Молодь долучається до науки — Університет «КРОК»

Новини та події

Молодь долучається до науки

15 лютого 2016 Новини та події

Навчальний заклад, який прагне створити підґрунтя для прогресивного свідомого покоління, зобов’язаний піклуватися про формування молодої наукової еліти. Тому однією з  найважливіших складових освітнього процесу у вищому навчальному закладі є долучення студентів до наукової роботи.

Варто відзначити, що і Коледж економіки, права та інформаційних технологій сконцентрував значні зусилля на створенні оптимальних умов для студентів, які планують присвятити себе науці. На базі Коледжу працюють кілька секцій Малої академії наук, зокрема секції економіки, історії України та соціології.

Так, 10 лютого приблизно 300 МАНівців написали конторольні роботи з української мови та історії України на базі нашого навчального закладу. Молодим науковцям ще доведеться захищати свої наукові доробки в таких секціях: педагогіка, історія України, всесвітня історія, історичне краєзнавство, етнологія, археологія та психологія. До речі,захисти творчих робіт розпочалися вже наступного дня.

Коледж економіки, права та інформаційних технологій радий співпрацювати з Малою академією наук. Тим паче наші студенти отримали високі результати в минулому навчальному році в конкурсі-захисті МАНівських робіт в секціях педагогіки, соціології, філософії та економіки.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Молодь долучається до науки