Фільтрувати матеріали за датою: березня 2017 — Університет «КРОК»

Минулі події

31 березня 2017 Новини та події

24 березня 2017 року до актової зали Університету «КРОК» завітали студенти аби із перших вуст почути історію становлення дипломатичних відносин України з Угорщиною.

31 березня 2017 Архів оголошень

Шановні колеги! У зв’язку із необхідністю публікувати результати наукових досліджень у виданнях, що входять до наукометричних баз даних (для цілей одержання вчених звань прийнятні лише наукометричні бази Scopus або Web of Science), постає багато питань щодо пошуку видання та базових умов для публікацій (оформлення, вартість тощо).

30 березня 2017 Новини та події

20–22 березня 2017 року в Амстердамі в рамках Темпус-проекту EANET відбувся тренінг «Створення та підтримка екосистем для розвитку підприємництва», метою якого був обмін знаннями, досвідом та розумінням щодо формування екосистеми підприємництва, сприяння економічному зростанню, розвитку інновацій, створенню робочих місць та залучення інвестицій.

28 березня 2017 Новини та події

24 березня 2017 році Ладягіна Катерина та Целованська Поліна, студентки І курсу КЕПІТу, взяли участь у ХVІІІ Всеукраїнській Я-конференції асоційованих шкіл ЮНЕСКО «Вчимося знати, вчимося робити, вчимося бути, вчимося жити разом: трансформація освітнього ландшафту школи засобами сучасних технологій». Катерина та Поліна обрали тему дослідження «Етикет як феномен культури Сходу та заходу: від теорії до практики», розробили тематику кейсу «Етноваріації невербального етикету в контексті діалогу культур» та «урок щастя» на тему «Міжкультурна толерантність очима молоді». 

28 березня 2017 Новини та події

Викладацько-студентська конференція «Економічні основи української державності в творчості видатних українських політичних діячів та науковців другої половини ХIХ – початку ХХ століття» з нагоди 100-ї річниці подій української революції 1917–1921 років та 25-ї річниці Університету економіки та права «КРОК» відбулася в Університеті 24 березня 2017 р. На заході було представлено 20 доповідей учасників наукового гуртка «Економічні основи розбудови української державності: історичний аспект», що працює на кафедрі економічної теорії з вересня 2016 року.

28 березня 2017 Новини та події

20 березня 2017 року в Університеті економіки та права «КРОК» відбулася зустріч ректора Університету «КРОК» проф. Лаптєва Сергія Михайловича та проректора австрійського Університету прикладних наук Ай-Ем-Сі (IMC) проф. Карла Еннсфеллнера. Основною темою зустрічі стало підписання нової Угоди про співробітництво між університетами. Підписана угода розрахована на п’ять років і підлягає пролонгації.

27 березня 2017 Архів оголошень

27 березня – 1 квітня 2017 року

Канікули – найкращий час для профорієнтації

Весна дарує пробудження і відкриває нові можливості. А весняні канікули – це найкращий час скористатися цими можливостями. Університет «КРОК» пропонує учням 9–11 класів стати учасниками цікавої пригоди – віднайти свою професію у незвичайному таборі для школярів.

24 березня 2017 Архів оголошень

Запрошуємо Вас взяти участь у Викладацько-студентській конференції «Економічні основи української державності в творчості видатних українських політичних діячів та науковців другої половини ХIХ – початку ХХ століття», що відбудеться 24 березня 2017 року. Початок о 13:00.

22 березня 2017 Новини та події

Коледж економіки, права та інформаційних технологій щиро вітає студентку І курсу групи ФК-ін-16 Некрутенко Анастасію Андріївну з успішним виходом у ІІ (очний) етап Х Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, який відбудеться 30 березня 2017 року у Київському міському будинку вчителя.

Бажаємо Анастасії подальших успіхів у захисті науково-дослідної роботи та у виконанні письмової конкурсної роботи з українознавства. Дякуємо за підготовку студентки викладачеві української мови та літератури Момот Нелі Миколаївні.

22 березня 2017 Новини та події

28 березня 2017 року в актовій залі Університету «КРОК» відбудеться відкрита лекція Посла Угорщини в Україні, доктора філософії п. Ерно Кешкеня. Тема лекції «Україно-Угорські відносини на сучасному етапі».

Початок заходу об 11:00.

Запрошуємо всіх бажаючих!

21 березня 2017 Новини та події

3 березня 2017 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся конкурс, якого чекали всі студенти – «Міс і Містер Коледжу 2017». Хвилювалися не тільки учасники, а й члени журі, групи підтримки, вболівальники, батьки. Кожен учасник – талановитий і проявив себе достойно, тому членам журі було дуже складно визначитись із номінаціями.

21 березня 2017 Новини та події

17 березня в Університеті економіки та права «КРОК» відбувся II етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016/2017 навчальному році зі спеціальності «УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ».

21 березня 2017 Архів оголошень

21 березня – 14 квітня 2017 року

Пройди курс тренінгів з працевлаштування на проекті КRОК Career Camp та отримай роботу своєї мрії!

20 березня 2017 Новини та події

День української кухні в Коледжі – це завжди весело, патріотично, творчо і загалом приємно та святково.

15 березня 2017 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулося справжнє домашнє свято. Наші студенти-першокурсники під патронатом своїх кураторів влаштували частування всьому Університету.

20 березня 2017 Новини та події

У лютому в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій вдало пройшов тиждень «Інформаційних технологій». Ці декілька днів «технологій» були дуже насиченими різними, дійсно цікавими подіями, особливо для студентів 1–3 курсів спеціальностей «Розробка програмного забезпечення» та «Обслуговування програмних систем і комплексів». Кожного дня студенти мали змогу дізнатися більше нового та цікавого в «інформаційно-технологічному» світі.

20 березня 2017 Новини та події

15 березня в рамках святкування 25-річчя Університету «КРОК» і відзначення Шевченківських днів кафедра іноземних мов та спеціальної мовної підготовки сумісно зі студентством провели засідання круглого столу «В сім’ї великій, в сім’ї вольній, новій…» і конкурс читців творів Т.Г. Шевченка іноземними мовами.

17 березня 2017 Новини та події

Університет «КРОК» бере участь у головній події освітньої галузі України – Восьмій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти» з 16 по 18 березня 2017 року у Київському палаці дітей та юнацтва.

За результатами рейтингового виставкового конкурсу «Лідер вищої освіти», який відбувся в рамках заходу, Університет «КРОК» визнано кращим вищим навчальним закладом і нагороджено Гран-Прі.

17 березня 2017 Новини та події

Навчальний заклад, який прагне створити підґрунтя для прогресивного свідомого покоління, зобов’язаний піклуватися про формування молодої наукової еліти. Тому однією з найважливіших складових освітнього процесу у вищому навчальному закладі є долучення студентів до наукової роботи.

14 березня 2017 Новини та події

Представники Університету «КРОК» взяли участь у Міжнародній освітній виставці в Варшаві.

9–11 березня 2017 року делегація українських ВНЗ на чолі з директором УДЦМО Оленою Шаповаловою взяли участь у XXVII Міжнародній освітній виставці «Перспективи 2017», що проходила у Варшаві. Якісну вищу освіту європейського зразка презентували одинадцять вишів з України. Університет «КРОК» представляла Галина Богаченко, керівник проектів та програм управління міжнародного співробітництва. 

13 березня 2017 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету Д 26.130.01 подано кандидатську дисертацію Горбачука Олександра Івановича

Тема дисертації:

  • «Економічна дипломатія в забезпеченні економічної безпеки держави»
10 березня 2017 Новини та події

15 березня об 11:40 в аудиторії 408 у рамках святкування 25-річчя Університету «КРОК» та відзначення Шевченківських днів відбудеться засідання круглого столу «В сім’ї великій, в сім’ї вольній, новій…» та конкурс читців творів Т.Г. Шевченка іноземними мовами. 

09 березня 2017 Новини та події

24 лютого в Університеті відбувся перший тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2016–2017 навчального року зі спеціальності «Управління проектами».

03 березня 2017 Новини та події

Міжнародний день рідної мови – день, який відзначають 21 лютого, починаючи з 2000 року. Про «підтримку мовного та культурного різноманіття та багатомовності» було оголошено на ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО, що проходила 26 жовтня – 17 листопада 1999 року в Парижі. Студенти КЕПІТу мали унікальну можливість відзначити цей день та поринути в атмосферу любові і добра, насолодитися красою рідного слова. Протягом заходу «Збережемо наш скарб – рідну мову» студентами Коледжу економіки, права та інформаційних технологій оспівувалась милозвучність, поетичність, багатство і неповторність рідного слова, звучали українські пісні, поетичні твори митців українського слова і власні студентські рядки, студенти представляли інсценізації, танці.

03 березня 2017 Новини та події

Лютий місяць у відділенні загальноосвітньої підготовки Коледжу був насичений різноманітними подіями.

Одним зі значущих моментів у житті кожного студента є вручення залікової книжки. Така справжня «Посвята у студенти» в Коледжі вже стала доброю традицією. І також за традицією дійство відбулося в урочистій атмосфері в актовій залі, куди були запрошені всі голови циклових комісій, які протягом наступних років навчатимуть студентів премудростям професії, яку вони обрали, та готуватимуть їх до державного іспиту. Викладачі привітали першокурсників, висловили їм щирі слова підтримки.

02 березня 2017 Архів оголошень

Запрошуємо Вас взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Теоретико-правові засади становлення, розвитку та діяльності інституту приватних детективів: вітчизняна та зарубіжна практика», що відбудеться 2 березня 2017 року. Початок об 11:00

02 березня 2017 Новини та події

25 лютого 2017 року в Університеті «КРОК» відбувся захист випускних робіт слухачами Україно-нідерландської програми «Подвійний диплом». До складу екзаменаційної комісії увійшли: ректор Нідерландського університету прикладних наук для професіоналів у сфері бізнесу Ян ван Звіттен, начальник управління міжнародного співробітництва Університету «КРОК» Лотарєв А.Г., наукові керівники – Лісун Н.Р. та Меленівська Я.В.

02 березня 2017 Новини та події

25 лютого 2017 року в рамках Школи майбутнього дипломата відбулася зустріч з Володимиром Дмитровичем Хандогієм.

Володимир Дмитрович Хандогій – видатний український дипломат, представник України у Виконавчій раді ЮНЕСКО (1996–1998 рр.), т. в. о. Міністра закордонних справ України (березень – жовтень 2009 р.), Надзвичайний і Повноважний Посол України, Президент Асоціації зовнішньої політики України.

01 березня 2017 Новини та події

Цирин Карина та Паламаренко Ангеліна, студентки КЕПІТу І курсу, учасниці міської учнівської конференції асоційованих шкіл ЮНЕСКО «Гендерна рівність: світові тенденції, українські реалії»

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Фільтрувати матеріали за датою: березня 2017