Святкова виставка від КЕПІТу — Університет «КРОК»

Новини та події

Святкова виставка від КЕПІТу

02 жовтня 2015 Новини та події

2 жовтня 2015 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулася дуже приємна подія: привітання працівників-освітян з їхнім професійним святом.

Поздоровлення від першокурсників проходило в цікавій та творчій формі: студенти організували виставку-конкурс ікебани – композицій, створених своїми руками з використанням природних матеріалів.

Роботи кожної групи вражали неповторністю та глибоким змістом. Так, група «РПЗ-2»  запам’яталася всім оригінальністю у використанні електричних приладів, а група «МД/КД» ніжністю та поетичністю. Група «ЕП/ФіК/ОД/ГО» своєю композицією прославила гармонійність стосунків людини й природи. Дуже лаконічна група «РПЗ-1» висловила вічну думку про те, що любов керує світом. «ФіК-ексклюзив» вразила філософією своєї роботи, нагадавши, що людина знаходиться у вічному пошуку ідеалу та шляху до успіху. Захищати та берегти свою країну так, як мати береже власне дитя, всіх небайдужих закликала група «П-1». Справжній феєрверк емоцій, вміння подарувати радість людям у наш надскладний час продемонструвала присутнім команда «П-2/ОПСІК».

Хоча визначати переможців було дуже важко, проте шановним членам журі довелося це зробити. Тож вітаємо «РПЗ-1» та «МД/КД» зі здобутим третім місцем, «РПЗ-2», «ФіК-ексклюзив», «ЕП/ФіК/ОД/ГО» з почесним другим та «П-2/ОПСІК» і «П-1» із заслуженим першим. 

Та все ж у творчості переможених не буває. Тому вітаємо абсолютно всіх студентів і їхніх кураторів-старшокурсників зі спільною перемогою добра та любові! 


Оновлено: Понеділок, 05 жовтня 2015 14:42
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Святкова виставка від КЕПІТу