Випуск здобувачів англомовних програм Університету — Університет «КРОК»

Новини та події

Випуск здобувачів англомовних програм Університету

13 липня 2022 Новини та події

11 липня 2022 року відбулася віртуальна церемонія вручення дипломів випускникам-іноземцям спеціальності «Менеджмент» (англійська мова навчання) та «Міжнародні економічні відносини», освітня програма «Експортоорієнтований бізнес».

Дипломи бакалаврів з відзнакою та Подяки за високі досягнення у навчанні отримали Сулейман-Зунту Аіша та Езеоколі Екене Девід, випускники спеціальності «Менеджмент» (англ. мова). Також Подякою за «відданість Університету та підтримку» було нагороджено випускника спеціальності «Менеджмент» (англ. мова) Пурнікдаста Сохеіла.

З привітаннями виступили: директор навчально-наукового інституту міжнародної освіти Лотарєв А.Г., завідувачка кафедри міжнародного бізнесу Колесник І.А., начальниця управління міжнародних освітніх програм Дробина А.О. Також лунали відеопривітання від Алькеми В.Г., завідувача кафедри управлінських технологій та Ляшенко О.М., колишньої директорки навчально-наукового інституту менеджменту та освіти дорослих. З піснею «Як тебе не любити, Києве мій» винуватців свята привітала Вокальна студія Університету «КРОК».

Ми раді, що незважаючи на важкий час для нашої країни, нам вдалося організувати свято, на якому мали змогу бути присутні батьки, друзі, рідні, дітки наших випускників!

Шановні випускники, ми пишаємося Вами!
Бажаємо бути brave like Ukraine, досягати поставлених цілей та легкої Вам дороги у нове життя!

Відео з випуску можна переглянути за посиланням: https://bit.ly/3AJYeMu

Оновлено: Середа, 13 липня 2022 18:07
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Випуск здобувачів англомовних програм Університету