Переможці «Best Group» КЕПІТу побували у Львові — Університет «КРОК»

Новини та події

Переможці «Best Group» КЕПІТу побували у Львові

04 липня 2019 Новини та події

Щороку студенти, які перемагають у проекті «Best Group», отримують чудовий подарунок від ректора у вигляді захоплюючої екскурсії до культурної столиці України – міста Львів.

Цьогоріч цими щасливчиками стали  студенти першого курсу груп КН (Комп'ютерні науки) та ІПЗі (Інженерія програмного забезпечення та інтеграція), адже впродовж цілого року доводили, що саме вони гідні мати звання найкращих груп Коледжу!

Подорож тривала з 18 по 21 червня, але навіть за такий невеликий термін кожен зі студентів отримав море позитивних вражень.

У перший день мандрівки студенти відвідали прекрасні пам’ятки архітектури Львова — Олеський, Підгорецький, Золочівський замки. Олеський замок — видатна пам'ятка архітектури, замок з шестисотрічної історією і прекрасним парком. Далі вони відвідали чудовий зразок палацово-паркової архітектури — Підгорецький замок — пам'ятку Пізнього Ренесансу XVII ст., а в кінці подорожі — оглянули Золочівський замок — цитадель, де студенти побачили Китайський Палац і милувалися неординарною експозицією східної культури.

Наступного дня відбулася екскурсія центром старого міста. Студенти Коледжу побачили багато цікавих куточків Львова – це і знамениті Львівські печери, «Копальня кави», «Криївка» та гора «Високий замок», з якої студентам відкрилась неймовірна панорама усього міста! У вільний час студенти залюбки вивчали місто самостійно, гуляючи заплутаними вуличками центру, милуючись архітектурою та відкриваючи для себе місто з нової сторони.

Кожен, хто побував у Львові, привіз з собою купу приємних спогадів та вражень, а яскраві емоції ще досі переповнюють кожного студента.

Оновлено: П'ятниця, 05 липня 2019 11:51
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Переможці «Best Group» КЕПІТу побували у Львові