Професійна студія для туристів від ЦРК: «Комунікація як складова професійної підготовки» — Університет «КРОК»

Новини та події

Професійна студія для туристів від ЦРК: «Комунікація як складова професійної підготовки»

13 травня 2021 Новини та події

5 травня 2021 року для студентів спеціальності «Туризм» відбулась професійна студія від Центру розвитку кар’єри «Комунікація як складова професійної підготовки».

Захід відбувся під час навчально-ознайомчої практики, до організації якої, окрім кафедри туризму, активно долучився Центр розвитку кар’єри.

Спікером заходу виступила Анастасія Якименко – профконсультант ЦРК, практичний психолог. Студенти познайомилися зі способами ділового спілкування, передачі інформації та впливу на людей, формами спілкування при діловій комунікації, з психологічними законами ефективної комунікації.

Студенти проявили активність, ставили запитання. Слід відзначити педагогічний талант спікера, вміння зацікавити.

На останок, пані Анастасія розповіла про сходження на Говерлу, з якого тільки провернулась, що викликало захоплення та масу позитивних емоцій.

Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму щиро подякувала Анастасії Вікторівні за змістовний захід та щире партнерство, а студентам – за активну участь!!!

Оновлено: Четвер, 13 травня 2021 15:48
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Професійна студія для туристів від ЦРК: «Комунікація як складова професійної підготовки»