Враження директора інституту психолoгії від участі в Конгресі з організаційної психології — Університет «КРОК»

Новини та події

Враження директора інституту психолoгії від участі в Конгресі з організаційної психології

01 липня 2019 Новини та події

Наприкінці червня 2019 року директор навчально-наукового Інституту психології Університету «КРОК» Сингаївська І.В. поділилась своїми враженнями від участі в Конгресі з організаційної психології, що проходив в м.Турин (Італія).

Конгрес з організаційної психології був дуже вагомою подією, під час заходу відбулось приблизно 2 тис. доповідей, а також ціла низка воркшопів, майстер-класів та інших корисних заходів для психологів. Ірина Валентинівна Сингаївська разом зі своєю аспіранткою представлили постерну доповідь за результатами дослідження впливу на особливості побудови та переривання кар'єри, а саме батьківського фактору.

Варто зазначити, що Університет «КРОК» вже тривалий час плідно співпрацює з Лабораторією організаційної та соціальної психології Інституту психології Академії педагогічних наук ім.Костюка. І саме директор цього Інституту Крамушка Людмила Миколаївна запросила Ірину Валентинівну долучитись до конгресу.

Висловлюємо щиру вдячність Людмилі Миколаївні та пишаємося успіхами своїх колег!

Оновлено: Вівторок, 02 липня 2019 12:23
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Враження директора інституту психолoгії від участі в Конгресі з організаційної психології