Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2015 — Університет «КРОК»

Минулі події

30 квітня 2015 Новини та події

29 квітня 2015 року відбувся захист дисертації за спеціальністю 19.00.10 – організаційна психологія; економічна психологія здобувачки кафедри психології Кутас Марини Сергіївни на тему «Психологічні умови формування професійно значущих якостей майбутніх фахівців з управління проектами».

Науковий керівник – кандидат психологічних наук, доцент І.В.Сингаївська.

Захист відбувся на засіданні Спеціалізованої вченої ради К 26.130.02 Університету «КРОК». Вітаємо!

30 квітня 2015 Новини та події

16–19 квітня у спорткомплексі Національного університету харчових технологій відбувся Чемпіонат м. Києва серед студентів вищих навчальних закладів III–IV рівнів акредитації з боксу (чоловіки). Студент Університету «КРОК» Дмитро Ткач був нагороджений дипломом і почесною медаллю за виборене 2 місце.

Пишаємося і щиро вітаємо Дмитра з нагородою та бажаємо йому ще більше перемог на життєвому шляху!

30 квітня 2015 Оголошення

Шановні студенти!
Якщо Ви бажаєте БЕЗКОШТОВНО провести навчальний семестр у європейському виші, то візьміть участь у КОНКУРСНОМУ ВІДБОРІ на програми обміну з вищими навчальними закладами країн Європи, серед яких Польща, Нідерланди, Угорщина, Литва та Латвія.

Дата проведення: 14 травня 2015 р., початок о 14.30

Місце проведення: ауд. 414/1

За детальною інформацією звертайтеся до Управління міжнародного співробітництва – каб. 418, контактна особа: Анна Дробина, моб.: 093-508-74-17

 

30 квітня 2015 Новини та події

24 квітня 2015 року, в День Землі, студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, члени Екологічного клубу однодумців «ЛОТОС», взяли участь у благоустрої парку «Нивки», організованому та проведеному Посольством Сполучених Штатів Америки в Україні

Також до заходу долучився Посол Сполучених Штатів Америки в Україні Джеффрі Пайєтт.

30 квітня 2015 Новини та події

Маючи в запасі терпіння і проявивши завзятість,
насіння посіяного знання неодмінно дасть хороші сходи.
Гіркий корінь учення, але плоди його солодкі.

Леонардо да Вінчі

Найважливішою справою освітнього процесу у вищому навчальному закладі є залучення студентів до наукової роботи. Заклад, який прагне створити підґрунтя для розвитку прогресивного свідомого покоління, зобов’язаний піклуватися про формування ядра молодої наукової еліти.

23 квітня 2015 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій Університету економіки та права «КРОК» вперше пройшла Міжвузівська студентська конференція «Актуальні проблеми сучасної економіки».

Широку проблематику конференції було розподілено на чотири секції, у рамках яких представлено 56 наукових доповідей та 35 презентацій:

  • Актуальні проблеми розвитку економіки підприємства
  • Фінансова політика держави в умовах глобалізаційних процесів
  • Маркетингова та комерційна діяльність в Україні: становлення, реалії, розвиток та перспективи
  • Стан ринку нерухомості України: реалії та прогнози

Учасники конференції продемонстрували високий рівень підготовки та проявили творчий підхід до вирішення важливих проблем. У перервах між доповідями, а також після завершення секційних засідань, вони могли обмінятися думками щодо прослуханих доповідей і поділитися власним досвідом.

Хочемо висловити глибоку вдячність за співпрацю та допомогу в організації конференції всім її учасникам, зокрема проректору з наукової роботи, доктору історичних наук, кандидату юридичних наук, професору, члену-кореспонденту НАПН України Сідаку Володимиру Степановичу; проректору з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечній Наталії Василівні; проректору з науково-педагогічної роботи (навчальна робота), кандидату економічних наук, доценту Шиковій Олені Миколаївні; проректору з науково-педагогічної роботи (ліцензування та акредитація), кандидату економічних наук, доценту Міщенку Володимиру Спиридоновичу; декану факультету економіки та підприємництва, кандидату фізико-математичних наук, доценту Кахуті Надії Дмитрівні; завідувачу кафедри фінансів, обліку та аудиту, доктору економічних наук, професору Грушку Віктору Івановичу; головному редактору міжнародного фахового видання «Вчені записки Університету «КРОК», доктору економічних наук, кандидату технічних наук, професору Алькемі Віктору Григоровичу; викладачу циклової комісії з економіки підприємства, кандидату економічних наук Луценко Ірині Андріївні.

Дякуємо за плідну, ґрунтовну роботу модераторам секційних засідань:

  • Лелюк Олесі Олександрівні, кандидату економічних наук, голові циклової комісії з економіки підприємства Коледжу
  • Румику Ігорю Івановичу, кандидату економічних наук, доценту, голові циклової комісії з фінансів і кредиту Коледжу
  • Пазєєвій Ганні Михайлівні, голові циклової комісії з комерційної та маркетингової діяльності Коледжу
  • Хорошенюку Андрію Павловичу, кандидату педагогічних наук, доценту, голові циклової комісії з гуманітарно-соціальної підготовки Коледжу
  • Дзюбку Віктору Васильовичу, керівнику Центру ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Асоціації НЗ України приватної форми власності

Висловлюється подяка координаторам конференції з боку студентів:

  • Пижову Олександру Михайловичу, голові Студентського наукового товариства, студенту 4-го курсу Коледжу за спеціальністю «Правознавство»
  • Радун Раді-Софії Юріївні, голові секції економічних наук Студентського наукового товариства Коледжу, студентці 3-го курсу Коледжу за спеціальністю «Маркетингова діяльність»

Висловлюємо щиру подяку навчальним закладам, які брали участь у конференції: ДВНЗ «Київський коледж будівництва, архітектури та дизайну», Економічному коледжу ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана», Київському коледжу транспортної інфраструктури, Київському фінансово-економічному коледжу Національного університету державної податкової служби України, КВНЗ Київської обласної ради «Богуславський гуманітарний коледж імені Івана Семеновича Нечуя-Левицького», Національному університету Державної податкової служби України, Технолого-економічному коледжу Білоцерківського національного аграрного університету, Торговельно-економічному коледжу Київського національного торговельно-економічного університету, Харківському національному університету міського господарства імені О.М. Бекетова, Чернігівському кооперативному технікуму Чернігівської облспоживспілки.

Аналізуючи назви навчальних закладів – учасників, можна зробити висновок, що міжвузівська конференція набула статусу всеукраїнської.

Також необхідно зазначити, що на конференції було прийнято резолюцію з рішенням про проведення у вересні-листопаді 2015 року Всеукраїнського економічного молодіжного форуму, мета якого:

  • Залучити шкільну та студентську молодь до генерації ідей щодо шляхів виходу України з економічної кризи
  • Виявити соціально активних обдарованих молодих людей у галузі економіки, які є стратегічним ресурсом розвитку країни
  • Створити платформу для дискусії молоді, науковців, бізнесу, влади та експертів у галузі економіки

Дякуємо всім учасникам, що знайшли час і можливість особисто відвідати нашу конференцію!

Сподіваємося, що в майбутньому нам ще неодноразово випаде нагода зустрітися, обмінятися досвідом та думками і в подальшому ми зможемо розвивати нашу співпрацю з метою розвитку науки. Бажаємо Вам натхнення, внутрішньої стійкості та сили, творчої наснаги і професійних успіхів!


28 квітня 2015 Новини та події

25 квітня у рамках модуля General MBA, який проводить Бізнес-школа «КРОК», у якості guest-спікера було запрошено Ярину Ключковську, керуючого директора Grou.

Ярина Ключковська – фахівець із 19-літнім досвідом. Вона очолює агентство у сфері управління репутацією та Public Affairs Grou, спеціалізується на управлінні репутацією, стратегії комунікацій, роботі з керівниками організацій, корпоративних комунікаціях та медіа-тренінгах. Більшу частину свого кар’єрного шляху вона очолювала комунікаційні підрозділи великих міжнародних компаній (Microsoft Ukraine, Group DF, UMC, Metro Cash & Carry Ukraine). У 2014 році Ярина брала участь у створенні та запуску Українського кризового медіа-центру і в якості його консультанта працювала з десятками очільників органів державної влади та їхніх прес-служб. Ярина була одним із засновників UAPR (Української асоціації зі зв’язків з громадськістю) та очолювала її правління у 2007–2008 роках.

28 квітня 2015 Новини та події

У рамках практичної частини вивчення дисципліни «Основи психологічної практики» (викладач – доцент Ірина Сингаївська) відбулася зустріч студентів 4 курсу бакалаврату з досвідченими психологами-практиками Наталією Бойченко та Анною Сазоновою-Беньковською.

Наталія Бойченко – психоаналітик, фахівець з індивідуальної терапії дорослих та підлітків, сімейний консультант, член Української асоціації психоаналізу, ведуча груп психологічної підтримки та соціальної реабілітації людей, які отримали травматичний досвід, – провела майстер-клас «Основні теоретичні підходи в психотерапії дітей та підлітків», під час якого ознайомила студентів з підходами, методами та формами психотерапевтичної роботи.

Анна Сазонова-Беньковська – практичний психолог-консультант з проблем дитячо-батьківських стосунків, арт-терапевт, казкотерапевт, психолог середньої школи I–III ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 85 м. Києва – провела майстер-клас «Поєднання методів казкотерапії та арт-терапії в роботі з дітьми», під час якого студенти ознайомилися з особливостями практичного застосування таких методів.

Обидва майстер-класи були змістовними, насиченими цікавою та корисною інформацією, дозволили студентам зануритися в атмосферу професійної творчості й фахового самовдосконалення. Щиро вдячні колегам – Наталії та Анні!

27 квітня 2015 Новини та події

24 квітня 2015 року, у день проведення зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури,  на десяти пунктах тестування міста Коломиї та Коломийського району, а також Косівського, Снятинського і Городенківського районів Івано-Франківської області відбулася акція «Я склав ЗНО! Я – Супергерой :)». В організації заходу брали участь викладачі і студенти Коломийського коледжу та Інституту управління природними ресурсами Університету «КРОК».

Нагадаємо, що мета акції «Я склав ЗНО! Я – Супергерой:)», яку проводить Університет «КРОК», – підтримати учасників зовнішнього незалежного оцінювання під час складних випробувань.


23 квітня 2015 Оголошення

Шановні студенти, співробітники та відвідувачі Університету «КРОК»!

24 квітня вільний допуск у корпус та робота всіх підрозділів розпочнеться о 15:30 після завершення ЗНО з української мови та літератури.

23 квітня 2015 Оголошення

Університет «КРОК» запрошує випускників  11-х класів взяти участь у фотомарафоні в рамках акції Я склав ЗНО! Я – Супергерой :)

Долучитися до проекту дуже просто – насамперед потрібно отримати значок «Супергероя». Стати його власником може кожен учасник ЗНО з української мови та літератури, що проходитиме 24 квітня. Потрібно лише після завершення випробування підійти до волонтерів акції у фірмових «супергеройських» футболках. Вони зустрічатимуть учасників оцінювання біля пунктів тестування. Звертаємо вашу увагу, що акція охопить Київ та частину міст Київської області.

Фотомарафон триватиме з 24 квітня до 27 червня і включатиме кілька етапів:

  1. 24 квітня отримайте значок «Супергероя» і до 29 квітня підпишіться на сторінку акції в Instagram – ZNO_SUPERHERO
  2. З 1 по 16 травня розмістіть на своїй сторінці в Instagram фото із «супергеройським» значком на тему «Я ♥ українську мову та літературу» з хештегом #зносупергерой_1
  3. З 18 по 30 травня розмістіть на своїй сторінці в Instagram фото зі значком «Супергероя» на тему «Я володію іноземною мовою» з хештегом #зносупергерой_2
  4. З 1 по 13 червня розмістіть на своїй сторінці в Instagram фото з акційним значком на тему «Я творю історію України» з хештегом #зносупергерой_3
  5. З 15 по 27 червня розмістіть на своїй сторінці в Instagram фото з «супергеройським» значком на тему «Я вивчаю та відкриваю планету» з хештегом # зносупергерой_4

Звертаємо увагу, що після завершення кожного етапу проходитиме розіграш призів для «Супергероїв» – екоторбинок та ексклюзивних рюкзаків.

Запрошуємо вас взяти участь у всіх етапах фотомарафону та отримати можливість 28 червня стати учасником розіграшу додаткових призів.

Мета акції Я склав ЗНО! Я – Супергерой :) – підтримати учасників зовнішнього незалежного оцінювання, подарувати їм гарний настрій та віру у власні сили. А для тих, хто планує вступати до Університету «КРОК», участь у акції – це ще й можливість отримати знижку в оплаті навчання на першому курсі. Для цього учаснику акції потрібно до 31 липня 2015 року подати до Приймальної комісії документи на вступ та флаєр, отриманий разом зі значком «Супергероя».

Шановні випускники! Попереду у Вас багато випробувань, проте й чимало перемог. Ми хочемо, щоб перші кілька кроків до мети Ви пройшли більш впевнено і з гарним настроєм. Бажаємо Вам досягти успіху в усьому, що Ви запланували, вступити до омріяних навчальних закладів і здобути улюблені професії. Ми віримо у Вас! 

23 квітня 2015 Новини та події

22–23 квітня на базі Київського національного університету будівництва і архітектури (КНУБА) проходила Всеукраїнська студентська олімпіада з напрямку «Управління проектами».

Представники Навчально-наукового інституту магістерської підготовки та післядипломної освіти Університету «КРОК» зайняли на олімпіаді призові місця:

  • Каравезер Катерина Володимирівна – І місце
  • Кириленко Олександр Григорович – ІІІ місце

Щиро вітаємо наших студентів магістерської спеціальності «Управління проектами», які додали до скарбниці успіхів Університету «КРОК» ще дві нагороди, і зичимо їм подальших командних і особистих досягнень на професійному шляху!

23 квітня 2015 Новини та події

9 квітня 2015 року в стінах Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК» відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Теоретичні та практичні проблеми застосування цивільного та господарського законодавства».

Організатори конференції – Коледж економіки, права та інформаційних технологій, юридичний факультет та науково-організаційний відділ Університету «КРОК», а також Науково-дослідний інститут приватного права і підприємництва імені академіка Ф. Г. Бурчака Національної академії правових наук України. Співорганізатором стала Рада директорів ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації міста Києва.

У роботі наукового заходу взяли участь понад 80 учасників, серед яких 5 докторів юридичних наук та 10 кандидатів юридичних наук.

Плідна робота учасників конференції проходила в чотирьох секціях: «Цивільного права та процесу № 1», «Цивільного права та процесу № 2», «Господарського права та процесу», «Актуальних проблем інтелектуальної власності».

Висловлюємо вдячність керівництву навчальних закладів, представники яких взяли участь заході:

  1. Коледж економіки, права та інформаційних технологій
  2. Юридичний факультет ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК»
  3. Науково-дослідний інститут приватного права і підприємництва імені академіка Ф. Г. Бурчака Національної академії правових наук України
  4. Економічний коледж ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
  5. Юридичний інститут Національного авіаційного університету
  6. Київський професійно-педагогічний коледж імені Антона Макаренка
  7. Білоруський державний університет
  8. Юридичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка
  9. Університетський коледж Київського університету імені Бориса Грінченка
  10. Київський міжнародний університет
  11. Білоруський Інститут правознавства
  12. Навчально-науковий інститут права та психології Національної академії внутрішніх справ
  13. Спеціалізована школа І–ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської та італійської мов № 130 імені Данте Аліг’єрі
  14. Український гуманітарний ліцей Київського національного університету імені Тараса Шевченка
  15. Коледж морського і річкового флоту Київської державної академії водного транспорту імені гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного
  16. Державний педагогічний університет Молдови «Ion Creangă»
  17. Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності Національної академії правових наук України
  18. Київський університет права Національної академії наук України
  19. Науково-дослідний інститут фінансового права Національного університету державної податкової служби України
  20. Київський фінансово-економічний коледж Національного університету державної податкової служби України
23 квітня 2015 Новини та події

22 квітня в Університеті відбувся щорічний конкурс «Міс та Містер КРОКу», організований департаментом зі студентських питань спільно з Культурним центром. 

Незважаючи на прохолоду за вікном, у актовій залі Університету «КРОК» панувала гаряча атмосфера. Це й не дивно, адже відбувалося найяскравіше, найемоційніше та найочікуваніше шоу року «Міс та Містер Університету «КРОК» – 2015» – конкурс, який дозволяє розкрити творчі здібності, знайти нових друзів, вчить працювати в команді.

Щороку ми обираємо найяскравіших студента та студентку, які гордо носять звання Міс та Містера «КРОКу». Цього року радість глядачам дарували аж 19 учасників: 10 мужніх хлопців та 9 тендітних дівчат. Загальною темою конкурсу став усім відомий роман А. Дюма «Три мушкетери». За сценарієм шоу Кардинал та його помічники обирали серед учасників головних осіб – Мушкетера та  чарівну Леді. Учасники змагалися у різноманітних конкурсах (портфоліо, дефіле, візитка, талант та дефіле в стилі). Протягом усіх етапів потенційні Міс та Містер демонстрували свої найкращі якості, і перед журі було поставлено вкрай важке завдання – обирати кращих із кращих. 

Заради об'єктивності оцінки до журі конкурсу було запрошено людей, які не мають жодного відношення до Університету. Тож за виконання цієї почесної місії взялися Ольга Гольцова, директор модельного агентства «Гоумодел», Сергій Неділько, президент молодіжної громадської організації «Клуб самозахисту «ГРАНІТ» та діючий тренер з рукопашного бою айкідо і самозахисту, Тетяна Гойко, голова молодіжної громадської організації «Україна, Молодість, Надія», директор дитячого клубу «Розумник», засновник організації «Волонтерський рух за життя», продюсер конкурсу «Молоді таланти – 2013», Дмитро Коренєв, провідний український фотограф.

Отже, за рішенням журі номінації розподілилися таким чином: 
Містер дівочих мрій – Костянтин Сарафінас 
Міс Елегантність – Дарія Мазур 
Містер Артистизм – Віктор Пушкарук 
Міс Грація – Юлія Лукасєвич 
Містер Мужність – Вадим Донцов 
Міс Шарм – Лариса Чарупа 
Містер Стиль – Наум Анабтаві 
Міс Конгеніальність – Анна Шупило 
Містер Оригінальність – Джонатан Тела 
Міс Чарівність – Вікторія Марченко 
Містер Промениста посмішка – Сергій Христенко 
Міс Фото – Олеся Андрієнко 
Містер Фото – Юрій Бикаленко 
Міс Талант – Діана Германчук 
Містер Талант – Роман Поботін

Друга віце-міс – Аліна Гольцева 
Другий віце-містер – Олександр Белугін 
Перша віце-міс – Вікторія Ковальчук 
Перший віце-містер – Олег Машовець

Міс Університету «КРОК» – Анна Шупило 
Містер Університету «КРОК» – Вадим Донцов 

І саме Анна та Вадим представлятимуть Університет протягом наступного року на різноманітних заходах.

Глядачі також обрали своїх фаворитів:
Міс глядацьких симпатій – Аліна Гольцева 
Містер глядацьких симпатій – Олександр Белугін

Дякуємо всім, хто був причетний до створення цього неймовірного свята:  Денису Мігалю, Отарі Векуа, Альоні Карпенко, Ігорю Степанченку, В’ячеславу Назаренку, Девіду Вачілі, Олександрі Щеці, Альоні Бабат, Валерії Євтушенко, звукорежисеру Георгію Атрощенко, керівнику Театру танцю «КРОК» Інні Бєлозор, керівнику вокальної студії Сергію Дудку, заступнику директора Культурного центру Олександру Карапетяну, Анастасії Войтенко, Лілії Лавренюк, Ліані Шмаковій, Марині Коцур, Владу Даниленку, Яні Ященко, Даніїлу Бабенку, Поліні Костирі, Дмитру Корсуновському, Андрію Дерябкіну, Дмитру Рачинському, Олександру Петрусенку, Наталії Титаренко, Катерині Чабалі.

Особлива подяка режисеру-постановнику конкурсу Роману Дубенському та директору департаменту зі студентських питань Наталії Ковальчук.

«Il n'y a pas de perdants mais uniquement des gagnants»
Переможених немає, є лише переможці! Тож ми щиро вітаємо всіх учасників, зичимо їм подальших успіхів та чекаємо нових конкурсантів наступного року!

23 квітня 2015 Новини та події

До проекту «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя» долучаються все нові учасники. Проте й ті «КРОКівці», які вже здавали кров у Київському міському центрі крові, готові й надалі брати участь у добрій справі.

Так, 9 квітня 2015 року два студенти – Степанченко Ігор та Бабат Альона – вдруге стали донорами. Вони здали  літр крові першої групи.

Нагадуємо, що мета проекту – допомога якомога більшій кількості людей, які потребують переливання крові. Ми закликаємо приєднуватися до учасників проекту, щоб запалювати життя та дарувати надію тим, кому вона необхідна – дорослим чи дітям, хворим або пораненим. Саме Ви можете врятувати комусь життя, а ми Вам в цьому допоможемо.

Приєднатися дуже просто, потрібно лише:

  1. Мати бажання допомогти людям, які цього потребують
  2. Відповідати критеріям, необхідним для донорства: будь-яка практично здорова людина у віці від 18 до 60 років, якщо немає протипоказань. Люди з масою тіла менше 50 кг або зростом менше 150 см допускаються до донорства в індивідуальному порядку
  3. Зв'язатися з керівниками проекту для отримання інформації за телефоном 093-978-80-11 (Степанченко Ігор) та в групі ВКонтакті
  4. Прийти до пункту збору крові та здати її з такими ж донорами, як Ви.

Ми чекаємо на Вас!

Кличте друзів та знайомих, щоб робити добро РАЗОМ, адже це так просто!

23 квітня 2015 Новини та події

15 активістів Студентської ради відвідали Новий театр на Печерську та подивилися виставу «8 кроків танго».

У ній майстерно проведена паралель між пристрасним танцем і розвитком стосунків між чоловіком і жінкою.

Якщо ви танцювали танго, то знаєте про те різноманіття переживань і почуттів, що відображене в ньому. Цей запальний, загадковий танець поєднує дві душі, робить їх одним цілим. І не придумали люди більш чутливого і всеосяжного танцю, ніж танго. Як і інші, він має свою структуру. Перші 8 кроків початкові. Але кожна пара пройде їх по-своєму. Тому що танго – це насамперед імпровізація.

Зворушлива, з позитивним закінченням постановка про етапи кохання дозволяє провести час з користю і насолодою. Цікаво буде всім. Дуже вдало показані перші кроки: знайомство, пошук спільних тем для розмов, довіра, розвиток стосунків.

На виставі кожен зміг побачити або згадати себе: ті ж фрази, дії, емоції, розмови. Ну а якщо не себе, то коханого чи кохану, зрозуміти його чи її поведінку. У виставі все взято з життя, дуже точно підібрані жарти і афоризми. Останні кроки відображено так само добре, як і перші. Оригінальна і цікава фінальна частина.

Неперевершений гумор, віртуозна гра акторів, міміка, жести, характери – приголомшливі! Вражає тонкий психологізм.

Результат вистави – піднесений настрій і відчуття готовності до чогось добре відомого і водночас хвилюючого та незвіданого, що називається Кохання.

Не докладай стільки зусиль – все найкраще трапляється несподівано. Але все, що трапляється, має причину...

23 квітня 2015 Новини та події

16 квітня 2015 року відбувся благодійний квест «Майдан творить дива», організатором якого виступила Мала Академія наук України. У квесті взяла участь і наша «КРОКівська» команда від Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Студенти ІІ курсу Василевська Анастасія, Бутенко Марія, Ященко Юлія під керівництвом Гричиної Дарії Василівни мали змогу проявити свої аналітичні здібності, спритність, кмітливість, а також просто з користю провести час. Квест був багатим на цікаві факти, пошуки листівок із загадками та смачними бонусами. Врешті-решт за кількістю набраних балів було обрано команду переможців.

Тож вітаємо з перемогою в благодійному квесті Бутенко Марію та Василевську Анастасію!

Проте перемога не була головним завданням у цьому змаганні: усі кошти, які учасники – діти та студенти – вносили до фонду, передадуть на лікування пораненим із зони АТО.

23 квітня 2015 Новини та події

У другій половині березня в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій були проведені олімпіади з дисциплін загальноосвітньої підготовки для студентів І та ІІ курсів.

Вітаємо переможців!

Олімпіада з історії України

  • І місце – Логош Вікторія (група «Право-2-14»)
  • ІІ місце – Дємков Олексій (група «Економіка підприємства-14»)
  • ІІ місце – Дикун Дмитро (група «Право-2-14»)
  • ІІІ місце – Мохорт Сергій (група «Економіка підприємства-14»)
  • ІІІ місце – Озманов Роман (група «Економіка підприємства-14»)
  • ІІІ місце – Супруненко Марія (група «ОПСІК-14»)

Олімпіада з англійської мови

  • І місце – Урніш Віра (група «Фінанси і кредит-екслюзив-14»)
  • І місце – Дємков Олексій (група «Економіка підприємства-14»)
  • ІІ місце – Данілова Маріанна (група «Фінанси і кредит-екслюзив-14»)
  • ІІ місце – Мохорт Сергій (група «Економіка підприємства-14»)
  • ІІ місце – Борисова Анна (група «Фінанси і кредит-13»)
  • ІІІ місце – Бузовецька Ганна (група «Фінанси і кредит-екслюзив-14»)
  • ІІІ місце – Горбаченко Олександра (група «Право-1-13»)
  • ІІІ місце – Ященко Юлія (група «Право-2-13»)

Олімпіада з математики

  • І місце – Данілова Маріанна (група «Фінанси і кредит-екслюзив-14»)
  • ІІ місце – Дємков Олексій (група «Економіка підприємства-14»)
  • ІІІ місце – Желепа Аліна (група «Фінанси і кредит-екслюзив-14»)

Олімпіада з фізики

  • І місце – Євтушенко Ілля (група «РПЗ-1-14»)
  • ІІ місце – Барабаш Даніїл (група «РПЗ-1-14»)
  • ІІІ місце – Данілова Маріанна (група «Фінанси і кредит-екслюзив-14»)
  • ІІІ місце – Сандаков Андрій (група «РПЗ-1-14»)

Слід зазначити, що Урніш Віра стала призером міської олімпіади з англійської мови, зайнявши ІІ місце. І це вже стало гарною традицією для нашого коледжу. Адже минулого року Кудряшов Євгеній здобув ІІ місце, а позаминулого Хрістман Карина посіла І місце.

До речі, 15 квітня призери олімпіади з математики Данілова Маріанна і Дємков Олексій та з фізики Євтушенко Ілля і Барабаш Даніїл захищали честь нашого Коледжу на міських олімпіадах. Зичимо їм успіхів та сподіваємось на гарні результати!

21 квітня 2015 Оголошення

25 квітня 2015 року відбудеться наймасштабніший екологічний проект «Зробимо Україну чистою! – 2015», який є частиною молодіжного руху «Let’s do it!». Минулого року в Україні акція з прибирання зібрала понад 170 000 учасників.

Наші студенти, члени екологічного клубу «ЛОТОС», беруть активну участь у підготовці цього заходу та вже 5 років поспіль відповідають за забезпечення прибирання парку «Нивки». Традиційно до акції долучаються співробітники, випускники, студенти зі своїми друзями та батьками.

Цього року відбудеться прибирання галявини ім. О.А. Білоконя (колишнього директора департаменту зв’язків з громадськістю та реклами), що 2010 року була насаджена в парку учасниками проекту «Піраньї КРОКу». Щороку дерева на галявині прикрашаються стрічками на знак пам’яті про ідейного засновника проекту.

Серед усіх учасників акції будуть розіграні корпоративні екофутболки.

Зустріч учасників – 25 квітня о 10:45 біля центрального входу до Університету «КРОК».

Умови участі: зручна форма одягу.

Запрошуємо всіх «КРОКівців» долучитися до корпоративної акції та зробити свій внесок в очищення природи!

20 квітня 2015 Оголошення

У гості до «КРОКу»

Університет «КРОК» і Коледж економіки, права та інформаційних технологій проводять День відкритих дверей

25 квітня об 11.00 «КРОК» відкриває двері майбутнім студентам – учням 9 та 11 класів, запрошуючи їх до знайомства в затишній атмосфері навчального корпусу на Лагерній, 30–32.

Для своїх гостей «КРОК» приготував презентації спеціальностей і напрямів підготовки, екскурсії та спілкування з представниками Приймальної комісії, які нададуть інформацію про особливості вступу в 2015 році і роз’яснять нюанси нового законодавства в галузі освіти.

Університет «КРОК» – вищий навчальний заклад IV рівня акредитації, що здійснює підготовку фахівців за напрямами: «Правознавство», «Психологія», «Туризм», «Комп’ютерні науки», «Міжнародна інформація», «Міжнародний бізнес», «Менеджмент», «Міжнародна економіка», «Маркетинг», «Облік і аудит», «Фінанси і кредит», «Економіка підприємства». На базі всіх напрямів розроблено актуальні спеціалізації.

«КРОК» надає своїм студентам широкі можливості для здобуття додаткової освіти, реалізуючи цікаві освітні проекти та залучаючи до їхньої розробки фахівців-практиків, представників провідних компаній.

До складу Університету входить Коледж економіки, права та інформаційних технологій, де здобувають освіту майбутні фахівці у галузях економіки, права, комп’ютерних наук, а також майбутні спеціалісти з оціночної діяльності і готельного обслуговування.

Випускники Університету та Коледжу отримують дипломи державного зразка.

Дорогі вступники, чекаємо вас, а також ваших батьків і друзів на Дні відкритих дверей, де з радістю відповімо на всі ваші запитання, познайомимо з одним із кращих недержавних вищих навчальних закладів та одним із «найбільш студентських» університетів України!

Зареєструватися на захід можна на сайті Університету. Додаткова інформація – за телефонами (044) 455-57-57, 455-57-07.

14 квітня 2015 Новини та події

Студентська рада юридичного факультету 8 квітня провела брейн-ринг «Ерудит КРОКУ». У грі взяли участь 5 команд, до складу яких ввійшло 26 студентів.

Учасники активно демонстрували свої інтелектуальні здібності, отримуючи  задоволення від захоплюючої гри.

За результатами брейн-рингу перше місце посіла команда КЕПІТу (Воробйов Олексій, Кисіль Анна, Вачиля Девід, Нагалієв Рустем, Поварчук Альона), друге зайняла команда ЮФ (Георгієва Вікторія, Барбон Олександра, Винниченко Юлія, Семенюк Юлія, Бабат Альона, Колодяжний Владислав), третє вибороли представники ФМВ (Січевлюк Антон, Кубенко Ярослав, Бондар Владислав, Підчасюк Михайло, Лаптєв Сергій), на четвертому місці опинилися студенти ФЕПу (Сидорова Вероніка, Войтенко Анастасія, Харчук Валентина, Фігіна Лілія, Бурдель Юлія, Касьян Олег), на п’ятому – ІІКТ (Бойко Богдан, Святненко Євген, Губін Олександр, Ніколаєв Андрій, Бикаленко Юрій).

Усі команди отримали заохочувальні призи.

Дякуємо організаторам та учасникам за цікаву гру. З нетерпінням чекаємо на наступну зустріч!  

14 квітня 2015 Новини та події

Цього року в конкурсі взяли участь Коваль Владислава, Зелінський Владислав, Свечніков Руслан, Дерев'янко Анастасія, Чамонова Марина, Ільчук Тетяна, Віштал Леонтій, Капшук Олександра та Воробйов Олександр. Кожен з них прагнув навчитись чомусь новому і досягти незвіданих раніше вершин. І це їм вдалося!

Конкурс-2015 проходив у новому форматі, наближеному до світових параметрів. На конкурсантів чекали неабиякі випробування. На першому етапі, який відбувався 27 лютого, учасники представляли відеовізитівку, свій талант, спільне дефіле. Другий етап, що передбачав захист проектів конкурсантів, проходив 17 березня. Перед захистом відбулася навчальна зустріч учасників з керівником проектів та програм департаменту з розвитку Янішевською А.В., яка розповіла, що таке проект та як його створювати. На думку журі, конкурсанти впоралися із завданням. Усі проекти розроблені та готові до втілення в Коледжі.

І нарешті останній етап (20–24 березня) – це проведення майстер-класів від учасників проекту із попередньою рекламною акцією. Для конкурсантів була організована навчальна зустріч із Азояном А.А. – старшим  викладачем кафедри менеджменту та маркетингу, який поділився своїм досвідом з проведення рекламної акції.

На святковому концерті до Дня народження Коледжу було оголошено результати конкурсу. Усі учасники отримали солодкі призи, жоден не залишився без номінації. За рішенням журі Віце-міс Коледжу стала Капшук Олександра, Віце-містером Коледжу – Воробйов Олександр, Міс Коледжу – Коваль Владислава, Містером Коледжу – Віштал Леонтій. Молодці! Так тримати!

14 квітня 2015 Новини та події

Цього року Коледжу економіки, права та інформаційних технологій виповнюється 12 років, а Студентська рада Коледжу і «колежанська» газета відзначають десятиріччя. На концерт на честь «іменинників» завітали дорогі гості – випускники, всі голови студрад з часу заснування Коледжу: Тулякова Ірина (2005–2007), Кушик Марта (2007–2009), Майданова Вікторія (2009–2011), Нагірна Наталія (2011–2013), Кримова Сніжана (2013–2014). Разом зі студентськими лідерами у святкуванні взяли участь їхні команди. Панувала доброзичлива атмосфера, лунали поздоровлення від студентів, деканів факультетів Університету, від представників шкіл, які прийшли на свято.

Щиро вітаємо дружну родину КЕПІТу, бажаємо їй благополуччя та процвітання! Нехай з року в рік Коледж поповнюється яскравою, талановитою молоддю!

11 квітня 2015 Новини та події

2 квітня 2015 року в рамках проекту Студентської ради юридичного факультету п’ять  студентів та один співробітник «КРОКу» відвідали Київський міський центр крові, щоб стати донорами. Виконати цю почесну місію зміг Карапетян Олександр Робертович, який здав півлітра  крові першої групи.

Нагадуємо, що мета проекту «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя» – допомога якомога більшій кількості людей, які потребують переливання крові.

Керує проектом Степанченко Ігор, голова Студради юридичного факультету.

Запрошуємо до участі в проекті всіх небайдужих. Стати його учасником дуже просто, потрібно лише:

  1. Мати бажання допомогти людям, які цього потребують
  2. Відповідати критеріям, необхідним для донорства: будь-яка практично здорова людина у віці від 18 до 60 років, якщо немає протипоказань. Люди з масою тіла менше 50 кг або зростом менше 150 см допускаються до донорства в індивідуальному порядку
  3. Зв'язатися з керівниками проекту для отримання інформації за телефоном 093-978-80-11 (Степанченко Ігор) та в групі ВКонтакті
  4. Прийти до пункту збору крові та здати її з такими ж донорами, як Ви.

Ми чекаємо на Вас!

Залучайте до проекту друзів і знайомих, адже робити добро разом просто!

11 квітня 2015 Новини та події

Завдяки Студентській раді Університету в стінах «КРОКу» продовжує  жити чудова музика, даруючи кожному з нас гарний настрій і натхнення.

3 квітня 2015 року в рамках проекту «День живої музики!» талановиті студенти знову вражали своєю майстерністю, виконуючи пісні та граючи на музичних інструментах:

Зирянов Вячеслав – барабани
Поботін Роман – бас-гітара
Щека Олександра – гітара
Ляхор Юрій – гітара
Халімон Олександра – піано, вокал
Проценко Віталій – вокал
Коцур Марина – вокал
Тела Джонатан – скрипка
Бабат Альона – ударні тамтам
Донцов Вадим – ведучий
Дерябкін Андрій, Корсунівський Дмитро – звук

Керівники проекту – Поботін Роман та Щека Олександра

Дякуємо всім, хто причетний до цього свята музики, і з нетерпінням чекаємо наступних зустрічей!


11 квітня 2015 Новини та події

6-го квітня 2015 року розпочався Тиждень Університету «КРОК» в спеціалізованій київській школі № 85.

8 квітня студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій провели для школярів майстер-класи на екологічну та економічну тематику, а завідувач кафедри туризму Мелько Людмила Федорівна розповіла учням старших класів про Всесвітню спадщину ЮНЕСКО, її історію та сьогодення.

Висловлюємо вдячність учасникам проекту «КЕПІТ-Експерт»  Поварчук Олені і Мельниковському Алексу та члену Екологічного клубу однодумців «ЛОТОС» Руліковській Наталії за активну участь в організації Тижня «КРОКу».

07 квітня 2015 Кроківські будні

Пропонуємо Вам можливість експрес-підготовки до вступних випробувань

Консультаційні курси для випускників 9-х та 11-х класів

07 квітня 2015 Новини та події

Сьогодні в нашій країні проблеми людей з обмеженими можливостями є надзвичайно актуальними, адже таким людям важко адаптуватися в суспільстві, де не створено необхідних для них умов.

1 квітня 2015 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій під керівництвом Азояна А.А. та Хорошенюка А.П. – викладачів циклової комісії з комерційної та маркетингової діяльності, які займаються соціально орієнтованим маркетингом, – було реалізовано проект на підтримку автошколи «Промінь». Саме ця автошкола вчить людей з обмеженими можливостями керуванню автомобілем для подальшого отримання ними водійських посвідчень.

Для звичайних людей отримання водійських прав – буденна справа, але для людей з особливими потребами це життєва необхідність: пересуватися громадським транспортом просто неможливо.

У заході взяли участь студенти 3 курсу групи «Маркетингова діяльність». Вони провели дослідження і виявили, що значна частина людей з особливими потребами навіть не здогадуються про можливість керувати автомобілем, багато з них не знають, де можна це зробити і з чого слід почати.

Студенти Коледжу дуже зацікавилися проектом і відповідально поставилися до виконання завдання. Для представників школи були розроблені цінні поради, як залучити до навчання більше учнів з особливими потребами. Також студенти розробили свої поради щодо правильних способів рекламування школи та створили відеоролик про заходи, що допоможуть людям з обмеженими можливостями вільніше почуватися у соціумі.

На заході були присутні представники автошколи «Промінь» – директор закладу Костюков Юрій Васильович та випускник «КРОКу», член Асоціації випускників Університету Галак Костянтин. Вони були задоволені виступами всіх команд, проте все ж вирішили визначити групу, пропозиції якої втілюватимуть на практиці. Переможці отримають у подарунок знижку в розмірі 50% на навчання у автошколі «Промінь».

Висловлюємо вдячність дирекції автошколи за увагу до соціальних ініціатив молоді та небайдуже ставлення до формування майбутніх фахівців!

07 квітня 2015 Новини та події

Вступники та їхні батьки мали змогу дізнатися все про цьогорічну вступну кампанію під час Форуму «Вступ 2015», який пройшов в Університеті «КРОК» в суботу, 4 квітня 2015 року.

Учасники були досить активними і ставили багато запитань спеціалістам у галузі освіти – експертам Форуму. Ці запитання стосувалися особливостей освітньої реформи, процедури складання зовнішнього незалежного оцінювання, освітніх програм за кордоном, тенденцій ринку праці у найближчі роки, а також проблеми вибору освітнього закладу для навчання після 9 класу.

У якості експертів було запрошено директора Київського регіонального центру оцінювання якості освіти Світлану Сакаєву, першого проректора Університету «КРОК» Олега Шарова, директора Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК» Людмилу Сумбаєву, заступника голови Асоціації керівників навчальних закладів Тетяну Федунову, координатора Україно-нідерландської програми «Подвійний диплом» з бізнес-адміністрування Анну Дробину.

Чи не найбільше старшокласників та їхніх батьків хвилювало питання про основні тенденції ринку праці. На нього під час майстер-класу «Ринок праці: 2010–2015–2020» відповіла Вікторія Закарчевна, керівник напряму підбору персоналу і консалтингу в компанії «Newbreed».

З учасниками Форуму  також  працювали спеціалісти з профорієнтації, психологи і тренери з особистісного розвитку. Зокрема, Олександр Корнієнко, практичний психолог та бізнес-тренер, розповів школярам, як успішно підготуватися до ДПА та ЗНО. Тамара Поліщук, директор Центру розвитку кар’єри Університету, допомогла учасникам зорієнтуватися у виборі майбутньої професії. Марина Сбродова, бізнес-тренер, коуч, спеціаліст з профорієнтації, підказала батькам, як «допомогти, а не завадити, дитині обрати майбутню професію».

Сподіваємося, що кожен учасник Форуму знайшов відповіді на свої запитання. Бажаємо старшокласникам успішного вступу до омріяних навчальних закладів!

Фотографії та відеовиступи із заходу незабаром можна буде переглянути на сайті Форуму, а також на сторінці у Facebook.

07 квітня 2015 Новини та події

Минулий тиждень в Університеті «КРОК» був присвячений факультету економіки та підприємництва.

З нагоди святкування 23-річчя підрозділу департамент зі студентських питань і Студентська рада факультету підготували цікаву та насичену програму:

  • 31 березня – святкові привітання, вікторини, сюрпризи, конкурси
  • 1 квітня – проект «Дружба народів» (українські, грузинські, азербайджанські пісні та танці)
  • 2 квітня – благодійна акція; студентський святковий концерт; вечірка для всіх студентів Університету в одному зі столичних клубів
  • 3 квітня – «День живої музики» від талановитих «КРОКівців»

Під час концерту в актовій залі адміністрації Університету і факультету економіки та підприємництва приймали вітання і нагороджували кращих студентів та викладачів факультету.

Дякуємо  студентам ФЕПу та акторам Культурного центру за активну участь в організації святкувань!

Бажаємо всім, хто безпосередньо пов'язаний із факультетом економіки та підприємництва, творчого й професійного розвитку, успіхів і процвітання, благополуччя та якомога більше яскравих креативних ідей.


06 квітня 2015 Новини та події

Щиро вітаємо Касянюк Марину Володимирівну, асистента кафедри математичних методів та статистики, з успішним захистом кандидатської дисертації на тему «Квазіфробеніусові кільця».

Зичимо подальших успіхів і процвітання.

Колектив та студенти Університету

03 квітня 2015 Новини та події

26 та 27 березня в залі засідань Науково-дослідного інституту приватного права і підприємництва імені академіка Ф.Г. Бурчака Національної академії правових наук України проходило засідання Спеціалізованої вченої ради Д 26.500.01 із захисту докторських та кандидатських дисертацій. Активну участь у ньому брав голова Студентського наукового товариства Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Пижов Олександр.

На засіданні відбувся захист двох докторських дисертацій на теми «Юридичні факти в механізмі припинення цивільних майнових відносин» (спеціальність 12.00.03) і «Правове забезпечення добросовісної конкуренції в Україні: проблеми теорії і практики» (спеціальність 12.00.04) та двох кандидатських дисертацій на теми «Договір зберігання на товарному складі (складського зберігання)» (спеціальність 12.00.03) і «Участь органів місцевого самоврядування в цивільному процесі для захисту прав, свобод та інтересів інших осіб» (спеціальність 12.00.03).

Коледж дякує Науково-дослідному інституту приватного права і підприємництва імені академіка Ф.Г. Бурчака за залучення студентської молоді до науково-освітнього процесу.

01 квітня 2015 Новини та події

27 березня 2015 року на базі Університету «КРОК» відбувся  заключний другий етап  Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2014–2015 навчального року зі спеціальності «Управління проектами» у формі науково-практичної конференції «Актуальні проблеми науки та практики в управлінні проектами: сучасне бачення».

На пленарному засіданні із вітальними словами та доповіддю виступили: Сідак Володимир Степанович, д. і. н., к. ю. н., професор, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України, проректор з наукової роботи Університету «КРОК»; Шаров Олег Ігорович, к. ф.-м. н., доцент, перший проректор Університету «КРОК»; Бушуєв Сергій Дмитрович, д. т. н., професор, завідувач кафедри управління проектами Київського національного університету будівництва і архітектури; Рач Валентин Анатолійович, д. т. н., професор, завідувач кафедри управління проектами та прикладної статистики Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

У конкурсі взяли участь 32 учасники із 22 ВНЗ України та міста Києва:

  • Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка
  • Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського «ХАІ»
  • ПВНЗ «Дніпропетровський університет імені Альфреда Нобеля»
  • Кременчуцький національний університет імені М. Остроградського
  • Харківський національний автомобільно-дорожній університет
  • Одеський національний морський університет
  • Національний університет «Львівська політехніка»
  • ДВНЗ «Запорізький національний університет»
  • Львівський національний аграрний університет
  • Житомирський державний технологічний університет
  • Львівський регіональний інститут державного управління
  • Сумський державний університет
  • Львівський національний аграрний університет
  • Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет
  • ДВНЗ «Криворізький національний університет»
  • Університет банківської справи Національного банку України (м. Київ)
  • Харківський державний університет харчування та торгівлі
  • Харківський національний університет морського господарства імені О.М. Бекетова
  • Одеський інститут МАУП
  • Одеська державна академія будівництва та архітектури
  • Черкаський державний технологічний університет
  • Університет економіки та права «КРОК»

За рішенням галузевої конкурсної комісії переможцями стали:

  • Янівська Галина Ярославівна (диплом ІІ ступеня), Національний університет «Львівська політехніка»
  • Антипенко Крістіна Вікторівна (диплом ІІ ступеня), Харківський національний університет морського господарства імені О.М. Бекетова
  • Барська Ірина Сергіївна (диплом ІІ ступеня), Одеська державна академія будівництва та архітектури
  • Крупич Степан Олегович (диплом ІІІ ступеня), Львівський національний аграрний університет
  • Баціц Віталій Вікторович (диплом ІІІ ступеня), Львівський регіональний інститут державного управління
  • Овсієнко Катерина Олексіївна (диплом ІІІ ступеня), Сумський державний університет
  • Борисова Наталія Ігорівна (диплом ІІІ ступеня), Черкаський державний технологічний університет
  • Кузьмінська Юлія Миколаївна (диплом ІІІ ступеня), Університет економіки та права «КРОК»

Щиро вітаємо переможців! Дякуємо всім, хто взяв участь у конференції!

Бажаємо натхнення і подальшого розвитку на науковій ниві!


Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2015