Безкоштовні семінари для всіх бажаючих – «Кризова психологічна самодопомога в умовах війни» — Університет «КРОК»

Новини та події

Безкоштовні семінари для всіх бажаючих – «Кризова психологічна самодопомога в умовах війни»

27 липня 2022 Новини та події

Уже впродовж майже 5-ти місяців, починаючи з 8-го березня, на базі Навчально-практичного психологічного центру «Крок за КРОКом» проводяться безкоштовні семінари для всіх бажаючих, психологів і непсихологів – «Кризова психологічна самодопомога в умовах війни».

Спікери торкаються таких тем, як самодопомога та підтримка близьких у кризових ситуаціях, техніки тілесної самодопомоги, виявлення власного ресурсу, практики психологічного відновлення, психологічні засоби використання кризи в якості ресурсу оптимізації розвитку індивідуальності, психотехніки кризової саморегуляції, чи сумісні поняття «щастя» та «війна», особливості харчової поведінки під впливом стресу війни, як жити під час війни та багато інших корисних та цікавих тем.

Учасники семінарів пишуть, що задоволені відвідуванням зустрічей («Дуже корисні практичні інструменти для підтримки психологічного стану»), дякують за організацію, за чудових спікерів та практики.

Для того, аби можна було передивитися заняття ще раз, ми робимо їх записи, які можна знайти на наших сторінках YouTube, Facebook та Instagram (@krok_za_krokom).

Зустрічі проходять щосереди в онлайн-форматі, на платформі ZOOM. Час проведення занять: 19:30 – 21:30 год (за київським часом).

Безкоштовно!
Кількість місць обмежена: до 100 осіб!

Посилання на конференцію публікується напередодні в Інстаграм та Фейсбук.
Тож, підписуйтесь та ласкаво просимо!

 

Оновлено: Середа, 27 липня 2022 18:45
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Безкоштовні семінари для всіх бажаючих – «Кризова психологічна самодопомога в умовах війни»