Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2015 — Університет «КРОК»

Минулі події

30 жовтня 2015 Архів оголошень

30 жовтня відбудеться Конференція трудового колективу ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК»

Початок о 15:00 в актовій залі. Реєстрація делегатів – з 14:30

29 жовтня 2015 Архів оголошень

Запрошуємо 29 жовтня о 14:30 в актову залу на Презентацію перших курсів – одну з найскравіших подій в житті Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Щороку студенти та викладачі з нетерпінням чекають концерту, на якому можна побачити новачків.

29 жовтня 2015 Новини та події

21 жовтня в стінах Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК» з успіхом відбулася Науково-практична конференція молодих учених «Еволюція наукової думки в контексті європейського вибору України».

Організаторами заходу виступили науково-організаційний відділ Університету і Коледж економіки, права та інформаційних технологій.

У роботі конференції взяли участь понад 250 учасників. У межах загальної теми вони працювали в 12 секціях, сформованих за основними напрямами підготовки в Університеті. Серед учасників заходу були професори, доктори і кандидати наук, студенти вищих навчальних закладів, а також студенти коледжів та шкіл.

Відкрив конференцію д. і. н., професор, проректор з наукової роботи Сідак Володимир Степанович. Із вітальними словами від імені ректорату Університету виступили також проректори Шикова Олена Миколаївна та Наконечна Наталія Василівна.

Із числа запрошених до президії конференції були присутні д. е. н., професор, завідувач кафедри підприємництва Київського національного університету імені Тараса Шевченка Мазур Ірина Іванівна, д. ю. н., професор, член-кореспондент НАПрН України Заєць Анатолій Павлович, а також д. ю. н., професор, Герой України, заслужений юрист України Француз Анатолій Йосипович.

Новацією конференції стали вибори кращого доповідача за результатами засідання секції. Рекомендований секцією доповідач під час церемонії закриття був нагороджений цінним подарунком (книгою) від імені ректорату Університету, а також комплектом періодичних журналів від редакції газети «Все про бухгалтерський облік», що виявила ініціативу відзначити найкращих учасників. Представляла видання  менеджер зі зв’язків з громадськістю Лисенко Яна.

Закривав конференцію д. і. н., професор, проректор з наукової роботи Сідак Володимир Степанович. Під час закриття були заслухані висновки кожної секції, на підставі яких будуть прийняті Загальні рекомендації конференції. Керівники секцій поділилися своїми позитивними враженнями про роботу з учасниками конференції. Попрацювали дійсно добре, обговорюючи проблеми наукової думки, намагаючись знайти рішення, згадували європейський досвід. Усі були стомлені, але задоволені.

За результатами проведення конференції планується оприлюднення електронного збірника матеріалів конференції.

28 жовтня 2015 Новини та події

У психологічній секції «Євроінтеграційний вектор сучасної психології», що працювала 21 жовтня 2015 року в Університеті «КРОК» в рамках науково-практичної конференції молодих учених «Еволюція наукової думки в контексті європейського вибору України», взяли участь студенти бакалаврату та магістратури, аспіранти, викладачі кафедри психології Університету та гості з інших навчальних закладів.

Були цікаві доповіді, обговорення, дискусії. Наукові виступи відзначено сертифікатами. Нагороду за кращу доповідь отримала студентка магістратури Юлія Мірошник.

28 жовтня 2015 Новини та події

16 жовтня 2015 року відбувся захист дисертації здобувача кафедри психології, викладача Університету «КРОК» Сороки Ірини Анатоліївни на тему «Психологічна профілактика конфліктів у педагогічному колективі вищого навчального закладу» за спеціальністю 19.00.10 – організаційна психологія; економічна психологія. Науковий керівник – кандидат психологічних наук, доцент, завідувач кафедри психології І.В. Сингаївська. Захист проходив на засіданні Спеціалізованої вченої ради К 26.130.02 Університету «КРОК».

Вітаємо здобувача і наукового керівника з успішною реалізацією та захистом дослідження, важливого для вдосконалення діяльності вищих навчальних закладів!

27 жовтня 2015 Новини та події

Перший день у «PROF CAMP» – це завжди щось неймовірне та захоплююче. Учасники тільки-но починають знайомитися один з одним, заряджаються командним духом профорієнтаційного табору, приміряють на себе перші професії. Так було і 26 жовтня 2015 року – у день відкриття п’ятого «PROF CAMР». Ми були раді вітати на заході понад тридцять старшокласників, які вирішили знайти своє професійне покликання і з користю провести осінні канікули.

Почалося все з командоутворення, ігор та знайомств, а через кілька годин учасники вже з головою поринули в імітаційну гру «Судове засідання». Хтось спробував себе в ролі судді, хтось був прокурором, а хтось адвокатом, але кожен брав активну участь у цій грі. Тож із впевненістю можна сказати, що після першого дня роботи табору школярі несли додому багато яскравих вражень.

Друзі, насолоджуйтеся проектом, дізнавайтеся про різні професії та обирайте свою! Попереду ще чимало цікавого!

27 жовтня 2015 Новини та події

24 жовтня – Всесвітній день інформації про розвиток (World Development Information Day). І саме цій події було присвячено захід, в якому взяли активну участь студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій – круглий стіл «Особистість в інформаційному суспільстві: світоглядні виклики та загрози».

Співорганізаторами майданчика для дискусії виступили Спеціалізована школа № 43 з поглибленим вивченням предметів суспільно-гуманітарного циклу «Грааль» (директор Наталя Лабезник) і Відділення філософії та суспільствознавства КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді» (керівник відділення Тетяна Кот).

Гостями та активними учасниками жвавого диспуту були представник Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України Ірина Тропіна, журналіст, ведуча та редактор програми «Абзац» («Новий канал») Анастасія Кошман, керівник проекту «ТЕО-Практ» Центру професійного розвитку молоді Людмила Супруненко, старшокласники та студенти навчальних закладів Києва.

Під час круглого столу піднімалися важливі питання ролі та місця мас-медіа в житті суспільства, проблем маніпуляції свідомістю через ЗМІ, особливостей правового регулювання інформаційної безпеки особистості в Україні.

Студенти КЕПІТу Вікторія Логош та Олександр Воробйов торкнулися теми «Психологічна безпека молоді в сучасному інформаційному просторі». Особливий наголос у виступі було зроблено на тому, що молодь, яка живе у сучасному мінливому світі, хоч і є найактивнішою верствою населення, не маючи достатньо знань, умінь та навиків протидії негативним впливам спотвореної інформації, є найбільш вразливою частиною суспільства.

Формат заходу дає підстави стверджувати, що дискусія не завершена. Сподіваємося на її продовження!

Логош Вікторія,
студентка ІІ курсу спеціальності «Правознавство»

26 жовтня 2015 Новини та події

22 жовтня 2015 року «КРОКівська» медіа-група «KMG» розповідала студентам про тонкощі операторського мистецтва, розкривала секрети режисури, вчила, як робляться красиві кадри, та загалом долучала студентів до сфери медіа. «KMG» представила найкращі роботи своєї команди, організувала фотозону для усіх бажаючих, а також розіграла сертифікат на безкоштовну фотосесію. На кожній перерві можна було побачити велику кількість зацікавлених студентів, які заповнювали анкети, щоб стати членами «KMG», фотографувалися або просто розпитували про медіа-групу. 

Вже о 16:00 почалася серія майстер-класів «Successful people generation». Це стало кульмінаційною подією дня. «КРОКівці» змогли поспілкуватися з першими випускниками медіа-групи, які досягли успіху в медіа-сфері. Так, своєю шаленою історією успіху зі студентами поділився Павло Буряк. Він працював на каналі «1+1», а зараз режисує рекламу. Другим спікером був один із найкращих операторів м. Києва Володимир Куляба. Саме він знімав популярний проект «Дача» з Кузьмою Скрябіним. Ось хто справді знає все про операторське мистецтво. Наприкінці заходу було визначено переможця розіграшу безкоштовної фотосесії. Фортуна посміхнулася Христині Луцюк, студентці 1 курсу факультету економіки та підприємництва. Вітаємо переможницю!

У подальшому подібні майстер-класи будуть продовжуватися вже в медіа-школі для учасників, які пройдуть співбесіду та стануть частиною команди «KMG».

26 жовтня 2015 Новини та події

22 жовтня 2015 року студенти юридичного факультету Університету «КРОК» відвідали Конституційний Суд України, де у формі усного слухання тривав розгляд справи за конституційними поданнями Верховного Суду України та 47 народних депутатів України щодо Закону України «Про очищення влади». 

Студенти «КРОКу» висловлюють вдячність Французу Анатолію Йосиповичу та адміністрації юридичного факультету за можливість відвідати засідання. Багато цікавої інформації та пізнавальна екскурсія приміщенням Суду наштовхнули студентів на нові ідеї та досягнення. «КРОКівці» зробили певні висновки щодо учасників процесу, закону, який розглядався, суддів та інших моментів. Особливо майбутнім правознавцям сподобався виступ судді Верховного Суду України Олександра Волкова. 

26 жовтня 2015 Новини та події

18 жовтня 2015 року активісти Студентської ради побували в театрі ім. Лесі Українки, де переглянули виставу без антракту –  фарс у подвійному ключі: «Ризик» Едуардо де Філіппо та «Коханці і злодії» Даріо Фо.

Дух вільної, яскравої італійської комедії і гра справжніх південних пристрастей – це те, що змушує невдалих героїв фарсу потрапляти в ризиковані ситуації і... з честю виплутуватися з них. Події, що розгортаються на сцені – неймовірні!

Студенти побачили свято і фейєрверк легкого гумору та флірту. Шикарні жінки, породисті чоловіки, прекрасні костюми і енергія, яка полонила весь зал. Веселий, кумедний, захоплюючий і динамічний спектакль для відпочинку від буднів. «КРОКівці» сприйняли його дуже позитивно і отримали приємні враження. Цікавий сюжет, чудова гра акторів, професійна постановка режисера.

Студенти висловлюють подяку адміністарції за можливість відвідати такий життєвий і неперевершений спектакль!

26 жовтня 2015 Новини та події

16 жовтня 2015 року в м. Києві пройшов семінар на тему «Формування національної освітньої мережі для нового покоління», який відвідала Галина Богаченко, керівник проектів та програм управління міжнародного співробітництва. 

На заході розглядалися принципово нові підходи до системи освіти. Зокрема, Сергій Переслегін, відомий літературний критик, публіцист та науковець, презентував доповідь «Новий гео-планетарний освітній канон». Володимир Нікітин, доктор культурології, кандидат архітектури, професор, та Юрій Чудновський, директор Міжнародного інституту урбаністики та регіонального розвитку, обговорювали тему «Освіта змісту, людини, суспільства та людства». Психолог та ігромайстер Олена Переслегіна провела з учасниками семінару гру «Освітня мережа для нового покоління», яка дозволила побачити картину різноманіття поглядів та тенденцій в освітній сфері України. Завершальним етапом семінару було обговорення планів на майбутнє.

26 жовтня 2015 Новини та події

20 жовтня 2015 року в Колонній залі Київської міської ради відбулось урочисте нагородження студентів столиці. 60 активістів отримали одноразову премію розміром 1275 грн, а 150 – річну стипендію загальною сумою 3600 грн. Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради вручив стипендії та премії за 2014–2015 навчальний рік найкращим студентам, до числа яких потрапили і наші «КРОКівці». 

Річною стипендією було відзначено Олександра Пижова, який в цьому році закінчив Коледж економіки, права та інформаційних технологій і наразі є студентом 3 курсу юридичного факультету Університету «КРОК». Упродовж навчання Олександр займається науковою діяльністю, підтримує активну громадянську позицію, має сім наукових публікацій, координує наукові конференції, є засновником та головою Студентського наукового товариства, екс-головою екологічного клубу «Лотос».

Ярослава Сінько, студентка магістратури факультету економіки та підприємництва, отримала премію за високу успішність у навчанні на бакалавраті за спеціалізованою програмою «КРОК-Лідер». Під час навчання за двома напрямами підготовки («Фінанси і кредит» та «Право») Ярослава проявила неабиякі успіхи, за що отримала дипломи з відзнакою. Також Ярослава неодноразово була призером зовнішніх та внутрішніх олімпіад, брала участь у міжнародних та міжвузівських науково-практичних конференціях.

Студентська молодь була запрошена на офіційну зустріч, у рамках якої київський міський голова Віталій Кличко вручив свідоцтва стипендіатам та преміантам.

Вітаємо наших «КРОКівців» з отриманням почесних нагород та зичимо подальших звершень. «КРОК» пишається Вами!

26 жовтня 2015 Архів оголошень

Запрошуємо старшокласників з 26 по 31 жовтня провести осінні канікули в профорієнтаційному таборі «PROF CAMP», головною метою якого є допомога школярам у свідомому виборі професії та сприяння їхньому особистісному розвитку!

Реєєстрація та програма табору за посиланням

23 жовтня 2015 Новини та події

Як навчають підприємництву у Вищій школі Амстердама? Майкл Тугунтке, тренер та старший викладач Школи, і Мартін Харінг, директор Центру підприємництва Амстердама, поділилися своїм досвідом з учасниками Клубу успішних викладачів 20 жовтня 2015 року.

За словами гостей Університету, голландські студенти можуть обирати підприємництво для навчання як «модуль». Протягом семи тижнів інтенсивної роботи у командах, у єдиному просторі з викладачами та підприємцями вони мають розробити та запустити таку бізнес-ідею, з якої, як кажуть спікери, можна прожити. Тренери розвивають у студентів підприємницький тип мислення та закликають застосовувати його не лише при веденні власної справи, а й взагалі по життю.

Неймовірно енергійні та інтерактивні спікери дуже доступно продемонстрували колегам альтернативну модель поведінки викладача в аудиторії.

У рамках другої теми зустрічі Клубу «Діалог і діалогічність – основи комунікативної компетентності викладача» учасники поговорили і потренувалися з Наталією Романь вести ефективні комунікації, а також визначилися, які ж перешкоди вони створюють у власних діалогах. 

Також під час зустрічі відбулася презентація «Планера успішного викладача», який є розробкою Клубу.

Висловлюємо подяку спікерам за цікаві теми, а також Асоціації випускників та управлінню міжнародного співробітництва «КРОКу» за організаційну підтримку!

23 жовтня 2015 Новини та події

20 жовтня 2015 року голова Асоціації випускників «КРОКу» Світлана Зульфирівна Заріпова на високому рівні організувала дуже корисну зустріч із голландськими партнерами Мартіном Харінгом, директором Центру підприємництва при Вищій школі Амстердама (HVA), та Майклом Тугунтке, тренером і старшим викладачем Вищої школи Амстердама (HVA), які  провели інтерактивний майстер-клас на тему «Створення сучасного бізнесу без бюджету». Це стало ще одним цінним внеском у скарбничку розвитку студентів КЕПІТу, що вчаться на ІІІ курсі спеціальності «Фінанси і кредит – ексклюзив»: Наконечної Анастасії, Кучука Кирила, Грицая Євгенія, Попової Юлії, Василевської Анастасії, Жукової Маргарити.

Зокрема, Маргарита поділилася своїми враженнями про зустріч:

«Тренер розповів про те, що в наш час усі влаштовують бізнес за загальноприйнятим планом, але це не є оптимальним способом, оскільки забирає багато часу. Майкл Тугунтке намалював доступно-успішну схему дій на прикладах українського підприємництва. З'ясувалося, що в Україні багато успішних бізнесменів, які знають, як реалізувати свої ідеї по всьому світу. Абсолютно всі присутні в аудиторії були залучені до обговорення різних проблем, які є перешкодами у побудові власного бізнесу. Нам давали завдання для роботи в групах, і кожен з нас відчув себе підприємцем-початківцем. Ми дізналися про ключові дослідження, які потрібно проводити перед тим, як затвердити свій продукт на ринку. Студенти взяли для себе багато корисного, і я сподіваюся, що кожен з нас колись стане успішним бізнесменом».

Коледж дякує Асоціації випускників Університету «КРОК» і особисто Світлані Зульфирівні Заріповій за запрошення на такий цікавий та корисний захід.

Пропонуємо Вашій увазі фотозвіт

Creating business without budget / 20.10.2015

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

22 жовтня 2015 Новини та події

У рамках заходів Темпус-проекту EANET зі створення мережі випускників-підприємців 18–20 жовтня 2015 року голландські партнери нашого Університету брали інтерв’ю у підприємців – членів Асоціації випускників Університету «КРОК», які не лише розповіли про специфіку ведення бізнесу в Україні, а й навели приклади успішного партнерства наших випускників між собою та з університетом. Спершу побували в гостях у Марти Кушик, топ-менеджера Lash Art University. До роботи в проекті Марта запросила ще 4 випускниць «КРОКу», а до програми навчання долучаються досвідчені бізнес-тренери з числа випускників та викладачів Університету. Під часу семінару дала інтерв’ю Наталія Заверуха – член правління Асоціації випускників, директор «ПРОНЕТ Бізнес Технології», а також СЕО та засновник стартапу Plushkin.org. Наступне інтерв’ю  було з Марією Шемеляк, яка разом зі своїм партнером Ольгою робить чудову натуральну косметику. Ще одна зустріч – з генеральним директором AGT plus, членом АВУ «КРОК» Максимом Рогожиним. Завдяки інтерв’ю вдалося узагальнити інформацію про переваги і можливості, які створює для випускників «КРОКу» Асоціація.

20 жовтня українські та голландські партнери провели коротку зустріч – обговорення ключових питань проекту. Майкл Тугунтке, тренер та старший викладач Вищої школи Амстердама, та Мартін Харінг, директор Центру підприємництва Амстердама, провели майстер-клас для студентів Україно-австрійської програми і програми «Фінанси-ексклюзив», котрі вчаться англійською мовою. Останнім акордом програми перебування наших голландських партнерів в Університеті «КРОК» став майстер-клас для Клубу успішних викладачів TeachWell про навчання підприємництву у Вищій школі Амстердама. Увечері відбувся захід з нетворкінгу з підприємцями – випускниками «КРОКу» у форматі Business and Beer – спілкувалися про бізнес, вболівали за «Динамо» та ще й налагоджували міжнародні зв’язки. Варто відзначити, що один з голландських партнерів, Мартін, зробив неймовірне – пробіг 22 км під дощем від Університету «КРОК» до Дніпра, а після цього був активним спікером на заходах.

За результатами заходів з розповсюдження результатів проекту буде випущена публікація для інших університетів України, що, як ми сподіваємося, дозволить їм якісно просунутися у питаннях  створення та розвитку асоціацій випускників. 

22 жовтня 2015 Новини та події

19–20 жовтня 2015 року в Університеті «КРОК» була проведена серія заходів у рамках Темпус-проекту EANET – «Міжнародна мережа випускників підприємців». Зокрема, 19 жовтня в Університеті пройшов семінар «Створення та розвиток мережі випускників-підприємців» за участю Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, Харківського національного університету радіоелектроніки, Університету «КРОК», партнера з Нідерландів – Центру підприємництва та Університету прикладних наук м. Амстердам (Hogeschool von Amsterdam). Зацікавленість проектом виявили більш ніж 50 вишів України. До заходу долучилися викладачі, студенти та випускники партнерських університетів. Організатори заходу: Асоціація випускників та управління міжнародного співробітництва Університету «КРОК».

Семінар відкрили Тарас Фініков, президент Міжнародного фонду досліджень освітньої політики та співзасновник Університету «КРОК», Світлана Шитікова, директор Національного Еразмус+ офісу в Україні. Під час семінару були презентовані досягнення, досвід та кращі практики першого року проекту у створенні і розвитку асоціацій випускників-підприємців та налагоджуванні ефективної співпраці між випускниками та університетами. Були обговорені питання, які виникали при створенні й реєстрації асоціацій, інструменти та шляхи взаємодії з випускниками тощо. Презентовані матеріали викликали неабияку зацікавленість та жваве обговорення серед учасників семінару, а голова правління Асоціації випускників Університету «КРОК» Світлана Заріпова виступила з ініціативою створення експертної платформи ALUMNI-expert, метою якої буде формування та розвиток культури і традицій ефективного партнерства випускників і університетів та поширення успішних практик в Україні. Під час заходу проводилася фото- та відеозйомка. Її матеріали будуть покладені в основу фільму про EANET.

Дякуємо за сприяння у проведенні заходу Міністерству освіти і науки України, Еразмус+ офісу та інформаційному партнеру – Українській асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти.

22 жовтня 2015 Новини та події

21 жовтня 2015 року на базі Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК» відбулася щорічна Науково-практична конференція молодих учених «Еволюція наукової думки в контексті європейського вибору України».

Проблематику конференції було розподілено на одинадцять секцій, у рамках яких представлено значну кількість наукових доповідей.

Зокрема, в роботі секції № 10 брали участь 13 доповідачів, які підняли питання функціонування таких суспільних інститутів, як культура, релігія, освіта, ЗМІ, право, тощо.

Жвава дискусія була присвячена майбутнім виборам та політичній ситуації в Україні.

Особливе зацікавлення викликали питання, тісно пов`язані зі зміною орієнтирів після Майдану та процесів Революції Гідності.

Учасники секції одностайно підтримали думку про доцільність  продовження практики модернізації освіти, особливо у сфері національного, патріотичного виховання та формування політичної культури молоді.

Активну участь в роботі секції № 11 «Проблеми екологічної відповідальності бізнесу в умовах євроінтеграції» брали студенти першого, другого, четвертого курсів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій: Петриченко А.О., Блюзникова О.П., Кузминська А.С., Данілова М.О., Хмара С.С., Разумей І.В., Красний М.В., Рущак А.М., Гольцева А.Ю., Гричик Є.М. та студенти Національного транспортного університету: Ільчук А.В., Мельник В.О., Кононченко В.В., Стельмах Т., Новікова Д.

Учасники секції продемонстрували високий рівень підготовки та проявили творчий підхід до вирішення важливих проблем. У перервах між доповідями, вони могли обмінятися думками щодо почутого та поділитися власним досвідом.

Кращою науковою роботою була визнана робота студента четвертого курсу групи П-1/12-к Хмари Сергія Сергійовича на тему «Майнова відповідальність за порушення водного законодавства». Рішенням оргкомітету конференції студент був нагороджений цінним подарунком.

Дякуємо учасникам конференції за плідну роботу!

Пропонуємо Вашій увазі фотозвіт

Конференція / 21.10.2015

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

21 жовтня 2015 Архів оголошень

Запрошуємо 21 жовтня 2015 року до участі в Науково-практичній конференції молодих учених «Еволюція наукової думки в контексті європейського вибору України» 

Початок о 10:00

Завантажити інформаційний буклет (PDF, 278Kb)

20 жовтня 2015 Новини та події

З 20 до 22 жовтня 2015 року Університет «КРОК» бере участь у Сьомому міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті», що проходить у Київському палаці дітей та юнацтва за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

У рамках форуму Університет відзначено дипломом лауреата конкурсу І ступеня в номінації «Самоврядування – основа демократичного виховання громадянина України».

Вітаємо Студентську раду Університету та студради факультетів з цією високою оцінкою роботи, зичимо нових перемог, цікавих ідей і традиційно якісних проектів! Пишаємося вами!

А майбутніх вступників, їхніх рідних та всіх, хто цікавиться Університетом «КРОК», запрошуємо відвідати стенд нашого навчального закладу на форумі 21 (з 10:00 до 18:00) та 22 жовтня (10:00 до 16:00).

Детальніше про захід – за посиланням http://innovosvita.com.ua/

19 жовтня 2015 Новини та події

Під час реалізації проекту «М18» студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій під керівництвом заступника директора з навчальної роботи Коледжу Прохоренко Вікторії Олександрівни і випускниці Університету «КРОК» Іскоростенської Марини підготували для учасників проекту зону плетіння маскувальної сітки та майстер-клас з виготовлення печива для бійців АТО. Бажаючих долучитися до волонтерської справи виявилося багато.

Дякуємо всім небайдужим! Чудовими спільними справами ми робимо нашу країну сильнішою! 

19 жовтня 2015 Новини та події

У рамках проекту «М18» у парку імені Тараса Шевченка студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій разом із доцентом кафедри маркетингу та поведінкової економіки Університету «КРОК», головою циклової комісії з суспільно-гуманітарних дисциплін Коледжу Хорошенюком Андрієм Павловичем залучали перехожих до участі в заході. Студенти надавали максимальну інформацію всім зацікавленим щодо змісту проекту та його мети.

Приємно було спостерігати, як дорослі, усвідомлюючи важливість формування громадянської позиції молоді, мотивували власних дітей ставати учасниками імітаційної гри. Дякуємо всім, хто не залишився осторонь!

Пропонуємо Вашій увазі фотозвіт

M18

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

19 жовтня 2015 Новини та події

17 жовтня 2015 року старшокласники Києва, Запоріжжя та Ірпеня взяли участь у старті освітнього проекту «М18 – ми можемо більше!» – голосуванні за кандидатуру на посаду мера свого міста. Усі, кому менше 18, мали змогу прийти в заклади освіти, які виявили бажання в цей день перетворитися на «виборчі дільниці». Учасники проекту отримали «виборчий бюлетень», який максимально повторює реальний, і голосували за свого мера.

Університет «КРОК» став платформою для проведення імітаційної гри «Місцеві вибори – 2015: Я голосую за мера!». До Університету цього дня завітало 116 учнів: у категорії «10–12 років» зареєструвалися 18 осіб, «13–14 років» – 38, «15–17 років» – 60. Серед учасників голосування були представники від таких навчальних закладів, як Київський ліцей бізнесу, Коледж економіки, права та інформаційних технологій, КМДШ, фінансовий ліцей, 153-я гімназія, ЗОШ № 24, ЗОШ № 82, ЗОШ № 97. Слід зазначити, що організатори створили атмосферу, максимально наближену до справжніх виборів. Перед відкриттям дільниці представники виборчої комісії дали присягу члена шкільної дільничної виборчої комісії. Учні знайомились з інформацією про кандидатів, уважно вивчали їхні передвиборчі програми, отримували свої бюлетені, у кабінах для голосування віддавали голоси обраним кандидатам і одразу ж відправляли бюлетені до спеціальної урни. Старшокласники відповідально поставилися до свого громадянського обов’язку: з великою цікавістю вивчали програми кандидатів, ставили питання дорослим, жваво обговорювали один з одним обіцянки політиків і робили прогнози щодо результатів, які, до речі, будуть опубліковані на сайті проекту після офіційних виборів. Таким чином, проект є політично не заангажованим і не підтримується будь-якою політсилою. Проте політичним діячам слід враховувати голос дітей вже сьогодні, адже саме вони і є їхніми потенційними виборцями, які не лише чують, а й мають повне право бути почутими. 

Завдяки проекту «М18» молодь має змогу зрозуміти сутність основного механізму демократії – виборів – через імітацію виборів і процесу голосування. Це чудова платформа для того, щоб вчитися розрізняти відмінності в партійних і передвиборчих програмах, уважно оцінювати обіцянки політиків і на практиці знайомитися з роботою виборчих дільниць. Ці фактори допоможуть подолати недостатню обізнаність молоді в проблемах місцевої громади та низьку мотивацію щодо свідомого та активного впливу на політичне життя суспільства.

Щойно головну справу було зроблено, старшокласники вирушали до інтерактивної зони, де на них чекав маленький сюрприз. Учасникам пропонували залишити свої побажання для майбутнього мера. Цікаво, що більшість учнівських звернень містили в собі питання екології та створення місць для відпочинку молоді. На другій позиції за популярністю було підвищення заробітних плат та пенсій. А деякі навіть просили замінити водопровідні труби!

Після процесу голосування на учнів чекала насичена програма майстер-класів, яку підготували члени Асоціації випускників Університету «КРОК». Микита Полатайко, який працює в юридичній фірмі SayenkoKharenko, юрист і координатор IT-практики, розповідав про те, що важливо знати в системі державної влади в Україні. Наталія Заверуха, директор «ПРОНЕТ бізнес технології» CEO та засновник стартапу Plushking.org, поділилася досвідом щодо шерінгової економіки в Україні. Єлизавета Краснова, відомий fashion-блогер, засновник і автор проекту Totallyblond.com ділилася власними секретами, як стати успішним блогером. Марина Сбродова, бізнес-тренер, вчила учнів, як не піддаватись маніпуляціям. Ярослав Каплан, співвласник міжнародної мережі квест-кімнат Escape Quest, давав влучні поради, як вирости за один рік від бізнес-ідеї до статті в Forbes. Олена Каюмова, керівник відділу роботи з персоналом в Intertop, розповідала про шлях від активного студента до свідомого громадянина.

Захід відвідали: Роман Ельснер, координатор проектів ГО «Німецько-руський обмін», Олена Григорівна Федонян, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, Андрій Реслер, головний спеціаліст відділу виховної та спортивно-масової роботи управління освіти Шевченківської районної державної адміністрації, Володимир Москаленко, координатор роботи лідерського учнівського самоврядування Шевченківського району.

Організаторами проекту «М18» стали Громадська організація «Агенція розвитку освітньої політики», загальноосвітній навчальний заклад «Київський ліцей бізнесу», Університет економіки та права «КРОК» і Коледж економіки та права «КРОК». Підтримку в реалізації проекту надали Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація, Проект «Mehr bewegen! Ми можемо більше!», що реалізується у партнерстві громадських організацій «Агенція розвитку освітньої політики», Україна, та DRA «Deutsch-Russischer Austausch», Німеччина. Спонсором виступило Міністерство закордонних справ Німеччини.

Дякуємо всім, хто долучився до втілення проекту «М18» у життя. Сподіваємось, що його мети буде досягнуто, адже молодь – це майбутнє. І яким воно виявиться, залежить від наших спільних зусиль.

Пропонуємо Вашій увазі фотозвіт

M18

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

19 жовтня 2015 Архів оголошень

19 жовтня 2015 року в Університеті «КРОК» планується проведення національного семінару з обговорення та розповсюдження результатів Темпус-проекту EANET зі створення Міжнародної мережі випускників-підприємців. 

16 жовтня 2015 Новини та події

3 жовтня 2015 року активісти Студентської ради  завітали до  Молодого театру на виставу «Загадкові варіації».

На безлюдний острів у крижаному норвезькому морі, де останні 15 років відлюдником мешкає відомий письменник, приїздить журналіст з маленької провінційної газети, аби взяти інтерв’ю. Чому нобелівський лауреат погоджується на це, адже він ненавидить журналістів? А можливо, це зовсім і не журналіст? Тоді для чого він приїхав? Вони розмовляють про якусь жінку. Хто вона?

Ця надзвичайна детективна історія з багатьма пострілами, що була написана видатним драматургом Еріком-Емманюелем Шміттом спеціально для бенефісу зірки французького кінематографа Алена Делона, занурила студентів  у вир шалених пристрастей, несподіваних сюжетних поворотів, чуттєвих любовних історій та неповторного французького гумору у виконанні неперевершених акторів Молодого театру Станіслава Боклана (заслуженого артиста України) та Олексія Вертинського (народного артиста України).

Режисер Андрій Білоус відмінно впорався з непростим завданням – створити захоплюючу постановку лише для двох акторів. Вистава «Загадкові варіації» отримала премію «Київська пектораль 2013»  у номінації «За кращу чоловічу роль» (Олексій Вертинський), срібний диплом за кращий акторський дует ХІ Міжнародного театрального форуму «Золотий Вітязь» (Росія, м. Москва, листопад 2013 р.), диплом у номінації «Краща вистава» Міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії» (м. Херсон, травень 2014 р.).

Це неймовірно зворушлива історія кохання у виконанні двох талановитих акторів. Вистава  подарувала справжнє свято для душі, змусила вкотре замислитися над сутністю стосунків між чоловіком і жінкою, дозволила зануритися в атмосферу внутрішнього світу героїв, співчувати та радіти разом з ними.

Студенти були дуже зворушені та безмежно вдячні за глибокі емоції. БРАВО!

16 жовтня 2015 Новини та події

13 жовтня 2015 року Студентська рада Університету організувала та провела  яскраве свято «День солодкого життя». Координаторами проекту стали Анна Шупило та Леся Андрієнко. Студенти  факультетів самі приготували смачні кулінарні шедеври, а всі  бажаючі могли придбати й поласувати запашною випічкою та різними смаколиками. Учасники заходу зібрали  1247 гривень, що будуть направлені на благодійність.

Дякуємо всім, хто долучився до акції!

Особливу подяку висловлюємо студентам-організаторам та юним кулінарам: Шупило Анні, 3 курс, КЕПІТ, Андрієнко Лесі, 3 курс, КЕПІТ, Ковальчук Вікторії, 3 курс, ФЕП, Донцову Вадиму, 2 курс, ФЕП, Горкушину Олександру, 1 курс, ІІКТ, Полозюку Роману, 1 курс, ІІКТ, Грубі Юрію, 1 курс, ФМВ, Школяру Олександру, 1 курс, ФМВ, Трошину Сергію, 1 курс, ФМВ, Крамаренку Борису, 1 курс, ЮФ, Мишко Катерині, 1 курс, ЮФ, Омельченко Юлії, 1 курс, ФЕП, Федоровській Ксенії, 1 курс, ФЕП, Луцюк Христині, 1 курс, ФЕП, Шпаковичу Віталію, 1 курс, ФЕП, Фабицькій Дар'ї, 1 курс, ФЕП, Кобзій Олексію, 1 курс, ФЕП, Піщеву Євгенію, 1 курс, ФЕП, Степовій Ірині, 1 курс, ФЕП, Лук'яненку Андрію, 1 курс, ФЕП, Лесіній Марії, 1 курс, ФЕП, Заярній Ніні, 1 курс, ФЕП, Рачинському Дмитру, 2 курс, ЮФ, Дерикторенко Анні, 1 курс, ЮФ, Сулимі Ірині, 1 курс, ЮФ, Бабат Альоні, 2 курс, ЮФ, Семенюк Марині, 1 курс, ФМВ, Пижянову Сергію, 1 курс, ФМВ, Чернусі Тетяні, 1 курс, ФМВ, Мілашенко Дар'ї, 1 курс, ФМВ, Єловській Євгенії, 2 курс, ФМВ, Степанченку Ігорю, 3 курс, ЮФ, Лавренюк Лілії, 4 курс, ЮФ, Щеці Олександрі, 3 курс, КЕПІТ, Кисіль Анні, 3 курс, КЕПІТ.

 

16 жовтня 2015 Новини та події

8 жовтня в Україні відзначають День юриста. З цієї нагоди з 5 по 8 жовтня 2015 року в рамках студентського тижня, присвяченого юридичному факультету, в Університеті «КРОК» проходили цікаві заходи. Департамент зі студентських питань і Студентська рада юридичного факультету організовували привітання для студентів, проводили майстер-клас «Кубік Рубіка», конкурси та вікторини, студентську лотерею, брейн-ринг «Ерудит КРОКу», святковий концерт. Чудовим продовженням свята стала вечірка для всіх студентів Університету в одному зі столичних клубів.

Дякуємо студентам та акторам Культурного центру за активну участь в організації  насиченого студентського тижня: Степанченку Ігорю, Рачинському Дмитру, Шупило Анні, Пєфтієву Миколі, Донцову Вадиму, Горкушину Олександру, Дерябкіну Андрію, Спиридонову Дмитру, Гусаковій Марині, Клименко Анастасії, Коцур Марині, Сулеймановій Гюнель, Щеці Олександрі, Крамаренку Борису, Дерикторенко Анні, Притулі Владиславу, Вакуленку Денису, Донченко Тетяні, Ковальчук Вікторії, Кисіль Анні, Онопрієнко Жанні, Кулініч Карині, Паламарчук Марині, Колодяжному Владу.

Колектив, студенти та випускники щиро вітають проректора, декана юридичного факультету Володимира Казіміровича Гіжевського та весь колектив підрозділу з 21-ю річницею факультету і бажають наснаги, невичерпної енергії, плідної праці, успіхів у благородній справі – підготовці майбутнього покоління юристів. Нехай Ваш високий професіоналізм, досвід та знання будуть і надалі сприяти підвищенню рівня правової свідомості в нашому суспільстві!

16 жовтня 2015 Новини та події

16 жовтня 2015 року у Васильківській загальноосвітній школі № 2 відбулася лекція в рамках проекту «КРОК-лекторій». Валентина Станіславівна Лук’янець, викладач Університету «КРОК», проводила заняття на тему «Незалежна Україна в євроінтеграційних процесах». Слід відзначити, що лекція викликала щирий інтерес у школярів, оскільки мова йшла про ситуацію, яка наразі склалася в нашій країні. Старшокласники активно обговорювали почуте та ставили багато запитань.

Під час заходу школярі переглянули інтерактивну презентацію Університету «КРОК» та отримали корисні подарунки за участь у вікторині.

Університет висловлює щиру подяку Васильківській школі № 2 за плідну співпрацю.

16 жовтня 2015 Новини та події

До проекту «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя» долучаються нові учасники. 8 жовтня  2015 року  студентка факультету економіки та підприємництва Вікторія Ковальчук відвідала Київський міський центр крові, щоб стати донором, та здала півлітра крові.

Нагадуємо, що мета проекту «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя» – допомога якомога більшій кількості людей, які потребують переливання крові.
Керує проектом Степанченко Ігор, голова Студентської ради Університету.

Закликаємо Вас не бути байдужими та приєднуватися до проекту! Саме Ви можете врятувати комусь життя, а ми Вам в цьому допоможемо.

Для цього потрібно:

  1. Мати бажання допомогти людям, які цього потребують.
  2. Відповідати критеріям, необхідним для донорства: будь-яка практично здорова людина у віці від 18 до 60 років, якщо немає протипоказань. Люди з масою тіла менше 50 кг або зростом менше 150 см допускаються до донорства в індивідуальному порядку.
  3. Зв'язатися з керівником проекту для отримання інформації за телефоном 093-978-80-11 (Степанченко Ігор) та в групі ВКонтакті.
  4. Прийти до пункту збору крові та здати її з такими ж донорами, як Ви.

Ми чекаємо на Вас! Кличте друзів та знайомих, щоб робити добро РАЗОМ, адже це так просто!

 

15 жовтня 2015 Новини та події

9 жовтня 2015 року в актовій залі Університету зібралися першокурсники Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, щоб дізнатися про організації, які існують та працюють в Коледжі.

Перед студентами виступили представники Студентського наукового товариства, проекту «КЕПІТ expert», Екологічного клубу однодумців «ЛОТОС», Студентської ради Коледжу. Ознайомившись із напрямами діяльності всіх організацій, студенти постали перед нелегким вибором. Найактивніші, котрим не потрібно багато часу на роздуми, вже в кінці зустрічі підходили до представників та записувалися, щоб почати діяти якомога раніше. 

 
15 жовтня 2015 Новини та події

8 жовтня 2015 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій 1–3 курсів під керівництвом Прохоренко В.О., Чепіги Л.М., Степаненко Н.В., Новіцької Н.К. їздили на екскурсію до Умані, де відвідали Софіївський парк.

Після тривалої дороги автобусом прогулянка парком з його міфічними місцями здалася казковою. Величезні кам’яні брили нагадували то велику черепаху, то слона, який мав спинити каменепад, то трьохголового дракона. Уся краса, яка відкривалася нашим очам: природні схили з різнобарв’ям дерев, озеро з фонтаном та веселкою, романтичні місточки та водопади – залишиться в пам’яті надовго.

Прогулявшись парком, усі задоволені та приємно стомлені зайняли місця в автобусі, щоб вирушити додому до Києва. Далека дорога – час традиційних змагань: хто кого переспіває. Згадали й українські народні пісні, і хіти радянської епохи, і пісеньки з мультфільмів. Але головним був гімн України. Серце радіє – поки в нас є така молодь, за майбутнє нашої країни ми можемо бути спокійні.

14 жовтня 2015 Архів оголошень

14 жовтня 2015 року в Україні вперше як державне свято відзначається День захисника України.

Свято було встановлено 2014 року указом Президента України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості. Вибір дати 14 жовтня для Дня захисника України мотивований історичною традицією вшанування українського війська на Покрову.

Наголошуємо, що з 2015 року День захисника України є державним святом і неробочим днем.

 

13 жовтня 2015 Новини та події

Понад двісті команд з усієї України розпочинають роботу над завданнями першого туру

10 жовтня завершилася реєстрація учасників Всеукраїнського молодіжного економічного форуму «Економіка України: шляхи виходу із кризи», що відбудеться в Києві 10–11 грудня. Долучитися до розв’язання економічних проблем своїх регіонів виявили бажання 204 команди з 23 областей. А це близько тисячі активних і талановитих школярів і студентів з усієї України!

Попереду на учасників чекають два конкурсні тури і робота над проектами економічного розвитку областей і міст, де вони мешкають. На фіналі конкурсу з понад двох сотень команд презентувати свої роботи будуть лише шість – три студентські і три учнівські. Кращі проекти буде рекомендовано до реалізації обласним та міським державним адміністраціям, а також опубліковано в науковому збірнику. Команди-переможці отримають цінні подарунки від партнерів Форуму та грошові премії від Університету «КРОК» – по десять тисяч гривень.

Форум проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту міста Києва, а також Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

Організатором Форуму є Університет економіки та права «КРОК», який вже протягом 23 років готує фахівців за економічними напрямами підготовки. Одним із завдань, що ставить перед собою «КРОК», є підтримка та розвиток здібної молоді, яка цікавиться економікою і небайдужа до долі власної держави.

Організатори дякують учасникам за активну позицію та бажають успіхів на шляху до мети!

13 жовтня 2015 Архів оголошень

13 жовтня Студентська рада Університету запрошує на благодійну акцію – День солодкого життя!

Для Вас з 9:30 в холі Університету випічка та безліч інших смаколиків, які студенти готують власноруч.

Якщо Ви маєте бажання – можете долучитися, приготувавши власний солодкий кулінарний шедевр! Готові вироби приймають до 9:30 у Студентському центрі – аудиторія 144

13 жовтня 2015 Новини та події

6 жовтня 2015 року проректор з міжнародних зв’язків Університету «КРОК» Ткач Дмитро Іванович  зустрівся з міністром економічного розвитку і торгівлі України Айварасом Абромавичусом. Під час зустрічі Дмитро Іванович проінформував пана міністра про проведення Всеукраїнського молодіжного економічного форуму «Економіка України: шляхи виходу із кризи» на базі Університету економіки та права «КРОК».

Всеукраїнський молодіжний економічний форум – це масштабний соціальний проект для школярів та студентів, що проходитиме 10–11 грудня в Києві. Його мета – виявити й об’єднати молодь, що здатна впливати на майбутнє України і брати активну участь у розбудові її економіки.

Дмитро Іванович звернувся до пана Абромавичуса з проханням підтримати Форум. Міністр схвалив ідею реалізації подібного соціального проекту та пообіцяв підтримку.

 

10 жовтня 2015 Архів оголошень

10 жовтня 2015 року запрошуємо відвідати Університет «КРОК» і Коледж економіки, права та інформаційних технологій, щоб дізнатися про підготовчі курси 2016 року, а також отримати інформацію про програми і додаткові можливості, що пропонуються вступникам. Також програмою Дня відкритих дверей передбачена екскурсія навчальним закладом.

Початок об 11:00. Реєстрація з 10:30 в холі Університету. Детальніше – за посиланням.

10 жовтня 2015 Архів оголошень

24 вересня 2015 року розпочинається перший тур конкурсу проектів в рамках Всеукраїнського молодіжного економічного форуму «Економіка України: шляхи виходу із кризи»

Реєстрація команд – учасників Форуму триває до 10 жовтня. Кількість осіб у кожній команді – від 3 до 5 (у тому числі до складу команди може входити викладач чи науковий керівник)

06 жовтня 2015 Новини та події

У період з 23 по 25 вересня 2015 року начальник управління міжнародного співробітництва Лотарєв А.Г. і керівник проектів та програм Дробина А.О. взяли участь у заключному засіданні для підбиття підсумків Консорціуму EMP-AIM в рамках програми «Еразмус Мундус».


Координатори проекту (Університет Миколаса Ромеріса, Литва) надали інформацію про прогрес проекту, звіт з індивідуальних стипендій. Також було обговорено відгуки стипендіатів та думки учасників Консорціуму, на основі яких буде зроблено останній звіт з реалізації проекту. Учасники Консорціуму поділилися досвідом про перші результати аплікацій за програмою «Еразмус+».

Усіх учасників Консорціуму, зокрема й Університет «КРОК», нагороджено Подякою за відданість справі розвитку партнерства зі спільнотою EMP-AIM та Університетом Миколаса Ромеріса.

06 жовтня 2015 Новини та події

У період з 19 по 23 вересня 2015 року співробітники Університету здійснили робочі візити до 1-го угорського університету – Університету прикладних наук ім. Яноша Кодолані та 5-ти польських вишів:

06 жовтня 2015 Новини та події

З 16 по 18 вересня 2015 року начальник управління міжнародного співробітництва Лотарєв А.Г. і керівники проектів та програм Богаченко Г.К. та Дробина А.О. брали участь у тренінгу «Горизонт 2020: написання та реалізація дослідницьких та інноваційних проектів» (далі – H2020), що проходив в Університеті Печ (Угорщина).

05 жовтня 2015 Новини та події

1 жовтня 2015 року в рамках проекту Студентської ради Університету три студенти факультету економіки та підприємництва – Василь Сергейко, Анна Пономаренко та Ніна Заярна – відвідали Київський міський центр крові, щоб стати донорами. Разом вони здали півтора літра крові.

05 жовтня 2015 Новини та події

З 29 серпня по 10 вересня 2015 року редакція студентської онлайн-газети «KROK Times» проводила фотоконкурс для першокурсників на найяскравішу фотографію з церемонії посвяти у студенти.

05 жовтня 2015 Архів оголошень

Приєднуйтеся до святкування Дня народження юридичного факультету Університету «КРОК»!

Протягом тижня Студентська рада за підтримки департаменту зі студентських питань проводитиме різноманітні заходи. У четвер, 8 жовтня, о 13:00 запрошуємо всіх на святковий концерт до актової зали, а о 22:00 на вечірку в колі «КРОКівських» друзів!

05 жовтня 2015 Новини та події

25 вересня 2015 року з нагоди 20-ї річниці кафедри економічної теорії Університету економіки та права «КРОК» відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Економічна теорія та освіта ХХI століття».

Спогадами про зародження і розвиток навчального підрозділу поділилася завідувач кафедри економічної теорії доктор економічних наук, професор Радіонова Ірина Федорівна.

02 жовтня 2015 Новини та події

2 жовтня 2015 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулася дуже приємна подія: привітання працівників-освітян з їхнім професійним святом.

02 жовтня 2015 Новини та події

25 вересня 2015 року 55 студентів КЕПІТу під керівництвом Степаненко Наталії В’ячеславівни,  Головко Світлани Анатоліївни, Гурінової Олесі Олександрівни побували в театрі на комедії «Хазяїн» за п’єсою Івана Карпенка-Карого.

02 жовтня 2015 Новини та події

28 вересня 2015 року пройшла звітно-виборча конференція студентів університетського гуртожитку. Учасники конференції заслухали звіт та обрали новий склад Студентської ради.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2015