Відвідування Східно-Баварського технічного університету Амберг-Вайден (Німеччина) — Університет «КРОК»

Новини та події

Відвідування Східно-Баварського технічного університету Амберг-Вайден (Німеччина)

06 липня 2022 Новини та події

28-29 червня 2022 року Галина Богаченко, директор центру міжнародних проєктів, відвідала Східно-Баварський технічний університет Амберг-Вайден (Німеччина), який є партнером Університету КРОК в проєкті Еразмус+ Інтеграція та адаптація іноземних студентів/ INTERADIS.

Під час візиту вперше вдалось відвідати кампуси та територію університету, який знаходиться в 2 містах Амберг та Вайден; поспілкуватись з віце-президентом університету, представниками міжнародного відділу та департаментів, обговорити розширення співпраці - підготовку проєктів мобільності та розбудови потенціалу в рамках Еразмус+.

Університет вразив гарно розвинутою та інноваційною інфраструктурою, підходом до організації навчання студентів, набором навчальних програм, доброзичливими співробітниками, а також величезною допомогою українцям під час війни. Окрім закупівлі та надсилання гуманітарних товарів, прийому студентів з партнерських університетів України, організації житла для біженців, співробітники готують та продають піццу на обід, виручені кошти передають на потреби України. Галина Богаченко також відвідала офіс Bayhost, Баварський академічний центр, який сприяє розвитку партнерств Центральної, Східної Європи з Університетами Баварії. Зараз активним напрямом діяльності центру є Україна в форматі організації мобільностей, проведенні міжнародних конференцій.

Оновлено: Середа, 06 липня 2022 20:09
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відвідування Східно-Баварського технічного університету Амберг-Вайден (Німеччина)