Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2015 — Університет «КРОК»

Минулі події

26 лютого 2015 Новини та події

20 лютого 2015 року в історико-меморіальному музеї Михайла Грушевського відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт слухачів секції «Педагогіка» відділення історії. У заході взяли участь учні 9–11 класів, студенти І та ІІ курсів коледжів. На конкурсі було представлено 21 наукову роботу на різні цікаві теми.

Свою роботу у сфері музейної педагогіки на тему «Використання музейних матеріалів Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника при вивченні історії України в 7 класі» гідно презентував  студент ІІ курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій групи «Фінанси і кредит – ексклюзив» Кудряшов Євгеній (науковий керівник Карчина Лариса Яківна). Наукова новизна роботи полягала в тому, що вперше було проаналізовано музейні матеріали Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника з метою їх подальшого практичного використання при вивченні історії України в сьомих класах. У процесі своєї роботи студент плідно співпрацював із заступником генерального директора з наукової роботи заповідника Пивоваровим Сергієм Володимировичем.

Вітаємо Євгенія з успішним захистом та зичимо йому подальших успіхів у навчанні та науковій роботі!

26 лютого 2015 Новини та події

22 лютого Студентській раді Університету виповнилося 10 років. Із нагоди свята представники студрад різних років зустрілися разом.

Команда студентів, до якої входили Олександр Грохольський, Ігор Степанченко, Ірина Мельник, Олексій Івано, Джонатан Тела, Вікторія Георгієва, зіграла з командою випускників у волейбол. З рахунком 3:0 перемогли студенти. Продовжив святкування брейн-ринг, а потім в актовій залі виступили голови студрад минулих років: Олена Каюмова, Ірина Тулякова, Надія Сперчун, Анастасія Войтенко.

У теплій та дружній атмосфері випускники і студенти поринули в спогади, переглядаючи яскраві фото, обмінюючись думками, згадуючи проекти, що діють до цього часу. Учасники зустрічі розповідали про нові досягнення та започатковані проекти. Вони вітали засновника студентського самоврядування в Університеті Світлану Зульфирівну Заріпову та ласували її фірмовими млинцями.

Свято було організоване Асоціацією випускників «КРОКу» і департаментом зі студентських питань. Організатори обіцяють й надалі підтримувати та розвивати «КРОКівські» традиції.

26 лютого 2015 Новини та події

20 лютого Студентська рада Університету «КРОК» влаштувала велике свято з нагоди свого десятиріччя.

Студенти активно долучалися до відзначення ювілею. Студради факультетів, коледжів Університету вітали одна одну, задували свічки, смакували святковий торт. До дня народження було приготовлено багато смачних млинців із різними начинками. Студенти робили фото на згадку, запускали кульки з побажаннями.

У гості  до іменинників завітали старожили студентського самоврядування: Єщіганов Дмитро, голова Студентської ради Університету у 2011–2012 рр.,  Прокопенко Анна, голова Студентської ради Університету у 2012–2013 рр.,  Чмерук Дар’я, голова інформаційного комітету Студентської ради Університету у 2012–2013 рр., Філімонова Ярослава, голова студентського благодійного товариства «Серце в долоньках» у 2011–2014 рр.

Студентська рада висловлює вдячність ректору Лаптєву Сергію Михайловичу та адміністрації «КРОКу» за підтримку студентського самоврядування в Університеті.

23 лютого 2015 Новини та події

19 лютого 2015 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулась традиційна виробнича нарада голів циклових комісій та адміністрації навчального закладу.

У нараді також взяв участь перший проректор Університету Шаров Олег Ігорович. На засіданні були розглянуті найактуальніші питання сучасного стану навчально-виховного процесу: аналіз роботи циклових комісій за перше півріччя 2014–2015 навчального року; організація останнього етапу атестації викладачів; перспективні завдання щодо організації виробничої практики; аналіз стану методичного забезпечення дисциплін; організація внутрішнього аудиту; підсумки участі викладачів у роботі міських методичних об’єднань; організація та проведення предметних олімпіад; створення нових спеціалізованих програм та інші. 

Відкрила засідання виробничої наради директор Коледжу Сумбаєва Людмила Петрівна, яка привітала присутніх та подякувала за відповідальне ставлення до обов’язків, побажала нових вершин на освітній ниві. Далі розпочалась активна дискусійна робота. Учасники виробничої наради мали можливість висловити свої пропозиції, бачення щодо вирішення нагальних питань. Перший проректор Шаров О.І. зупинився на питанні перспектив освітнього рівня «молодший спеціаліст» у контексті нового Закону України «Про вищу освіту» та проаналізував специфіку набору 2015 року. Представники адміністрації Коледжу відзначили діяльність голів циклових комісій у роботі з організації методичного забезпечення навчального процесу та наукової роботи студентів, направлених на формування самостійної, цілеспрямованої, самодостатньої особистості. За результатами обговорення було прийнято рішення щодо планування подальшої роботи циклових комісій. Тепла ділова атмосфера стала основою успішної роботи членів наради.

Співпраця, завдання, успіхи – це не слова, а справи КЕПІТу.

23 лютого 2015 Новини та події

Продовжуються поїздки фахівців Університету до шкіл-партнерів у рамках «КРОК-лекторію». 20 лютого учні одинадцятого класу ЗОШ № 11 прослухали лекцію завідувача кафедри туризму Людмили Федорівни Мелько на тему «Всесвітня спадщина ЮНЕСКО: минуле та сьогодення». За свою активність та участь у пізнавальній вікторині старшокласники отримали подарунки.

Також під час зустрічі школярі дізналися детальну інформацію про Університет «КРОК», переглянули інтерактивну презентацію, після якої найуважніші глядачі отримали сувеніри на згадку.

Університет висловлює щиру подяку ЗОШ № 11 за плідну співпрацю протягом багатьох років.

23 лютого 2015 Оголошення

Університет повідомляє про відкриття «Банку ідей» – системи збору пропозицій і проектів із вдосконалення та розвитку «КРОКу».

Свої ідеї до Банку можуть подавати студенти, співробітники, випускники, батьки студентів та партнери Університету «КРОК».

Автори ідей, що прийняті до реалізації, отримують грошову премію від 100 до 5000 грн. та можливість взяти участь у реалізації на додаткових умовах.

Від ідеї з розвитку улюбленого Університету до її втілення лише кілька кроків. Зробіть свій внесок у нашу історію!

Дізнайтеся більше про проект та подайте свою ідею на сайті Розвиток Університету «КРОК» або звертайтеся:

Аніта Роменська
реєстратор «Банку ідей»
E-mail: [email protected], телефон: 455-57-12 (вн. 157)
каб. 109-1, вул. Лагерна, 30–32, м. Київ

20 лютого 2015 Новини та події

17 лютого в рамках проекту «КРОК-лекторій» викладач Університету Валентина Станіславівна Лук’янець і директор департаменту зі зв’язків із громадськістю та реклами Костянтин Григорійович Чабала завітали до двох гімназій Київської області. Спочатку вони відвідали Гребінку, а потом Таращу. У ці міста працівники «КРОКу» приїжджали для того, щоб провести школярам лекцію на тему «Роль та місце незалежної України в євроінтеграційних процесах», а також розповісти про можливості навчання в Університеті. Зустріч пройшла в доброзичливій атмосфері. Учні були зацікавлені темою, тому ставили багато запитань. Приємно бачити, що старшокласники небайдужі до ситуації, яка склалася в Україні.

Наприкінці зустрічей всі школярі отримували подарунки від Костянтина Григорійовича та мали змогу проконсультуватися щодо процедури складання ЗНО.

Університет висловлює щиру подяку гімназіям Таращі та Гребінки за теплий прийом.

20 лютого 2015 Новини та події

19 лютого Коледж економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК» знайомився зі вступниками в онлайновому режимі. Цього дня на сайті «КРОКу» відбувалася пряма трансляція Дня відкритих дверей. Головні теми заходу – вступ та навчання в коледжі і продовження здобуття освіти в університеті на базі рівня «молодший спеціаліст».

Спілкувалися з глядачами автор освітнього блогу «Учись» Костянтин Чабала та головний редактор студентської онлайн-газети «KROK TIMES» Марина Гусакова.

Насамперед ведучі трансляції заспокоїли майбутніх абітурієнтів – чутки про неможливість вступу на старші курси університету після закінчення коледжу залишаються лише чутками. Про це багато говорилося перед новорічними святами, проте на сьогодні диплом молодшого спеціаліста дає право продовжити навчання з другого чи третього курсу в університеті за відповідним або суміжним напрямом підготовки.

Відповідаючи на запитання глядачів, що скористалися спеціальною формою на сайті «КРОКу», Костянтин Чабала розповів про заочне навчання в коледжі, оцінювання результатів вступних іспитів та порядок формування рейтингового списку вступників, специфіку навчання за певними спеціальностями, можливість поглибленого вивчення англійської мови в коледжі, діяльність Центру розвитку кар’єри, спеціалізовані освітні програми та переваги для студентів цих програм тощо.

Деяких глядачів цікавило актуальне для дев’ятикласників питання вибору – коледж чи школа. Перелічуючи можливі  плюси на користь першого або другого варіанта, Костянтин Чабала зауважив, що коледж дозволяє остаточно визначитися з майбутніх фахом та за потреби раніше змінити свій професійний курс. Проте школа, на його думку, дає більш глибокі знання зі шкільної програми 10–11 класів.  

Вступників, що мають сумніви з приводу майбутнього фаху, ведучі Дня відкритих дверей запросили до профорієнтаційного табору «PROF CAMP», що проходитиме  23–28 березня на базі «КРОКу» і включатиме презентації професій, ділові ігри, екскурсії на підприємства, профорієнтаційне тестування.

Також ведучі нагадали, що 28 лютого відбудеться День відкритих дверей Університету «КРОК» і Коледжу економіки, права та інформаційних технологій у звичайному форматі, і запросили всіх бажаючих познайомитися з навчальними закладами, прийшовши на 11.00 за адресою: м. Київ, вул. Лагерна, 30–32 (мапа).

Повну версію трансляції Дня відкритих дверей Online можна переглянути тут.

19 лютого 2015 Оголошення

28 лютого 2015 року відбудеться День відкритих дверей Університету «КРОК» і Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Початок заходу об 11.00. Реєстрація учасників розпочнеться о 10.30.

Запрошуємо учнів 9 та 11 класів познайомитися з «КРОКом», дізнатися про напрями й спеціальності, за якими проводиться підготовка в Університеті та Коледжі, про особливості вступу цього року і про те, що чекає на майбутніх студентів відповідно до нового закону про вищу освіту.

Шановні старшокласники! Чекаємо на вас та ваших рідних за адресою: м. Київ, вул. Лагерна, 30–32, станція метро «Берестейська» (мапа). Беріть із собою гарний настрій і підготуйте запитання, що найбільше хвилюють, – працівники Приймальної комісії Університету та Коледжу нададуть вам усю необхідну інформацію.

Детальніше про День відкритих дверей і попередня реєстрація на захід за посиланням.

19 лютого 2015 Новини та події

Набирає обертів  проект Студентської ради юридичного факультету «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя».

18 лютого 2015 року ще два студенти «КРОКу» – Надія Заславська (ЮФ) і Наталія Гузій (ФЕП), а також друзі «КРОКівців» Ірина Денисенко та Олександр Михайлюк здали півтора літра крові другої групи в Київському міському центрі крові.

Запрошуємо всіх небайдужих взяти участь у проекті, щоб допомогти якомога більшій кількості людей, зокрема дітям і пораненим воїнам.

Якщо Ви маєте бажання врятувати комусь життя та не маєте протипоказань для донорства – звертайтеся до керівника проекту Степанченка Ігоря за телефоном 093-978-80-11 або в групі ВКонтакті.

Залучайте до важливої справи друзів і знайомих, адже робити добро разом набагато простіше!


19 лютого 2015 Новини та події

17 лютого 2015 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся спортивний захід «КЕПІТ-fit».

Змагання проводилися в рамках проекту «BEST GROUP» з метою згуртування і формування командного духу у першокурсників. Підтримати колег прийшли студенти 2 курсу.

У заході брали участь першокурсники Коледжу всіх спеціальностей, розділені на 5 команд. Змагання проходили в 2 етапи. На першому необхідно було показати свої спортивні здібності на фітнес-станціях у віджиманні, підтягуванні, стрибках на скакалці. Наступним етапом стала естафета, під час якої команди набрали остаточне кількість балів.

Конкурс оцінювало журі, до складу якого увійшли члени Студентської ради Коледжу та завідувачка секції фізичного виховання і спортивного туризму Кондес Тетяна Василівна.

Перемогу в «КЕПІТ-fit» здобули студенти групи «РПО-1». Вони отримали дипломи переможців і призовий кубок. Друге місце посіли команди «ОПСІК/РПО», третє - «Правознавство» та «МД/КД», які отримали сертифікати про зайнятих місцях. Дипломами за активну участь у змаганнях були нагороджені команди «ЕП/КД» і «Фінанси-Ексклюзив».

Слід зазначити, що зараз «колежане» навчаються дистанційно, тому змагання дозволили їм зібратися в навчальному закладі і добре провести час.

Враженнями про участь в «КЕПІТ-fit» поділилися студенти групи «РПО-2/14»:

««Дистанційне навчання - це класно! Сидиш вдома і насолоджуєшся, спостерігаючи, як викладач (розмірено, не відволікаючись на зауваження студентам) подає матеріал. Але коли почалася третя тиждень навчання, з'явилася туга за колективом, групою, Коледжем. І тут читаємо оголошення про змагання. УРА! Є шанс повернутися до повноцінного студентського життя! Є можливість зустрітися і провести весело і з користю час у Коледжі!

Зібрали команди і взяли участь у спортивних змаганнях «КЕПІТ-fit». Це було неймовірно! Спочатку учасники розділилися по станціях, кожен показував свої здібності. Найбільш веселим і запальним конкурсом була естафета з кеглями. Ось там ми вже показали себе! І стрибали, бігали з ключкою, і крутили обруч на ходу! І нарешті Студентська рада Коледжу підрахував бали і оголосив переможців... Хоча в даному випадку перемога - це поняття відносне. Наша перемога в тому, що ми змогли зібратися і прийти, не проігнорували заклик нашого улюбленого Коледжу. А оскільки ми всі разом і є командою - нас не перемогти».


17 лютого 2015 Новини та події

16 лютого відбулася чергова лекція в рамках проекту «КРОК-лекторій».

Зустріч з учнями 8–9 класів київської гімназії «Діалог» розпочалася з перегляду інтерактивного відео про Університет «КРОК». Після цього завідувач кафедри туризму Людмила Федорівна Мелько провела для школярів презентацію на тему «Всесвітня спадщина ЮНЕСКО: минуле та сьогодення». Лекція проходила досить жваво, адже Людмила Федорівна ставила багато запитань щодо всесвітніх пам’яток, а школярі швидко та правильно відповідали, за що отримували корисні подарунки.

Університет висловлює щиру подяку гімназії «Діалог» за багаторічну й плідну співпрацю та теплий прийом.


17 лютого 2015 Новини та події

13 лютого 2015 року в київській загальноосвітній школі № 93 відбулася лекція в рамках проекту «КРОК-лекторій». Валентина Станіславівна Лук’янець, викладач Університету «КРОК», проводила заняття на тему «Роль та місце незалежної України в євроінтеграційних процесах». Слід відмітити, що лекція викликала щирий інтерес у школярів, тому що мова йшла про ситуацію, яка наразі склалася в нашій країні. Як виявилося, старшокласники не тільки мали різні точки зору, а ще й надавали змістовну аргументацію.

Учні переглянули інтерактивну презентацію Університету «КРОК» та отримали корисні подарунки за участь у вікторині.

Університет висловлює щиру подяку школі-партнеру № 93 за багаторічну та плідну співпрацю.

17 лютого 2015 Новини та події

Триває проект Студентської ради юридичного факультету «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя». 16 лютого 2015 року три студенти «КРОКу»: Рось Богдан (1 курс, ЮФ), голова Студентської ради ФМВ Гараніна Ольга (2 курс), голова інформаційного комітету Студентської ради ФМВ Песляк Андрій (2 курс) за підтримки керівника проекту Ігоря Степанченка здали півтора літра крові.

Нагадуємо, що мета проекту – допомога якомога більшій кількості людей, які потребують переливання крові.

Приєднуйтеся до проекту! Давайте разом запалювати життя й дарувати надію тим, кому вона необхідна – дитині чи дорослому, хворому чи пораненому. ЧЕКАЄМО НА ВАС!

Саме Ви можете врятувати комусь життя, а ми Вам в цьому допоможемо.

Приєднатися дуже просто, потрібно лише:

1. Мати бажання допомогти людям, які цього потребують

2. Відповідати критеріям, необхідним для донорства: будь-яка практично здорова людина у віці від 18 до 60 років, якщо немає протипоказань. Люди з масою тіла менше 50 кг або зростом менше 150 см допускаються до донорства в індивідуальному порядку

3. Зв'язатися з керівниками проекту для отримання інформації за телефоном 093-978-80-11 (Степанченко Ігор) та в групі ВКонтакті

4. Прийти до пункту збору крові та здати її з такими ж донорами, як Ви

Кличте друзів та знайомих, щоб робити добро РАЗОМ, адже це так просто!

14 лютого 2015 Новини та події

13 лютого відбулася зустріч студентів Університету «КРОК» і Коледжу економіки, права та інформаційних технологій з учнями 9–11 класів шкіл м. Фастова.

«КРОКівці» поділилися зі школярами розповідями про студентське життя. Коноваленко Ліза, студентка магістратури за спеціальністю «Психологія», провела майстер-клас на тему «Цілепокладання», який, за словами учнів, допоміг їм зробити перші кроки до реалізації майбутніх планів. Студенти Коледжу Гольцева Аліна та Тела Джонатан провели майстер-клас на тему «Legisincognita. Права невідомі», що дуже сподобався школярам і викликав безліч запитань в аудиторії.

Активні учасники майстер-класів не лише дізналися багато корисної інформації, а й отримали  приємні подарунки. Так, одинадцятикласники стали власниками брошур «Візуальний конспект ЗНО», а учні дев’ятих класів – блокнотів.

Адміністрація Університету висловлює щиру вдячність за теплий прийом Фастівському навчально-виховному комплексу «Ліцей інформаційних технологій – Спеціалізована загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 9», і зокрема директору Ріпко Наталії Анатоліївні.


14 лютого 2015 Оголошення

Усі, мабуть, пам'ятають, що незабаром Масляна – одне з найпопулярніших народних свят, що дійшло до нас ще з язичницьких часів.

Масляна (або Масниця) триває тиждень, і на кожен день торжества припадають різні обряди, які, по суті, зводяться до сватання. Свято починається в понеділок. Із цього дня і до четверга сім'ї ходять одна до одної в гості, пригощають друзів млинцями. У четвер стартує Широка Масляна, коли молодь стрибає через багаття, організовує гучні гуляння. Неділя є апогеєм свята. Близькі просять вибачення за завдані образи, ходять на сповідь до церкви.

У ритуальних обрядах різних часів велике значення приділялося магії кола. Хлопці готували сани, запрягали коней і об'їжджали селище по колу, а дівчата прикрашали дерев'яне колесо на жердині кольоровими стрічками і ходили з ним вулицями.

Головною героїнею свята була, звичайно, Масляна, яку зображало опудало. Його урочисто спалювали в останній день святкового тижня, співаючи при цьому пісень, закликаючи весну. Історики вважають, що опудало уособлює божество, яке вмираючи передає землі плодючість.

Тож готуймося з 16 по 22 лютого святкувати, готувати млинці, ходити в гості та пробачати один одному!

Євтушенко Валерія
заступник голови інформаційного комітету Студентської ради Університету

14 лютого 2015 Новини та події

10 лютого розпочала свою роботу Школа лідерів студентського самоврядування – щорічний проект для новообраної Студради Університету «КРОК».

Протягом двох тижнів студентів-активістів готуватимуть для плідної роботи в самоврядуванні.

Перші три дні цього тижня пролетіли як мить – насичена програма роботи з професіоналами та тренінги на цікаві теми.

В основу діяльності Школи покладене знайомство із загальними інтересами, цінностями та цілями роботи Студентської ради в Університеті.

Тренінги, на яких вчать спілкуватися в колективі, розвивають комунікативні навички, ораторські здібності, закладають фундамент для продуктивної роботи Студради.

Також обов’язковою складовою програми Школи є тренінги з конфліктології, де студенти вчаться вирішувати проблеми та обирати правильну стратегію поведінки.

Часто члени Студентської ради представляють Університет на різних публічних заходах. Щоб почувати себе впевненішими, протягом навчання в Школі вони опановують мистецтво самопрезентації, ази акторської майстерності, поводження на сцені та роботу з мікрофоном, а також вчаться готуватися до публічних виступів.

Дякуємо за роботу зі студентами, приділений час, цікаві та змістовні зустрічі Наконечній Н.В., проректору Університету «КРОК» з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління), Ковальчук Н.О., Дубенському Р.І., Дудко С.В. Також дякуємо Марині Гусаковій, головному редактору студентської онлайн-газети «KROK Times», за історію успіху на тему «Чого я досягла і чим можу поділитися».

Студентська рада – це командна робота, і вона потребує постійної взаємодії. Протягом тижня студентам показали, як важливо не лише проявляти свої лідерські якості, а й знати та розуміти один одного і відчувати підтримку. Спільне виконання на завершення тижня пісні гурту «Скрябін» «Старі фотографії» підтвердило, що Студрада «КРОКу» – це перш за все друзі та частинка великої університетської родини. Наступного тижня вони зустрінуться знову для продовження навчання в Школі лідерів студентського самоврядування.


12 лютого 2015 Новини та події

У лютому розпочалася серія майстер-класів у рамках проекту «КЕПІТ-Експерт».

За два тижні для шкіл-партнерів Університету було проведено 18 майстер-класів на теми: «Маркетингові ходи супермаркетів», «Оnline shopping», «Legis incognita або Права невідомі» та «Екочаювання». Проводять майстер-класи наші експерти – успішні студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Адміністрація Університету висловлює подяку за активну участь у реалізації проекту Поварчук Альоні, Гольцевій Аліні, Тела Джонатану, Жуковій Маргариті, Воробйову Олександру, Василевській Анастасії, Гричик Євгенії, Руліковській Наталії, Дубініній Анастасії, Мельниковському Алексу.

Дізнавайтеся про «КЕПІТ-Експерт» більше та замовляйте цікаві майстер-класи для своєї школи.

Ми завжди відкриті до співпраці!

12 лютого 2015 Новини та події

11 лютого 2015 року в київській загальноосвітній школі № 180 відбулася перша лекція в рамках проекту «КРОК-лекторій».

«КРОК-лекторій» – це цікаві лекції для старшокласників із права та економіки від провідних фахівців, викладачів Університету «КРОК». Слід зазначити, що Університет уже не перший рік співпрацює зі школами за таким напрямом. У цьому році до проекту долучилися наші найкращі викладачі: Хорошенюк Андрій Павлович, Лук’янець Валентина Станіславівна, Захарова Ксенія Федорівна та Мелько Людмила Федорівна.

Лекція «Історія. Історія? Історія!», яку провів кандидат педагогічних наук, доцент Андрій Павлович Хорошенюк, викликала жваве обговорення та безліч запитань від слухачів. Учні 11-х класів, відчувши себе студентами,  із особливою увагою слухали викладача та постійно підтримували дискусію, тому 45 хвилин промайнули немов одна мить.

Старшокласники познайомилися з Університетом «КРОК», переглянули інтерактивну презентацію та отримали приємні подарунки за участь у вікторині.

Університет «КРОК» висловлює щиру подяку школі-партнеру № 180, і зокрема Радько Вікторії Володимирівні, за багаторічну та плідну співпрацю.

12 лютого 2015 Оголошення

19 лютого 2015 року Університет «КРОК» втретє проводить День відкритих дверей Online. Цього разу пряма трансляція на нашому сайті буде присвячена вступу в коледжі, а також продовженню навчання в Університеті з дипломом молодшого спеціаліста.

Чи здійснюватиметься набір до коледжів цього року? Які особливості вступу після 9-го та після 11-го класу? Що робити, якщо не склав ЗНО? На ці та інші актуальні питання відповідатиме директор департаменту зв’язків з громадськістю та реклами Університету «КРОК», автор популярного освітнього блогу «Учись» Костянтин Чабала.

Розпочнеться трансляція о 13.00.

Запрошуємо всіх, хто цікавиться питаннями вступу у 2015 році!

Також кожен, хто планує переглянути трансляцію, може надсилати свої запитання, скориставшись спеціальною формою. На електронну адресу, зазначену у формі, надійде нагадування про подію. Відповіді на запитання будуть надані під час Дня відкритих дверей.

Детальніше про День відкритих дверей ONLINE

12 лютого 2015 Новини та події

Проект Студентської ради юридичного факультету «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя» продовжує працювати. 9 лютого 2015 року три активісти: Вадим Донцов (1 курс ФЕП), Артем Курбатов (2 курс ЮФ), Наум Анабтаві (1 курс ФЕП) під керівництвом керівника проекту Ігоря Степанченка здали півтора літра крові першої групи.

Нагадуємо, що мета проекту – допомога якомога більшій кількості людей, які потребують переливання крові. Закликаємо Вас не бути байдужими та приєднуватися до проекту! Давайте разом запалювати життя й дарувати надію тим, кому вона необхідна – дитині чи дорослому, хворому чи пораненому. Саме Ви можете врятувати комусь життя, а ми Вам в цьому допоможемо.

Приєднатися дуже просто, потрібно лише:

  1. Мати бажання допомогти людям, які цього потребують
  2. Відповідати критеріям, необхідним для донорства: будь-яка практично здорова людина у віці від 18 до 60 років, якщо немає протипоказань. Люди з масою тіла менше 50 кг або зростом менше 150 см допускаються до донорства в індивідуальному порядку
  3. Зв'язатися з керівниками проекту для отримання інформації за телефоном 093-978-80-11 (Степанченко Ігор) та в групі ВКонтакті
  4. Прийти до пункту збору крові та здати її з такими ж донорами, як Ви

Ми чекаємо на Вас!

Кличте друзів та знайомих, щоб робити добро РАЗОМ, адже це так просто!

07 лютого 2015 Новини та події

3 лютого 2015 року відбулося чергове засідання Спеціалізованої вченої ради Д 26.130.01 із правом прийняття до розгляду та проведення захистів дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора (кандидата) економічних наук за спеціальностями: 21.04.01 – економічна безпека держави і 21.04.02 – економічна безпека суб'єктів господарської діяльності.

Щиро вітаємо з успішним захистом дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 21.04.01 – економічна безпека суб’єктів господарської діяльності Кудака В.М., заступника декана факультета економіки та підприємництва Університету «КРОК» (тема дисертації: «Стратегічне планування в системі забезпечення фінансово-економічної безпеки страхових компаній»), та Лічман Т.В., начальника науково-організаційного відділу Університету «КРОК» (тема дисертації: «Захист комерційної таємниці в системі економічної безпеки підприємств України у процесі євроінтеграції»).

Зичимо Володимиру Миколайовичу і Тетяні Володимирівні подальших досягнень на науковій ниві!

06 лютого 2015 Оголошення

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжвузівської студентської конференції «Актуальні проблеми сучасної економіки»!

Конференція відбудеться 23 квітня 2015 року за адресою: м. Київ, вул. Лагерна, 30–32

06 лютого 2015 Новини та події

2 лютого 2015 року на факультеті міжнародних відносин відбулася відкрита лекція професора школи права Університету Арканзасу (США) Крістофера Келлі.

Відвідати зустріч із професором могли студенти спеціалізованої програми «KROK-Exclusive» та слухачі спеціалізованого лекторію «Україно-австрійська програма з експортноорієнтованого менеджменту». Студенти англомовних програм мали можливість познайомитися з фахівцем у таких галузях права, як адміністративне, природоохоронне та сільськогосподарське.

Під час семінару-тренінгу слухачі отримували практичний досвід та спілкувалися з носієм англійської мови. Сподіваємося, що подібні заняття сприятимуть суттєвому підвищенню рівня підготовки студентів-міжнародників.

06 лютого 2015 Новини та події

5 лютого 2015 року Університет «КРОК» влаштував для старшокласників справжнє свято, присвячене вибору професії. У Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся концерт «КРОК до професійного успіху».

Головна мета заходу – допомога школярам у здійсненні свідомого вибору фаху. Учні 8–11 класів взяли участь у  майстер-класі бізнес-тренера Дениса Дубравіна. Денис на власному прикладі розповів про те, як важливо зробити вірний вибір професії свого життя, і порадив школярам «правильно обрати «стіну», до якої поставити свою «драбину», щоб досягти успіху».

Головною несподіванкою для глядачів став виступ зіркового абітурієнта Нікіти Ломакіна та учасниці українського телешоу Мішель Андраде. Вони запалили глядацький зал та надихнули молодь на здійснення першого важливого вибору в житті – вибору професії.

Школярі дізнавалися про Університет «КРОК» завдяки чудовій та яскравій відеопрезентації, інтерактивним іграм в холі. Спеціально для старшокласників студентська медіа-група «KMG» провела оригінальну фотосесію. Сподіваємося, що цей день став не лише початком знайомства зі школярами, а й передумовою до нових зустрічей на майбутніх профорієнтаційних подіях.

Адміністрація Університету «КРОК» висловлює особливу подяку за багаторічну співпрацю та сприяння в профорієнтації молоді Центру дитячої та юнацької творчості Солом’янського району.


05 лютого 2015 Оголошення

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Теоретичні та практичні проблеми застосування цивільного та господарського законодавства»!

Конференція відбудеться 9 квітня 2015 року за адресою: Україна, м. Київ, вул. Лагерна, 30–32

05 лютого 2015 Оголошення

Таку назву має новий проект Студентської ради юридичного факультету, що розпочався 2 лютого 2015 року.

Його мета – допомога якомога більшій кількості людей, які потребують переливання крові. Давайте разом запалювати життя та дарувати надію тим, кому вона необхідна – дитині чи дорослому, хворому чи пораненому.

Керують проектом Степанченко Ігор, голова Студради факультету, та Бабат Альона. До речі, Ігор і Альона, а також Рачинський Дмитро стали першими донорами серед студентів «КРОКу». Кожен із них здав по 450 мл крові в Київському міському центрі крові.

Закликаємо Вас не бути байдужими та приєднуватися до проекту! Саме Ви можете врятувати комусь життя, а ми Вам в цьому допоможемо.

Приєднатися дуже просто, потрібно лише:

  1. Мати бажання допомогти людям, які цього потребують
  2. Відповідати критеріям, необхідним для донорства: будь-яка практично здорова людина у віці від 18 до 60 років, якщо немає протипоказань. Люди з масою тіла менше 50 кг або зростом менше 150 см допускаються до донорства в індивідуальному порядку
  3. Зв'язатися з керівниками проекту для отримання інформації за телефоном 093-978-80-11 (Степанченко Ігор) та в групі ВКонтакті
  4. Прийти до пункту збору крові та здати її з такими ж донорами, як Ви.

Ми чекаємо на Вас!

Кличте друзів та знайомих, щоб робити добро РАЗОМ, адже це так просто!

05 лютого 2015 Оголошення

Міністерство освіти, молоді, фізичного виховання Чеської Республіки виділило 4 стипендії (за принципом взаємності) для українських студентів і викладачів ВНЗ із метою вивчення ними чеської мови в рамках Літньої школи слов’янських студій у Чеській Республіці.

Літня школа передбачає курси чеської мови тривалістю близько місяця (для всіх рівнів знання мови – від початкового і вище). При відборі кандидатів перевага надаватиметься тим аплікантам, які вже вивчають чеську мову.

Кількість стипендій – 4

Кінцевий термін подачі заявок – 2 березня 2015 року.

На 2015 рік пропонуються такі стипендії:

  • Університет Палацького в Оломоуці – 1 стипендія  (18 липня – 15 серпня 2015 року)
  • Карлів університет у Празі – 1 стипендія (24 липня – 21 серпня 2015 року)
  • Університет імені Масарика в Брно – 2 стипендії

Усі витрати, пов’язані з перебуванням та навчанням учасників, покриває чеська сторона.

Ознайомитись з інформацією про літні школи в зазначених університетах, а також знайти аплікаційну форму можна за посиланнями:

Більше інформації від Міністерства освіти, молоді, фізичного виховання Чеської Республіки про Літні школи слов’янських студій 

Зверніть увагу, що по закінченню літньої школи є можливість перезарахувати отримані кредити у ВНЗ в Україні (для студентів).

Для участі в конкурсі на отримання стипендії необхідно подати такі документи:

  • заповнена аплікаційна форма відповідного університету
  • резюме (бажано у форматі Europass) 
  • коротке мотиваційне есе обсягом до 1000 слів (українською або чеською мовою)
  • за наявності – підтвердження рівня знання чеської мови

Зазначені документи просимо надсилати на електронну адресу МОН – [email protected], зазначивши в темі листа «Літня школа слов’янських студій».

Термін подачі заявок – 2 березня 2015 року.

Апліканти можуть подавати заявки на всі зазначені школи, вказавши пріоритетність вибору в мотиваційному есе, а також обґрунтувавши коротко свій вибір.

Для отримання детальнішої інформації звертайтеся за телефоном: 481-47-55 – Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Міністерства освіти і науки України.

02 лютого 2015 Новини та події

30 січня 2015 року в місті Коломиї Івано-Франківської області відбулося вручення дипломів випускникам курсів в рамках проекту «Україна – Норвегія».

Завдяки небайдужим до України норвежцям та провідним працівникам Університету «КРОК» – Герою України, доктору юридичних наук Анатолію Французу, координатору проекту «Україна – Норвегія» професору Олександру Захарову, директору Інституту управління природними ресурсами Університету «КРОК» кандидату історичних наук Василю Футулуйчуку та викладацькому колективу Інституту – звільнені в запас військовослужбовці мали можливість здобути нову спеціальність, а найголовніше – отримати шанс на реалізацію в майбутньому.

Втілення такого проекту в місті Коломиї викликало неабияку зацікавленість. На вручення дипломів-сертифікатів України та Норвегії випускників прийшли привітати очільники районної та міської влади: голова Коломийської районної адміністрації Любомир Глушков, голова районної ради Богдан Болюк, заступник голови районної ради Михайло Угорський та заступник міського голови Ігор Граділь, а також голова ветеранської організації працівників міліції Михайло Стражник.

Співпраця Інституту управління природними ресурсами Університету «КРОК» з норвежцями на цьому не закінчується. У 2015 році запланована реалізація вже нового проекту «Україна – Норвегія» з професійної перепідготовки та підвищення кваліфікації за спеціальністю «Безпекова діяльність у сфері сільського зеленого туризму».

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2015