Тренінг з маркетингу від австрійських колег — Університет «КРОК»

Новини та події

Тренінг з маркетингу від австрійських колег

15 червня 2020 Новини та події

10 червня 2020 року відбувся онлайн-тренінг з маркетингу на тему: «Communication 4.0» від Катаріни Цвікль відповідальної за веб-сайт та соціальні медіа Університету прикладних наук IMC Krems.

У сучасних реаліях питання онлайн-тренінгів стає все більш популярним та актуальним, особливо, коли його темою є маркетинг в онлайн мережах – «Communication 4.0». Університет «КРОК», на запрошення наших партнерів з Університету прикладних наук IMC Krems, також долучився до вивчення цієї актуальної тематики.

Серед учасників тренінгу були представники вищих навчальних закладів не лише з України, а й з Азербайджану, Грузії, Узбекистану, Латвії. Університет «КРОК» представляли - начальник Управління міжнародного співробітництва Лотарєв А.Г., керівник проєктів та програм (міжнародні освітні проєкти) Дробина А.О., менеджер з адміністративної діяльності Євченко М.С., а також головний менеджер (впорядник) сайту Далявська Т.П.

Під час тренінгу обговорювались питання залучення більшої кількості аудиторії до онлайн-платформ навчальних закладів, а також аналізувались засоби підвищення якості контенту.

Щиро дякуємо нашим австрійським колегам за запрошення і тренінг на таку актуальну тему!

Оновлено: Середа, 17 червня 2020 14:27
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Тренінг з маркетингу від австрійських колег