Здобутки студентів спеціальності «Комп’ютерні науки» — Університет «КРОК»

Новини та події

Здобутки студентів спеціальності «Комп’ютерні науки»

13 червня 2020 Новини та події

Кафедра комп’ютерних наук продовжує ділитися з Вами цікавими здобутками студентів освітньої програми «Комп’ютерні науки».

Усім відомо про важливість soft-skills для побудови успішної кар’єри. І дуже часто у переліку необхідних навичок ми зустрічаємо вимогу володіння іноземною мовою.

Впевнені, що Ви погодитеся зі студентом групи КН-16/4 Фазиловим Абубакром, що одним із головних аспектів у володінні мовою є словниковий запас. Для запам’ятовування нових та повторення вже вивчених англійських слів Абубакр розробив власний веб-застосунок. З його допомогою процес вивчення слів відбувається задіянням когнітивних методів навчання з використанням різних видів пам’яті.

Пропонуємо переглянути відео-презентацію розробленого веб-застосунку, в якій Абубакр демонструє особливості клієнт-серверної архітектури. Ви зможете побачити сценарій роботи із застосунком не тільки в ролі користувача, а і в ролі адміністратора.

Вітаємо Фазилова Абубакра та керівника роботи кандидата технічних наук, доцента, завідувача кафедри комп’ютерних наук Тимчука О.С. з успішною реалізацією проєкту! Нині всі охочі точно зможуть краще та швидше опанувати англійську мову!!!

 
 
Оновлено: Неділя, 14 червня 2020 10:49
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Здобутки студентів спеціальності «Комп’ютерні науки»