Фільтрувати матеріали за датою: липня 2019 — Університет «КРОК»

Минулі події

29 липня 2019 Новини та події

Фінансові знання є завжди затребуваними, а професія фінансиста в усі часи користується належним попитом.

29 липня 2019 Новини та події

Чи можна підготувати кваліфікованого фахівця з туризму, спираючись тільки на теорію? Звичайно – ні!

26 липня 2019 Новини та події

Кроки до наукової діяльності – важливий здобуток у студентські роки! Пишаємося нашими студентами, які протягом навчального року брали активну участь у наукових заходах.

25 липня 2019 Новини та події

Шановні абітурієнти!

Ваші батьки, які мають власний бізнес постійно стикаються з проблемами оподаткування, необхідністю мінімізувати податковий тягар, тощо. А Ваші дідусі й бабусі незадоволені несправедливим з їхньої точки зору розміром нарахованих пенсій. Хто ж їм допоможе як не Ви?

25 липня 2019 Новини та події

Вітаємо навчально-науковий інститут медицини Університету «КРОК» з рішенням Ліцензійної комісії Міністерства освіти і науки України про видачу ліцензії на освітню діяльність у сфері вищої освіти на другому (магістерському) рівні вищої освіти

24 липня 2019 Новини та події

Лише та професія варта уваги, яка гарантує гарну роботу та гідний випускника «КРОКу» заробіток. Саме такою є професія фінансиста.

24 липня 2019 Новини та події

Працівники Приймальної комісії 2019 року проводять літо з користю: працюють невпинно, мов бджілки, адже від якості їх роботи залежить перше враження майбутніх студентів про навчальний заклад.

23 липня 2019 Архів оголошень

До уваги вступників Коледжу на спеціальності 1 курсу:

22 липня 2019 Новини та події

Університет «КРОК» продовжує активно розвивати напрямок дистанційної освіти та надавати розширені можливості для здобуття вищої освіти людьми з особливими освітніми потребами.

22 липня 2019 Новини та події

22 липня 2019 року – останній день прийому заяв та документів для осіб, які вступають тільки на основі сертифікатів ЗНО до закладів вищої освіти для здобуття ступеня бакалавра на денну форму навчання.

19 липня 2019 Новини та події

Впродовж 2018-2019 навчального року Університет «КРОК» був неодноразово успішно представлений на міжнародних та Всеукраїнських виставках, різноманітних освітянських форумах, а також удостоєний низки нагород:

18 липня 2019 Новини та події

Представники українських університетів, учасники міжнародного проекту Еразмус+ «Медіація: навчання та трансформація суспільства» взяли участь у Національній конференції «Законодавче регулювання медіації в Україні».

16 липня 2019 Новини та події

До нового навчального року!

Кафедра національної економіки та фінансів презентує чергові авторські видання актуальних фахових підручників, які конче потрібні студентській спільноті не лише Університету «КРОК».

16 липня 2019 Новини та події

Журналістика – більше ніж просто професія. Треба і вміти, і знати. Це не тільки репортерство: подорожувати, спостерігати та розповідати про побачене й почуте. Це цікава професія, яка дає низку можливостей для самореалізації, а також можливість швидко стати «зіркою» у медіа сфері навіть самостійно!

12 липня 2019 Новини та події

13 липня 2019 року – останній день прийому заяв та документів для осіб, які вступають до навчальних закладів для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста.

10 липня 2019 Новини та події

Наприкінці червня та на початку липня 2019 року актова зала Університету «КРОК» традиційно майорить не лише від великої кількості гостей, а й від великої кількості щасливих посмішок та гарних емоцій на обличчях випускників Коледжу та Університету.

09 липня 2019 Новини та події

З вересня 2018 р. в Університеті стартувала програма KROK-SUCCESS, до якої були залучені студенти 1 курсу усіх спеціальностей. 

08 липня 2019 Новини та події

8 липня 2019 року в Університеті «КРОК» відбулася знаменна подія – вперше в історії Університету пройшов випуск докторів філософії Університету «КРОК».

08 липня 2019 Новини та події

Ось і відбулась остання у цьому навчальному році урочиста церемонія вручення дипломів випускникам-бакалаврам.

05 липня 2019 Новини та події

Впродовж травня та червня 2019 року випускники 11-тих класів складали ЗНО для майбутнього вступу в Університети України. Щорічно студентська проектна група «SPG» та студентство Університету «КРОК» проводять в Києві акцію «Я склав ЗНО! Я – Супергерой!» на підтримку учасників тестування.

05 липня 2019 Новини та події

21 червня 2019 року відбулося підсумкове у цьому навчальному році засідання голів циклових комісій Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Модерувала засідання директор Коледжу Л.П. Сумбаєва. 

05 липня 2019 Новини та події

У червні 2019 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулася IV Звітно-виборча конференція Студентського наукового товариства (СНТ).

04 липня 2019 Новини та події

Нещодавно в читальній залі Університету «КРОК» відбулося урочисте підбиття підсумків проекту «Школа аніматорів з протидії булінгу».

04 липня 2019 Новини та події

Щороку студенти, які перемагають у проекті «Best Group», отримують чудовий подарунок від ректора у вигляді захоплюючої екскурсії до культурної столиці України – міста Львів.

03 липня 2019 Новини та події

Медсестри – це не просто благородна професія, яка передбачає співчуття та милосердя по відношенню до хворих, це досить затребувана професія в наш час.

03 липня 2019 Новини та події

З 1 по 4 липня 2019 року Посольство США в Україні проводить у м. Києві Симпозіум для українських керівників коледжів, які брали участь у програмі стажування Державного департаменту США «The Community College Admanastrator Program».

02 липня 2019 Новини та події

Знайомство з підприємствами туристичної індустрії є головним пріоритетом у підготовці майбутніх фахівців з туризму.

02 липня 2019 Новини та події

Початок липня 2019 року видався напрочуд спекотним та насиченим, адже в цей період розпочинаються урочисті церемонії вручення дипломів молодшим спеціалістам Коледжу економіки, права та інформаційних технологій та бакалаврам Університету «КРОК».

01 липня 2019 Новини та події

Наприкінці червня 2019 року директор навчально-наукового Інституту психології Університету «КРОК» Сингаївська І.В. поділилась своїми враженнями від участі в Конгресі з організаційної психології, що проходив в м.Турин (Італія).

01 липня 2019 Новини та події

Студент третього курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Дмитро Гурський переміг у конкурсі «50 фактів за які я люблю Коледж та Університет «КРОК» і виграв корисний студентський набір.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Фільтрувати матеріали за датою: липня 2019