Театральна осінь: студенти відкривають сезон — Університет «КРОК»

Новини та події

Театральна осінь: студенти відкривають сезон

02 жовтня 2015 Новини та події

25 вересня 2015 року 55 студентів КЕПІТу під керівництвом Степаненко Наталії В’ячеславівни,  Головко Світлани Анатоліївни, Гурінової Олесі Олександрівни побували в театрі на комедії «Хазяїн» за п’єсою Івана Карпенка-Карого.

 
Група була в захваті від гри акторів.

«Ми ніби опинилися там, в тому столітті, були як прості перехожі, випадкові свідки. Нас так заінтригував розвиток подій, що не хотілося навіть виходити на антракт», – згадує Анастасія Руденко-Квятківська.

А ось як свої враження описує Олександр Жовтенко: «Я часто ходжу до театру, але кожен раз як вперше! Дуже сподобалася гра акторів, емоції та енергетика, що панувала в залі. П’єса «Хазяїн» навчила мене, що не потрібно тримати  гроші, бо гроші – це дрібниці, і з ними треба вміти прощатися». 

Також своїми враженнями поділилася Оксана Нога: «Я не часто буваю в театрі, але кожного разу це щось особливе. Мені дуже сподобалася дружня атмосфера між студентами і їхнє бажання пізнати щось нове. Можна  було помітити з якою уважністю і цікавістю люди спостерігали за тим, що відбувалося на сцені. П’єса була захоплюючою і повчальною, чудова гра акторів передала ті емоції, ті «посили», які нам намагався донести Карпенко-Карий. Думаю, що всі залишилися в захваті».

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Театральна осінь: студенти відкривають сезон