Туризм: наукові здобутки студентів — Університет «КРОК»

Новини та події

Туризм: наукові здобутки студентів

26 липня 2019 Новини та події

Кроки до наукової діяльності – важливий здобуток у студентські роки! Пишаємося нашими студентами, які протягом навчального року брали активну участь у наукових заходах.

  •   У жовтні 2018 року студенти спеціальності «Туризм» 2 курсу, Брагін Святослав, Гаврілова Дар’я, Жила Єлизавета, Коненко Олександра, та 4 курсу, Кудряшов Євгеній (модератор студентської групи), Кадам Марія, взяли участь, у якості волонтерів, у Міжнародному семінарі керівників об’єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО «Жива релігійна спадщина всесвітнього значення – спільне управління та стале використання», за що отримали подяку та лист-подяку на ім’я ректора від Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника – організатора заходу!
  •   У листопаді 2018 року студенти 3 та 4 курсу спеціальності «Туризм» (Кудряшов Євгеній, Лєсіна Марія, Пономаренко Дмитро, Семенюк Марія, Смоян Єрміне, Федорук Катерина) стали учасниками науково-практичної конференції молодих учених в Університеті «КРОК» – «Актуальні питання сучасної науки та практики» та підготували постерну доповідь «Туристичні тренди сучасності та перспективи на майбутнє»!
  •   У лютому 2019 року студенти 3 курсу спеціальності «Туризм» взяли участь у Міжнародній науково-освітній інтернет-олімпіаді з туризму на базі Національного технічного університету «Дніпровська політехніка». Смоян Ерміне зайняла 2 місце, Гресь Тетяна отримала «Диплом за оригінальну та цікаву точку зору при написанні есе», Гороховська Анастасія – сертифікат учасника!
  •   У квітні 2019 року студенти 3-4 курсів спеціальності «Туризм» (Смоян Ерміне, Кудряшов Євгеній, Лєсіна Марія) взяли участь у науково-практичній конференції «Актуальні питання туризмології та туристичної практики» на базі Академії праці, соціальних відносин і туризму в місті Києві!
  •   У травні 2019 року Кудряшов Євгеній та Лєсіна Марія отримали 1 місце у VІ Всеукраїнському конкурсі на кращу тематичну екскурсію, організованого Академію праці, соціальних відносин і туризму, ПрАТ «Укрпрофтур» та Асоціацією професійних об’єднань фахівців кадрового потенціалу туристсько-екскурсійної сфери України!

Протягом навчального року студенти 2 та 3 курсів стали активними учасниками гуртка «Спадщина ЮНЕСКО як туристичний ресурс», який продовжить свою роботу!

Висловлюємо щиру вдячність усім студентам за наукові здобутки та викладачам-наставникам!!!
Запрошуємо вступників приєднуватися до наукової діяльності кафедри туризму та Університету «КРОК»!!!

Оновлено: Понеділок, 29 липня 2019 11:38
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Туризм: наукові здобутки студентів