Фільтрувати матеріали за датою: травня 2021 — Університет «КРОК»

Минулі події

31 травня 2021 Новини та події

18 травня 2021 року студенти 1-3 курсів спеціальності «Туризм» під час практики в режимі online долучилися до другого онлайн-вебінару від Reikartz Hotel Group на тему: «Принципи роботи служби прийому та розміщення на прикладі готельно-ресторанної мережі Reikartz Hotel Group».

31 травня 2021 Новини та події

19 травня 2021 року стартував тиждень «Школи лідерів» – це чудовий проєкт, орієнтований на студентів Коледжу з метою розвитку лідерських якостей та скілів.

31 травня 2021 Новини та події

Кафедра туризму, студенти спеціальності «Туризм» з 1 по 4 курс стали учасниками Круглого столу «Туристичний потенціал Києва» за участю Управління туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), який відбувся 14 травня 2021 року.

27 травня 2021 Новини та події

27 травня 2021 року в Університеті у рамках проєкту «Школа тьюторів» відбувся семінар на тему: «Індивідуальний (тьюторський) супровід здобувачів з особливими потребами Університету «КРОК».

26 травня 2021 Новини та події

24-26 травня 2021 року Лотарєв А.Г., начальник управління міжнародного співробітництва, Дробина А.О., керівник проєктів та програм, та Євченко М.С., менеджер з адміністративної діяльності, виступили спікерами на Міжнародному форумі з інтернаціоналізації, організатором якого є Університет WSB (Дамброва Гурніча, Польща).

26 травня 2021 Новини та події

Нещодавно директором Навчально-наукового інституту інформаційних та комунікаційних технологій Рачем Валентином Анатолійовичем для здобувачів освітніх програм Інституту було запропоновано ініціативу у вигляді створення студентського форуму для актуалізації важливих питань студентського життя.

26 травня 2021 Новини та події

15 травня 2021 року Університету «КРОК» виповнилося 29 років #зарікдоювілею!
Традиційно з цієї нагоди в актовій залі зібрались усі співробітники та науково-педагогічний склад Університету, щоб разом відсвяткувати 29-ту річницю з дня заснування Університету.

26 травня 2021 Новини та події

26 травня 2021 року о 14:00 на подвір'ї Університету «КРОК» відбулася церемонія відкриття меморіальної дошки видатного українського науковця, доктора історичних наук, кандидата юридичних наук, професора, генерал-лейтенанта, члена-кореспондента НАПН України, Заслуженого діяча науки і техніки України, радника ректора з наукової роботи Університету «КРОК» Володимира Степановича Сідака.

25 травня 2021 Новини та події

20 травня 2021 року в Поліському державному університеті, м.Пінськ (Білорусь) було проведено онлайн-зустріч у рамках запланованого моніторингу проєкту CLIMAN «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату» від Національного Еразмус + офісу Республіки Білорусь.

24 травня 2021 Новини та події

17-20 травня 2021 року Дробина А.О., керівник проєктів та програм, та Євченко М.С., менеджер з адміністративної діяльності управління міжнародного співробітництва, взяли участь в онлайн Міжнародному тижні, організаторами якого виступили: Університет західної Богемії (Чехія) та Східнобаварський технічний університет Амберг-Вайден (Німеччина).

24 травня 2021 Новини та події

Дочекались! Вперше за часів пандемії з 11 по 13 травня 2021 року у Києві відбулась 26-та Міжнародна туристична виставка UITT: «Україна – подорожі та туризм», на яку так довго очікували!!!

24 травня 2021 Новини та події

У період з 17 травня по 20 червня 2021 року триває заліково-екзаменаційна сесія для студентів 3-го курсу дистанційної форми навчання.

21 травня 2021 Новини та події

«Як готувати резюме?» Саме таку тему обговорювали студенти спеціальності «Туризм» на професійній студії, яка відбулась 12 травня 2021 року онлайн під час практики від Центру розвитку кар’єри.

21 травня 2021 Новини та події

За задумом організаторів Всеукраїнської «ЕКО+ЕТНО+АРТ» ініціативи: креативної НЕ конференції, вона поєднала у собі унікальні студії та активності, навіть справжні арт-простори створення реальної автентики. Це стало можливим завдяки реалізації еко-мистецьких фестин (майстерень з еко-арту), під час роботи яких відбувались культурні реконструкції автентичних ремесел українського народу.

21 травня 2021 Новини та події

З 24 травня по 20 червня 2021 року студенти дистанційної форми навчання направляються на проходження навчально-ознайомчої практики.

20 травня 2021 Новини та події

До уваги вступників, бажаючих вступати на дистанційну форму навчання!

20 травня 2021 Архів оголошень

Шановні Колеги, вітаємо!
Дякуємо за прагнення употужнювати якість вищої освіти в Україні! Переконані, що разом ми досягнемо кращих результатів. Саме тому пропонуємо разом опанувати курс «ЯКІСТЬ ВИЩОЇ ОСВІТИ У КОНТЕКСТІ ВИМОГ ДО АКРЕДИТАЦІЇ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ».

20 травня 2021 Новини та події

18 травня 2021 року в рамках «Навчального-ознайомчої практики» студенти 2 курсу відвідали партнера кафедри дизайну – Шоу-рум «Decoration Club».

20 травня 2021 Новини та події

18 травня 2021 року в рамках проєкту «Історія одного успіху: люди, які поряд» відбулася зустріч з начальником управління міжнародного співробітництва Лотарєвим Андрієм Григоровичем.

З вітальним словом виступила директор Коледжу Людмила Петрівна Сумбаєва та проректор з навчально-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наталія Василівна Наконечна. Зустріч складалася з двох частин. Спочатку подякували, вручили подарунки та сертифікати учасникам, педагогам навчальних закладів міста Києва, які взяли участь 26 квітня у онлайн-мистецькому проєкті «…А може, люди віруси, от просто собі віруси на цій живій землі?!» на вшанування 35-их роковин Чорнобильської трагедії. А саме:

  • комунальний позашкільний навчальний заклад «Київська Мала академія наук учнівської молоді»;
  • приватний заклад загальної середньої освіти «Вишнівський ліцей «ВІВАТ»;
  • спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №82 ім.Т.Г. Шевченка з поглибленим вивченням англійської мови;
  • спеціалізована школа І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням французької мови № 269 м. Києва;
  • школа І-ІІІ ступенів № 218 м. Києва;
  • спеціалізована школа І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 85;
  • навчально-виховний комплекс № 176 (спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням іспанської мови – суспільно-гуманітарна гімназія) імені Мігеля де Сервантеса м. Києва.

Дякуємо нашим партнерам, які завжди активно долучаються до наших заходів! Друга частина заходу – це історія успіху Андрія Григоровича Лотарєва. Спершу Андрій розказав про свій життєвий шлях, навчання в Київському ліцеї бізнесу і про те, як почав свою професійну кар'єру.

Згодом була розповідь про міжнародні проекти Університету «КРОК» (отримання подвійного диплому, мобілізація та навчання за кордоном, а також гранти) та як пройти конкурсний відбір на ці програми.

Приємним сюрпризом для гостя стали відеоспогади від співзасновниці Університету «КРОК», директорки Київського ліцею бізнесу Людмили Іванівни Паращенко та колеги «по цеху» – керівниці проєктів та програм управління міжнародного співробітництва Сердюк Оксани. Під час заходу учасники переглянули відео, де студенти, які вже пройшли шлях навчання за обміном, ділилися своїм досвідом.

Андрій Григорович відмітив наскільки важливе знання іноземних мов. Також дав важливі поради щодо ставлення цілей та їх реалізації. А наприкінці дав поради молоді:

  1. Вчіть англійську вже зараз, щодня хоча б годинку.
  2. Не бійтеся зробити крок до чогось нового.
  3. Зручніше сидіти вдома на дивані, але успіху ви досягнете тільки діючи!!!

Пишаємося нашими колегами, нашими студентами!

«Історія одного успіху: люди які поряд» Андрій Лотарєв 18.05.2021Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

19 травня 2021 Новини та події

Чи відродиться круїзний туризм після пандемії? Як зміняться правила круїзних подорожей з урахуванням COVID-19? Які регіони і на яких умовах відкриваються для українських круїзних туристів? Тільки актуальна інформація про стан ринку круїзного туризму від директорки туроператора «Експрес-вояж» Лариси Слободян для студентів спеціальності «Туризм».

19 травня 2021 Новини та події

27 травня 2021 року відбудеться зустріч тьюторів у рамках роботи «Школи тьюторів».

19 травня 2021 Новини та події

7 травня 2021 року студенти 1 курсу спеціальності «Туризм» стали учасниками надзвичайно професійної онлайн-презентації від готелю «Хаятт».

18 травня 2021 Архів оголошень

18 травня 2021 року о 10:00 для студентів спеціальності «Туризм» відбудеться онлайн-вебінар «Принципи роботи служби прийому та розміщення на прикладі готельно-ресторанної мережі Reikartz Hotel Group»

18 травня 2021 Новини та події

Шановні колеги, дорогі студенти!
Радо ділимося з Вами лекцією-тренінгом з просування в онлайн «ДІДЖИТАЛ ДЛЯ БІЗНЕСУ», яку провела доцент кафедри міжнародних економічних відносин Університету «КРОК», Дмитрієва Наталія Олександрівна.

18 травня 2021 Новини та події

Шановні студенти та колеги!
20 травня 2021 року об 11:00 відбудеться публічна лекція старшого викладача кафедри міжнародних економічних відносин Дмитра Геннадійович Ніколаєва.

17 травня 2021 Новини та події

Кафедра національної економіки та фінансів вітає Університет «КРОК» з Днем народження і з величезним задоволенням презентує Диплом-подяку від Національного банку за участь у міжнародній кампанії з фінансової звітності у рамках проведених університетських заходів з фінансової обізнаності Global Money Week 2021.

17 травня 2021 Новини та події

7 травня 2021 року в рамках проєкту CLIMAN відбувся заключний онлайн-візит, організований Університетом Фоджа, Італія.

14 травня 2021 Новини та події

Як і кожного дня, 15 травня у День народження Університету, ми пишаємося досягненнями та здобутками наших талановитих і творчих студентів та випускників. Від щирого серця зичимо усім КРОКівцям міцного здоров'я, щастя і благополуччя! І особливу вдячність висловлюємо всім батькам за розуміння та довіру!

13 травня 2021 Новини та події

Шановні студенти!

Кафедра військової підготовки Національного університету оборони України імені Івана Черняховського продовжує набір громадян для навчання за програмою підготовки офіцерів запасу!

13 травня 2021 Новини та події

5 травня 2021 року для студентів спеціальності «Туризм» відбулась професійна студія від Центру розвитку кар’єри «Комунікація як складова професійної підготовки».

13 травня 2021 Новини та події

Вступаєте до магістратури в 2021 році? ТАК! До Вашої уваги інструкція для реєстрації на вступні випробування в магістратуру (ЄВІ, ЄФВВ) з 11 травня до 3 червня.

13 травня 2021 Новини та події

Щиро вітаємо старшого викладача Маринович Вікторію Володимирівну із успішним захистом кандидатської дисертації на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету Д 26.130.01.

12 травня 2021 Новини та події

30 квітня 2021 року студенти 1 курсу спеціальності «Туризм» під час навчально-ознайомчої практики в режимі online долучилися до прямого ефіру на тему: «Планування кар’єри: які навички потрібні у сфері HORECA сьогодні (на прикладі готелю Reikartz Hotel Group)».

12 травня 2021 Новини та події

Шановні студенти!

Адміністрація Університету «КРОК» систематично проводить соціологічне опитування серед студентів з метою подальшого удосконалення роботи Університету.

12 травня 2021 Новини та події

Щиро вітаємо медичних сестер зі святом!

07 травня 2021 Новини та події

Шановні студенти!

Радо повідомляємо, що з 11 травня 2021 року для студентів Коледжу І-ІІ курсів освітній процес відбуватиметься у змішаному форматі.

06 травня 2021 Архів оголошень

Запрошуємо на практичні тренінги, які дозволяють використовувати набуті навички автоматично у повсякденному житті!

05 травня 2021 Новини та події

Відповідно до наказу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти № 955-Е від 27.04.2021 року в Університетi «КРОК» буде проводитись акредитаційна експертиза із використанням технічних засобів відеозв'язку освітньої програми «Громадське здоров’я» спеціальності «229 Громадське здоров'я» з 11 по 13 травня 2021 року.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Фільтрувати матеріали за датою: травня 2021