Вручення дипломів учасникам проекту «Україна – Норвегія» — Університет «КРОК»

Новини та події

Вручення дипломів учасникам проекту «Україна – Норвегія»

02 лютого 2015 Новини та події

30 січня 2015 року в місті Коломиї Івано-Франківської області відбулося вручення дипломів випускникам курсів в рамках проекту «Україна – Норвегія».

Завдяки небайдужим до України норвежцям та провідним працівникам Університету «КРОК» – Герою України, доктору юридичних наук Анатолію Французу, координатору проекту «Україна – Норвегія» професору Олександру Захарову, директору Інституту управління природними ресурсами Університету «КРОК» кандидату історичних наук Василю Футулуйчуку та викладацькому колективу Інституту – звільнені в запас військовослужбовці мали можливість здобути нову спеціальність, а найголовніше – отримати шанс на реалізацію в майбутньому.

Втілення такого проекту в місті Коломиї викликало неабияку зацікавленість. На вручення дипломів-сертифікатів України та Норвегії випускників прийшли привітати очільники районної та міської влади: голова Коломийської районної адміністрації Любомир Глушков, голова районної ради Богдан Болюк, заступник голови районної ради Михайло Угорський та заступник міського голови Ігор Граділь, а також голова ветеранської організації працівників міліції Михайло Стражник.

Співпраця Інституту управління природними ресурсами Університету «КРОК» з норвежцями на цьому не закінчується. У 2015 році запланована реалізація вже нового проекту «Україна – Норвегія» з професійної перепідготовки та підвищення кваліфікації за спеціальністю «Безпекова діяльність у сфері сільського зеленого туризму».

Оновлено: Середа, 27 травня 2015 09:12
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вручення дипломів учасникам проекту «Україна – Норвегія»