#проКРОК від магістрантки Одноколової Олени — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК від магістрантки Одноколової Олени

26 липня 2022 Новини та події

Магістрантка спеціальності «Менеджмент», освітня програма «Управління закладами освіти» група МЕН/УЗО-21м-з.

«Серед усіх прийнятих людиною рішень найважливішу роль і вплив відіграє вибір життєвого шляху. Потреба у цьому виборі виникає тоді, коли людина починає усвідомлювати себе в суспільстві й міркувати про свої прагнення. В Університеті «КРОК» всі бажаючі дійсно вчитися та вдосконалюватись на своєму професійному шляху – мають можливість стати дійсно фахівцями!

Викладачі кафедри управлінських технологій – дуже талановиті, обожнюють свою справу, слідкують за інноваціями! Адміністрація завжди йде на зустріч студентським ініціативам, що дає змогу багатьом розвиватися особисто, розвивати свої лідерські якості, отримувати досвід реалізації соціальних та професійних проектів

В університеті існує можливість поєднувати навчання та роботу, що дає позитивний результат на практичних заняттях. Заняття викладачів, які працюють в цьому університеті проводяться дискусійно і в сучасному руслі, можуть захопити і змусити мислити (аналізувати, вчитися приймати рішення) у соціально-економічній ситуації, що склалася, як на підприємстві, так і в країні. А це безцінний досвід у майбутньому. Якщо є бажання розвиватися, рекомендую навчання в Університеті КРОК».

Оновлено: Середа, 27 липня 2022 15:46
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК від магістрантки Одноколової Олени