Цікаве та необхідне студенту фінансисту від кафедри національної економіки та фінансів! — Університет «КРОК»

Новини та події

Цікаве та необхідне студенту фінансисту від кафедри національної економіки та фінансів!

29 липня 2019 Новини та події

Фінансові знання є завжди затребуваними, а професія фінансиста в усі часи користується належним попитом.

Управління фінансами – це мистецтво і у Вас є шанс опанувати ним під опікою справжніх наставників – фахівців своєї справи, які вже підготували цілу когорту фінансистів, що вже зробили успішні кар’єри у фінансовому секторі економіки, та є справжніми професіоналами своєї справи.

Перелік «класичних» компетенцій фінансиста – управління фінансами, розуміння суті фінансових інструментів та операцій на фінансовому ринку, формування бюджетів, «читання» фінансової звітності та аналіз фінансового стану економічних одиниць, уміння здійснювати банківські та страхові операції, управління активами та інвестиційний менеджмент, податкове планування – робить відповідну професію досить затребуваною та конкурентоспроможною на ринку праці.

Спектр можливого працевлаштування випускників даної спеціальності дуже широкий – від фінансового аналітика «класичної» компанії, інвестфонду чи КУА, до спеціаліста банківської, страхової, податкової сфери, а також працівника аудиторських компаній.

Здобувати свої знання Ви будете в максимально комфортних умовах – у стінах Університету «КРОК», в яких все «заточено» під студента та його потреби та, дійсно, впроваджена клієнтоорієнтована модель функціонування.

Це можуть підтвердити наші випускники, які із задоволенням згадують роки, проведені у стінах Університету.

І наостанок: під час урочистої церемонії вручення студентських квитків кафедра національної економіки та фінансів подарує кожному студенту-фінансисту, конче необхідний для отримання вищезгаданих знань, авторський ексклюзивний підручник «Фінанси» (вартість якого у торговій мережі – 800 грн).

Оновлено: Четвер, 17 червня 2021 15:31
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Цікаве та необхідне студенту фінансисту від кафедри національної економіки та фінансів!