Випуск спеціальностей Маркетинг та Підприємництво (Коледж) — Університет «КРОК»

Новини та події

Випуск спеціальностей Маркетинг та Підприємництво (Коледж)

08 липня 2022 Новини та події

Ми щасливі, що 5 липня 2022 року зустрілися та вручили дипломи молодшого спеціаліста випускникам Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК» 2022 року спеціальностей «Маркетинг» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

З вітальним словом виступила директорка Коледжу Людмила Петрівна Сумбаєва, проректорка з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наталія Василівна Наконечна. Дипломи з відзнакою спеціальності «Маркетинг» отримали: Беконіна Єлизавета, Вакулюк Віталій, Діхтяр Ауріка, Котова Антоніна, Ребекевша Костянтин, Рум`янцев Матвій. спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»: Білокриницький Олександр, Голота Софія, Дегтяренко Єлизавета, Павленко Євгеній.

Випускників вітали: професорка, докторка економічних наук, завідувачка кафедри теоретичної та прикладної економіки Ірина Федорівна Радіонова; Старший викладач кафедри маркетингу та поведінкової економіки Азоян Артем Акопович привітав та вручив дипломи випускникам спеціальності «Маркетинг» Голова циклової комісії з комерційної логістики Ганна Михайлівна Пазєєва привітала та вручила дипломи випускникам спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Відеопривітання надіслав старший викладач циклової комісії з економіки та підприємництва Віктор Васильович Дзюбко.

Аліна Гольцева, випускниця Коледжу 2016 року спеціальності «Правознавство», юрисконсульт юридичного відділу, хореограф театру танцю Університету «КРОК» вручила «Естафету успіху»: Білокриницькому Олександру, Ребекевші Костянтину та Котовій Антоніні.

Почесну грамоту «Вірність КРОКу» отримали: Головань Альона Михайлівна та Головань Андрій Федорович, Вакулюк Максим Віталійович та Вакулюк Олена Олександрівна, Крутій Артем Павлович та Крутій Світлана Миколаївна, Чернецький Віктор Миколайович та Чернецька Олена Альбертівна, Ребекевша Неля Ярославівна та Ребекевша Костянтин Петрович, Діхтяр Тетяна Борисівна та Діхтяр Віталій Миколайович, Збаравська Ольга Миколаївна та Збаравський Олександр Іванович, Загородня Олена Володимирівна, Остаповська Світлана Юріївна та Остаповський Руслан Іванович, Безрадецька Людмила Василівна та Безрадецький Олександр Олександрович.

Оновлено: Понеділок, 11 липня 2022 15:08
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Випуск спеціальностей Маркетинг та Підприємництво (Коледж)