Онлайн-церемонія вручення дипломів магістрів випускникам ННІМОД — Університет «КРОК»

Новини та події

Онлайн-церемонія вручення дипломів магістрів випускникам ННІМОД

19 липня 2022 Новини та події

16 липня 2022 року відбулась урочиста онлайн-церемонія вручення дипломів магістрів випускникам навчально-наукового інституту менеджменту та освіти дорослих Університету «КРОК».

Цьогоріч вітали 30 магістрів спеціальності 073 «Менеджмент», освітніх програм:

  • «Адміністративний менеджмент»,
  • «Управління закладами освіти»,
  • «Управління проєктами,
  • «Якість, стандартизація, сертифікація».

З них дипломи з відзнакою отримали 17 магістрів (до речі, одна магістрантка Наконечна Ольга отримала 2 дипломи з відзнакою за різними освітніми програмами)!

Модератором церемонії стала директорка ННІМОД Університету «КРОК» професор, д.е.н. Ляшенко Олександра Миколаївна, яка зазначила що цей випуск героїчний, адже свої дипломи наші випускники захищали на початку війни і зробили це блискуче.

Онлайн-церемонію було відкрито під звуки гімну України, а також усі учасники вшанували хвилиною мовчання загиблих українських Героїв за незалежність та свободу нашої держави. Серед почесних гостей свята – Генеральний директор директорату фахової передвищої, вищої освіти Міністрерства освіти і науки України, кандидат фізико-математичних наук Шаров Олег Ігорович, який привітав магістрів і зазначив, що завдяки черговому випуску до лав управлінців приєднаються сучасні, креативні кадри, фахівці нової генерації, здатні забезпечити ефективність нашої держави. Олег Ігорович побажав магістрам натхнення в роботі, не втрачати прагнення розвиватися і самореалізовуватися, йти вперед і бути успішними управлінцями сильної України. Проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Університету «КРОК», к. психол. наук, доцент Наконечна Наталія Василівна проголосила промову на честь випускників-магістрів, привітавши їх із урочистою життєвою подією – випуском зі стін рідної Alma Mater. Наталія Василівна зазначила, що КРОКівська родина пишається такими випускниками, які незважаючи на війну, змогли крок за кроком, день за днем, підкорити свій власний Еверест і успішно завершити навчання.

До привітань долучився завідувач кафедри управлінських технологій Університету «КРОК», д.е.н., професор Алькема Віктор Григорович. Він побажав випускникам міцного здоров’я, щасливої життєвої долі, здійснення всіх планів і мрій, нових перспектив і можливостей для самореалізації. Віктор Григорович висловив переконання, що отримані знання й компетентності нададуть випускникам можливість стати агентами позитивних змін, плідно працювати задля процвітання та добробуту нашої країни!

Багато щирих вітальних слів пролунали на адресу випускників від професорсько-викладацького складу кафедри управлінських технологій: д.т.н., професора Данченко Олени Борисівни; к.е.н., доцента Пазєєвої Ганни Михайлівни; к.т.н, доцента Шарової Олени Степанівни; ст.викладача Малої Ірини Борисівни, а також від директора Центру розвитку кар’єри, директора Асоціації випускників Університету «КРОК» – Карлова Олександра Федоровича.

Зворушливі, теплі слова, сповнені глибокої поваги та вдячності професорсько-викладацькому складу, адміністрації, одногрупникам та всім співробітникам Університету «КРОК» за високий рівень набутих професійних знань, досвід, комфорт, душевне тепло, а головне віру та підтримку лунали в цей вечір від випускників: Денис Вікторії, Лазарук Наталії, Недбайдло Маріанни, Наконечній Ользі, Кіреєва Ігоря, Орлової Ользі, Чайки Наталії, Філімонова Сергія.

Дорогі магістри, ще раз щиро вітаємо! Бажаємо упевненості в собі, непохитної вірити у свій успіх, у свою велику мету, у свою долю! Жити, творити, перемагати! Бути вільними і сильними! Шанувати рідну Alma Mater, своїх викладачів! Любити і поважати один одного! Любити Україну! Наближаємо нашу перемогу разом!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Оновлено: Вівторок, 19 липня 2022 15:00
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Онлайн-церемонія вручення дипломів магістрів випускникам ННІМОД