможців і дякуємо всім, хто взяв участь у турнірі: Зоню Андрію, Павленку Івану, Манчуку Вадиму, Сонюку Павлу, Іщенку Максиму, Луцкову Володимиру, Марченку Олексію, Аббасову Музафару, Пижянову Євгенію, Остаповській Дарині, Копчук Олександрі, Алаєву Ойбеку, Бередзе Хвіча, Щавадзе Тамазу, Берідзе Мурату, Мадірадзе Нудзару

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Змагання з армрестлінгу /  22.02.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

23 лютого 2016 Новини та події

В приміщенні Центральної бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка для дітей м. Києва студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій мали можливість познайомитися з володаркою спецвідзнак літературного конкурсу «Коронація слова 2012», «Коронація слова 2014», дипломантом «Коронації слова 2013», членом Національної спілки журналістів України, членом Національної спілки письменників України Жанною Куявою.

Письменниця говорила про своє дитинство, шкільні роки, перші роки журналістської діяльності та найцікавіше в її практиці інтерв'ю. Також Жанна Куява розповіла про свої чотири романи, які набули популярності серед читачів за кілька років. У її книгах живуть історії про любов та страждання, світлі жіночі почуття та нерозділене кохання.

Наостанок письменниця розкрила секрет успіху: «Головне бути не таким, як усі, тоді вам неодмінно гарантований успіх!»

На зустріч прийшло багато гостей, і зокрема студентів, чому письменниця була рада. Після насиченого виступу Жанна Куява із задоволенням поставила автографи на своїх книжках усім охочим.

Студенти залишилися дуже задоволені зустріччю та приємно проведеним часом у стінах бібліотеки. Було невимовно тепло від сонячної енергетики письменниці.

22 лютого 2016 Новини та події

Напередодні Міжнародного дня рідної мови, 19 лютого 2016 року, в центральній дитячій бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка відбулася зустріч з кримськотатарськими родинами – переселенцями з Криму, людьми, які вимушені були покинути півострів після анексії його Росією.

Дуже приємно, що ця зустріч студентів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій не була першою, а стала продовженням проекту «Український світогляд. Точка зору». Нагадаємо, 12 лютого відбулася зустріч з Айдером Муждабаєвим.

З великим задоволенням та цікавістю студенти поринули в історію татарського народу, прослухали твори відомих татарських поетів та насолодились народним танком у виконанні дітей.

Висловлюємо подяку організаторам заходу за надану можливість ще раз замислитися над подіями, що відбуваються в Україні, адже подібні зустрічі пробуджують громадянську ініціативу молодого покоління.

22 лютого 2016 Архів оголошень

22 лютого з нагоди Дня народження Студентської ради в Університеті відбудеться турнір з армрестлінгу.

Запрошуємо всіх бажаючих на перервах у хол 1-го поверху для участі в змаганнях.

Для дівчат вагова категорія необмежена. Чоловікам пропонується участь у 2-х категоріях: до та від 65 кг.

На переможців чекають приємні подарунки, а всім учасникам гарантуємо гарний настрій!

За додатковою інформацією звертайтеся до голови Студради Університету Ігоря Степанченка, 093-978-80-11

22 лютого 2016 Архів оголошень

22 лютого Студентська рада Університету «КРОК» святкує День народження!

Студентська рада запрошує всіх бажаючих протягом тижня, присвяченого Дню народження, брати участь у захоплюючих, корисних та цікавих заходах:

22 лютого – турнір з армрестлінгу
24 лютого – брейн-ринг
25 лютого – засідання KROK Mafia Club
27 лютого – Kino KROK

Вітаємо і бажаємо творчого та професійного розвитку, успіхів і процвітання, благополуччя і якомога більше креативних ідей на майбутні роки!

22 лютого 2016 Архів оголошень

Запрошуємо студентів та співробітників Університету «КРОК» на факультативні заняття з вивчення іноземної мови.

Англійська, німецька, французька та іспанська для повсякденного спілкування, а також англійська для підготовки до складання IELTS Academic.

Графік занять та реєстрація в групи онлайн за посиланням

Початок занять – 22 лютого

20 лютого 2016 Новини та події

16 лютого 2016 року в історико-меморіальному музеї Михайла Грушевського, відбувся конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів секції педагогіки Київської Малої академії наук, в якому взяли активну участь студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Журі конкурсу очолював Півоваров Сергій Володимирович. Також до складу журі входили Скрипник Тетяна Вікторівна та Ковганич Галина Григорівна.

Студенти КЕПІТу Вікторія Логош та Юлія Бабенко торкнулися тем «Правове виховання в Україні» і «Права та обов’язки учнів і вчителів».

Особливий наголос у виступі було зроблено на проблемі підвищення рівня правового виховання населення взагалі і підростаючого покоління зокрема. Важливо, щоб навчальний заклад став  тим осередком, де можна  відчути себе зручно й затишно, де в тебе немає страху перед учителем чи кимось із старших учнів.

Вітаємо Юлію та Вікторію  з успішним захистом!

20 лютого 2016 Новини та події

Стратегією розвитку України – 2020 визначено, що через чотири роки 75% випускників українських середніх шкіл мають володіти двома іноземними мовами. Для цього на першому етапі запропоновано концентрувати зусилля на підтримці та вивченні англійської мови. Разом з тим відповідно до Указу Президента від 16 листопада 2015 року № 641/2015 2016 рік визнано Роком англійської мови в Україні.

На виконання зазначених документів Коледж економіки, права та інформаційних технологій – учасник Проекту асоційованих шкіл ЮНЕСКО, Координаційна рада ПАШ ЮНЕСКО м. Києва та Українське відділення Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної ініціювали проведення Інтелектуального конкурсу-гри Effective Communication Intellectual Games: Tolerant Conflict Resolution in the Youth Environment.

16 лютого 2016 року відбулася презентація проекту представникам загальноосвітніх навчальних закладів. Організатори заходу розповіли, що участь у творчих конкурсах допоможе учням розвивати практичні навички користування англійською у мовленнєвому середовищі, вміння приймати конструктивні рішення, долати проблеми комунікації, розвивати творчі здібності, критичне та інноваційне мислення, лідерські якості та вміння працювати у команді, почуття толерантності, відповідальності та готовності до співпраці.

Адміністрація Коледжу висловлює особливу подяку Чуйко Г.О., президенту Українського відділення Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної, та Сороці І.А., старшому викладачеві Центру вивчення іноземних мов, за  підготовку презентаційних матеріалів та виступи перед конкурсантами.

20 лютого 2016 Архів оголошень

20 лютого 2016 року запрошуємо відвідати Університет «КРОК» і Коледж економіки, права та інформаційних технологій, щоб дізнатися про Правила прийому у 2016 році, перелік спеціальностей та сертифікатів ЗНО, необхідних для вступу наступного року, а також отримати інформацію про нові програми і додаткові можливості, що пропонуються вступникам. Також програмою Дня відкритих дверей передбачена екскурсія навчальним закладом.

Початок об 11:00. Реєстрація з 10:30 в холі Університету. Детальніше – за посиланням.

19 лютого 2016 Новини та події

З 25 січня по 11 лютого 2016 року студенти 1 курсу напряму підготовки «Туризм» проходили навчально-ознайомчу практику. Спектр практико-орієнтованих заходів був надзвичайно різноманітний.

Насамперед студенти познайомилися з підприємствами туристичної індустрії.

Уже другий рік поспіль студентів Університету «КРОК» гостинно приймає туристична компанія «Гамалія», один із лідерів туристичної галузі України. Перед студентами виступив її президент Голубаха Ігор Анатолійович. Дуже професійно провела екскурсію Філонюк Вікторія Миколаївна – начальник відділу виїзного туризму, яка познайомила майбутніх фахівців туристичної сфери з особливостями діяльності туроператора.

Також студенти відвідали одні з кращих готельних підприємств: Hilton Kyiv, Radisson Blu Hotel, «DREAM House хостел Київ». Нас гостинно приймали Анна Медведєва – Direktor of Human Resours, Ірина Анчербак – агент з гостинності готелю Hilton Kyiv, Маршаленко Мар’яна – Service Manager у Radisson Blu Hotel, Наталія Боброва – представник «DREAM House хостел Київ». Студентів надзвичайно вразила командна робота колективів, закоханість у свою справу працівників.

Першокурсники познайомилися і з підприємством ресторанного господарства «Царське село», яке знаходиться в історичному центрі Києва і є одним із перших етноресторанів нашої країни.

Важливою складовою практики є знайомство  з туристичними ресурсами України, з професією екскурсовода. Студенти відвідали декілька музеїв: Національний музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків, Музей однієї вулиці, Національний музей «Чорнобиль». Кожний із них є унікальним і неповторним, але Чорнобильська трагедія продовжує зворушувати до глибини душі. І студенти, затамувавши подих, переймалися трагічними сторінками історії нашої Батьківщини.

Обов’язковою складовою практики є лекційні, творчі зустрічі з професіоналами. У рамках програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців туристичної сфери» гостинно відкривала двері «Туристична вітальня», яку також відвідали студенти 2 курсу напряму підготовки «Туризм», студенти 3 курсу спеціальності «Готельне обслуговування» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, інші гості.

У гостях у «КРОКівців» був Попович Сергій Іванович – кандидат історичних наук, краєзнавець, почесний працівник туристичної галузі України, віце-президент Туристичної асоціації України, голова правління Асоціації екскурсоводів України, який виступив на тему «Основні тематичні напрямки туристично-екскурсійних маршрутів України». Студенти після двох пар лекції не хотіли розходитись. Мабуть, найточніше висловилась про зустріч студентка 1 курсу Луцюк Христина, яка після всього почутого голосно і свідомо заявила: «Я хочу побувати всюди!»

Не менш цікавою і професійною була зустріч з Кабиш Світланою Володимирівною – керівником інформаційного бюро «Туризм Угорщини» Посольства Угорщини в Україні, представником Національного бюро з туризму Угорщини. Тема зустрічі – «Туризм Угорщини: сучасний стан та тенденції розвитку». Захоплююче пройшла вікторина на знання країнознавчих особливостей Угорщини. Студенти з великою зацікавленістю розглядали прекрасні друковані видання про туризм цієї країни, які потім отримали в подарунок.

Важливим є те, що наші туристичні вітальні почали відвідувати і батьки студентів. Першою гостею серед батьків стала Цибенко Світлана Олександрівна, мама студентки 2 курсу напряму підготовки «Туризм» Цибенко Марії.

Також до нас завітав менеджер туристичного оператора  Sakums, підприємства – партнера Університету «КРОК», Кіт Михайло, який в анкеті зазначив таке: «Я отримав приплив натхнення для майбутньої роботи, відкрив нові напрямки і цікавинки…»

Дякуємо всім друзям, партнерам, гостям за участь у нашій практико-орієнтованій діяльності!

Організацією практики для студентів займалися Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму та Сокол Тетяна Георгіївна – доцент кафедри туризму Університету «КРОК».

Тематика практико-орієнтованих заходів за програмою навчально-ознайомчої практики напряму підготовки «Туризм»:

  • 25 січня – «Професійні студії». Установче заняття. «Навчально-ознайомча практика як важлива складова підготовки фахівців з туризму».
  • 26 січня – Туристична вітальня. «Основні тематичні напрямки туристично-екскурсійних маршрутів України». Попович Сергій Іванович – к. і. н., краєзнавець, Почесний працівник туристичної галузі України, віце-президент Туристичної асоціації України, голова правління Асоціації екскурсоводів України, завідувач кафедри туризму Національного університету фізичного виховання і спорту України.
  • 27 січня – «Туризм у дії». Екскурсія до готелю Hilton Kyiv.
  • 28 січня – «Туризм у дії». Екскурсія до ресторану «Царське село».
  • 28 січня – «Туризм у дії». Екскурсія до Національного центру народної культури «Музей Івана Гончара».
  • 1 лютого – «Професійні студії». Круглий стіл. «Професійні компетентності фахівця з туризму: аналізуємо, оцінюємо, робимо висновки» (за результатами практико-орієнтованих заходів).
  • 2 лютого – «Туризм у дії». Відвідування туристичної компанії «Гамалія».
  • 3 лютого – «Туризм у дії». Екскурсія до готельного підприємства «DREAM House хостел Київ».
  • 3 лютого – «Туризм у дії». Екскурсія до Музею однієї вулиці.
  • 8 лютого – «Професійні студії». Круглий стіл. «Професійні компетентності фахівця з туризму: аналізуємо, оцінюємо, робимо висновки» (за результатами практико-орієнтованих заходів).
  • 8, 10, 12 лютого – «Туризм у дії». Екскурсія до готелю Radisson Blu Hotel.
  • 9 лютого – «Туризм у дії». Екскурсія до Національного музею «Чорнобиль».
  • 10 лютого – «Туризм у дії». Екскурсія до Національного музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків (експозиція Європейського мистецтва).
  • 11 лютого – Туристична вітальня. «Туризм Угорщини: сучасний стан та тенденції розвитку». Кабиш Світлана Володимирівна – керівник інформаційного бюро «Туризм Угорщини» Посольства Угорщини в Україні, представник Національного бюро з туризму Угорщини.
  • 11 лютого – «Професійні студії». Круглий стіл. «Професійні компетентності фахівця з туризму: аналізуємо, оцінюємо, робимо висновки» (за результатами практико-орієнтованих заходів).

 

18 лютого 2016 Новини та події

17 лютого в Університеті було оголошено Днем усмішок. З такої приємної нагоди Студентська рада влаштувала свято в холі «КРОКу».

Студенти дарували свої усмішки оточуючим, заряджали всіх гарним настроєм, фотографувалися.

Дякуємо організаторам за подаровану радість.

А кожному «КРОКівцю» бажаємо: усміхнись життю і життя усміхнеться тобі!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

День усмішок / 17.03.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

16 лютого 2016 Новини та події

15 лютого з нагоди Дня всіх закоханих Студентська рада Університету організувала яскраве свято.

У холі, оформленому в романтичному стилі, панувала атмосфера кохання. Лунала чарівна музика. Працювала пошта для закоханих. Можна було сфотографуватися з милими янголами, поєднати серця в «шлюбному агентстві».

Дякуємо організаторам за прекрасно свято!

Частіше влаштовуйте для своїх коханих романтичні свята! Посміхайтеся і почувайте себе закоханими. Дивуйте свої половинки. Кохайте. Вірте в дива! Хай наповнюються ваші серця любов’ю. Нехай у вашому житті завжди знаходиться місце для справжньої казки.

Радості, віри, успіху. Хай життя ваше буде прекрасним у коханні!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

День закоханих '2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

15 лютого 2016 Новини та події

12 лютого 2016 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій довели, що в КЕПІТі навчаються справжні таланти!

Завдяки Студентській раді Коледжу конкурс пройшов у казковій атмосфері. Перевтілення та акторська гра ведучих були неймовірними. Усі присутні в  залі із захватом сприймали дійство, яке відбувалося на сцені. Гості заходу, а це члени журі – випускники Коледжу, переможці конкурсів, батьки, представники факультетів Університету, щиро вітали переможців: Штака Владислава, ФК-екс-15 (ІІІ місце), Липовенка Артема, П-1/15 (ІІ місце), Янченко  Олександру, КД/МД-15 (І місце).

Бажаємо нашим талановитим студентам подальших успіхів і творчого натхнення!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

КЕПІТ має талант /12.02.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

15 лютого 2016 Новини та події

Навчальний заклад, який прагне створити підґрунтя для прогресивного свідомого покоління, зобов’язаний піклуватися про формування молодої наукової еліти. Тому однією з  найважливіших складових освітнього процесу у вищому навчальному закладі є долучення студентів до наукової роботи.

Варто відзначити, що і Коледж економіки, права та інформаційних технологій сконцентрував значні зусилля на створенні оптимальних умов для студентів, які планують присвятити себе науці. На базі Коледжу працюють кілька секцій Малої академії наук, зокрема секції економіки, історії України та соціології.

Так, 10 лютого приблизно 300 МАНівців написали конторольні роботи з української мови та історії України на базі нашого навчального закладу. Молодим науковцям ще доведеться захищати свої наукові доробки в таких секціях: педагогіка, історія України, всесвітня історія, історичне краєзнавство, етнологія, археологія та психологія. До речі,захисти творчих робіт розпочалися вже наступного дня.

Коледж економіки, права та інформаційних технологій радий співпрацювати з Малою академією наук. Тим паче наші студенти отримали високі результати в минулому навчальному році в конкурсі-захисті МАНівських робіт в секціях педагогіки, соціології, філософії та економіки.

15 лютого 2016 Новини та події

11 лютого 2016 року відбулася зустріч студентів першого курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій з київським журналістом, медіа-менеджером, заступником генерального директора першого кримськотатарського телеканалу «ATR» Айдером Муждабаєвим у Центральній бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка для дітей м. Києва.

Енгибарян Саломея Самвелівна, завідувач відділу обслуговування читачів 5–10 класів, провела пізнавальну екскурсію бібліотекою. Закладу Урядом України надано статус науково-дослідного, інформаційного та консультативного центру з питань культурного розвитку дітей міста Києва.

Після відвідання читацької зали бібліотеки студентів запросили до актової зали для знайомства з Муждабаєвим Айдером.

Айдер у минулому заступник головного редактора газети «Московський комсомолець», член Союзу кримських татар Москви. Пише на політичну тематику, співпрацює з київськими і московськими виданнями.

Журналіст розповів студентам про життя мешканців Криму після анексії. Студенти активно ставили запитання та отримували на них розгорнуті й відверті відповіді журналіста, який, до речі, є росіянином по матері і кримським татарином по батьку. Народився в Тамбові й останні 20 років прожив у Москві.

Нещодавно Айдер залишив російську столицю і тепер освоюється в Києві. У Москві багато хто сприйняв його від'їзд як знак біди і загибель ще одного бастіону свободи слова в Росії. Наразі Айдер займається розвитком кримськотатарських медіа в Україні.

15 лютого 2016 Новини та події

11 лютого 2016 року студенти першого курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій відвідали семінар під назвою «Американська Грушевськіана. Відоме й невідоме». Зустріч проводила  історик Оксана Юркова. Наприкінці 2015 року вона мала можливість досліджувати матеріали завдяки стипендії Євгена та Деймел Шкляр і Українського наукового фонду Українського науково-дослідного інституту Гарвардського університету.

Студенти були ознайомлені з маловідомими світлинами Михайла Грушевського, англомовним перекладом «Ілюстрованої історії України» 1940 року в Єлі та іншими цікавинками.

Історико-меморіальний музей Михайла Грушевського є не тільки музейним закладом, а й центром грушевськознавства в Україні, навколо якого об’єдналися дослідники з гуманітарних академічних інститутів та наукових товариств.

12 лютого 2016 Новини та події

У рамках візиту нобелівського лауреата Деніеля Шехтмана в Україну в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» була проведена лекція, активну участь у якій взяли студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Видатний ізраїльський фізик і хімік, професор одного з провідних технічних вишів світу – університету «Техніон» (м. Хайфа, Ізраїль) Деніель Шехтман став лауреатом Нобелівської премії в 2011 році за роботи в галузі хімії – відкриття «квазікристалів». Він є випускником цього уславленого університету і вже багато років працює в ньому. Крім того, він є співробітником Національної лабораторії Державного департаменту енергетики США, що працює в м. Еймс (штат Айова) і афільована з університетом цього штату.

У 1996 році Шехтман був обраний членом Ізраїльської академії наук, у 2000 році став членом Національної технічної академії Сполучених Штатів Америки, у 2004 році – членом Європейської академії наук.

Під час лекції Деніель Шехтман підіймав питання щодо того, як будувати майбутнє для держави та суспільства, зосередивши увагу на нових технологіях та сфері освіти. Також обговорювалися такі теми: 

  • важливість стартапів
  • нові технології та їхній вплив на майбутнє
  • роль кожного з нас (суспільства, державних органів, представників громадянського сектора, академічних кіл) у впровадженні нових технологій
  • досвід розвитку нових технологій в Ізраїлі
  • роль освіти у впровадженні нових технологій
  • освіта майбутнього: якою вона повинна бути?
09 лютого 2016 Новини та події

Університет «КРОК» за підтримки Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичних операцій і Міжнародного фонду соціальної адаптації проводить професійну перепідготовку учасників (ветеранів) антитерористичних операцій, а також учасників бойових дій.

Пропонуємо пройти перепідготовку у Навчально-науковому інституті менеджменту безпеки за програмами:

  • Забезпечення безпеки підприємницької діяльності суб’єктів господарювання України
  • Організація власного бізнесу
  • Технології ефективного продажу товарів та послуг
  • Адміністрування операційних систем

Термін навчання – 3 місяці (500 годин)

Для учасників АТО та бойових дій – навчання БЕЗКОШТОВНЕ

Заняття розпочинаються після комплектації групи (25 осіб) і проводяться у вечірні години. За бажанням групи графік занять можна змінити. Навчання проводиться в Університеті «КРОК» – м. Київ, вул. Лагерна, 30–32 (ст. м. «Берестейська»)

За додатковою інформацією про умови та зміст професійної перепідготовки, а також про порядок зарахування на навчання, будь ласка, звертайтеся:

Микола Іванович Зубок 
тел.: 097-870-87-00 

Анастасія Сергіївна Чапліна
тел.: 044-455-57-12 (вн. 247, 275), 093-092-23-44

Олександр Іванович Захаров
тел.: 067-752-81-51, 050-257-56-47, 063-434-84-76

Інститут менеджменту безпеки
Київ, вул. Лагерна, 30-32, каб. 229

08 лютого 2016 Новини та події

У січні студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій відвідали Історико-меморіальний музей Михайла Грушевського, де взяли участь у Презентації культурно-освітнього проекту до 150-річчя від дня народження видатного українця.

Презентували проект Карчина Лариса Яківна (завідувач відділення навчально-виховної роботи Київської МАН), Топхурія Зураб (радник з питань культури Посольства Грузії в Україні), Стахів Григорій Миколайович (науковий співробітник Інституту української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України), Панькова Світлана Михайлівна (директор Історико-меморіального музею Михайла Грушевського), Кучеренко Микола Олександрович (провідний науковий співробітник Історико-меморіального музею Михайла Грушевського). Основні напрямки презентації проекту: організація дискусійного клубу «Історія навколо нас», дослідження творчої спадщини Михайла Грушевського, знайомство з місцями, пов’язаними з його життям.

Студенти Коледжу з готовністю та ентузіазмом сприйняли ідею проведення проекту. Сьогодні як ніколи літературні надбання М. Грушевського можуть послужити прекрасним прикладом аналітичного підходу до сприйняття сучасності. Тож будьмо відповідальними в прийнятті своїх рішень та виборі громадської позиції.

06 лютого 2016 Архів оголошень

6 лютого 2016 року розпочинають свою роботу підготовчі курси для учнів 9-х класів до ДПА-2016 і вступу в Коледж.

Триває реєстрація слухачів курсів у суботні групи на третій набір.

Детальна інформація та реєстрація за посиланням.

05 лютого 2016 Новини та події

29 січня 2016 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулися спортивні змагання «КЕПІТ fit».

Команди груп «Правознавство-1/15», «Правознавство-2/15», «Обслуговування програмних систем і комплексів – 15», «Фінанси і кредит – ексклюзив», «Маркетингова діяльність» та «Комерційна діяльність» змагалися у віджиманні, підтягуванні, робили «куточок», стрибали на скакалці, а також згадували, що таке хокей з м’ячем та як бігати з обручем. У спортивній залі вирували справжні пристрасті.

Дякуємо всім за участь, а представникам Студентської ради Коледжу бажаємо наснаги для майбутніх проектів!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

КЕПІТ fit / 29.01.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

05 лютого 2016 Новини та події

Обговорення та пошук напрямків формування у сучасної молоді інноваційного мислення задля розвитку нашої країни – саме так сформулювали мету заходу організатори Всеукраїнського форуму лідерів освіти, який наприкінці січня провів Міжнародний інститут розвитку інтелекту «International Mind Education Institute» (IMEI), Республіка Корея.

З привітальним словом до учасників звернулися Усатенко Галина Олегівна, голова Громадської ради при Міністерстві освіти і науки, віце-президент Фонду «Європа ХХІ», та  Маховська Олена Володимирівна, президент Громадської організації «Всеукраїнський інститут розвитку інтелекту».

Перед аудиторією виступили спеціальні лектори IMEI: професор Кім Хонг Рьоль та Лі Хі Мун, який є заступником ректора IMEI. У своїх виступах вони наголосили на важливості виховання свідомої інтелектуальної молоді, формування у неї  правильного мислення, значенні педагогів у процесі становлення молодої людини. Представники IMEI познайомили учасників форуму з діяльністю інституту, який безупинно намагається допомогти людям жити щасливим життям, долаючи проблеми та лікуючи хворе суспільство шляхом виховання правильного характеру й способу мислення. Лектори підкреслили: самодисципліна – одна з найважливіших складових для досягнення успіху та результату, саме тому вони спрямовують свою роботу на формування у студентів дисципліни, що дає молоді можливість  досягати поставлених цілей.

«International Mind Education Institute» готовий співпрацювати з навчальними закладами України, ділитися освітнім досвідом, готувати лекторів для роботи зі студентами та викладачами. Ця пропозиція зацікавила учасників форуму, в тому числі і представників від нашого Університету та Коледжу: Лаптєва Михайла Сергійовича, заступника ректора з питань управління проектами (програмами) та аналітики систем управління, Сумбаєву Людмилу Петрівну, директора Коледжу, Чепігу Лідію Михайлівну, заступника директора Коледжу з виховної роботи, Поліщук Тамару Сергіївну, директора Центру розвитку кар’єри, Поварчук Альону, голову Студентської ради Коледжу. Тому й планується робота з детального ознайомлення з методикою IMEI, одне з тверджень якої формулюється так: «Нове мислення, нові погляди призводять до справжніх змін». Необхідність змін продиктована часом.

05 лютого 2016 Новини та події

Члени студентської проектної групи SPG у грудні 2015 року взяли участь у Міжнародному конкурсі для студентів та школярів «Реклама-фест».

Конкурсне завдання було таким: самостійно або групою розробити і зняти рекламний ролик або розробити друковану та сувенірну продукцію. Результати необхідно було відправити оргкомітету Одеського національного економічного університету на перевірку.

До конкурсу долучилися Боднар Владислав, Волков Олег, Семилетков Олексій, Задорожня Наталя та Савич Євген. Координатором команди виступила Анна Андрєєва. Учасники конкурсу розробили концепцію відеоролика «Реклама для кожного», прописали сценарій, відібрали акторів та відзняли сюжет, залучивши до роботи студентську медіа-групу KMG.

За високий рівень підготовки організатори конкурсу висловили подяку учасникам від SPG і кафедрі маркетингу та поведінкової економіки Університету «КРОК». Усі конкурсанти отримали сертифікати про участь та досвід організації роботи в рекламі та маркетингу.

 

04 лютого 2016 Новини та події

2 лютого 2016 року одному з найкращих постійних проектів Студентської ради Університету «КРОК» – «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя» – виповнився  1 рік. Проект продовжує діяти і збирати довкола себе небайдужих «КРОКівців». Саме в цей день  донорами стали три студенти:

Заславска Надія – Правознавство (магістратура), Бабат Альона – Правознавство (2 курс), Брюханда Евген – активіст Студентської ради, випускник (факультет міжнародних відносин). Разом вони здали півтора літра крові  в Київському міському центрі крові.

Автором та незмінним керівником  проекту є Ігор Степанченко, голова Студентської ради Університету (3 курс, Правознавство).

Нагадуємо, що мета проекту «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя» полягає в тому, щоб допомогти якомога більшій кількості людей, які потребують переливання крові.

Запрошуємо і Вас взяти участь у цьому проекті. Пам’ятайте, що на Вашу допомогу дуже чекають. Віримо, що Ви не залишитеся осторонь. А ми допоможемо Вам дарувати надію і запалювати життя!

Щоб стати учасником, потрібно:

1. Мати бажання допомогти людям, які цього потребують.
2. Відповідати критеріям, необхідним для донорства: будь-яка практично здорова людина у віці від 18 до 60 років, якщо немає протипоказань. Люди з масою тіла менше 50 кг або зростом менше 150 см допускаються до донорства в індивідуальному порядку.
3. Зв'язатися з керівником проекту для отримання інформації за телефоном 093-978-80-11 (Степанченко Ігор) та в групі ВКонтакті.
4. Прийти до пункту збору крові та здати її з такими ж донорами, як Ви.

Ми чекаємо на Вас!

Кличте друзів та знайомих, щоб робити добро РАЗОМ, адже це так просто!

03 лютого 2016 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету К 26.130.02 подано кандидатську дисертацію Дубчак Олени Борисівни

Тема дисертації:

  • «Організаційна модель диференціації та індивідуалізації навчання психології в закладах післядипломної педагогічної освіти»
03 лютого 2016 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету К 26.130.02 подано кандидатську дисертацію Наконечної Наталії Василівни

Тема дисертації:

  • «Психологічні умови розвитку корпоративної культури вищого навчального закладу приватної форми власності»
03 лютого 2016 Новини та події

3 лютого 2016 року редакція студентської онлайн-газети «KROK Times» зустрілася на закритому засіданні, де був присутній основний склад – засновники та редактори цього проекту: Марина Гусакова (головний редактор, співзасновник газети), Анастасія Войтенко (співзасновник) та Вадим Донцов (редактор). Основним приводом для зібрання стало призначення нового головного редактора. Відтепер видання очолює Вадим Донцов, студент 2 курсу факультету економіки та підприємництва.

Сподіваємося, що під новим керівництвом газета буде успішно розвиватися за різними напрямками.

Бажаємо Вадиму натхнення, цікавих подій та професійного зростання! 

02 лютого 2016 Архів оголошень

2 лютого 2016 року одному з найкращих постійних проектів Студентської ради Університету «КРОК» – «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя» – виповнюється 1 рік. Його автором та незмінним керівником є Ігор Степанченко, голова Студентської ради Університету (3 курс, Правознавство).

Протягом року проект досяг неабияких результатів: більш ніж 40 студентів відвідали Київський міський центр крові і здали понад 30 літрів крові! І це лише початок! Бажаючих допомогти врятувати чиєсь життя стає все більше.

Нагадуємо, що мета проекту «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя» полягає в тому, щоб допомогти якомога більшій кількості людей, які потребують переливання крові.

Закликаємо Вас не бути байдужими та приєднуватися, адже ніколи не знаєш, що буде завтра. Можливо саме Ви зможете врятувати комусь життя, а ми Вам в цьому допоможемо.

01 лютого 2016 Новини та події

30 січня 2016 року Університет економіки та права «КРОК» приймав гостей: відбувся перший у цьому році День відкритих дверей.

Аби здобути якісну освіту, стурбовані учні та їхні батьки протягом року обирають для себе найкращі навчальні заклади та дізнаються про них якомога більше. Надзвичайно приємно, що до таких закладів належить і «КРОК», про що говорить велика кількість присутніх на Дні відкритих дверей.

На учасників чекала екскурсія Університетом та Коледжем. Проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наталія Василівна Наконечна та директор департаменту зв’язків з громадськістю та реклами Наталія Вікторівна Титаренко детально розповіли їм про умови вступу у 2016 році, освітні можливості, додаткові переваги Університету «КРОК», підготовчі курси та відповіли на всі запитання. Додатково для всіх бажаючих співробітники інформаційного відділу приймальної комісії провели індивідуальні консультації.

Маємо надію, що гостям сподобався наш Університет, та сподіваємося на зустріч із ними влітку під час вступної кампанії.

Додаткова інформація на сайті або за телефонами: (044) 455-57-57, 455-57-07

 

01 лютого 2016 Новини та події

28 січня 2016 року представники Студентської ради Університету «КРОК» взяли участь у Форумі лідерів освіти «Інноваційне мислення сучасної молоді», організатором якого був Міжнародний інститут розвитку інтелекту «International Mind Education Institute» (Республіка Корея). Корейські спікери презентували бачення, орієнтоване не лише на передачу знань студентам, а й на формування в них сильного духу, який допоможе українській молоді з легкістю долати життєві негаразди. 

Подібні форуми вже проводилися в різних країнах світу та довели свою ефективність. Вони пропонують відкриту конвенцію взаємообміну між ректорами університетів для виявлення сутності проблем, що виникають у системі вищої освіти, пошуку шляхів їх подолання та створення мережі міжнародного кооперативного обміну. 

Чи дасть це свої результати в нашій країні, покаже час. Сподіваємося на краще! Ігор Степанченко, голова Студентської ради Університету

 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2016