Студенти КЕПІТу взяли участь у конференції — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти КЕПІТу взяли участь у конференції

28 березня 2017 Новини та події

24 березня 2017 році Ладягіна Катерина та Целованська Поліна, студентки І курсу КЕПІТу, взяли участь у ХVІІІ Всеукраїнській Я-конференції асоційованих шкіл ЮНЕСКО «Вчимося знати, вчимося робити, вчимося бути, вчимося жити разом: трансформація освітнього ландшафту школи засобами сучасних технологій». Катерина та Поліна обрали тему дослідження «Етикет як феномен культури Сходу та заходу: від теорії до практики», розробили тематику кейсу «Етноваріації невербального етикету в контексті діалогу культур» та «урок щастя» на тему «Міжкультурна толерантність очима молоді». 

Професійно підготувала учасників до конференції керівник команди – Рибак Ірина Вікторівна, кандидат політичних наук, доцент кафедри суспільних наук Університету «КРОК», голова циклової комісії з гуманітарно-соціальної підготовки Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Вона зазначила: «Я в захопленні від формату, загального стилю проведення Конференції. Щиро вдячна її співорганізаторам за таку масштабну та ґрунтовну підготовку, здійснену роботу. Переконана, що тренди трансформації освіти в напрямку налагодження гармонійної співпраці її головних суб’єктів (викладач-студент, вчитель-учень) є прогресивними та такими, що приречені на успіх. На Конференції ці ідейні настанови надавали заходу особливого, яскравого звучання та, безперечно, знайшли свій відгук в серцях гостей, педагогів, дітей з усієї України.

А такими були відгуки наших учасників – Целованська Поліна: «Нові знайомства з цікавими людьми, позитивні емоції та знання – це все я здобула завдяки Конференції. Мотивуючі промови організаторів та гостей, цікаві виступи інших учнів, дійсно, підсилюють прагнення до самовдосконалення, критичного ставлення до своєї роботи. Також відмінна організація заходу та тепла дружня атмосфера стали справжнім простором для творчості, радості від спілкування та надихали до пізнання»; Ладягіна Катерина: «Сама ідея долучення нас, студентів, до проведення таких масштабних конференцій – дуже хороша. Під час роботи Конференції ми взяли участь в низці цікавих тренінгів, майстер-класів, демонстрували свій інноваційний навчальний кейс та побачили чудові досягнення інших дітей. Вважаю, що такі неординарні заходи під час проведення Конференції однозначно ефективні. Дуже радію, що долучилась до такої Конференції, яка дійсно підіймає рівень України в світі».

Адміністрація Коледжу висловлює щиру подяку Рибак Ірині Вікторівні за підготовку студентів та Целованській Поліні, Ладягіній Катерині за достойні презентації кейсів.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти КЕПІТу взяли участь у конференції