Фільтрувати матеріали за датою: липня 2022 — Університет «КРОК»

Минулі події

29 липня 2022 Новини та події

18-22 липня 2022 року Анна Дробина, начальник, та Марина Євченко, керівник проєктів та програм управління міжнародних освітніх програм навчально-наукового інституту міжнародної освіти відвідали Університет прикладних наук Бальтазар Запрешич (Хорватія).

29 липня 2022 Новини та події

26 липня 2022 року в рамках проєкту MEDIATS «Медіація: Навчання та трансформація суспільства» було проведено онлайн-тренінг по забезпеченню стійкості проєкту.

28 липня 2022 Новини та події

Катеруша Денис – випускник магістратури 2022 року спеціальність «Маркетинг» поділився своїм досвідом навчання на дистанційні формі.

28 липня 2022 Новини та події

Вальковська Марія, випускниця 2022 року (бакалавр денної форми навчання за спеціальністю 053 «Психологія») поділилась своє історією знайомства з КРОКом та навчанням на бакалавраті.

27 липня 2022 Новини та події

Уже впродовж майже 5-ти місяців, починаючи з 8-го березня, на базі Навчально-практичного психологічного центру «Крок за КРОКом» проводяться безкоштовні семінари для всіх бажаючих, психологів і непсихологів – «Кризова психологічна самодопомога в умовах війни».

26 липня 2022 Новини та події

У час, коли війна доторкнулась до кожного, життєво необхідно мати базові знання про першу психологічну самодопомогу та вміти надавати її близьким. Ці вміння важливі та стануть у нагоді і дипломованим психологам, і людям, які не знайомі з психологією.

26 липня 2022 Новини та події

22 липня 2022 року відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврів випускникам денної, дистанційної та заочної форм навчання за спеціальністю «Психологія».

26 липня 2022 Новини та події

Магістрантка спеціальності «Менеджмент», освітня програма «Управління закладами освіти» група МЕН/УЗО-21м-з.

26 липня 2022 Новини та події

У червні 2022 року в групах 4-го курсу денної, дистанційної та заочної форм навчання за спеціальністю 053 «Психологія» успішно відбулися державні комплексні екзамени в онлайн форматі.

21 липня 2022 Новини та події

Вступники на спеціальності 1 курсу Коледжу:

21 липня 2022 Архів оголошень

Шановні випускники та викладачі Університету «КРОК»!
Щиро раді повідомити Вам графік проведення церемоній вручення дипломів цьогорічним бакалаврам.

20 липня 2022 Новини та події

«Привіт, я Богайчук Сергій -випускник бакалаврату -2022, спеціальність  «Менеджмент», навчався на дистанційній формі і дуже рад , що чотири  роки тому обрав, саме Університет «КРОК»! Живу я не в Києві (Апостолово-Криворізький район), працюю (привіт від Укрзалізниці), маю родину(красуню дружину і двух чарівних доньок), і при цьому ще, прагнув розвиватися, отримати знання та вищу освіту( ай, да я!).

20 липня 2022 Новини та події

Спадщина ЮНЕСКО – це душа народів світу, кращі здобутки світової цивілізації, які необхідно зберігати і популяризувати, особливо серед молодого покоління. Саме це і є головною метою просвітницької туристичною експозиції, яка була відкрита з нагоди 30-річчя Університету «КРОК».

19 липня 2022 Новини та події

15 липня 2022 року у Фаховому коледжу Університету «КРОК» відбулись проєктні Summer Meeting – 2022. Прикметно, що захід відбувався у змішаному форматі, з прямою трансляцією на YouTube-каналі Університету «КРОК».

19 липня 2022 Новини та події

16 липня 2022 року відбулась урочиста онлайн-церемонія вручення дипломів магістрів випускникам навчально-наукового інституту менеджменту та освіти дорослих Університету «КРОК».

19 липня 2022 Новини та події

15 липня 2022 року Андрій Лотарєв, директор навчально-наукового інституту міжнародної освіти, та Анна Дробина, начальник управління міжнародних освітніх програм ННІМО, провели презентацію освітніх програм Університету «КРОК».

18 липня 2022 Новини та події

«Жодного разу не пошкодувала, що для другої вищої освіти обрала саме Університет «КРОК».

18 липня 2022 Новини та події

Цього року кафедра маркетингу та поведнікової економіки святкувала свій ювілей: своє 20-річчя, провівши Тріаду showroom «Історія успіху, майбутні перемоги».

15 липня 2022 Новини та події

14 липня 2022 року на запрошення Університету Козмінського (Варшава, Польща), давнього партнера Університету «КРОК», Андрій Лотарєв, директор навчально-наукового інституту міжнародної освіти, виступив на зустрічі з професором Асука Тзусукі (Японія). 

15 липня 2022 Новини та події

Управління закладом освіти – одна із найвідповідальніших професій. Про те, як здобути цю професію та про враження від навчання в Університеті «КРОК», #проКРОК розповіла Яценко Світлана Павлівна, студентка магістратури МЕН/УЗО-21м-з.

15 липня 2022 Новини та події

Не встигла пройти одна зустріч, як форум КН продовжує активно працювати над життям Інституту та його розвитком.

13 липня 2022 Новини та події

11 липня 2022 року відбулася віртуальна церемонія вручення дипломів випускникам-іноземцям спеціальності «Менеджмент» (англійська мова навчання) та «Міжнародні економічні відносини», освітня програма «Експортоорієнтований бізнес».

13 липня 2022 Новини та події

Від кого можна дізнатися про спеціальність «Менеджмент» так безпосередньо та щиро, як не від студентів? Тож, продовжуємо знайомити з тими, кому є що розповісти #проКРОК.

13 липня 2022 Новини та події

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Університет «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої освітньо-наукової програми «Психологія» третього рівня вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» за спеціальністю 053 «Психологія».

13 липня 2022 Архів оголошень

КРОКівці, цього року війна раптово та безжально змінила наші життя. Але і в цій новій реальності має бути місце для щирих посмішок, теплих зустрічей та вже традиційних липневих загальних зборів Асоціації випускників.

11 липня 2022 Новини та події

8 липня 2022 року Коледж урочисто вітав випускників спеціальностей «Право», «Економіка», «Фінанси, банківська справа та страхування».

11 липня 2022 Новини та події

Члени кафедри маркетингу та поведінкової економіки Університету «КРОК» пишаються досягненнями та успіхами своїх студентів.

11 липня 2022 Новини та події

7 липня 2022 року у Коледжі відбувся випуск спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Фінанси, банківська справа та страхування».

11 липня 2022 Новини та події

Магістрантка спеціальності «Менеджмент», освітня програма «Управління закладами освіти» Медведєва Тетяна група МЕН/УЗО-21м-дст радо поділилась своїм досвідом та враженням щодо навчання на дистанційній формі.

Навчатися ніколи не пізно!!! Через 20 років після закінчення рідного Криворізького педагогічного університету я стала студенткою вдруге! І, попри всі негаразди сьогодення, жодного разу не пошкодувала! Я – студентка магістратури Університету «КРОК», обрала спеціальність «Менджмент», ОП «Управління закладами освіти» бо «КРОК» – це перспектива для кожного, це професійний ріст, який впливає на якість життя, це те місце, де комфортно, зручно і де можна здобути найкращу освіту!

Наша корпорація розвитку освіти і кадрів – шанс бути кращим! Дякую за можливість та організацію, професіоналізм та високий рівень науковості членам кафедри управлінських технологій та всьому викладацькому складу Університету «КРОК».

Чекаю зустрічі і також цікавого навчання на другому курсі магістратури!

11 липня 2022 Новини та події

7 липня 2022 року Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Міністерством освіти та науки України, European Association for International Education, German-Ukrainian Academic Society, Leibniz University Hannover та Erasmus Student Network Ukraine у співпраці з Представництвом Європейського Союзу в Україні та Національними Еразмус+ Агентствами країн-членів Програми провели International Contact Webinar: Supporting Ukraine in Higher Education.

11 липня 2022 Новини та події

6 липня 2022 року дипломи молодшого спеціаліста отримали випускники спеціальності «Інженерія програмного забезпечення».

08 липня 2022 Новини та події

Ми щасливі, що 5 липня 2022 року зустрілися та вручили дипломи молодшого спеціаліста випускникам Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК» 2022 року спеціальностей «Маркетинг» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

08 липня 2022 Новини та події

6 липня 2022 року на засіданні кафедри управлінських технологій було заслухано презентацію та обговорено результати дисертаційної роботи Ельгувірі Хатіма здобувача спеціальності 073 «Менеджмент», науковий керівник, доктор економічних наук, професор Рокоча Віра Володимирівна.

07 липня 2022 Новини та події

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Університет «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої освітньо-наукової програми «Економіка» третього рівня вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» за спеціальністю 051 «Економіка».

06 липня 2022 Новини та події

28-29 червня 2022 року Галина Богаченко, директор центру міжнародних проєктів, відвідала Східно-Баварський технічний університет Амберг-Вайден (Німеччина), який є партнером Університету КРОК в проєкті Еразмус+ Інтеграція та адаптація іноземних студентів/ INTERADIS.

06 липня 2022 Новини та події
Наприкінці червня у Коледжі відбулося підсумкове засідання голів циклових комісій у цьому навчальному році.
06 липня 2022 Новини та події

1 липня 2022 року відбулась онлайн-зустріч консорціуму проєкту ЄС Erasmus+ INTERADIS «Інтеграція та адаптація іноземних студентів» за участю університетів ЄС та України.

06 липня 2022 Новини та події

29 червня 2022 року за ініціативи Одеського національного економічного університету відбувся онлайн захід «Дні відкритих дверей «Doors Open Days 2022 – Dual Higher Education», який заплановано відповідно до Інституціонального календаря з розповсюдження інформації про грантовий проєкт COOPERA Erasmus+ «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні».

06 липня 2022 Новини та події

Наші випускники – наша гордість. І ми дуже радіємо, що і Університет «КРОК» – гордість для наших студентів та випускників. Ділимося відгуком випускника спеціальності «Менеджмент» цього року.

05 липня 2022 Новини та події

Кафедра Маркетингу та поведінкової економіки Університету «КРОК» яскраво і змістовно відсвяткувала своє 20- ти річчя провівши тріаду Showroom «Історія успіху, майбутні перемоги».Кожен день був присвячений певному тренду.

04 липня 2022 Новини та події

23 червня 2022 року нарешті довгоочікувана зустріч форуму КН здійснилась! Команда активу форму в тому ж складі із таким же натхненням відновила роботу після перерви, викликаної війною.

04 липня 2022 Новини та події

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Університет «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої освітньо-наукової програми «Право» третього рівня вищої освіти галузі знань 08 «Право» за спеціальністю 081 «Право».

03 липня 2022 Новини та події

Ви можете повернути собі частину витрат за навчання у вигляді податкової знижки, згідно зі статтею 166, п. 3.3. Податкового кодексу України.

03 липня 2022 Новини та події

Протягом двох тижнів з 13 по 24 червня 2022 року проходила 21 International Management Teachers Academy чудовому м. Блед, Словенія, організатором цього заходу традиційно є CEEMAN –International Association for Management Development.

03 липня 2022 Новини та події

Маємо велику віру в те, що наступний навчальний рік розпочнеться у мирній країні і саме Ви будете відбудовувати її після Перемоги! А для цього потрібно обрати професію, яку Ви можете отримати в Університеті «КРОК» на безоплатній основі.

01 липня 2022 Новини та події

Маємо велику віру в те, що наступний навчальний рік розпочнеться у мирній країні і саме Ви будете відбудовувати її після Перемоги!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Фільтрувати матеріали за датою: липня 2022