Конкурс-гра для юних знавців англійської — Університет «КРОК»

Новини та події

Конкурс-гра для юних знавців англійської

20 лютого 2016 Новини та події

Стратегією розвитку України – 2020 визначено, що через чотири роки 75% випускників українських середніх шкіл мають володіти двома іноземними мовами. Для цього на першому етапі запропоновано концентрувати зусилля на підтримці та вивченні англійської мови. Разом з тим відповідно до Указу Президента від 16 листопада 2015 року № 641/2015 2016 рік визнано Роком англійської мови в Україні.

На виконання зазначених документів Коледж економіки, права та інформаційних технологій – учасник Проекту асоційованих шкіл ЮНЕСКО, Координаційна рада ПАШ ЮНЕСКО м. Києва та Українське відділення Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної ініціювали проведення Інтелектуального конкурсу-гри Effective Communication Intellectual Games: Tolerant Conflict Resolution in the Youth Environment.

16 лютого 2016 року відбулася презентація проекту представникам загальноосвітніх навчальних закладів. Організатори заходу розповіли, що участь у творчих конкурсах допоможе учням розвивати практичні навички користування англійською у мовленнєвому середовищі, вміння приймати конструктивні рішення, долати проблеми комунікації, розвивати творчі здібності, критичне та інноваційне мислення, лідерські якості та вміння працювати у команді, почуття толерантності, відповідальності та готовності до співпраці.

Адміністрація Коледжу висловлює особливу подяку Чуйко Г.О., президенту Українського відділення Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної, та Сороці І.А., старшому викладачеві Центру вивчення іноземних мов, за  підготовку презентаційних матеріалів та виступи перед конкурсантами.

Оновлено: Субота, 20 лютого 2016 14:59
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Конкурс-гра для юних знавців англійської