Спортивні змагання «КЕПІТ-fit» — Університет «КРОК»

Новини та події

Спортивні змагання «КЕПІТ-fit»

19 лютого 2015 Новини та події

17 лютого 2015 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся спортивний захід «КЕПІТ-fit».

Змагання проводилися в рамках проекту «BEST GROUP» з метою згуртування і формування командного духу у першокурсників. Підтримати колег прийшли студенти 2 курсу.

У заході брали участь першокурсники Коледжу всіх спеціальностей, розділені на 5 команд. Змагання проходили в 2 етапи. На першому необхідно було показати свої спортивні здібності на фітнес-станціях у віджиманні, підтягуванні, стрибках на скакалці. Наступним етапом стала естафета, під час якої команди набрали остаточне кількість балів.

Конкурс оцінювало журі, до складу якого увійшли члени Студентської ради Коледжу та завідувачка секції фізичного виховання і спортивного туризму Кондес Тетяна Василівна.

Перемогу в «КЕПІТ-fit» здобули студенти групи «РПО-1». Вони отримали дипломи переможців і призовий кубок. Друге місце посіли команди «ОПСІК/РПО», третє - «Правознавство» та «МД/КД», які отримали сертифікати про зайнятих місцях. Дипломами за активну участь у змаганнях були нагороджені команди «ЕП/КД» і «Фінанси-Ексклюзив».

Слід зазначити, що зараз «колежане» навчаються дистанційно, тому змагання дозволили їм зібратися в навчальному закладі і добре провести час.

Враженнями про участь в «КЕПІТ-fit» поділилися студенти групи «РПО-2/14»:

««Дистанційне навчання - це класно! Сидиш вдома і насолоджуєшся, спостерігаючи, як викладач (розмірено, не відволікаючись на зауваження студентам) подає матеріал. Але коли почалася третя тиждень навчання, з'явилася туга за колективом, групою, Коледжем. І тут читаємо оголошення про змагання. УРА! Є шанс повернутися до повноцінного студентського життя! Є можливість зустрітися і провести весело і з користю час у Коледжі!

Зібрали команди і взяли участь у спортивних змаганнях «КЕПІТ-fit». Це було неймовірно! Спочатку учасники розділилися по станціях, кожен показував свої здібності. Найбільш веселим і запальним конкурсом була естафета з кеглями. Ось там ми вже показали себе! І стрибали, бігали з ключкою, і крутили обруч на ходу! І нарешті Студентська рада Коледжу підрахував бали і оголосив переможців... Хоча в даному випадку перемога - це поняття відносне. Наша перемога в тому, що ми змогли зібратися і прийти, не проігнорували заклик нашого улюбленого Коледжу. А оскільки ми всі разом і є командою - нас не перемогти».


Оновлено: Понеділок, 23 лютого 2015 18:56
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Спортивні змагання «КЕПІТ-fit»