Фільтрувати матеріали за датою: червня 2020 — Університет «КРОК»

Минулі події

30 червня 2020 Новини та події

Шановні майже студенти!

30 червня 2020 року стартувала вступна кампанія до коледжу! Зверніть увагу на графік роботи Приймальної комісії.

30 червня 2020 Новини та події

Навчально-науковий інститут менеджменту та освіти дорослих (ННІ МОД) Університету «КРОК» розпочинає новий проєкт QK (Quick Knowledge – швидкі знання).

25 червня 2020 Новини та події

Шановні студенти-бакалаври, магістри, аспіранти! Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством освіти, науки і технологічного розвитку Республіки Сербія, відповідно до Угоди про співробітництво у галузі освіти, оголошують конкурс на здобуття стипендій. Уряд Сербії надає 25 стипендій громадянам України на короткотермінове навчання у 2020-2021 н.р.

24 червня 2020 Новини та події

Сьогочасний інтернет-простір дає великий спектр можливостей для кожного. От і кафедра психології навчально-наукового інституту психології не втрачає таких можливостей та використовує їх з користю. Коли вступники не можуть потрапити на Дні відкритих дверей офлайн, Дні відкритих дверей від кафедр приходять до вступників онлайн.

23 червня 2020 Новини та події

Шановні студенти та їх батьки!
Зверніть увагу, що у зв'язку з проведенням у приміщенні Університету зовнішнього незалежного оцінювання каса Університету «КРОК» змінює свій графік роботи.

19 червня 2020 Новини та події

16 червня 2020 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулись (вперше в історії студентського самоврядування Коледжу!) онлайн-вибори до Студентської ради на базі платформи Moodle.

19 червня 2020 Новини та події

На кафедрі комп’ютерних наук вже відбулися перші захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт. Випускники та їх керівники попрацювали на славу!

15 червня 2020 Новини та події

Здоров’я – найбільша цінність, скарб, який потребує уваги та піклування. Нажаль, інколи нам потрібні ліки, і ми створюємо власну аптечку.

15 червня 2020 Новини та події

Цього навчального року в Університеті «КРОК» з метою об'єднання наукової молоді Університету було створено Раду молодих вчених.

15 червня 2020 Новини та події

10 червня 2020 року відбувся онлайн-тренінг з маркетингу на тему: «Communication 4.0» від Катаріни Цвікль відповідальної за веб-сайт та соціальні медіа Університету прикладних наук IMC Krems.

15 червня 2020 Новини та події

15 червня 2020 року відбулася ХV звітно-виборча конференція студентів Коледжу, і вперше за історію студентського самоврядування вона проходила в режимі онлайн.

14 червня 2020 Новини та події

Володієш англійською мовою? Бажаєш отримати два дипломи – український та європейського університету не залишаючи рідні стіни КРОКу? Вступай на 2 курс Україно-Австрійської програми! 

13 червня 2020 Новини та події

Кафедра комп’ютерних наук продовжує ділитися з Вами цікавими здобутками студентів освітньої програми «Комп’ютерні науки».

13 червня 2020 Новини та події

28 червня 2020 року з нагоди Дня молоді та Дня Конституції України Відділ у справах молоді та спорту Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації разом з Університетом «КРОК» та Коледжем економіки, права та інформаційних технологій презентують святковий фільм.

12 червня 2020 Новини та події

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Університет «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої освітньо-професійної програми 229 «Громадське здоров'я» другого рівня вищої освіти (магістр) галузі знань 22 Охорона здоров'я.

10 червня 2020 Новини та події

3 червня 2020 року рішенням Акредитаційної комісії (Протокол № 139 від 3 червня 2020 року) та відповідним Наказом Міністерства освіти і науки України №754 було визнано акредитованою спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення» за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліст в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК».

09 червня 2020 Новини та події

Тема дисертації: Конфігурування портфелів проектів на основі кумулятивних дисконтованих потоків.

08 червня 2020 Новини та події

Дайте відповідь на нижче наведені запитання ТАК або НІ.

08 червня 2020 Новини та події

Червень – гаряча пора для всіх студентів, і не важливо, яка температура за вікном.

03 червня 2020 Новини та події

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Університет «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої третього рівня вищої освіти (доктор філософії) спеціальності 073 Менеджмент.

02 червня 2020 Новини та події

Шановні студенти!
Адміністрація Університету «КРОК» систематично проводить соціологічне дослідження серед студентів з метою подальшого удосконалення роботи Університету.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Фільтрувати матеріали за датою: червня 2020