Студенти комп’ютерних наук долучились до вирішення важливих питань у сфері охорони здоров’я! — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти комп’ютерних наук долучились до вирішення важливих питань у сфері охорони здоров’я!

15 червня 2020 Новини та події

Здоров’я – найбільша цінність, скарб, який потребує уваги та піклування. Нажаль, інколи нам потрібні ліки, і ми створюємо власну аптечку.

З часом паковання ліків деформуються, надписи пошкоджуються, а інструкція може загубитися. Вам знайомі ситуації, коли терміново потрібна інформації про дозування ліків, а під рукою лише фрагмент паковання? Тоді, Вам буде цікаво дізнатися про рішення, яке запропонував студент групи КН-16/1 Кирило Хазанжеєв.

Під керівництвом кандидата технічних наук, доцента, завідувача кафедри комп’ютерних наук Тимчука О.С. він розробив систему комп'ютерного зору для автентифікації фармацевтичних препаратів. Система являє собою мобільний додаток, який сканує упаковку та блістер фармацевтичного препарату та виводить основну інформацію про фармацевтичний препарат у доповненій реальності.

Ділимося з Вами відео-презентацією роботи, в якій Кирило пояснює функціонал додатку. У час світової пандемії проблеми доступу до необхідної медичної інформації особливо актуальні.

Дякуємо кафедрі комп’ютерних наук за долучення до вирішення важливих питань у сфері охорони здоров’я!

 

 
 

 

Оновлено: Понеділок, 15 червня 2020 19:56
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти комп’ютерних наук долучились до вирішення важливих питань у сфері охорони здоров’я!