Зустріч з голландськими партнерами — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч з голландськими партнерами

23 жовтня 2015 Новини та події

20 жовтня 2015 року голова Асоціації випускників «КРОКу» Світлана Зульфирівна Заріпова на високому рівні організувала дуже корисну зустріч із голландськими партнерами Мартіном Харінгом, директором Центру підприємництва при Вищій школі Амстердама (HVA), та Майклом Тугунтке, тренером і старшим викладачем Вищої школи Амстердама (HVA), які  провели інтерактивний майстер-клас на тему «Створення сучасного бізнесу без бюджету». Це стало ще одним цінним внеском у скарбничку розвитку студентів КЕПІТу, що вчаться на ІІІ курсі спеціальності «Фінанси і кредит – ексклюзив»: Наконечної Анастасії, Кучука Кирила, Грицая Євгенія, Попової Юлії, Василевської Анастасії, Жукової Маргарити.

Зокрема, Маргарита поділилася своїми враженнями про зустріч:

«Тренер розповів про те, що в наш час усі влаштовують бізнес за загальноприйнятим планом, але це не є оптимальним способом, оскільки забирає багато часу. Майкл Тугунтке намалював доступно-успішну схему дій на прикладах українського підприємництва. З'ясувалося, що в Україні багато успішних бізнесменів, які знають, як реалізувати свої ідеї по всьому світу. Абсолютно всі присутні в аудиторії були залучені до обговорення різних проблем, які є перешкодами у побудові власного бізнесу. Нам давали завдання для роботи в групах, і кожен з нас відчув себе підприємцем-початківцем. Ми дізналися про ключові дослідження, які потрібно проводити перед тим, як затвердити свій продукт на ринку. Студенти взяли для себе багато корисного, і я сподіваюся, що кожен з нас колись стане успішним бізнесменом».

Коледж дякує Асоціації випускників Університету «КРОК» і особисто Світлані Зульфирівні Заріповій за запрошення на такий цікавий та корисний захід.

Пропонуємо Вашій увазі фотозвіт

Creating business without budget / 20.10.2015

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 27 жовтня 2015 13:27
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч з голландськими партнерами