У Коледжі відбулись проєктні Summer Meeting – 2022 — Університет «КРОК»

Новини та події

У Коледжі відбулись проєктні Summer Meeting – 2022

19 липня 2022 Новини та події

15 липня 2022 року у Фаховому коледжу Університету «КРОК» відбулись проєктні Summer Meeting – 2022. Прикметно, що захід відбувався у змішаному форматі, з прямою трансляцією на YouTube-каналі Університету «КРОК».

Ведучими заходу стали: проєктний лідер, керівник проєкту Школа медіа контенту, керівник комітету з технічної підтримки Студентської Ради Коледжу Олександр Куренков та заступниця директорки Коледжу з наукової та методичної роботи Ірина Рибак.

Дуже приємно, що до заходу в онлайн форматі з надихаючими промовами долучились: головна менеджерка інформаційних медіа Університету «КРОК» Тетяна Далявська, заступниця директорки Коледжу з виховної роботи Наталія Степаненко, менеджер департаменту реклами та зв’язків з громадськістю Університету «КРОК» Валентин Янчарук.

Під час заходу подяками були відзначені найктивніші та найпроєктніші «за постійну підтримку Коледжу та міцність у найважчі часи, за дієву мотивацію й натхнення, за особистісний вагомий внесок у розвиток КРОКівської проєкутної TEAM». Це – студентські лідери та колеги – КРОКівці. Почесна місія відзначення найкращих належала директорці Коледжу Людмилі Сумбаєвій.

Крім того, родзинкою заходу стала презентація нового логотипу Коледжу. Надзвичайно приємно, що до заходу долучився особисто його автор – випускник Коледжу Олег Машовець, який у свій час створив лого КЕПІТу.

Всі мали змогу зробити яскраві та надихаючі фото біля презентаційного стенду, на якому крім нового лого Коледжу було символічно додано зображення легендарного літака «Мрія». Авторами чудової презентаційної інсталяції стали креативні КРОКівці, випускники та студенти Коледжу: Дмитро Герасьов, Надія Доценко, Олександр Куренков, Ольга Миргородська, Іван Павленко, Владислава Поливач, Олена Рахно, Валентина Чуйченко.

Крім того, важливим елементом івенту було створення його учасниками Капсули часу, де всі учасники мали змогу підготувати власний лист в майбутнє, у далекий 2032 рік та побажати собі, Коледжу й Університету, любій Україні здійснення мрій та щастя.

На завершення зустрічі, відбувся проєктний Braine Storming Open Air на локації креативного коворкінгу «KROK Students Open Space», звісно зі смаколиками та гарним настроєм. Щиро дякуємо за підтримку Асоціації випускників Університету «КРОК», Центру розвитку кар’єри Університету «КРОК» в особі керівника – Олександра Карлова.

Щиро дякуємо АТ «Райфайзен Банк» за чудові сувеніри для проактивної студентської молоді в особі менеджера з розвитку бренду роботодавця Райфу, пані Катерині Гвоздьовій. Сердечно дякуємо всім за підтримку та памятаємо: Україна обов’язково переможе, бо в неї є Ви.

Оновлено: Вівторок, 26 липня 2022 15:33
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » У Коледжі відбулись проєктні Summer Meeting – 2022